Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Małgorzaty Regulskiej-Cieślak Małgorzata Regulska-Cieślak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Mazowieckie, Warszawa Żelazna 69a/1
Telefon: Kom. 508644297
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.kancelaria.prawna.warszawa.pl
Opis działalności: Kancelaria Radcy Prawnego świadcząca usługi w zakresie doradztwa prawnego oraz zastępstwa procesowego w następujących dziedzinach prawa: prawo pracy, prawo cywilne, gospodarcze, handlowe, prawo rodzinne. Słowa kluczowe: Prawo pracy, prawo cywilne, prawo handlowe i gospodarcze

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 5x 7x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 5379
Data utworzenia profilu: 2012-09-14 15:28:35
Data ostatniej aktualizacji: 2016-09-19 12:42:47 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Małgorzaty Regulskiej-Cieślak Małgorzata Regulska-Cieślak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na podstawie mojego niedawnego doświadczenia z panią mecenas mogę ją śmiało polecić. Pani Małgorzata jest świetnym fachowcem, a jednocześnie bardzo komunikatywna, dzięki czemu przedstawiona przez nią opinia jest jasna i łatwo zrozumiała dla laika. Posiada szerokie spojrzenie na sprawę z którą zwraca się do niej klient, co pozwala oprzeć swoje decyzje o szerszą gamę czynników. Jest osoba o wysokiej kulturze osobistej i jednocześnie bardzo miła oraz empatyczna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MarekMarek dnia: 2016-08-09 09:54:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Małgorzata jest doskonale przygotowana do rozprawy. Jest w ciągłym kontakcie z klientem, który nie musi się martwić o tok sprawy sam, jak to bywa z innymi prawnikami, z którymi miałam wcześniej do czynienia. Zatem zdecydowanie polecam. Poza tym Pani Małgorzata to bardzo miła osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2016-04-05 10:46:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wykazała się elastycznością i dbałością o szczegóły w przedstawianiu mi moich możliwości. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-27 21:43:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas, prowadziła sprawę z zakresu prawa pracy - zadośćuczynienie z powodu utraty zdrowia. Jest niezastąpiona. Doprowadziła do wypłaty zadośćuczynienia bez konieczności procesu sądowego. Wykazała się dużym opanowaniem w momentach dla mnie trudnych. Przeprowadziła mnie przez ten trudny dla mnie moment z wielkim wyczuciem. Nie boi się dużej, złej korporacji... hotelowej, ani jej prawników. Brawo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2014-11-28 11:47:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Panią Mecenas Małgorzatę Regulską-Cieślak. Konkretnie i rzeczowo przedstawiła mi przebieg postępowania, różne warianty poprowadzenia sprawy oraz poparła je przykładami z przepisów prawa, które dokładnie mi wyjaśniła rozwiewając tym samym wszelkie moje wcześniejsze wątpliwości. Kompetencje oceniam bardzo wysoko. Wspaniały kontakt z klientem. Poświęciła mi dużo uwagi a po spotkaniu kilkukrotnie doradzała telefonicznie i mailowo dzięki czemu czułam że mam wsparcie z jej strony. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aneta G. dnia: 2014-06-23 16:19:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystaliśmy z mężem z porady prawnej Pani Mecenas Małgorzaty Regulskiej-Cieślak, którą cechuje kompetencja i profesjonalizm. Pani Mecenas jest osobą bardzo kontaktową co ułatwiło nam zrozumienie subtelnych niuansów prawa, tak trudnych czasami do wyłapania dla laika. Dzięki tej poradzie,w ciągu 2 miesięcy nasze problemy "komunikacyjne" z sądem skończyły się (sprawa również). Dlatego szczerze polecam kancelarię Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika Kowalczyk dnia: 2014-03-06 19:23:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Kancelarii Radcy Prawnego Małgorzaty Regulskiej-Cieślak. Pani Małgorzata prowadziła moją sprawę przeciwko Zakładowi Ubezpieczeń Społecznych o zwrot emerytury. Pozew był sporządzony bardzo profesjonlnie. Sama pilnowała terminów, informując mnie o podjętych krokach; wyjaśniała zawiłości prawne i wspierała psychicznie. Pani Małgorzata posiada bardzo dużą wiedzę merytoryczną, jest rzetelna i bardzo angażuje się w rozwiązanie problemu. Bez Jej pomocy nie poradziłabym sobie z tą sprawą. Dzięki fachowości Pani Małgorzaty wyrok Sądu był dla mnie pomyślny. Polecam usługi tej Kancelarii - jest rzetelna i fachowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Matulka dnia: 2014-01-28 13:50:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako spółka zagraniczna, która miała poważne kłopoty z oddziałem w Polsce, skorzystaliśmy z usług Kancelarii Radcy Prawnego Małgorzaty Regulskiej-Cieślak. Kancelaria nas przez całą sprawę przeprowadziła bardzo dokładnie i bez naszego wielkiego wysiłku. Oczywiście, cena za usługi nie była niska, ale całkowicie adekwatna do profesjonalizmu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Vít Kadlec dnia: 2013-11-12 10:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarię Prawną Małgorzaty Regulskiej z Warszawy. Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 2013-11-08 17:03:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarię Prawną z Warszawy. Kancelaria Prawna Małgorzaty Regulskiej Cieślak zaprasza na nową stronę internetową Kancelarii Prawnej >> www.kancelaria.prawna.warszawa.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Henry dnia: 2013-10-12 20:00:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Małgorzata prowadziła moją sprawę o rozdzielność majątkową sprawą zajęła się bardzo profesjonalnie ,przygotowała wszystkie potrzebne dokumenty .Prowadzi również moją sprawę rozwodową jest osobą godną polecenia pełny profesjonalizm .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Zienkiewicz dnia: 2013-08-14 22:09:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Małgorzata Regulska Cieślak prowadziła moją sprawę o odszkodowanie z tytułu pozornej likwidacji stanowiska pracy. Pozew był bardzo rzeczowy. Wszystko odbyło się terminowo i profesjonalnie. Jestem usatysfakcjonowana sposobem zakończenia sprawy. Przy tym wszystkim Pani Małgosia jest bardzo sympatyczną i pomocną osobą. Na każdym etapie sprawy mogłam się zwrócić o pomoc i zawsze ją otrzymywałam. Polecam usługi kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-12 18:49:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fchowość, sumienność, zyczliwość, terminowość. Naprawdę polecam. Pani Małgorzata Regulska - Cieslak prowadzi moją sprawę nie łatwą bo dot.dewellopera a ja wiem, że jestem pod względem obsługi prawnej w rękach fachowca. Joanna Szczepanska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: joanna szczepanska dnia: 2013-03-15 06:13:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem adwokatem. Małgorzata Regulska-Cieślak to koleżanka, z którą współpracuję. Jest osobą godną zaufania. Zlecam Jej często sprawy typu opiniowanie umów. Z powierzonych zleceń wywiązuje się terminowo i dokładnie. Jest radcą prawnym godnym polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adwokat Przemysław Kopko dnia: 2012-11-05 17:19:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam okazję korzystać z usług p. Małgorzaty Regulskiej-Cieślak z których byłam bardzo zadowolona. Prowadziła sprawę o przywrócenie mnie do pracy i o mobbing. Oprócz pełnej wiedzy fachowej,którą mnie otaczała dawała mi również oparcie psychiczne co dla mnie osobiście było bardzo ważne. Polecam p. Małgosię. Iwona
Opinia dodana przez: Iwona Lepa dnia: 2012-09-27 09:24:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem okazję skorzystać z usług Kancelarii Pani Małgorzaty Regulskiej-Cieślak, która poprowadziła moją trudną sprawę odwołania od wypowiedzenia umowy o pracę. Sprawa ta wymagała skrupulatności, dużej wiedzy i rzetelności. Przekonałem się że mogłem na to wszystko liczyć na każdym etapie, począwszy od rozmaitych pism procesowych, merytorycznych analiz i właściwej argumentacji prawnej po samą rozprawę, z której wyniku i przebiegu jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2012-09-24 19:47:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielokrotnie korzystałam z usług Kancelarii Radcy Prawnego Małgorzaty Regulskiej-Cieślak - zarówno z doradztwa prawnego, pisemnych opinii prawnych, reprezentowania Spółki w skomplikowanych sprawach sądowych z zakresu prawa pracy, jak i prowadzonych szkoleń. Za każdym razem mogliśmy liczyć na profesjonalną i szybką pomoc, za atrakcyjną cenę. Mogę szczerze polecić współpracę z tą Kancelarią we wszystkich skomplikowanych i niestandardowych sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KKierzkowska dnia: 2012-09-17 11:29:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją