Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Superparkiet Sp. z o. o.

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi  
Adres: Mazowieckie, 02-496 Warszawa Listopadowa 1
Telefon: 22 882 20 11 Kom. 501 389 978 Fax: 22 882 20 11
Adres e-mail: g.pol(małpa)superparkiet.pl
Strona internetowa: www.superparkiet.pl
NIP:
522-302-90-90
Opis działalności: producent podłóg drewnianych Słowa kluczowe: parkiety, parkiet, deski podłogowe, podłogi drewniane, schody, elewacja drewniana, deski tarasowe

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x 1x
Ceny usług: 100% niskie 13x 8x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 4204
Data utworzenia profilu: 2011-09-11 16:00:45
Data ostatniej aktualizacji: 2016-09-22 17:01:07 

Opinie o Superparkiet Sp. z o. o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta od pierwszej wizyty w salonie, stały kontakt mailowy i telefoniczny ze sprzedawcą. Wizyta, pomiary, zamówienie. Umowa mimo że obszerna to łatwa do zrozumienia. Miałem małe obsunięcie w remoncie - poczekali z dostawą na dwa dni przed montażem podłogi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Szymański dnia: 2017-02-22 08:26:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę superparkiet, dotrzymali terminu montażu, prace bez zastrzeżeń.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 2017-02-16 09:33:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam firmę Superparkiet Sp. z o.o. Jestem w pełni zadowolona z wykonanej usługi. Profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta, duże doświadczenie, rzetelne i terminowe wykonanie usługi. Świetna współpraca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika, Bielsko-Biała dnia: 2017-02-02 10:54:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko jak najbardziej w porządku. Największe wrażenie robi obsługa i bezproblemowi parkieciarze :) Polecam - w sumie jak wszyscy poniżej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tymoteusz dnia: 2017-01-14 16:03:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej pozytywne odczucia. Podłoga zamontowana w terminie i bez najmniejszej usterki. Sprzedawca wyjaśnił moją każdą najmniejszą wątpliwość i pomógł wybrać podłogę która sprawdzi się w moim przypadku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: raczej reklamacji nie będzie :)
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-10-13 00:29:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę superparkiet, dobra obsługa, wycena nie odbiegała od rzeczywistych kosztów realizacji. Pełen zakres.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lider dnia: 2016-07-22 10:53:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Chciałem położyć deskę podłogową w całym domu, w salonie superparkietu doradzono mi do pokoi dziecięcych i sypialni Panele LVT(przyklejane) a dół w drewnie. Zdecydowałem się na takie rozwiązanie, choć wahałem się. Dziś już wiem, że to był dobry wybór. Pragnę podziękować całemu "zespołowi" Superparkiety.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriel dnia: 2016-07-15 11:21:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Superparkiet fajna firma, duża wiedza na temat drewna, dopasowali to co jest najlepsze do mojego mieszkania, ja jeszcze załapałem się na rabat 20% co mi poprawiło nastrój. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2016-03-12 13:51:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, kupiłem od nich panele Quick Step'a. Polecili mi zamontowanie paneli na korku. Świetnie, sprawnie i szybko. Ich oferta nie była najtańsza, ale po rozmowie przekonali mnie swoim profesjonalizmem i niewielka różnica w cenie nie miała znaczenia. Polecam serdecznie każdemu, kto nie wie co wybrać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było konieczności
Opinia dodana przez: Magdalena Wajda dnia: 2016-03-08 16:00:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna, terminowa, doradztwo techniczne bardzo dobre - pomogli rozwiązać problemy powstałe u mnie w mieszkaniu, duży wybór materiałów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2016-02-26 14:00:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę, dobrze doradzili,dobrze wykonali, deska już leży i pięknie wygląda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcelina dnia: 2016-02-18 08:24:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pośród wielu ofert które otrzymałem, zdecydowałem sie na zakup mojej podłogi w salonie Superparkiet.Ceny mają rozsądne, doradztwo pierwsza klasa,montaż profesjonalny. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2015-02-01 17:22:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa ale za to cena nie z gatunków najniższych. Ogólnie polecam bo jakość usługi warta swojej ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dianalec dnia: 2014-07-15 02:00:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co prawda najtańsi nie byli ale warto było. Doradztwo techniczne - miazga. Dopiero tutaj (a trafiałem do niego jako po wizytach w innych salonach) ktoś mi wytłumaczył wszystkie różnice pomiędzy podłogami litymi a warstwowymi, olejem czy lakierem itp. Polecam P. Grzegorza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Wojciechowski dnia: 2014-07-08 00:27:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - nie miałem nic do zarzucenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: misiek33 dnia: 2014-04-05 05:04:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O tak popieram opinie pani Joanny także miałem przyjemność z firmą Superparkiet. Szybko, rzetelnie, fachowo,miło. To prawda że mało informacji o nich a godni są polecania. Acha i jeszcze jedno mają w swojej firmie rzeczoznawcę z Polskiego Stowarzyszenia Posadzkarzy. Człowiek który od wielu lat zajmuje się posadzkami. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2014-03-07 20:44:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić firmę Superparkiet. W styczniu zakupiłem w salonie na ursusie deske warstwowa orzech amerykański która po ułożeniu wygląda dokładnie tak jak sobie zakładałem. Obługa miła, montaż bez zastrzeżeń. Firma na 5+
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2014-03-07 14:01:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niewiele o nich mogłam znaleźć informacji tym bardziej umieszczam moja opinię bo warto ich polecić. Miła i konkretna obsługa, fachowy montaż i bezproblemowy kontakt sprawiły, że wybrałam Superparkiet i z czystym sumieniem mogę polecić innym. Sklep jest na mojej ulicy (Sarmacka), nie musiałam nigdzie jeżdzić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Nowakowska dnia: 2012-03-07 16:02:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! taniej mnie wynioslo niz na bartyckiej - od zakupu do montazu nie minal tydzien. Polecam zobaczyć gotowy Jesion Kolor z fazą. Byłam w salonie na Wilanowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: małami dnia: 2012-02-15 20:42:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Nie mam nic do zarzuczenia. Podłoga wygląda tak jak chciałem. Pozdrawiam Andrzej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-28 01:00:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę. Zamówiłem u nich Tarkett MistyGrey wraz z montażem. Efekt końcowy przerósł moje oczekiwania. Piękna jasna podłoga to jest to :-).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta Kuśpiel dnia: 2011-10-17 23:03:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W maju kupiłem w salonie na Ursusie FinishParkiet Jesion Biały wraz z montażem. Superparkiet poleciła mi moja była dziewczyna (obecnie żone :) ), której to ta firma ułożyła podobny materiał w jej domu rodzinnym. Nie mam najmniejszych zastrzeżen co do tej firmy: bardzo miła obsługa w salonie, ceny atrakcyjne i bardzo szybki montaż. Polecam - Podłoga w naszym nowym gniazdku wygląda olśniewająco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil Piersa dnia: 2011-09-15 16:57:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę. Wykonali dla mnie już trzy podłogi pod Warszawą i wszystkie przed czasem - za wyjątkowo rozsądne pieniądze. Miła atmosfera w salonie, a parkieciarze przy wylewce i montażu ani razu nie słyszałam aby przeklnęli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2011-09-11 16:10:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją