Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcowska Mariusz Boruch

Zawód: Prawnik 
Adres: Małopolskie, 31-525 Kraków Kraków Ul. Generała Chłopickiego 12/2
Telefon: +48 (12) 395-35-58 Kom. 531-333-352
Adres e-mail: biuro(małpa)mariuszboruch.pl
Strona internetowa: www.mariuszboruch.pl
Opis działalności: Kancelaria Radcowska Słowa kluczowe: rozwody kraków, spadki, kraków, windykacja, radca prawny kraków

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 8x 8x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 7619
Data utworzenia profilu: 2012-02-16 09:57:11
Data ostatniej aktualizacji: 2016-09-22 12:22:30 

Opinie o Kancelaria Radcowska Mariusz Boruch

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę działalność gospodarczą w formie spółki z o.o. i bieżącą obsługę prawną mojej firmy gwarantują prawnicy z Kancelarii Mariusza Borucha. Współpraca przebiega bez zarzutu, kancelaria sporządza wszelkie niezbędne mi dokumenty, opiniuje zawierane umowy. Dzięki ich pomocy udało mi się uniknąć bardzo niekorzystnej dla mnie umowy z jednym z kontrahentów. Serdecznie polecam, gdyż w przypadku tej kancelarii wiedza idzie w parze z praktyką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Videk dnia: 2017-06-25 14:01:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Oddałam w ręce kancelarii moją sprawę o alimenty, konkretne spotkania, bieżące informacje co w sprawie i co najważniejsze pozytywny dla mnie efekt. Widać duże doświadczenie. Warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna_ dnia: 2016-12-07 00:39:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duże doświadczenie, które daje się odczuć i bardzo pozytywni i pomocni ludzie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin76 dnia: 2016-09-26 11:01:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panie Mecenasie za pomoc przy moim rozwodzie. Będę Pana polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna_B dnia: 2016-09-08 12:15:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria wyróżnia się doświadczeniem w udzielaniu porad prawnych.Zespół działa szybko i sprawnie,są dobrze zorganizowani w sprawach którymi się zajmują.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: riczard16 dnia: 2014-09-07 13:07:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Zostałem przyjęty na umówioną godzinę. Uzyskałem potrzebnych odpowiedzi oraz porad. Nie mam zastrzeżeń. Na pewno wrócę, gdy tylko będę potrzebował dobrego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maarcin dnia: 2014-05-26 11:16:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię. Potrzebowałam porad w związku z rozwodem. Nie mam większego o tym pojęcia, ale wszystko otrzymałam w bardzo prosty, przejrzysty sposób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2014-04-22 10:54:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio byłem na darmowych poradach u Pana Borucha. Bez zastrzeżeń. Otrzymałem konkretne informacje które mnie interesowały, wytłumaczone w sposób bardzo prosty i zrozumiały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2014-04-10 09:59:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczni, życiowi prawnicy, którzy potrafią w jasny i zrozumiały sposób wszystko wytłumaczyć, a przy tym są bardzo rzetelni i skuteczni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maagdalena dnia: 2013-09-27 12:09:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna kancelaria, profesjonalna obsługa prawna. Pozytywna opinia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ireneusz dnia: 2012-11-23 08:43:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny i godny zaufania radca prawny. Wielki plus za to, że kancelaria udziela bezpłatnych porad prawnych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Władek M. dnia: 2012-11-13 11:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik, rzetelny i biegły w kwestiach prawa, wielokrotnie doradzał mi w kwestiach mojej spółki i reprezentował w sądzie w sprawach windykacyjnych. Szybko i sprawnie ściągnął długi od moich dłużników. Ma świetną intuicję, choć na początku bardzo zdystansowany, uważam że jest profesjonalistą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jerzy Gawron dnia: 2012-10-15 12:53:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DOBRY FACHOWIEC
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-04 12:42:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, duże rozeznanie w kwestiach prawa karnego i rzetelność. Skorzystałam z porad pani Anny Jasielskiej, bardzo mi pomogła. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-25 09:34:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tą koncelarię.bardzo miła atmosfera i duża skutecznosc w działaniu.Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-18 23:07:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam wysoką skuteczność Pana mecenasa i polecam jego usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2012-03-22 12:59:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawna i bardzo rzetelna obsługa, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 2012-03-15 12:00:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak okazało się w tej kancelarii-nie ma sytuacji bez wyjscia.Do tego rzetelne informacje i profesjonalna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-08 10:04:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta kancelarie, bardzo dbają o klienta, angażują się w sprawę. Bardzo jestem wdzięczny Panu Mariuszowi za pomoc przy trudnym rozwodzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek L. dnia: 2012-02-28 10:06:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta, sprawne przeprowadzenie mojej sprawy ogólnie bardzo polecam wszystkim, którzy poszukują dobrego specjalisty od spraw rodzinnych (choć pewnie nie tylko)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: mikos dnia: 2012-02-16 09:59:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją