Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Prawna Brodniccy.pl Radcy Prawni

Zawód: adwokaci i radcy prawni  
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Grudziądzka 107
Telefon: 056 622 24 77 Kom. 692 491 016 Fax: 056 649 40 02
Adres e-mail: kancelaria(małpa)brodniccy.pl
Strona internetowa: www.brodniccy.pl
NIP:
879-254-03-99
Opis działalności: Słowa kluczowe: prawo, radca prawny, adwokat, kancelaria, prawo bankowe, odszkodowania, prawo rodzinne, spadki, rozwód, alimenty, podział majątku

Ocena: 100% pozytywna 71x

Jakość usług: 100% wysoka 62x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 52x
Ceny usług: 100% niskie 46x 2x
Ilość opinii w serwisie: 71
Ilość odsłon profilu firmy: 13732
Data utworzenia profilu: 2013-05-16 13:45:26
Data ostatniej aktualizacji: 2016-09-09 15:54:06 

Opinie o Kancelaria Prawna Brodniccy.pl Radcy Prawni

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko pięknie poukładane i załatwione przed rozprawą. Sprawa o rozwód trwała 15 minut. Polecam gorąco.
Opinia dodana przez: Barbara O. / Bydgoszcz dnia: 2017-06-19 14:23:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zawsze wierzę w te internetowe opinie ale wszystko co tu napisano o mecenas Brodnickiej to szczera prawda. Trudno się do niej dostać ale zapewniam, że warto poczekać na termin.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2017-05-19 11:39:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W swoim nieszczęściu miałam szczęście trafić do mecenas Brodnickiej i z czystym sumieniem mogę ją polecić w sprawach rodzinnych.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: PK - Bydgoszcz dnia: 2017-04-05 21:51:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zwyczaju wystawiać opinii ale dla Pani Mecenas Aleksandry Brodnickiej uczynię wyjątek. Jest ona nie tylko wielce doświadczonym prawnikiem rodzinnym ale i niezwykłym człowiekiem. Nie wiem jak ona to robi ale mimo tego że jest osobą do bólu szczerą i mówi rzeczy, które nie zawsze chciałoby się usłyszeć to zawsze ukoi serce. Nie wiem jakbym przeżyła moją sprawę bez niej.
Opinia dodana przez: Galina dnia: 2016-09-09 13:00:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aleksandro.Pisze to aby wiedziała Pani że nigdy nie zapomne tego co Pani dla mnie zrobiła.Jestem szczęśliwa mając syna przy sobie.Ma dobre wyniki w nauce.Dostał aż 34 pochwały od nauczycieli.Uczy sie dobrze,ładnie załapał j.angielski.Z moim nowym mężem układa się mi bardzo dobrze.Wojtek również doskonale się z nim dogaduje.Dziękuję Pani z całego serca.Naprawde zrobiła Pani coś niesamowitego choć nie było łatwo.Jeszcze raz dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara / UK dnia: 2016-06-24 15:07:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez dwóch zdań, mecenas Brodnicka Aleksandra jest najbardziej kompetentną osobą w sprawach rodzinnych. Ewidentnie posiada ogromne doświadczenie prawnicze i takąż samą wiedzę na temat psychologii rodziny i dziecka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2016-04-12 15:23:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To co przeczytałam o sobie w pozwie, o swojej nieprzydatności do bycia żoną i matką, o tych świadkach którzy to mieli potwierdzić całkowicie mnie załamało i odebrało wiarę w siebie i ludzi. Do Pani Mecenas Aleksandry Brodnickiej zapisała mnie siostra i wcale nie miałam ochoty iść było mi wszystko jedno. Jednak siostra mnie tam zaprowadziła. I nic lepszego w tej chwili mnie spotkać nie mogło. Już po pierwszej (blisko 2-godzinnej) rozmowie ulżyło mi na duszy i inaczej spojrzałam na to co napisano o mnie w pozwie. Na pewno z gabinetu Pani Mecenas wyszłam inna ja niż tam weszłam. Sprawa się już zakończyła ale to co usłyszałam na pierwszym spotkaniu u Pani Mecenas głęboko utkwiło w mojej pamięci. Nigdy już nie dam sobą poniewierać i wiem, że mam nie tylko obowiązki ale i swoje prawa, że to nie ja muszę ze wszystkiego rezygnować bo ktoś jest bardziej wartościowy. Piszę te opinie pod wpływem emocji i chcę przekazać, że Pani Mecenas jest nie tylko doświadczonym prawnikiem znającym się jak mało kto na swojej pracy ale też jest dobrym i mądrym człowiekiem.
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-01-27 19:14:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Kancelarii Brodniccy powierzylam 2 sprawy: rozwod i spadek. Jak najbardziej polecam Pania Aleksandre! Mimo ze nie mieszkam w Pl kontaktowalysmy sie mailowo. Pani Aleksandra podchodzi do Spraw profesjonalnie. Szczerze mowiac wyprowadzila moje zagmatwabe zycie na prosta. Niesamowita znajomosc prawa i umiejetnosc egzekwowania go stwarza ze Pani Aleksandra wygrywa kazda sprawe;) Jestem niezmiernie wdzieczna za pomoc i polecam kazdemu miec takiego prawnika zarowno w sprawach rozwodowych gdzie w gre wchodza maloletnie dzieci jak i sprawach spadkowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Kowalewska dnia: 2015-12-15 15:30:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Facet, ojciec, w polskim sądzie ma z góry przerąbane. W samotnej walce nie ma szans. W życiu takiego chamstwa i zakłamania nie widziałem. Dzięki Bogu trafiłem na Panią Olę, która zakrzyczeć się nie dała. Naprawdę z wielkim zaangażowaniem i profesjonalizmem walczyła w mojej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Achim dnia: 2015-10-01 15:16:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W życiu bym nie przypuszczała, że w sumie obcy ludzie tak przejmą się moją sprawą i z takim zaangażowaniem będą walczyć o dobro moich dzieci. Dziękuję całemu personelowi kancelarii ale szczególnie dziękuję Pani Oli, która jest przewspaniałą osobą i swój zawód wykonuje z powołania. Całe swoje życie miałam pecha do ludzi ale tym razem trafiłam na prawdziwe perełki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia z Niemiec dnia: 2015-08-06 17:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczny Pani Mecenas Aleksandrze Brodnickiej za udzieloną mi pomoc, wyrozumiałość i cierpliwość. Troska o los mojego dziecka i działania jego matki powodowały, że emocje górowały nad zdrowym rozsądkiem. Przyznam, że Pani Mecenas powstrzymała mnie przed zrobieniem naprawdę głupich rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Albert UK dnia: 2015-07-28 22:19:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyrażone poniżej opinie w 100% potwierdzają moje osobiste odczucia odnośnie kompetencji mecenas Brodnickiej. Było konkretnie i bez pitolenia, od dzisiaj jestem WOLNA!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: A.F./Grudziądz dnia: 2015-07-20 17:48:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Aleksandra Brodnicka jest wyjątkowo kompetentną osobą w sprawach rodzinnych. Nie chodzi mi tylko o wiedzę i doświadczenie ale głównie o wsparcie psychiczne i poczucie bezpieczeństwo, które mi zapewniła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-28 08:37:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadzi moja sprawe rozwodowa juz od ponad roku i nie wiem jak to robi, ale zawsze jest przygotowana lepiej niz ja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-18 19:52:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Brodnicka jest jak dynamit. Bardzo spokojna ale jak wybuchnie sieje totalne zniszczenie i nic jej nie zatrzyma. Moją byłą i jej adwokata po prostu starła w pył i zmiotła z ziemi w nicość. Na samo wspomnienie twarz mi się uśmiecha. POLECAM, POLECAM, POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wojak/Bydgoszcz dnia: 2015-04-16 09:16:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pomocy mecenas Brodnickiej. Po pierwsze sąd nie orzekł rozwodu z mojej winy po drugie alimenty są w wysokości połowy tego co moja żona chciała.
Opinia dodana przez: Andrzej W. dnia: 2015-03-10 11:56:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o podział majątku małżeńskiego. Swoją opinię wyrażę dwoma słowami. ……………………. Chapeau bas…………………….
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Charlotte dnia: 2015-03-03 16:09:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałem wykiwany przez kontrahenta, który nałożył na moją firmę i potrącił z wynagrodzenia kary umowne mimo tego że zwłoka była spowodowana z jego winy. Już po sprawie, kara została mi zwrócona :-))))) Polecam kancelarię szczególnie dlatego że traktowała moją sprawę jak swoją.
Opinia dodana przez: Bartek B. dnia: 2015-03-02 16:52:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem wypadek samochodowy jako pasażer. Wina była kierowcy samochodu którym jechałem. Miałem złamaną rękę, nogę i rozwaloną głowę. Po roku samodzielnej walki z zakładem ubezpieczeń poddałem się i poszedłem do kancelarji. Nie mogłem uwierzyć, gdy po tygodniach dostałem kwotę która mnie zadawalała :-) Kancelarja działa bardzo dobrze i ją polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jędras W. dnia: 2015-02-19 13:49:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Aleksandra Brodnicka jest wyjątkowo kompetentną osobą. Już na pierwszym spotkaniu zostałem naprostowany, że nie będzie tak jak ja chciałbym i już wtedy wiedziałem, że dobrze trafiłem. Wdzięczny jestem za sprowadzenie mnie na ziemie. Jestem bardzo zadowolony z pomocy Pani Mecenas, wszystko było od samego początku poukładane jak należy choć ze dwa razy dostałem reprymendę :-))). W sprawach rodzinnych polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jacek - Włocławek dnia: 2015-02-09 21:04:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Aleksandra Brodnicka prowadziła mi w sumie 3 sprawy, o rozwód, podział majątku i eksmisję byłego małżonka. W sumie korzystam z jej pomocy ponad 2 lata. Przyznam, że wykazała się znaczną cierpliwością i wyrozumieniem szczególnie przy sprawie rozwodowej :-). Jednak zawsze oddzwaniała, wyjaśniała i uspokajała. Wszystkie sprawy zakończyły się tak jak uprzedziła Pani Mecenas. Jestem z jej usług bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-11-19 18:04:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowieka w życiu spotykają różne rzeczy ale o tych osobistych,bardzo intymnych i skrywanych przed innymi najtrudniej mówić. Do Pani mecenas Brodnickiej trafiłem po lekturze opinii o niej i przyznam, że po pólgodzinnej rozmowie zdobyłem się na szczere wyznania. Był to chyba najtrudniejszy moment mojego rozwodu. Do rozpraw byłem przez Panią mecenas przygotowany i wiedziałem co mnie czeka. Powiem tak Pani mecenas ma ogromne doświadczenie i wie co i jak. Kontakty z dzieckiem i alimenty przewidziała wręcz idealnie. Dodatkowo Sąd nieuznał mnie wyłącznie winnym rozwodu. Zostaje teraz sprawa puszczenia mnie z torbami czyli podziału majątku, ale ja już się nie boję mam najlepszą Panią mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: W.A. dnia: 2014-10-27 11:50:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeczytawszy wszystkie opinie potwierdzam, iz Pani mecenas Brodnicka jest najlepszym wyborem w sprawach o rozwod i alimenty. Jestem bardzo wdzieczna za pomoc, wsparcie i wyrozumialosc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2014-09-24 10:23:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po dodatkowych emocjach dostarczonych mi przez mojego adwokata podczas sprawy rozwodowej do wyboru pełnomocnika w sprawie o podziału majątku przystąpiłam w całkiem odmienny sposób. Po długich wyborach zdecydowałam się powierzyć moją przyszłość finansową mecenas Aleksandrze Brodnickiej. Wybór był ze wszech miar trafiony. Tym razem to adwokatka mojego byłego dostała nieźle popalić, a mojemu byłemu to najpierw uśmiech zgasł na twarzy, a w miarę kolejnych rozpraw mina mu coraz bardziej rzedła. Dla mnie był to widok bezcenny, nektar dla duszy, miód na rany :-). Dla szukających mecenasa informacja - jeżeli Pani Ola podejmie się twojej sprawy to: zawsze będzie miała dla ciebie czas, odbierze lub oddzwoni na każdy twój telefon, na rozprawę nie wyśle aplikanta, zadziwi cię ilością zapamiętanych i wygrzebanych informacji, zadziwi przygotowaniem do rozprawy i swoją wiedzą. Poza tym kancelaria ma niezłą „wywiadownię gospodarczą” ;-). Co do kasy to wg mojego rankingu nie było najtaniej ale też nie było najdrożej. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że poziom usługi był wart ceny, którą zresztą mogłam zapłacić w ratach. Gorąco polecam Kancelarię Brodniccy, a w szczególności usługi Pani mecenas Aleksandry Brodnickiej.
Opinia dodana przez: Gabriela - Bydgoszcz dnia: 2014-08-31 20:01:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój były mąż ciągle mi powtarzał, że jego działka, jego dom, jego firma, a mi nic do tego. Cały majątek jego, a moje nic. Tym bardziej, że firma i dom w Anglii. Wiedziałam, że stać go na najlepszych prawników. Na kancelarię Brodniccy zdecydowałam się po bardzo głębokim rekonesansie. Ich stawki nie należały do najniższych ale do tych najwyższych to im sporo brakowało. Za to podejście do klienta i sprawy było najlepsze z jakim się spotkałam. Już pierwsza rozmowa była przewidziana na 2 godziny. Uczestniczyło w niej dwóch prawników (polski i angielski) i obaj wiedzieli o co pytać. Dalszy przebieg sprawy potwierdził moją ocenę. Mecenas Aleksandra Brodnicka to wyga procesowy, nie dała się zakrzyczeć i ustawić w kącie (bo z prowincji p-ko miejscowym tuzom). Przygotowaniem i wiedzą biła na łeb i szyję naszych przeciwników. Z rozprawy na rozprawę widać było, że nawet Sąd nabiera do niej coraz większego szacunku. Jeżeli chodzi o wynik sprawy to nie uzyskałam tyle ile chciałam ale wiem, że gdym miała innych pełnomocników nic bym nie dostała. Wielki szacunek dla całego zespołu, który dla mnie pracował.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: A. Nice / W-wa dnia: 2014-07-28 11:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obawiałem się powierzyć swoją sprawę mecenas - kobiecie (obawiałem się nawet rozmowy z nią). Nie wiedziałem czy potrafię obcej kobiecie zwierzać się z tak intymnych rzeczy. Moje obawy okazały się całkowicie zbyteczne. Mecenasi Brodniccy to ludzie na wysokim poziomie i nie chodzi mi tylko o znajomość prawa. Jako klient nie czułem się "kolejną sprawą" odniosłem wrażenie jakby cała kancelaria żyła moją sprawą. Żadna z zawartych tu opinii nie jest przesadzona.
Opinia dodana przez: Dariusz B. dnia: 2014-07-21 10:51:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wygrana sprawa w 100 procentach jestem bardzo zadowolona polecam
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: M.W dnia: 2014-06-30 19:59:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwi profesjonaliści,ambitni z rozległą wiedzą prawniczą m.in.bankową i prawa brytyjskiego.Państwo Brodniccy pomogli mi przejść bardzo trudną i złożoną sprawę rozwodową.Pani Ola na każdej sprawie prezentowala perfekcyjne przygotowanie i niezwykle wysokie kompetencje.Empatyczna i szczera do bólu.Dostępność na bieżąco!Rozwód,kontakty z dzieckiem i alimenty zgodnie z moimi oczekiwaniami.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2014-06-10 18:37:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Aleksandra Brodnicka podjęła się reprezentowania mnie podczas rozprawy rozwodowej będącej już w toku. Jej profesjonalizm, wiedza i doświadczenie pomogły mi uzyskać rozwód z wyłącznej winy małżonka już na drugiej rozprawie. Szczerze polecam Kancelarię Brodniccy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesława dnia: 2014-06-09 19:42:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałam potrącona przez samochód na przejściu dla pieszych. Doznałam rozległych i dotkliwych obrażeń. Mój poprzedni pełnomocnik "załatwił" mi od PZU odszkodowanie w kwocie 12 tys. zł a po sporządzeniu odwołania dopłatę 8 tys. zł pod warunkiem podpisania ugody. Byłam tym oburzona i mimo usilnych namów pełnomocnika odmówiłam zawarcia ugody i przekazałam sprawę do kancelari Brodniccy. Dziś wydano wyrok Sądu, którym przyznano mi 125 tys. zł odszkodowania. Nie wiem w jaki sposób wyrazić swoją wdzięczność wszystkim mecenasom z kancelari Brodniccy, którzy cudów nie obiecywali, a swoją pracą i wiedzą je sprawili. Życzę Pani Oli, Panu Zbyszkowi, a w szczególności Panu Ryszardowi dużo, dużo zdrowia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aniela dnia: 2014-05-05 15:33:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nawet gdybym chciał nie ma się do czego przyczepić, a nie chcę. Absolutnie perfekcyjna obsługa. Tej kancelarii można powierzyć swoje sprawy z całkowitym zaufaniem. Rozwód, kontakty z dziećmi przeprowadzone bezproblemowo i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Podział majątku przeprowadzony powyżej moich oczekiwań. Tylko jeden raz musiałem przylecieć do Polski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ebi - Exeter UK dnia: 2014-05-02 11:46:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinie o kancelarii jak najbardziej uzasadnione. Przygotowanie i poprowadzenie sprawy perfekcyjne. Kwestie rozliczeń finansowych jasne i precyzyjne. Nie musiałem nawet przylatywać do Polski na rozprawy. Sprawa dotyczyła podziału majątku, a konkretnie zwrotu poniesionych nakładów. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek - Oslo dnia: 2014-04-30 18:23:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna kancelaria. Rzetelni i profesjonalni pełnomocnicy. Szkoda tylko, że odmówili podjęcia się moich niektórych spraw bo te co się podjęli załatwili ponad moje oczekiwania. Ceny w pełni akceptowalne, zawsze znajdą czas dla klienta. Przygotowanie do rozpraw wręcz perfekcyjne. Wiem co mówię bo z racji prowadzonej działalności cały czas mam do czynienia z adwokatami/radcami. Mecenasom bardzo dziękuję, a szukającym profesjonalnej kancelarii polecam.
Opinia dodana przez: ZBL AutoKon dnia: 2014-04-15 13:42:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzupełniając poniższą opinię należy zaznaczyć, że jej wystawcą jest Hotel dla Zwierząt "Happy Paws"
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-07 08:41:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. dr Ryszard Brodnicki zajął się sprawą z wielkim zaangażowaniem. W każdej chwili mogłem liczyć na wsparcie a także otrzymałem wiele cennych rad. Dla kancelarii priorytetem jest przede wszystkim dobro klienta. Jestem bardzo wdzięczny za udzieloną pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-02 21:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rownież i ja chcę potwierdzić opinie dotyczące p. mecenas Brodnickiej. Mojej sytuacji w bawełnę nie owijała ale tylko dzięki niej przez cały proces trzymałam się kupy. Zawsze znalazła dla mnie czas A i wynagrodzenie mogłam zapłacić w ratach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata W. - dnia: 2014-03-31 07:09:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie uznawałam za konieczne wystawiać opinii kancelarii bo ta wykonała swoją usługę w sposób profesjonalny co w mojej ocenie nie powinno być czymś szczególnym dla profesjonalistów wykonujących zawód zaufania publicznego. Jednak po 3 miesiącach od zakończenia sprawy przez kancelarie otrzymałam informację, że zapłaciłam za dużo :-))) A konkretnie od ustalonej ceny usługi nie odliczyłam "opłaty wstępnej", którą uiściłam przy 1 spotkaniu (byłam przekonana, że opłata została skonsumowana na opłatę za poradę, bo sprawę zleciłam 2 miesiące po 1 spotkaniu). No cóż, uczciwość i brak pazerności nie jest u nas dobrem powszechnym i taka postawa zasługuje na wzmiankę w opiniach o fachowcach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leśniewska - Świecie n/Wisłą dnia: 2014-03-13 10:58:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam kancelarię prawną „Brodniccy”. Kilkakrotnie korzystałem z usług tej firmy m.in. w zakresie prawna spadkowego oraz odszkodowań medycznych i ubezpieczeniowych. Stoczyłem zwycięską walkę z firmą ubezpieczeniową, którą z pewnością bez kancelarii „ Brodniccy” przegrałbym albo co najwyżej wywalczyłbym jakiś „ochłap”. Poleciłem Ich również znajomym prowadzącym biznes, i jak się okazało „Brodniccy” są również skuteczni w batalii z bankami i prawie handlowym. W związku z tym, że pewien jestem profesjonalizmu i rzetelności tej firmy, jako osoba publiczna podpisuję się z imienia i nazwiska. Pozdrawiam Jarosław Beszczyński Radny Miasta Torunia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław Beszczyński dnia: 2014-02-24 17:11:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka lat temu wyszłam za mąż za Chorwata i po pół roku na stałe wyjechaliśmy z Polski do UK. Niestety nasze drogi się rozeszły i postanowiliśmy się rozwieść. Myśleliśmy, że ślub w Polsce to i rozwód w Polsce, będzie szybko i tanio. Dzwoniłam w tej sprawie do kilku polskich kancelarii i w żadnej nie otrzymałam pełnej informacji. Obawy miałam gdy umawiałam się na poradę poprzez video-chat w Kancelarii Brodniccy. Mile zaskoczona byłam gdy Pani Ola bez żadnego namysłu wyjaśniła mi wszystkie kwestie według przepisów prawa polskiego oraz sam fakt, że rozwodu w Polsce nie mogę przeprowadzić. Opad szczęki zaliczyłam gdy do chatu dołączył z Londynu mąż Pani Oli, Pan Ryszard, od którego dowiedziałam się wszystkiego o rozwodzie, podziale majątku i formalnościach rozwodowych według prawa angielskiego. Za 2 godziny chatu zapłaciłam równowartość 50 funtów :-)). Polecam Kancelarię Państwa Brodnickich tę w Polsce i tę w UK z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jessica - Ipswich dnia: 2014-02-24 15:17:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o dział spadku i rozliczenie nakładów. Bardzo sprawnie przeprowadzona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gałuszko P. - Włocławek dnia: 2014-02-19 14:43:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadziła nam burzliwą sprawę o dział spadku po zmarłym ojcu. Burzliwą bo na skutek działalności konkubiny w sprawę zamieszana była prokuratura, policja, urząd skarbowy. Nie da się ukryć, że ku naszemu zadowoleniu konkubina miała pecha trafić na takich Mecenasów, którzy wykazali jej wszystkie przekręty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leśniewscy - Bydgoszcz dnia: 2014-01-29 12:32:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinie o tej kancelarii i ich prawnikach są jak najbardziej prawdziwe. Z czystym sumieniem mogę ich polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miki, Oxford UK dnia: 2014-01-15 08:45:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinie dotyczące Mecenas Aleksandry Brodnickiej. Jako psycholog powiem, że ma ona silnie rozbudowaną empatię emocjonalną dzięki, której potrafi dostrzec, ocenić i wykorzystać stany emocjonalne innych osób. Jeśli do tego dołoży się sumienność, rzetelność i ogromną wiedzę - to ma się właśnie takie opinie ;-) Polecam Panią Mecenas w każdej sprawie, której się podejmie (nie tylko rozwodowej), niestety wiem, że niewiele spraw podejmuje się prowadzić. Dla mnie prowadziła sprawę o podziału majątku małżeńskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Judyta W. dnia: 2014-01-07 15:10:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam podziękować Pani Mecenas Oli Brodnickiej za wyjątkowe i nietypowe zaangażowanie w moją sprawę. Odwiodła mnie od rozwodu. Przekonała mnie, że nie warto słuchać złych doradców i działać pod wpływem emocji. Jestem jej bardzo wdzięczna, moje dzieci też. Dziękuję Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika Jaszczuk dnia: 2013-12-30 22:06:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również potwierdzam że wszystkie opinie o mecenas Brodnickiej są jak najbardziej prawdziwe. Dzięki niej pozbyłam się na zawsze pijaka z życia mojego i moich dzieci. Potrafiła zapanować nad moimi emocjami i zmusiła mnie do zebrania się do kupy. Za co bardzo jej dziękuję. Czasami aż wierzyć się nie chce że obca osoba potrafi się aż tak bardzo zaangażować w sprawę obcej osoby.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Woźniak dnia: 2013-12-04 15:40:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas rozmów biznesowych prowadzonych na Słowacji wynikła potrzeba bardzo pilnych konsultacji prawnych. Zwróciliśmy się o pomoc do kancelarii telefonicznie. Otrzymaliśmy więcej niż oczekiwaliśmy mec. z kancelarii uczestniczył na bieżąco we wszystkich naszych spotkaniach na zasadzie videokonferencji. Pomoc była bardzo profesjonalna, a mecenas miał duże doświadczenie w sprawach bankowych i uchronił nas przed podjęciem niekorzystnych decyzji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Meritech sp.j. dnia: 2013-12-04 14:08:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Aleksandra przeprowadziła mnie przez rozwód w miare bezboleśnie. Rozwód orzeczono z winy męża. Przyznam, że imponowało mi zaangażowanie całego personelu kancelarii. Gorąco dziękuję Pani Mecenas i życzę powodzenia całemu personelowi kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna, Glasgow/Włocławek dnia: 2013-12-03 20:54:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polskich adwokatow uwazalem za swego rodzaju kuriozum. Maja Office w domu, brak sekretarki, telefonow nie odbieraja i nie oddzwaniaja. Czyli jak w Zimbabwe. Ale ceny za to London. Po kolejnych problemach z polskimi adwokatami zaczalem szukac o nich opinii. Kancelaria Brodniccy jest zaprzeczeniem moich dotychczasowych opinii. Moge polecic w sprawach gospodarczych szczegolnie mieszkajacym w UK, ktorzy prowadza business ze starym krajem. Tym bardziej, ze Brodniccy wlasnie otwieraja swoja filie w London. Podkreślam poziom, kulture i proffesional. Czas reakcji na mail max 30 min.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jack, London dnia: 2013-11-22 10:41:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aleksandra prowadziła moją sprawę rozwodową. Wydawać, by się mogło, że jestem na straconej pozycji, jednakże profesjonalizm, wiedza, doświadczenie spowodowało, że rozwód orzeczono "bez orzekania o winie" i to na pierwszym posiedzeniu Sądu. Odbyło się "bezkrwawo"....naprawdę polecam....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-20 17:42:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyboru kancelarii dokonałem na podstawie opinii innych.Nie pomylili się.Sprawa spadkowa po moim dziadku została profesjonalnie i szybko załatwiona chociaż wyglądało to beznadziejnie.Kancelaria BRODNICCY to nie tylko profesjonalizm , ale też wysoka lojalność i uczciwość co w dzisiejszych czasach w środowiskach prawniczych raczej się nie zdarza.Należy również dodać iż koszt usługi był niewielki.Duży szacunek dla ludzi prowadzących.Życzę im aby misja firmy pozostała taka jak jest na chwilę obecną. Piotr
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr Jakubowski dnia: 2013-11-14 22:39:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi rozwód to potwierdzam wszystkie opinie z tej strony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2013-11-07 15:27:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z analizy projektów umów finansowych dokonanych przez dr Brodnickiego. Wydana opinia prawna bardzo szczegółowa i zrozumiała. Na podstawie opinii zrezygnowałem z zawarcia umów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DD dnia: 2013-11-06 20:14:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymałem pozew o rozwód z mojej wyłącznej winy. Kierując się opiniami trafiłam do mec. Brodnickiej. Przyznam, że obawiałem się mojej obrony przez kobietę. Dzisiaj mogę potwierdzić wszelkie opinie o niej i to że to był wybór najlepszy z możliwych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-10-29 13:45:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na urlopie w Polsce miałem wypadek. Zostałem potrącony na pasach. Po 2 tygodniach pobytu w szpitalu i 3 miesiącach rehabilitacji wróciłem do Angli. Ale praca już na mnie nie czekała. Załatwienie odszkodowania zleciłem firmie odszkodowawczej, która mi obiecywała złote góry, a przez rok załatwiła jakieś śmieszne grosze z których w sumie zabrali jeszcze połowę. Do tej kancelarii trafiłem z polecenia i zobaczyłem jak powinno się takie sprawy załatwiać. Co prawda pewnych rzeczy nie szło już wykazać i dostałem mniej niż chciałem ale z pewnością jest to już godziwa kasa. Kancelarie Państwa Brodnickich polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bertrand M. dnia: 2013-10-22 18:19:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam, że Pani mecenas Aleksandra jest najlepszym wyborem jeżeli chodzi o rozwód i alimenty. Zawsze znalazła dla mnie chwilę czasu żeby wyjaśnić, pocieszyć, uspokoić. Nie życzę nikomu potrzeby korzystania z jej usług ale jak już to szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2013-10-17 11:44:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Brodniccy.pl jest bardzo znana w polskim środowisku na Wyspach. Dowiedziałam się o niej pocztą pantoflową. W zasadzie potrafią załatwić w Polsce wszelkie sprawy prawne i sądowne. Oszczędza to kosztów podróży do kraju. Mi prowadzili sprawę z byłym polskim pracodawcą o odszkodowanie i obecnie załatwili wszystkie formalności ze spadkiem i ubezpieczeniem po tacie. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2013-10-03 18:20:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasi tej kancelarii obsługiwali przez wiele lat banki i zostali mi poleceni przez pracownika banku w odległym Poznaniu. Muszę przyznać, że mają niezwykłą wiedzę i ogromne doświadczenie w sprawach bankowych. Wiedzieli gdzie i czego szukać. Jestem wraz ze swoją rodziną szczęśliwy bo uratowali mi nasz dom przed komornikiem. Ludzie nie bójcie się. Z bankami można wygrać. Wniosek dla mnie - nigdy już nie poręczę kredytu. Rada dla czytających te opinię - korzystajcie ze specjalistów. Jeżeli sprawy bankowe to tylko ta kancelaria. Wiem co mówię bo byłem w 8 kancelariach (w Poznaniu, Wrocławiu, Łodzi) gdzie mi powiedzieli, że sprawa nie do wygrania i muszę zapłacić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek C. dnia: 2013-10-01 15:14:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcieli mnie wyrolować ze spadkiem i zostali sami wyrolowani. Wielki szacun dla mecenasów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek Baśka dnia: 2013-09-04 19:52:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam wcześniej zamieszczone opinie - mec. Brodnicka jest najlepszym wyborem w sprawach o rozwód i alimenty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia Woch dnia: 2013-08-20 11:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie zakończyliśmy proces wytoczony nam przez WAM w Szczecinie o zapłatę ponad 500 tys. zł odszkodowania za błędy w wykonywanej przez nas dokumentacji projektowej. Po szeregu rozpraw i 2 latach procesu nasi mecenasi wykazali, że winę ponosi WAM, a nie my. Sąd oddalił wszelkie roszczenia wobec naszej firmy. Z wielkim szacunkiem i poważaniem stwierdzamy, że wyrok ten jest efektem ciężkiej pracy, konsekwencji, uporu i olbrzymiej wiedzy reprezentujących nas mecenasów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Biuro Projektowe - Grudziądz dnia: 2013-08-01 11:34:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na skutek zaniedbań w zabezpieczeniu remontowanej wysepki MZK doznałem poważnego złamania nogi. Oczywiści firma remontowa i ich zakład ubezpieczeń Generali odmówiły wypłaty odszkodowania twierdząc, że sam sobie jestem winny. O pomoc zwróciłem się do Kancelarii Brodniccy. Jakością obsługi, kulturą osobistą, profesjonalizmem i życzliwością prawników z tej Kancelarii jestem oczarowany. Efekt ich działań też przerósł moje oczekiwania zasądzono mi ponad 50 tys. zł !!!! (czyli 5x więcej niż oczekiwałem) i zwrot wszystkich kosztów. Cena usługi absolutnie adekwatna do jakości i wyników działań. Kancelarię Brodniccy.pl Radcy Prawni mogę z czystym sumieniem polecić każdemu szukającemu dobrego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2013-07-31 12:42:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria p.Brodnickich reprezentowała mnie w sprawie dochodzenia odszkodowania za uszkodzenie ciała w wypadku komunikacyjnym i w sprawie odszkodowania za zniszczony samochód. Prawnicy zajęli się sprawą z zaangażowaniem i wykazali duży profesjonalizm w załatwianiu niezbędnych formalności.Dzięki temu uzyskałam satysfakcjonujące odszkodowanie i oszczędzono mi dużo nerwów i czasu.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina Fiedorek dnia: 2013-06-19 19:04:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria p. Brodnickich reprezentowała mnie w ubiegłym roku w sprawie dochodzenia odszkodowania za uszkodzenia ciała w wypadku komunikacyjnym.Prawnicy zajęli się sprawą z dużym profesjonalizmem i zaangażowaniem i, co ważne,z pozytywnym skutkiem.Byli ze mną w stałym kontakcie,proponowali rozwiązania, na które sama pewnie bym nie wpadła.Zaoszczędzili mi dużo czasu ,zdrowia i nerwów.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: edyta dnia: 2013-06-19 16:06:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W roku 2012 mecenasi z tej Kancelari prowadzili mi sprawę o odszkodowanie za wypadek przy pracy. Sprawa została wygrana. Podobało mi się że mój pełnomocnik był zawsze przygotowany do rozprawy i ucierał nosa ZUS. Cena niemała ale adekwatna do jakości usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wolarski Jacek dnia: 2013-06-17 12:00:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W związku z prośbą o opinię uprzejmie informuję, że Kancelaria Brodniccy przez wiele lat świadczyła pomoc prawną na rzecz DANSTAL S.A. - zakres usług obejmował głównie postępowania sądowe w sprawach gospodarczych i egzekucyjnych. Kancelarię mogę z czystym sumieniem polecić, każdemu szukającemu profesjonalnej pomocy prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kłosowski D. - V-ce Prezes Zarządu dnia: 2013-06-17 10:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadzi obsługę prawną naszej firmy. Możemy potwierdzić wysoki profesjonalizm świadczonych usług oraz przejrzystość i zrozumiałość opinii prawnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Król - Prezes Zarządu dnia: 2013-06-17 09:28:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Prawna Brodniccy to fachowcy najwyższej rangi, polecam z całego serca ich usługi. Prowadzili moim imieniu bardzo skomplikowaną sprawę spadkową, która opierała się również o postępowanie prokuratorskie. Wyniki ich działań ogromnie mnie usatysfakcjonowały. Koszty wynagrodzenia nie były duże w porównaniu do korzyści, które dzięki ich profesjonalnym działaniom osiągnąłem, co oczywiście nie oznacza, że pracowali za darmo. Dotąd wydawało mi się, że za taką jakość świadczonych usług prawniczych trzeba bardzo dużo płacić i że to dla zwykłych ludzi raczej nieosiągalne poziomy. Przekonałem się, że jest inaczej. Życzyć sobie należy, aby w różnych dziedzinach pojawiały się firmy z taką renomą i taką jakością usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan Barton dnia: 2013-06-08 14:37:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kożystałem z usług tej kancelarji na początku tego roku. Miałem wypadek na torze gogartowym w którym doznałem obrażeń. Po kilku dniach od rozmowy mecenas oddał mi papiery lekarskie i nagrania i powiedział że tej sprawy się nie da wygrać. Za porade zapłaciłem 100. Poszedłem do innej kancelarji która napisała pozew do sądu zaplacilem 900 zł. Sąd pozew oddalił i jeszcze kazał mi zapłacić 600 zł drugiemu adwokatowi. A Brodniccy mówili ze jak ktoś podejmie się tej sprawy to tylko naciągnie mnie na koszty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Buchart Jacek dnia: 2013-06-06 15:59:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W związku z prośbą o wyrażenie swojej opinii o jakości usługi świadczonej przez Kancelarię mogę poświadczyć że dochodziłem odszkodowania za obrażenia ciała w wypadku komunikacyjnym. Dzięki mecenasom otrzymałem 10x więcej odszkodowania niż mi zaproponowało PZU. Za usługę płaciłem procenty od odszkodowania. Byłem bardzo zadowolony i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaworski dnia: 2013-06-06 10:49:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam już u kilku adwokatów i mam porównanie. Jest to z całą pewnością najlepsza znana mi kancelaria w sprawach rodzinnych (alimenty). Bez wciskania kitu, bez owijania w piękne słówka i zawsze z najwyższą kulturą. Cena nie najniższa ale uczciwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2013-06-05 14:14:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Brodnicka prowadziła mi sprawę o rozwód, alimenty i ustalenie kontaktów z dzieckiem. Takt i pełen profesjonalizm. Zawsze po spotkaniu czułam się uspokojona, zawsze był dla mnie czas na spotkanie czy rozmowę telefoniczną. Z wynagrodzeniem też nie było problemu, Pani Mecenas poczekała, aż mój były mąż uregulował zaległości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-05-16 13:55:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją