Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

REMKOMPLEX

Zawód: budowlane usługi i remonty Malarz 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon: Kom. 512 680 338
Adres e-mail: remkomplex(małpa)o2.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Kompleksowe usługi remontowe Słowa kluczowe: Malowanie szpachlowanie zabudowy KG panele płytki instalacje wod-kan i elektryczne

Ocena: 100% pozytywna 44x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 33x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 1x 2x
Ilość opinii w serwisie: 45
Ilość odsłon profilu firmy: 2137
Data utworzenia profilu: 2014-03-06 12:55:47
Data ostatniej aktualizacji: 2016-10-14 07:21:20 

Opinie o REMKOMPLEX

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry, pragnę opisać wykonanie prac przez tego Pana. Wszystkie zlecenia wykonane według uzgodnień, bardzo ładnie pomalowane i wygipsowane. Płytki ułożone bardzo ładnie, ja polecam tego fachowca. Brbara Wyłomiańska
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Brbara Wyłomiańska dnia: 2017-07-07 09:31:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na prośbę tego Pana fachowca wpisuję moją opinię. Jak większośćtutaj pisze zgadzam się z opiniami. Zna się na wykonywanej pracy, prace wykonywane były w miarę sprawnie i dokładnie. Polecam Anna
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-06-30 08:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny człowiek który zna się na wykonywanej pracy. Uważam, że mogę wyrazić pozytywną opinię oraz polecać poprzez ten portal. Bardzo dziękuję Tadeusz
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2017-06-28 09:58:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę że większość zadowolona tak jak ja. Pan zna się na swojej pracy, to co było ustalone zostało wykonane. Bałagan jak przy remoncie ale zaletą, że wysprzątane, podłogi pomyte. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2017-06-10 06:41:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny, uczciwy fachowiec godny polecenia. Położone płytki dekoracyjne bardzo ładnie. Pokoje pomalowane szybko i fachowo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: W. dnia: 2017-05-22 13:54:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę śmiało polecić, remont mieszkania wykonany według uzgodnień.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Władysław P. dnia: 2017-05-20 18:40:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan pomalował mieszkanie i ułożył panele. Ocena 5+ bardzo starannie i ładnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2017-05-17 09:54:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj Pan zakończył prace związane ze szpachlowaniem i malowaniem. Ocena ogólna zadowolony i dziękuję. Polecam Arkadiusz Zieliński Rataje
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Arkadiusz Zieliński Rataje dnia: 2017-05-07 10:17:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usługi malowania i gipsowania ściam. Moja ocena jest zadawalająca. Polecam Anna.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-05-02 15:42:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usługi tego fachowca czytając opinie. Zaryzykowałem i zaufałem. Mogę jak poprzednicy potwierdzić, że Pan starał się i zrobił to naprawdę ładnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kapuciński Witold dnia: 2017-04-17 15:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zadowolona, szpachlowanie i malowanie całego mieszkania. Polecam Agnieszka
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-04-02 08:20:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj zakończone prace układanie paneli podłogowych w mieszkaniu. Bardzo dokładnie i starannie wykończone. Polecam jak inni. Mateusz
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2017-03-24 21:34:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace wykonane na piątkowie. Na prośbę fachowca publikuję opinię. Żadnych zastrzeżeń do wykonanych prac, widać że zna się na robocie dlatego śmiało polecam. Marcin Krzyżaniak - Piątkowo
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcin K. dnia: 2017-03-09 14:13:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Malowanie, remont łazienki, szpachlowanie i malowanie korytarza oraz 2 pokoi. Dobrze wykonana praca, widać, że Pan zna się na robocie. Śmiało polecam. Joanna Wysocka.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joanna Wysocka dnia: 2017-03-07 14:17:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko wymalowane mieszkanie, bez zastrzeżeń. Polecam R.SZ.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Radosław Sz. dnia: 2017-02-27 08:00:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj zostały zakończone prace remontowe. Ogólna ocena bardzo fajnie wykonana praca. Tak jak we wpisach też polecam. Mariola Szymańska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2017-01-31 09:23:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odświeżenie mieszkania w postaci malowania i szpachlowanie na wysokim poziomie. Pełne zadowolenie. Mogę podziękować i polecać. Magda Sz.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda Sz. dnia: 2017-01-21 08:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaplanowany remont pt" szpachlowanie i malowanie wykonane poprawnie. Bez zastrzeżeń z zadowoleniem wykonanej usługi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2017-01-18 18:17:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie wykonana zlecona praca. Bez rozpisywania się polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2017-01-11 13:23:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez zastrzeżeń. Polecam. Joanna Bartniewicz
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Joanna Bartniewicz dnia: 2016-12-01 14:43:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybkie i dokładne malowanie mieszkania w bloku os. Przejaźni. Majster wie co robi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Anna P.
Opinia dodana przez: Anna P. dnia: 2016-11-18 09:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po remoncie mieszkania zadowolona. Szpachlowanie i malowanie według moich oczekiwań. Poprawka po tanich fachowcach. Dołożyłam bo miało być taniej. Teraz jest ok. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2016-11-07 22:03:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły, konkretny wykonawca znający się na robocie. Potwierdzam jak inni, że jakość i cena idą w parze. Śmiało polecam. Wiktor Sz.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2016-10-17 12:20:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządne wykonanie, szybkie i bardzo elokwentny fachowiec idzie się z nim dogadać! POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2016-10-04 16:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szpachlowanie sufitów , szybko ,sprawnie , czysto , ustalona cena na początku dotrzymana do końca za co duży szacun ! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-26 20:32:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek, który zna się na robocie. Remont wykonany według uzgodnień. Bez zastrzeżeń. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Elwira dnia: 2016-09-26 20:31:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, konkretnie. Podatni na wszelkie uwagi, sami dużo podpowiadają. Trochę trzeba się podroczyć ale, standard z fachowcami. Polecam na wszelkie wykończeniówki bo są sprawni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Budowlaniec dnia: 2016-09-26 12:04:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny fachowiec, zna się na wykonywanej robocie. Mały poślizg z terminem wykonania ale wiem, że podczas remontu może tak się zdażyć. Ogólnie polecam. Wasilewski
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wasilewski dnia: 2016-07-21 09:53:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz drugi skorzystałem z usług Remkomplex i śmiało mogę powiedzieć, że drugi pokój wyszpachlowany i wymalowany jak poprzedni. Polecam Tomasz B, Powstań Narodowych
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomasz B, Powstań Narodowych dnia: 2015-11-05 20:56:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładnie wyszpachlowali pokój i korytarz u mnie w domu. Posiadają sprzęt, wiedzę i ogólna opinia pozytywna.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka W. dnia: 2015-10-19 14:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładnie wyszpachlowane ściany, podłoga w panelach ułożona poprawnie, malowanie bez zastrzeżeń. Śmiało polecam. Stanisław
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2015-09-23 12:31:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidni fachowcy.Idealnie położyli tynki,wyszpachlowali oraz pomalowali ściany i sufity.Precyzyjnie i z wielką znajomością tematu położyli panele(niby rzecz prosta-a ich poprzednik taką pracę zepsuł!).Dopracowują szczegóły.Terminowi, punktualni.Prace na najwyższym poziomie za przystępną cenę!. Bardzo polecam usługi remontowe tej Firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia Markiewicz dnia: 2015-08-25 21:55:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymałem kontakt od znajomego, można powiedzieć że warto bo zrobili prace zgodnie z uzgodnieniami. Można polecać, nie robią jak inni że biorą kilka robót na raz i po 2 dni w tygodniu. Cały tydzień pracowali i po skończeniu posprzątali. Ja polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2015-07-06 22:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem kontakt z polecenia i śmiało mogę polecić tym, którzy szukają fachowców. Płytki położone bez zastrzeżeń, szpachlowanie i malowanie szybko, sprawnie i bardzo ładnie. Stanisław
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2015-06-16 14:26:37 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szpachlowanie i malowanie na Jeżycach. Mogę stwierdzić, że usługa wykonana jak się patrzy. Polecam Daniel
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-08 09:23:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam, mały remont mieszkania wykonany pozytywnie.Może troszkę długo ale za to fachowo. Polecam Arek
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2015-05-02 08:37:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mały remont łazienki, szybko i fachowo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2015-03-28 12:15:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robota wykonana jak trzeba. Ściany wygładzone bez zastrzeżeń, malowanie bez pasów, cieni i itd. Elektryka poprowadzona jak trzeba. Ogólnie prace wykonane zadowalająco. Dla przyszłych klientów śmiało polecam. Mariusz - Rataje
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-17 21:07:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie przeprowadzone prace w układaniu paneli. Czysto i szybko. Polecam Danuta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2015-02-13 08:46:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa wykonała szpachlowanie i malowanie w moim domu. Szpachlowanie i malowanie na zawodowym poziomie więc polecam. Troszkę nabrudzili, ale posprzątali.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2015-01-20 13:59:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana zgodnie z moimi oczekiwaniami. Super szpachlowanie i malowanie oraz płytki. Pełne zadowolenie. Jolanta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2015-01-03 12:16:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łazienka pomimo krzywych ścian wyprowadzona do kątów, czysto i bez pośpiechu. Zadowolenie i cena adekwatna do wykonanej usługi polecam.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Wojtek Piątkowo
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-17 23:12:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednimi wpisami. Dokładność i profesjonalizm. Znają się na robocie, żadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Przemysław - Minikowo dnia: 2014-09-28 08:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła ekipa, znająca się na wykonywanych pracach. Czysto, profesjonalnie i co najważniejsze rzetelność. Przeprowadzony remont łazienki oraz szpachlowanie pokoi i malowanie na najwyższym poziomie. Polecam. Władysław
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Władysław dnia: 2014-08-27 18:52:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra jakość wykonanej usługi, czysto szybko w przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-03-06 12:56:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją