Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

REMKOMPLEX

Zawód: budowlane usługi i remonty Malarz 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon: Kom. 512 680 338
Adres e-mail: remkomplex(małpa)o2.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Kompleksowe usługi remontowe Słowa kluczowe: Malowanie szpachlowanie zabudowy KG panele płytki instalacje wod-kan i elektryczne

Ocena: 100% pozytywna 35x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 25x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 1x 2x
Ilość opinii w serwisie: 36
Ilość odsłon profilu firmy: 1893
Data utworzenia profilu: 2014-03-06 12:55:47
Data ostatniej aktualizacji: 2016-10-14 07:21:20 

Opinie o REMKOMPLEX

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usługi tego fachowca czytając opinie. Zaryzykowałem i zaufałem. Mogę jak poprzednicy potwierdzić, że Pan starał się i zrobił to naprawdę ładnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kapuciński Witold dnia: 2017-04-17 15:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zadowolona, szpachlowanie i malowanie całego mieszkania. Polecam Agnieszka
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-04-02 08:20:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj zakończone prace układanie paneli podłogowych w mieszkaniu. Bardzo dokładnie i starannie wykończone. Polecam jak inni. Mateusz
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2017-03-24 21:34:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace wykonane na piątkowie. Na prośbę fachowca publikuję opinię. Żadnych zastrzeżeń do wykonanych prac, widać że zna się na robocie dlatego śmiało polecam. Marcin Krzyżaniak - Piątkowo
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcin K. dnia: 2017-03-09 14:13:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Malowanie, remont łazienki, szpachlowanie i malowanie korytarza oraz 2 pokoi. Dobrze wykonana praca, widać, że Pan zna się na robocie. Śmiało polecam. Joanna Wysocka.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joanna Wysocka dnia: 2017-03-07 14:17:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko wymalowane mieszkanie, bez zastrzeżeń. Polecam R.SZ.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Radosław Sz. dnia: 2017-02-27 08:00:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj zostały zakończone prace remontowe. Ogólna ocena bardzo fajnie wykonana praca. Tak jak we wpisach też polecam. Mariola Szymańska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2017-01-31 09:23:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odświeżenie mieszkania w postaci malowania i szpachlowanie na wysokim poziomie. Pełne zadowolenie. Mogę podziękować i polecać. Magda Sz.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda Sz. dnia: 2017-01-21 08:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaplanowany remont pt" szpachlowanie i malowanie wykonane poprawnie. Bez zastrzeżeń z zadowoleniem wykonanej usługi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2017-01-18 18:17:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie wykonana zlecona praca. Bez rozpisywania się polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2017-01-11 13:23:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez zastrzeżeń. Polecam. Joanna Bartniewicz
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Joanna Bartniewicz dnia: 2016-12-01 14:43:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybkie i dokładne malowanie mieszkania w bloku os. Przejaźni. Majster wie co robi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Anna P.
Opinia dodana przez: Anna P. dnia: 2016-11-18 09:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po remoncie mieszkania zadowolona. Szpachlowanie i malowanie według moich oczekiwań. Poprawka po tanich fachowcach. Dołożyłam bo miało być taniej. Teraz jest ok. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2016-11-07 22:03:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły, konkretny wykonawca znający się na robocie. Potwierdzam jak inni, że jakość i cena idą w parze. Śmiało polecam. Wiktor Sz.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2016-10-17 12:20:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządne wykonanie, szybkie i bardzo elokwentny fachowiec idzie się z nim dogadać! POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2016-10-04 16:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szpachlowanie sufitów , szybko ,sprawnie , czysto , ustalona cena na początku dotrzymana do końca za co duży szacun ! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-26 20:32:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek, który zna się na robocie. Remont wykonany według uzgodnień. Bez zastrzeżeń. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Elwira dnia: 2016-09-26 20:31:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, konkretnie. Podatni na wszelkie uwagi, sami dużo podpowiadają. Trochę trzeba się podroczyć ale, standard z fachowcami. Polecam na wszelkie wykończeniówki bo są sprawni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Budowlaniec dnia: 2016-09-26 12:04:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny fachowiec, zna się na wykonywanej robocie. Mały poślizg z terminem wykonania ale wiem, że podczas remontu może tak się zdażyć. Ogólnie polecam. Wasilewski
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wasilewski dnia: 2016-07-21 09:53:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz drugi skorzystałem z usług Remkomplex i śmiało mogę powiedzieć, że drugi pokój wyszpachlowany i wymalowany jak poprzedni. Polecam Tomasz B, Powstań Narodowych
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomasz B, Powstań Narodowych dnia: 2015-11-05 20:56:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładnie wyszpachlowali pokój i korytarz u mnie w domu. Posiadają sprzęt, wiedzę i ogólna opinia pozytywna.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka W. dnia: 2015-10-19 14:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładnie wyszpachlowane ściany, podłoga w panelach ułożona poprawnie, malowanie bez zastrzeżeń. Śmiało polecam. Stanisław
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2015-09-23 12:31:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidni fachowcy.Idealnie położyli tynki,wyszpachlowali oraz pomalowali ściany i sufity.Precyzyjnie i z wielką znajomością tematu położyli panele(niby rzecz prosta-a ich poprzednik taką pracę zepsuł!).Dopracowują szczegóły.Terminowi, punktualni.Prace na najwyższym poziomie za przystępną cenę!. Bardzo polecam usługi remontowe tej Firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia Markiewicz dnia: 2015-08-25 21:55:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymałem kontakt od znajomego, można powiedzieć że warto bo zrobili prace zgodnie z uzgodnieniami. Można polecać, nie robią jak inni że biorą kilka robót na raz i po 2 dni w tygodniu. Cały tydzień pracowali i po skończeniu posprzątali. Ja polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2015-07-06 22:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem kontakt z polecenia i śmiało mogę polecić tym, którzy szukają fachowców. Płytki położone bez zastrzeżeń, szpachlowanie i malowanie szybko, sprawnie i bardzo ładnie. Stanisław
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2015-06-16 14:26:37 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szpachlowanie i malowanie na Jeżycach. Mogę stwierdzić, że usługa wykonana jak się patrzy. Polecam Daniel
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-08 09:23:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam, mały remont mieszkania wykonany pozytywnie.Może troszkę długo ale za to fachowo. Polecam Arek
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2015-05-02 08:37:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mały remont łazienki, szybko i fachowo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2015-03-28 12:15:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robota wykonana jak trzeba. Ściany wygładzone bez zastrzeżeń, malowanie bez pasów, cieni i itd. Elektryka poprowadzona jak trzeba. Ogólnie prace wykonane zadowalająco. Dla przyszłych klientów śmiało polecam. Mariusz - Rataje
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-17 21:07:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie przeprowadzone prace w układaniu paneli. Czysto i szybko. Polecam Danuta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2015-02-13 08:46:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa wykonała szpachlowanie i malowanie w moim domu. Szpachlowanie i malowanie na zawodowym poziomie więc polecam. Troszkę nabrudzili, ale posprzątali.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2015-01-20 13:59:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana zgodnie z moimi oczekiwaniami. Super szpachlowanie i malowanie oraz płytki. Pełne zadowolenie. Jolanta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2015-01-03 12:16:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łazienka pomimo krzywych ścian wyprowadzona do kątów, czysto i bez pośpiechu. Zadowolenie i cena adekwatna do wykonanej usługi polecam.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Wojtek Piątkowo
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-17 23:12:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednimi wpisami. Dokładność i profesjonalizm. Znają się na robocie, żadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Przemysław - Minikowo dnia: 2014-09-28 08:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła ekipa, znająca się na wykonywanych pracach. Czysto, profesjonalnie i co najważniejsze rzetelność. Przeprowadzony remont łazienki oraz szpachlowanie pokoi i malowanie na najwyższym poziomie. Polecam. Władysław
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Władysław dnia: 2014-08-27 18:52:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra jakość wykonanej usługi, czysto szybko w przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-03-06 12:56:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją