Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Tomasz Giziński

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-897 Warszawa Al. Solidarności 119/125/67
Telefon: Kom. 690-383-476
Adres e-mail: tomasz.gizinski(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-gizinski.com
NIP:
668-115-43-09
Opis działalności: prawo pracy, spółki, rozwody, odszkodowania, Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 3x 6x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 7071
Data utworzenia profilu: 2013-07-11 15:05:26
Data ostatniej aktualizacji: 2016-10-17 16:53:26 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Tomasz Giziński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś a problemy z prawem pracy to zdecydowanie polecam adwokata Tomasza Gizińskiego. Byłem u mec. Tomasza Gizińskiego na konsultacji. Profesjonalna obsługa, duża wiedza i zaaangażowanie. Do tego normalne, ludzikie podejście i umiarkowane ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irek dnia: 2018-07-04 12:29:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Giziński prowadził mi sprawę o odszkodowanie za niesłuszne zwolenienie i nadgodziny, w sumie ponad 40 tys. zł. Wszystko wygraliśmy już w I instancji. Potiwerdzam zarówno duża wiedzę merytoryczną i duże zaangażowanie. Mój był szef był wściekły, że przegrał, nie tylko o pieniądze ale o to, że ktoś obnażył jego cały system wykorzystywania pracowników, który funkcjonował od lat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ilona Pawłowska dnia: 2018-06-20 10:14:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam korzystanie z usług mecenasa Tomasza Gizińskiego. Zwróciliśmy się do mecenasa o poradę w sprawie powrotu żony z urlopu macierzyńskiego i zachowaniem pracodawcy, który chciał żonę zwolnić. Mecenas wysłuchał naszych argumentów i zaproponował przeprowadzenie negocjacji z pracodawcą. Negocjacje przebiegły pomyślnie, pracodawca zgodził się wypłacić nam dodatkową odprawę bez konieczności skierowania sprawy do sądu. Polecam tego mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2018-01-08 20:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Tomasz Giziński wygrał mi sprawę o niewypłaconą odprawę. Jestem z niego bardzo zadowolona. Uważam, że jest bardzo profesjonalny. Prawidłowo ocenia szanse i prowadzi sprawę. Polecam korzystanie z usług tego mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-10-18 11:18:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Tomasza Gizińskiego jako świetnego adwokata od prawa pracy. Prowadził mi sprawę z jedną największych firm finansowych o zapłatę za godziny nadliczbowe. Wygraliśmy - jest ugoda. Z tego co słyszałam - byłam pierwszym pracownikiem, który tego dokonał. Nie zakończyłam jeszcze sporu z pracodawcą i prowadzi mi jeszcze następną o odszkodowanie. Ufam mu. Jest odpowiedzialny i szczery. Poza tym nie jest drogi. Wierzę, że z nim wygram wszystkie sprawy, bo nie ubarwia - tylko ocenia prawidłowo szanse, a swojego klienta dobrze broni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DK dnia: 2014-10-06 11:51:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co prawda to prawda. Adwokat nie musi byc na samym ogloszeniu wyroku, bo to czynnosc czysto techniczna. Zawsze mozna zadzwonic do sadu lub wyslac aplikanta. Wazne, zeby adwokat pisal sensowne pisma procesowe, byl obecny na sprawach i umial bronic tam swojego klienta. Mnie mec. Gizinski prowadzil sprawe o swiadczenie z umowy agencyjnej i jestem bardzo zadowolony z zapadlego rozstrzygniecia. A to, ze przegral komus sprawe, no coz, to zdarza sie nawet najlepszym. To, ze nie naciagal na wnoszenie apelacji, to chyba tez dobrze o nim swiadczy... dopiero by sie jegomosc zdziwil, gdyby musial zaplacic koszty przegranej apelacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-09-30 21:32:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Mecenasa Tomasza Gizińskiego ( tel: 690-383-476) jako świetnego fachowca w zakresie prawa pracy. Mecenas poświęcił mi godzinę czasu na konsultację, bez patrzenia na zegarek, wysłuchał moich problemu i obiecał pomóc. Mecenas Giziński prowadzi mi sprawę z zakresu prawa pracy przeciwko bardzo dużej i renomowanej firmie,w której zostałam nieprawnie zwolniona z obowiązku świadczenia pracy i walczę o odszkodowanie min. za niezgodne z prawem zwolnienie z pracy, mobbing, łamanie praw pracowniczych, jak i wiele innych. Firma ta niestety łamała prawa pracownicze, nie odprowadzała składek do Zus , a i do fachowość osób władających pozostawia tam wiele do życzenia. P. Giziński bardzo przyłożył się do wniosku sądowego, jak i do kolejnych pism, wysyłanych do takich instytucji, jak: Państwowa Inspekcja Pracy, Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych, Zus, jak i oczywiście wielokrotnych pism wysyłanych do Prezesa firmy min. z prośbą o sprostowanie warunków świadectwa pracy. Argumenty zawarte w tych wszystkich pozwach mają bardzo mocną podstawę - mecenas odwoływał się w nich do innych wyroków Sądu Najwyższego, które nie są tak łatwo dostępne, by przedstawić naszą stronę i rację, oraz to iż dowody zamieszczone w pozwie, powołujące się na wyroki z sądu najwyższego są nie do podważenia przez mojego byłego pracodawcę. Jestem dobrej myśli, bowiem wiem że trafiłam do bardzo odpowiedzialnej osoby, jakim jest mecenas Giziński i szczerze wieżę w wygraną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna_s12 dnia: 2014-05-06 13:00:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Giziński prowadzi moją sprawę o przywrócenie do pracy. Cała sprawa prowadzona jest w sposób bardzo fachowy. Mecenas Giziński to pasjonat w swojej dziedzinie. Niewielką wadą we współpracy z mecenasem jest to, że trudno się do niego dodzwonić, ale wynika to najprawdopodobniej z dużego obłożenia pracą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 2014-01-30 12:39:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić usługi tej kancelarii. Pan Mecenas prowadzi mi sprawę o odszkodowanie za wypadek przy pracy. Mimo, że szanse na wygranie sprawy były od początku oceniane jako skromne, to wyrok sądu pierwszej instancji jest dla mnie całkowicie pozytywny. Czekamy teraz na wyrok sądu apelacyjnego, ale mając takiego adwokata jestem dobrej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-12 11:26:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę z czystym sumieniem polecić mec. Gizińskiego, jako fachowca w dziedzinie prawa pracy. Prowadziłam u niego sprawę o odszkodowanie za niezawarcie przez pracodawcę umowy o pracę. Mec. Giziński jest człowiekiem kompetentnym, rzeczowym oraz posiada wysoką kulturę osobistą. Naprawdę polecam tego mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-11 15:12:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją