Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BELLAMED Klinika

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 82-300 Elbląg Studzienna 33-34/A
Telefon: Kom. 600511512
Adres e-mail: rejestracja(małpa)bella-med.pl
Strona internetowa: www.bella-med.pl
Opis działalności: klinika estetyki ciała, zabiegi na twarz i ciało, leczenie nadwagi i otyłości, modelowanie sylwetki Słowa kluczowe: kosmetyczka Elbląg, usługi kosmetyczne Elbląg, zabiegi kosmetyczne elbląg, mikrodermabrazja elbląg, exilis elbląg, karboksyterapia elbląg, masaż elbląg, medycyna estetyczna elbląg, botox elbląg

Ocena: 100% pozytywna 23x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 22x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 87% niskie 7x 12x 1x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 5806
Data utworzenia profilu: 2013-03-19 16:13:27
Data ostatniej aktualizacji: 2016-09-30 16:50:05 

Opinie o BELLAMED Klinika

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi kosmetyczne na 5!!! relaks i ogromne doświadczenie Pani kosmetolog!!! Miałam wykonywany zabieg b głów skin POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Pyzio dnia: 2018-11-02 17:56:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziękuję bardzo Panu doktorowi za super usta, bardzo profesjonalne podejście i napewno wróce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda Pałak dnia: 2018-07-04 09:47:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa.Efekty widać już po pierwszego dnia.Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-17 17:59:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. Doskonały kontakt ,pełna fachowa informacja . Wspaniały personel zapewniający komfort w trakcie zabiegu jak i po zabiegu. .Bardzo wysoki standard kliniki - czysto ładnie, super sprzęt.Chodź minęło dopiero 5 tyg od zabiegu moje uszy wyglądają bardzo dobrze dlatego polecam Panią dr Dobaczewską. Dziękuje za zabieg . Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stasiek dnia: 2017-03-29 19:31:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam klinikę Bella-med. Od dluzszego czasu korzystam z uslug medycyny estetycznej i efekty sa piorunujace nawet nie musze umawiac się na kontrolę w razie poprawki poniewaz za pierwszym razem wszystko jest profesjonalnie wykonane. Botox i kwas hialuronowy wstrzykiwany przez dr. Gabriela Rucinskiego jest dokladnie wymierzony , nie pozostaja zadne widoczne zmiany skorne owszem moze zdarzyc sie maly siniak ale tydzien i wszystko znika. Nie polecam innych elblaskich klinik poza Bella-med bo sprawdzilam na wlasnej twarzy i uwierzcie - WARTO WYDAC KASE W BELLA- MED na zabiegi redukcji zmarszczek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzta K. dnia: 2017-03-16 15:28:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem drugi miesiąc na diecie u Pani Karoliny waga -8 kg :) Polecam wszystkim - profesjonalna opieka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz S. dnia: 2016-05-09 21:03:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za piękne usta, wysokoa jakość usług - bardzo polecam, na pewno tu wrócę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2016-02-16 10:32:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, miła Pani Kosmetolog, wysoki standard opieki-poleCam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: karolina w. dnia: 2016-01-17 19:50:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, fajna załoga - profesjonalizm. duży wybór zabiegów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: beata dnia: 2015-09-08 13:28:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po zabiegu komórkami macierzystymi moja twarz znów nabrała blasku. WIELKIE DZIĘKI !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sońka dnia: 2015-07-15 21:41:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta Klinika to doskonałe miejsce zapewniające pełen relaks, szeroka gama zabiegów no i widoczne efekty kosmetyczne. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2015-04-03 11:18:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspanialy salon, brewki wygladaja cudnie:)))!!!!!!polecam goraco:)!!! 5 dla Pani Ewy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grażka dnia: 2015-02-11 11:03:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klinika godna polecenia. zabieg kosmetyczny super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: beata dnia: 2015-02-06 11:15:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto,dla mnie to bardzo fajne i przytulne miejsce.Osobiście mialam tam robiony zabieg mezoterapii. Strasznie miła obsluga,a sam zabieg wykonany naprawde profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Danuta Laska dnia: 2015-01-31 10:22:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto,dla mnie to bardzo fajne i przytulne miejsce.Osobiście mialam tam robiony zabieg mezoterapii. Strasznie miła obsluga,a sam zabieg wykonany naprawde profesjonalnie.
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2014-08-05 19:39:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny przystępne jak na Elbląg, doktor Gabriel miły i profesjonalny. Jedyny minus to, że trudno się umówić z dnia na dzień. Poza tym ok Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2014-04-16 23:32:08 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg wykonany nieźle, choć przez 2 tygodnie cała twarz była w siniakach. Ale efektów, mimo zapewnień ZERO. Natomiast to co mnie zniechęca do tego doktora, to dająca się mocno zauważyć miłość do pieniądza. Ceny promocyjne są wyższe, niż w innych gabinetach bez promocji. Doświadczenie doktora nie jest zbyt duże, a zadziwiające jest to, że "zmienia zeznania" w zależności od okoliczności i chyba liczy na to, że pacjentka się nie zorientuje. Inne gabinety w naszym mieście budzą większe zaufanie. Doktor bardzo miły.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ewcia dnia: 2014-04-10 10:32:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani kosmetolog perfekcyjnie zlikwidowała mi pajączki wokół nosa i na policzkach, zapiasałam się na kolejne zabiegi polecam'
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia Paszowska dnia: 2014-04-06 11:11:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdy poraz pierwszy przekraczałam drzwi Kliniki Bellamed miałam mieszane uczucia. Domek jednorodzinny - jakoś tak dziwnie nie do końca przekonywująco. Gdy weszłam do środka ku mojemu zaskoczeniu poczułam bardzo miłą atmosferę, przytulnie, czysto, w stylu swoiskim bez przesadnej, nadętej ekskluzywności pod którą z regóły nic więcej się nie kryje. Na górze przywitał mnie z uśmiechem Pan doktor. Rozmowa od początku przebiegała w miłej atmosferze i poczuciu zrozumienia i bezpieczeństwa. Po kilku minutach byłam gotowa poddać się wszystkim zabiegom. Co ciekawe doktor odradził mi wykonanie drogiego zabiegu, o którym marzyłam od miesięcy, a w zamian zaproponował mi całkiem coś innego za znacznie mniejsze pieniądze. Efekty były niespodziewanie dobre. Gorąco polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula Zabrocka dnia: 2014-04-03 23:22:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za opiekę całemu personelowi BellaMed. Na diecie Pani Irenki schudłam 17 kg . Mam super wyniki. No a teraz wisienka na torcie - Botox u dra Rucinskiego - po tygodniu mam gładkie czoło. Dziękuję i pozdrawiam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2014-04-03 16:18:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tu pierwszy raz - poczekalnia bardzo przytulna, gabinety czyste, ładnie urządzone. Lekarze mili i co najważniejsze efekty :) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa Abramowicz dnia: 2014-04-03 08:29:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miesiące temu miałam zabieg powiększania piersi własnym tłuszczem.Jestem bardzo zadowolona ! Klinika Bellamed to prawdziwi fachowcy. Dr Jacek Nowak jest specjalistą z górnej półki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariola K. dnia: 2013-03-24 16:04:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacja, powieki wyszły super
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: podniesienie powiek
Opinia dodana przez: nina dnia: 2013-03-21 16:52:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: efekt zadziwiający, fachowiec godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: exilis i mikrodermabrazja
Opinia dodana przez: katarzyna dnia: 2013-03-19 16:15:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją