Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kozioł & Krajewski radcowie prawni Piotr Kozioł Andrzej Krajewski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Świętokrzyskie, 25-518 Kielce Warszawska 29/4
Telefon: Kom. 510 030 116 ; 664 491 507
Adres e-mail: p.koziol(małpa)koziol-krajewski.com.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 51x

Jakość usług: 100% wysoka 51x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 50x
Ceny usług: 100% niskie 46x 4x
Ilość opinii w serwisie: 51
Ilość odsłon profilu firmy: 8108
Data utworzenia profilu: 2013-08-21 21:05:14
Data ostatniej aktualizacji: 2016-09-08 14:06:18 

Opinie o Kozioł & Krajewski radcowie prawni Piotr Kozioł Andrzej Krajewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli rozwód to tylko u tego prawnika. Polecam - bardzoooo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2018-05-27 19:12:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Piotr Kozioł to bardzo miły i taki "ludzki" radca prawny, a przy tym rzeczowy i konkretny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-08 22:09:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Krajewskiego, prowadził moją sprawę rozwodową. Jest bardzo doświadczony, pomógł mi przejść przez tą sprawę. Miałam z nim dobry kontakt, był ze mną w sądzie na wszystkich rozprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2018-01-29 08:15:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana mecenasa Piotr Kozioł. Przeprowadził rozwód od pierwszego spotkania aż do samego końca. Bardzo miły, wyrozumiały, a przede wszystkim przygotował mnie na wszystko co może mnie spotkać na sali sądowej. Jeszcze raz polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2017-10-27 20:51:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kierowałam się opiniami w internecie i potwierdzam. Mec. Kozioł bardzo wczuwa się w swoją pracę i bardzo dobrze przygotowuje do rozprawy - praktycznie podał mi wszystko o co sąd będzie mnie pytał na sprawie rozwodowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2017-09-21 22:24:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o rozwód zakończona sprawnie i z dobrym rezultatem. Kontakt bardzo dobry i duże zaangażowanie w prowadzoną sprawę przez prawników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2017-08-04 21:48:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli szukacie adwokata od podziału majątków np. w przypadku prowadzenia działalności lub spółki to polecam kanelarię Pana mecenasa Piotra Kozioł. Zdecydowany, skuteczny sposób wykonania usługi prawnej. Pan Piotr zna wiele kruczków prawnych co pozwala wygrać nawet trudne sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2017-06-18 18:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta kancelaria przeprowadziła mi rozwód szybko i bardzo sprawnie. Jestem bardzo zadowolony z obsługi tych prawników
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2017-06-02 22:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem w sprawie o rozwód - sumienny, rzetelny, kontaktowy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2017-05-07 17:27:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moją sprawę rozwodową prowadził mec.Krajewski. Bardzo dobry kontakt i duże zaangażowanie.Zwróciłem uwagę że posiada duże doświadczenie zawodowe, ale też z racji wieku jest człowiekiem doświadczonym życiowo.Jestem zadowolony ze współpracy z tą Kancelarią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2017-05-06 01:07:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Krajewski juz drugi raz pomógł mi w mojej sprawie. Pierwszy był rozwód a teraz sprawa o alimenty. Wszystko zostało załatwione po mojej mysli, tak jak sie należało.Rzetelny, profesjonalny i bardzo miły człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara S. dnia: 2017-01-19 16:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawe prowadził Mecenas Krajewski.Pan Andrzej to naprawde doswiadczony prawnik.Kontaktowy i rzetelny. Sprawa została zakończona oczywiscie pozytywnie dla mnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-19 16:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo dobra współpraca. Pan Piotr zawsze miał czas omówić sprawę, przygotować do rozprawy. Wiedziałam cały czas co się w sprawie dzieje i wszystko zakończyło się po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2017-01-11 22:17:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Piotr Kozioł to expert wsród prawników jak dla mnie. Uwazam ze potrafi przeprowadzić najbardziej trudna sprawe. Nie boi sie sędziego, wie jak walczyć na sali. Jest dociekliwy, analizując każda sprawę potrafi znaleźć niewygodne fakty dla przeciwnika na sali. Nie jest to tylko moja opina, ale rowniez moich znajomych którym go poleciłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-12-13 20:04:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mili i ludzcy prawnicy. Mam porównanie z innymi prawnikami w mniejszym mieście i to zupełnie inny świat. Warto podjechać parę kilometrów do Kielc. Polecam Mecenasa Kozioł w sprawie o podział majątku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2016-11-27 16:55:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako kobieta w bardzo trudnej sytuacji życiowej w jakiej się znalazłam, z dwójką dzieci na wyżywieniu, bez pracy - kiedy mój mąż znalazł sobie kochankę i zagroził mi, że zostawi mnie bez niczego tłumacząc że dom jest na jego działce - pomógł mi wtedy Pan Piotr - zastosowawszy swoją wiedzę prawniczą i doświadczenie w tego typu sprawach, dzięki czemu udało mi się uzyskać połowę majątku męża. Pan Piotr od samego początku wierzył w to, że wygramy bardziej niż ja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-11-06 18:41:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Pana Mecenasa Kozioł w sprawie o podział majątku w sądzie w Jędrzejowie. Sprawa zakończona w 2 rozprawy i to ja dostałam mieszkanie - byłam bardzo zadowolona ze współpracy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2016-09-18 22:20:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usługi tej kancelarii i moją sprawę o rozwód, która zakończyła się kilka dni temu, prowadził mec.Krajewski. Doświadczony i bardzo taktowny. Bardzo mi pomógł,działał profesjonalnie więc chętnie polecam tego Pana w sprawach rozwodowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa z Ostrowca dnia: 2016-09-07 14:29:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą kancelarię, miałam bardzo ciężką sprawę o alimenty dla mojej córeczki. Ojciec dziecka wyparł się jej tuż po narodzeniu i uciekł za granicę. Sprawa na początku wydawała się niemożliwa do wygrania i wtedy trafiłam na mecenasa Pana Piotra, który obiecał że zrobi wszystko co możliwe żeby mi pomóc. Wyciągnął od ojca dziecka całkiem sporą kwotę alimentacyjną sąd zasądził 1000 zł. Byłam idealnie przygotowana do sprawy i mogłam udowodnić w sądzie jak bardzo potrzebuję tych pieniędzy. To wszystko zasługa Pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2016-08-28 17:24:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli szukacie specjalistę do rozwodów to tylko Pan Piotr Kozioł. Już na pierwszej rozmowie Pan adwokat zrobił na mnie ogromne wrażenie swoją osobą i postawą. Słuchał tego co miałam do powiedzenia i na bazie tego podpowiedział dalszy plan działania, żebyśmy mogli wygrać w sądzie. Przygotował mnie do sprawy, przewidział pytania jakie mogą paść. Dostałam rozwód z winy męża i teraz będę mogła walczyć o alimenty dla siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2016-07-10 15:13:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomógł mi przeprowadzić podział majątku w sądzie w Kielcach zza granicy. Sprawny, konkretny, rzeczowy w kontakcie. Zdecydowanie mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2016-05-05 23:14:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Piotr Kozioł pomógł mi w ściągnięciu od dłużnika 9000 zł, sprawa przeprowadzona sprawnie- nawet bez mojego udziału w sądzie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2016-04-13 22:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o rozwód przeprowadzona bardzo sprawnie i z oczekiwanym rezultatem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2016-02-14 12:35:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa przeciwko PZU zakończona bardzo pozytywnie. Dostałam duże odszkodowanie - bardzo dobry kontakt z kancelarią, zawsze na wszystko odpowiedzieli, byłam przygotowana do rozprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-12-27 22:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - sprawdziłam - bardzo długa i ciężka walka w sprawie rozwodowej - zakończona sukcesem. Ciągle mogłam zadzwonić, dużo czasu poświęcone także na przygotowanie do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-11-15 20:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o rozwód przeprowadzona 10 na 10. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena J. dnia: 2015-06-21 21:13:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić Pana Mecenasa w sprawach rozwodowych w 100 % - obawiałam się rozwodu, ale Pan Mecenas przeprowadził wszystko sprawnie i bezboleśnie. Miał też bardzo dobry kontakt ze mną
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2015-05-17 21:27:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria mec. Kozioł prowadziła mi sprawę o zasiedzenie - wszystko rzeczowo, sprawnie, konkretnie załatwione
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek G. dnia: 2015-03-23 22:08:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o rozwód załatwiona na pierwszej wizycie w sądzie. Kontakt super, wszystko jasno wytłumaczone
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-03-01 13:55:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę podziękować mec.Krajewskiemu za bardzo profesjonalne a zarazem skuteczne poprowadzenie mojej sprawy rozwodowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-02-06 14:46:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt i przygotowanie mnie do sprawy rozwodowej. Praktycznie wszystko zostało omówione jak się mam zachować na sali sądowej. Rozwód po jednej rozprawie orzeczony z winy męża. Widać że Pan Kozioł zna się na tym co robi. Ceny za rozwód w porównaniu do tego co słyszałam od koleżanek też do zaakceptowania ( zwłaszcza że rozłożono mi je na raty ).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2015-01-04 20:51:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny- jak powiedział tak zrobił, odzyskał mi pieniądze o które upominałam się przez 2 lata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anka dnia: 2014-08-14 18:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SŁUCHAJĄ I FAKTYZNIE CHCĄ POMÓC. KONKRETNIE WYPOWIADAJĄ SIĘ W OKREŚLONEJ SPRAWIE ZA I PRZECIW. W SPRAWIE O ROZWIĄZANIE UMOWY NA CZAS OKREŚLONY Z NAJEMCĄ LOKALU - DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA - WYGRANA, A TAKŻE ODZYSKANIE WSZYSTKICH ZOBOWIAZAŃ FINANSOWYCH OD POZWANEGO.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EMILIA dnia: 2014-06-23 11:48:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam, sprawa poprowadzona w sądzie rejonowym bez zarzutów, bardzo dobry kontakt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-05-07 20:32:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy, miły i konkretny. Pomógł mi przejść przez ciężka sprawe o podział majątku praktycznie bezboleśnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2014-04-14 18:35:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr to taki miły czlowiek I doradzi wyslucha. Taki widac ze sie zna bardzo pomocny. Miałam taka sprawę, ciężka to była sprawa w sadzie o zasiedzenie a oni mi pomogli i wygralam. Niech Bóg ma ich w swojej opiece ze jeszcze tacy uczciwi ludzie są na tym świecie . A gdzie to ja nie byłam zanim ich znalazłam nikt mnie słuchał nie pomógl. Dopiero tu jak trafiłam i sie udało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pani Jadwiga dnia: 2014-03-17 23:26:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2014-03-10 20:31:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem w sprawie o zapłatę, bardzo przewidujący, sprytni i praktyczi w swoim działaniu, dłużnik robił wszystko aby nie zapłacić, ale udało sie odzyskać 33 tys. Polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-10 15:30:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni. Panowie szybko uzyskali wyrok sądowy, a poprzez komornika odzyskali pieniądze za niezapłaconą fakturę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: CeZet dnia: 2014-03-03 09:23:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca ciągła,owocna i jak na razie bez zastrzeżeń, w wielu rożnych i nierzadko skomplikowanych sprawach związanych z naszą spółką i nie tylko. Polecam. PROMAT Sp.z o.o.Wolica ul.Wapiennikowa 1, 26-060 Chęciny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Promat sp.z o.o. dnia: 2013-12-23 13:56:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy i konkretny, do rozpraw świetnie przygotowany
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2013-12-19 22:28:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia. Dobrze zna się na spółkach, potrafi przede wszystkich wszystko szybko załatwić. Stawki w porównaniu do innych też ma bardzo konkurencyjne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PawelCK dnia: 2013-09-14 13:03:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2013-09-10 23:04:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: anna.silence@wp.pl
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-09-08 11:05:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę dobry prawnik, tak profesjonalnie podchodzi do sprawy, bardzo mili ludzie z nim pracują.Miałam naprawdę ciężką sprawę a pan Piotr pomógł mi ją wygrać w sądzie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwoana K dnia: 2013-09-05 10:30:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokiej klasy fachowiec, rzeczowy i konkretny prawnik. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2013-09-02 23:52:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowa fachowość, kultura osobista, zrozumienie problemu. Polecam każdemu, kto chce swoją sprawę polecić osobie z kompetencjami, a pan Kozioł zdecydowanie do takich osób należy. Dodatkowy plus za rzetelność, kontakt i sumienne podejście do sprawy. Dziękuję za wszystko i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2013-08-25 22:53:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas pomógł mojej firmie uporządkować zaległe formalności z rejestrem sądowym i poukładać sprawy w urzędzie i z wykonawcami pod nowe inwestycje - jestem zadowolony i na pewno wrócę przy kolejnych projektach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Gintwot dnia: 2013-08-25 22:45:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody i zaangażowany w swoją pracę prawnik!świetnie poprowadził moją sprawę,informował mnie o każdym jej stanie.w razie potrzeby napewno ponownie skorzystam z jego usług w przyszłości.POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-08-25 19:28:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny i konkretny prawnik. Potrafi jasno i precyzyjnie doradzić. Korzystałem z pomocy mecenas Kozioła przy rozwodzie. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2013-08-22 19:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny prawnik, bardzo konkretny i miły w kontakcie. Widać że traktuje bardzo serio swoją pracę. Sprawę o zasiedzenie działki załatwił mi bardzo sprawnie i profesjonalnie. Zawsze miał czas na spotkanie przed kolejną rozprawą. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2013-08-21 21:08:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją