Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Profmal-v

Zawód: budowlane usługi i remonty Malarz 
Adres: Mazowieckie, WARSZAWA
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.malowanie-warszawa-remontuj.pl
Opis działalności: Profesjonalne malowanie i remonty mieszkań, domów, biur. Słowa kluczowe: malowanie warszawa, malowanie ścian warszawa, malowanie mieszkań warszawa.

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 260
Data utworzenia profilu: 2016-10-10 18:01:53
Data ostatniej aktualizacji: 2016-10-10 18:01:53 

Opinie o Profmal-v

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U nas ta firma pomalowała tylko pokój i jesteśmy również zadowoleni. Rzeczywiście Panowie pracują bardzo szybko i zarazem dokładnie. Oprócz tego wszystko dokładnie po sobie sprzątają. Polecamy:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2016-12-15 17:05:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj skończyli Panowie malowanie domu u mojej mamy na Wilanowie. Z tego co zauważyłam to firma jest w miarę solidna. Napisałam w miarę ponieważ jeden z kolorów nie wyszedł tak jak trzeba. Nie wiem czy to była kwestia wzornika czy maszyny która mieszała kolor. Ogólnie mama jest bardzo zadowolona. Wszystkie meble i podłogi zostały szczelnie oklejone folią. Na koniec panowie po sobie porządnie posprzątali. Dużą zaletą panów jest również bardzo wysoka kultura osobista. Mama ani razu nie usłyszała żadnego przekleństwa ani wulgaryzmu. Myślę że firma jest godna zaufania. Umówiłam się z nimi na malowanie mojego domu na początku stycznia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2016-12-11 08:50:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma profmal-v wykonała swoje usługi malarskie w terminie, jednak prace nie zostały zrobione prawidłowo. W niektórych miejscach ściany pryszczyły, w kilku miejscach pod farbą pozostawiona była taśma malarska lub inne drobne nieczystości. Po zgłoszeniu reklamacji, p. Jacek pojawił się, by obejrzeć ściany. Z większością zastrzeżeń się zgodził i umówiliśmy się na poprawki. Większość została dobrze poprawiona, natomiast w jednym miejscu nadal jest pryszczenie, a jedna ze ścian nie została oczyszczona z rzeczy, które pozostały pod farbą w trakcie malowania. Dodatkowo, p. Jacek nie zaczekał, byśmy mogli obejrzeć poprawki, tylko nie informując nikogo zamknął drzwi a klucze zostawił w skrzynce, o czym dowiedzieliśmy się dopiero, gdy do niego zadzwoniliśmy pytając, kiedy możemy spodziewać się zakończenia poprawek. Od tamtej pory p. Jacek tylko raz odebrał telefon obiecując, że się skontaktuje po powrocie z urlopu i od tamtej pory nie odbiera telefonu. Poza tym, wbrew zapewnieniom na stronie, po wykonaniu usług malarskich firma profmal-v pozostawiła po sobie nieporządek (ogryzki po jabłkach, puste butelki po wodzie, pomalowane miejscami płytki podłogowe). Obecnie czekamy na zwrot części kosztów, zamiast dokonywania kolejnych poprawek, ale przelew nadal nie dotarł. W naszym mniemaniu zachowali się niezgodnie z podpisaną Umową. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2016-12-06 10:05:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takich malarzy jeszcze nie widziałam. Do pracy się nie spóźniali. Nie palili i nie przeklinali. Prawie wcale nie robili sobie przerwy. Pracę wykonali tak że nie miałam się do czego przyczepić. Nie musiałam po nich sprzątać. Myślę że wszyscy u których ta firma malowała są bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2016-10-21 14:42:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również jestem mile zaskoczona. Jeżeli inne firmy będą wykonywały swoją pracę chociaż w 50 procentach tak dobrze jak ci Panowie, to będzie naprawdę nieźle.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2016-10-16 22:01:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem zadowolona. Wszystko poszło szybko, sprawnie i niedrogo.
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2016-10-15 21:23:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomimo bardzo znikomej ilości opinii o tej firmie postanowiłam skorzystać z ich usług. Powiem tak, bardzo wysoki profesjonalizm rzadko spotykany gdzie indziej. Żadnych niedomówień i jakichkolwiek nieporozumień. Wszystko wykonali tak jak to było wcześniej ustalone. Sami przestawili meble i posprzątali bez dodatkowej opłaty.Ceny bardzo przyzwoite, nie tak jak u innych. Dla mnie rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2016-10-15 06:57:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją