Opinie o AfroBand Mysłowice

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AfroBand

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły Muzyk, Zespół muzyczny 
Adres: Śląskie, Mysłowice
Telefon: Kom. 501559336
Adres e-mail: info(małpa)oprawa-muzyczna.com
Strona internetowa: http://www.oprawa-muzyczna.com/
NIP:
2220704193
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 28x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x
Ceny usług: 100% niskie 21x 2x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 673
Data utworzenia profilu: 2016-09-09 10:07:19
Data ostatniej aktualizacji: 2016-09-09 10:07:19 

Opinie o AfroBand

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest świetny weselny zespół. Po prostu profesjonaliści w swoim fachu którzy dzięki doświadczeniu poradzą sobie na każdym weselu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2018-08-07 13:56:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajny kreatywny zespół, każda impreza się z nimi uda, grali na weselu mojej kuzynki,polecam z całego serca:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin P dnia: 2018-07-22 22:10:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest idealna kapela weselna. Dzięki temu jak świetnie rozbawili gości na moim weselu mogę ich polecić każdej parze. Dokonali tego poprzez dobrze dobrany repertuar wraz z jego profesjonalnym wykonaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2018-07-16 10:58:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na Afro Band natknęłam się dwa razy, obie okazje to były wesela i za każdym razem było równie dobrze i fajnie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-19 18:04:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muzyka, prowadzenie, zabawy - wszystko w pakiecie. To jest bardzo duże ułatwienie, nie trzeba się martwić, zespół o wszystko zadba
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-11 13:42:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej Afro Band zasługuje aby grać na każdej imprezie! Poprowadzą wszystko od początku do końca, wodzirejkę też mają więc bez obaw. Wiele zabaw i konkursów w rękawie, dla każdego coś dobrego. W mojej skali zagrali u mnie 10/10, bardzo mocna ekipa i doświadczona jak nikt
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-16 14:45:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół Afroband polecam każdemu kto nie jest jeszcze zdecydowany kogo wybrać. Super ludzie tworzący niesamowite widowisko i klimat na imprezie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-02 11:21:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100 % polecam zespół Afroband! Super repertuar, profesjonalne wykonanie i świetna atmosfera przy organizowanych zabawach :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ewa B dnia: 2018-01-25 08:38:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witamy braliśmy ślub i grał nam AfroBand . Świetny zespół goście byli zadowoleni wszyscy się świetnie bawili a zabawy i konkursy zespołu są super. Zabawa przednia z tym zespołem polecamy serdecznie i gwarantujemy, że się nie rozczarujecie godny polecenia DZIĘKUJEMY WAM SERDECZNIE za przednią zabawę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-11-19 20:12:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwspanialszy zespół, są cudowni, prowadzą przepięknie. Nigdzie nie znajdziecie lepszego zespołu. Gorąco polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Remek dnia: 2017-10-18 09:40:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super profesjonalne podejście do sprawy, świetne nagłośnienie, idealnie dobrany repertuar.polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-10-16 07:03:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry zespół, zabawa była przednia nikt się nie nudził a co najważniejsze ani razu nie powtórzył się ten sam grany kawałek. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2017-09-28 07:14:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezapomniane chwile razem z zespołem Afroband. Tańce, zabawy do białego rana przy świetnej muzyce i miłej atmosferze. Polecam ten zespół, bo dzięki nim goście nie siedzieli bezczynnie za stołem, a wręcz przeciwnie, bawili się podbijając parkiet ;) To co nam się bardzo podoba, że nie robili bardzo długich przerw, dzięki czemu goście byli zachwyceni. Serdecznie polecamy ten zespół ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gala dnia: 2017-09-27 06:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna oprawa muzyczną zarówno na ślubie i weselu. Sprawiliście, że ten dzień pozostanie na długo w pamięci naszej i naszych gości. Afroband to gwarancja dobrej zabawy i pełnego profesjonalizmu. Polecamy wszystkim!!!! Pozdrawiamy!!! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia i Michał dnia: 2017-07-25 08:39:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super świetny i rewelacyjny Zespół . polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Eryk dnia: 2017-07-05 10:38:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasze wesele z zespołem AfroBand było bajeczne.Nie zapomnimy Was do końca życia. Jesteście super. Sprawiliście, że nie tylko My ale również nasi goście mieli super zabawę. Gorąco polecam ten zespól
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika & Mateusz dnia: 2017-06-20 07:39:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Afro Band grał na naszym weselu w sierpniu tego roku. Było bardzo profesjonalnie, żywo, z energią i wyczuciem. Naprawdę wszystkim przypadły do gustu kawałki, któ grali. Grupa ma swój przebogay repertuar, a poza tym świetnego klawiszowca, z którego (w miarę potrzeby) na część nocy robi się DJ. :) Widać, że oni szukają jakiegoś nowego nurtu na rynku, pewnej niszy, którą swoim alentem i wysiłkiem powoli już udało im się zapełnić. ;) Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysiek Pilaszek dnia: 2017-05-24 06:20:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny zespół. Dobrze grają, śpiewają i prowadzą imprezę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-25 11:45:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie co ich wyróżnia to fajna gra na saksofonie, która daje znakomity klimat do zabawy. Poza tym widać, że prowadzenie imprez to ich prawdziwa pasja i żyją tym co robią. Prawdziwi profesjoaliści i fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malami dnia: 2017-04-18 13:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Zespół Afro Band dobrze wie co to znaczy dobra zabawa i jak i co zrobić żeby ludzie dobrze się bawili. Grają fajnie, z energią. Warto na nich postawić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-24 11:47:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Afroband to doskonały zespół na każdą imprezę.Mają niezłą energię. Z nimi każda impreza się uda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Madzia dnia: 2017-03-16 14:26:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry zespół na wesele. Wiedzą jak się robi naprawdę dobre wesele. Dobra muzyka, fajne zabawy. Zespół wart polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2017-02-23 12:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy zespół AfroBand, na prawde udane wesele. Goście zadowoleni. Tak jak miało być to było. Coś dla starszego pokolenia no i oczywiście dla młodszego. Same znane i lubiane utwory, nic wymyślanego. Będziemy polecać. I oczywiście biesiada przy stołach suuuuuper. Mam nadzieję że się jeszcze spotkamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-06 09:53:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja, zespół godny polecenia. Fantastyczna oprawa wokalno - muzyczna oraz śmieszne konkursy i zabawy podczas wesela dają 100% satysfakcji. Polecam i pozdrawiamy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia i Kuba dnia: 2016-12-05 11:00:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bawiłam się już drugi raz na weselu gdzie właśnie grał dany zespół. Pełen profesjonalizm-wokal mega. Mega zgrany, potrafi zachęcić gości do zabawy...POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama24 dnia: 2016-11-30 12:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę świetna kapela, super kontakt, bezproblemowo i do białego rana. Polecamy i pozdrawiamy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-25 10:49:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcieliśmy bardzo podziękować zespołowi AfroBand za świetną zabawę na naszym weselu 24.07.2016. Świetnie prowadzą przyjęcie weselne, świetnie śpiewają, prowadzą fajne zabawy, wychodzą do gości. Cały czas parkiet jest pełny tańczących par Goście bardzo zadowoleni i my również. Gorąco polecamy!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: OlgaIWaldek dnia: 2016-10-10 11:57:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: AfroBend to świetne wykonanie utworów i dobór repertuaru. :-) Zespół zarazem z humorem jak i klasą. :-) Szybkie i śmieszne oczepiny, biesiada za stołami, zabawy integracyjne, dokładnie czego oczekiwaliśmy. Dziękujemy i pozdrawiamy. :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Kot dnia: 2016-09-09 10:15:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją