Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Marta Franielczyk

Zawód: Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-800 Zabrze, Piekary Śląskie Zabrze Dworcowa 8a/2
Telefon: Kom. 695 42 23 42
Adres e-mail: m.franielczyk(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokacipiekary.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, rozwód, podział majątku, odszkodowanie

Ocena: 100% pozytywna 52x

Jakość usług: 100% wysoka 50x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 42x
Ceny usług: 100% niskie 35x 5x
Ilość opinii w serwisie: 52
Ilość odsłon profilu firmy: 10361
Data utworzenia profilu: 2011-11-21 20:32:07
Data ostatniej aktualizacji: 2016-09-02 15:38:55 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Marta Franielczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas- przemiła i serdeczna osoba. Była dla mnie wsparciem na każdym etapie mojej sprawy. Zawsze pomocna,bardzo zaangażowana i w pełni profesjonalna, byłyśmy w stałym kontakcie. Sprawa zakończona sukcesem, za co jestem jej bardzo wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Ś. dnia: 2017-07-10 22:53:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Marta Franielczyk (adwokat)podchodzi do spraw bardzo profesjonalnie i wykazuje sie sporym doswiadczeniam.Utozsamia sie z problemem niosac pomoc niezaleznie od pory dnia.Dodam rowniez,ze wszystkie moje sprawy prowadzone przez Pania Marte zakonczyly sie sukcesem.Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata Termin dnia: 2017-06-07 15:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam. Pani Mecenas to fachowiec i wspanialy czlowiek. Zawsze dostepna w razie pytan i watpliwosci. Bardzo zaangazowana i kompetenta osoba. Dziekuje za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2017-04-27 11:53:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i rzetelna pomoc prawna! Godne reprezentowanie klienta i zaangażowanie w sprawę od początku do końca. Przesympatyczna i ciepła. Polecam bardzo serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Roksana Spisak dnia: 2017-04-26 18:07:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Panią mecenas Martę Franielczyk,fantastyczna osoba z profesionalnym podejsciem do sprawy,rzeczowa,konkretna i bardzo mila osoba a do tego skuteczny adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-24 21:15:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas po prostu klasa sama w sobie. Rzetelna i pełna empatii. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grześ dnia: 2016-09-21 21:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Marta Franielczyk, to osoba kompetentna,rzeczowa,sumienna,z sercem podchodząca do ludzkich problemów. Jej praca, odpowiedzialne działanie, daje ludziom wiarę w zwycięstwo w sprawiedliwość.Polecam panią adwokat wszystkim ludziom, którzy borykają się z trudnymi problemami, jest po prostu świetna w swoim fachu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga Woronowska dnia: 2016-09-21 21:24:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas to bardzo konkretna i ciepła osoba która z pełnym zaangażowaniem współpracuje z klientem.Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2016-09-21 10:14:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można wiele złych słów powiedzieć o ludziach wykonujących zawód "Adwokat". Ale w przypadku Pani Mecenas Marty Franielczyk nie można ich użyć. W tym zawodzie liczy się profesjonalizm i taki u Pani Mecenas zastałem. Liczy się również czysto ludzkie podejście i tego też byłem ja, jak i moja rodzina świadkiem. Wiedza, uśmiech, rzetelność. Gorąco polecam, jeżeli potrzebujesz pomocy na pewno ją dostaniesz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2016-09-05 14:59:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marta Franielczyk jest wspaniałym adwokatem pomocnym świetnym w tym co robi rewelacyjna na sali sądowej polecam ją z czystym sumieniem ˘˘˘˘
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza.W dnia: 2016-08-30 22:03:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm, bardzo zgrany duet, młodzi ze świeżym spojrzeniem na sprawę i potrafiący dobrze doradzić, dzięki Nim czułam się na sali rozpraw uspokojona i pewna siebie, P O L E C A M
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2016-06-20 23:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Pani Adwokat jest konkretna, rzeczowa, ma doświadczenie w zawodzie. Cechuje ją nie tylko profesjonalizm, ale również życzliwość, zrozumienie i wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ******* dnia: 2016-05-31 12:53:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Panią Martę, jest świetnym adwokatem, osoba pomocna, życzliwa i niezwykle serdeczna. Genialnie reprezentuje klienta na sali sądowej jest niezastąpiona w tym co robi,a przede wszystkim w pełni zaangażowana - zawsze znajdzie czas dla klienta z którym współpracuje. Wspaniały adwokat a przy tym normalna osoba z która rozmawia się jak z dobrą znajomą ... ˘
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-04-20 22:25:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Pani mecenas Marty Franielczyk. Bardzo skuteczna, zaangażowana w sprawę. W mojej rozprawie rozwodowej pełna profesjonalizmu - wszystko zakończyło się na jednej rozprawie, oczywiście wygranej z zasądzonymi alimentami. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-03-26 18:27:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim usługi adwokackie Pani mecenas Marty Franielczyk. Zawsze przygotowana do każdej rozprawy,pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Ceny również niewygórowane, przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2016-01-26 08:22:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi pani mecenas Marty Franielczyk polecam każdemu który potrzebuje pomocy adwokata.Zgłaszając sie do kancelarii otrzymacie fachowa i dokładną poradę,a rozmowa z panią mecenas przebiega w miłej i przyjaznej atmosferze.Kancelaria wiarygodna w 100%
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-02 22:13:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybór Pani Marty to najlepsze co mogło mi się przytrafić i z całego serca polecam usługi Pani mecenas. Sprawa rozwodowa przebiegła szybko i bez problemów. Godna zaufania i posiada duże pokłady cierpliwości i wyrozumiałości.:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-03 10:35:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią mecenas z całego serca, pomimo trudnej sprawy podjęła się obrony a co najważniejsze sprawę wygrała. Pomimo że pochodzę z wschodniej Polski byłem cały czas w bezpośrednim kontakcie z panią mecenas bez konieczności wyjazdu do Zabrza co oczywiście zmniejszyło moje koszty prowadzonej sprawy do minimum.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dariusz J dnia: 2015-01-05 12:23:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Mecenas Martę Franielczyk, ponieważ bardzo mi pomogła w sprawie rozwodowej. Angażuje się w to co robi jest profesjonalna i ma bardzo duże doświadczenie. Dzięki jej pomocy wygrałam sprawe i jestem bardzo zadowolona. Naprawdę GORĄCO POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: .
Opinia dodana przez: Agata Tomczak dnia: 2014-12-05 16:08:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z ogromną przyjemnością chciałabym wszystkim polecić Panią mecenas Martę Franielczyk, która prowadziła moją sprawę rozwodową i opiekę nad córką.To wspaniały adwokat o ogromnym zaangażowaniu i cierpliwości. Bez reszty poświęciła się mojej sprawie. Jest niezwykle rzeczowa , analizuje każdy szczegół, nic nie umknie jej uwadze. Sala sądowa to jej KRÓLESTWO !!!!Profesjonalizm w każdym calu. Sympatyczna i co najważniejsze bardzo konkretna. Angażuje się w sprawę klienta do samego końca ,wkłada w nią ogrom pracy i serca.Ogromy zasób wiedzy prawniczej. Doceniam i podziwiam Panią Martę za jej indywidualne podejście do sprawy oraz za czas, który zawsze dla mnie miała. Godna zaufania i słów wdzięczności za wszystko. Życzę Pani Marto wielu sukcesów,życzliwości i wdzięczności ze strony swoich klientów.Lepiej nie mogłam trafić!!!Serdecznie dziękuję za ogrom pracy Pani mecenas i zrozumienie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patrycja S. dnia: 2014-12-04 23:42:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jako jedyna podjela sie pomocy w walce o odszkodowanie dla mojej rodziny z duza firma ubezpieczeniowa. Mimo ze mieszkam w Stanach nie musiałam przyjeżdżać na spadną rozprawę, a przy tym zawsze mogłam liczyć na bieżące informacje. Pani Mecenas byla obecna na wszystkich rozprawach, jej wiedza i blyskotliwe odpowiedzi na wszelkie pytania sedziego byla nieoceniona.Sprawe oczywiscie wygralismy. Wielka korporacja zwrocila nam co do grosza plus odsetki. Cos co wydawalo sie nierealne dla innych prawnikow zostalo w 100% zrealizowane dzieki profesjonalizmowi pani Marty. Polecam tym ktorzy sa w kraju ale rowniez tym za granica. Moja rodzina jest niezmiernie wdzieczna Pani Mecenas!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania Sierdzinska dnia: 2014-11-23 20:36:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moja sprawę o podwyżkę alimentów,oczywiście pełen sukces,bez stresowo i na dodatek dostałam więcej niż się spodziewałam.To bardzo konkretny,kompetentny adwokat z bardzo ciepłą i miłą osobowością.Jestem bardzo zadowolona i ze szczerego serca polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: asiadd dnia: 2014-11-23 14:49:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mówią, że każdy ma swojego Anioła Stróża, a my mamy Panią Martę Franielczyk. Gdyby nie Jej fachowość, wiedza, zrozumienie i po prostu chęć ludzkiej pomocy, musielibyśmy spłacać 20 tys długu, którego nie zrobiliśmy. My, młodzi ludzie, dla których kwota ta jest wręcz doprowadzająca do depresji, zgłosiliśmy się do Pani Marty, która w porównaniu do innych "adwokatów" wiedziała jakie argumenty wykorzystać, by udowodnić, że ten dług nam się nie "należy". Wystarczyło jedno pismo, FACHOWE i słońce znów zaświeciło nad naszymi głowami. Pojawił się uśmiech i wewnętrzny spokój, który wcześniej został zachwiany. Sprawa została umorzona prawomocnie !!! Nie potrafimy wyrazić wdzięczności za pomoc, którą otrzymaliśmy od Pani Marty. DZIĘKUJEMY!!! i POLECAMY innym, którzy takiej fachowej pomocy potrzebują!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert i Monika dnia: 2014-08-04 17:55:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas przeprowadziła podział majątku - znosiło się na wojnę na szczęście dzięki wiedzy Pani Mecenas udało się to załatwić szybko, ze znaczną dla mnie spłatą. Poza tym mogłam liczyć na wspracie. Dziękuję Pani Mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: joanna dnia: 2014-07-11 15:24:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybór Pani Adwokat to najlepsza rzecz jaka mi się przytrafiła przy rozwodzie!dużo wyższe alimenty dostałam niż się spodziewałam, ustalenie alimentów oraz podział majątku załatwiła szybko i wzorowo! gorąco Polecam Pania Marte!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rozwiedziona magda dnia: 2014-05-08 13:50:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pani mecenas. Zarówno sprawa rozwodowa jak i majątkowa zakończyła się dla mnie pomyślnie. Dzięki kompetencji Pani mecenas przeszłam przez nie praktycznie bezstresowo. Dziękuję i pozdrawiam :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-04-30 17:44:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marta Franielczyk jest osobą o dużej empatii i rozległej wiedzy prawniczej, skuteczną i dobrze zorganizowaną w działaniu. Jej sprawność działania pozwoliła mojemu bratankowi mieszkającemu w Niemczech, mimo trudności w ustaleniu terminów, na załatwienie wszystkich kwestii majątkowych na zaledwie jednym posiedzeniu sądu. Bardzo dziękuję Pani za prowadzenie tej sprawy. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: konrad wąsowicz dnia: 2014-04-09 13:46:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoko oceniam kompetencje pani mecenas Franielczyk. Pani mecenas pomogła mi w sprawie o zaprzeczenie ojcostwa i w sprawie rozwodowej. Jest osobą konkretną, dociekliwą, a przy tym bardzo sympatyczną, co bardzo ułatwiło mi przebrniecie przez cały trud rozpraw sądowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-04-09 10:38:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Panią Mecenas. Konkretna a przy tym z dużą wiedzą praktyczną. Nie muszę mówić że sprawę rozwodową poprowadziła z pozytywnym skutkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-02-28 14:11:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam,konkretna pani adwokat,bardzo się angażuje w prowadzone sprawy.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-27 09:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas bardzo kompetentna, serdeczna, dyskretna i zaangażowana. Dzięki jej pomocy, żadna sprawa nie jest trudna. Wspiera swoich klientów zarówno doskonałą znajomością prawa jak i życzliwością i zrozumieniem problemu. Polecam zarówno w sprawach rozwodowych jak i majątkowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-02-05 18:16:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, doskonała znajomość prawa, mecenas wysłucha, doradzi, podpowie kilka możliwości rozwiązania problemu sprawa zakończona pełnym sukcesem. Jeżeli znów będę potrzebował pomocy adwokata na pewno zgłoszę się do pana mecenasa i wszystkim go polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tom dnia: 2013-12-22 22:50:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm , rzetelność, zaufanie i pełne zaangażowanie. Polecam wszystkim którzy szukają Kancelari Adwokackiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2013-11-15 11:07:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas kompetencja,sprawność działania,dobra komunikacja,spokój i dobre doradztwo.serdecznie polecam i dziekuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Kazmierczak dnia: 2013-10-16 12:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jaknajbardziej kompetentna,mila wspolpraca .polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma reklamacji
Opinia dodana przez: Lydia17 dnia: 2013-08-17 09:38:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze raz dziękuje Mecenas M.Franielczyk za wielka pomoc,fachowość,szczerość,zrozumienie , pełne oddanie i zrozumienie .Atmosfera w jakiej prowadzona jest rozmowa sprawia,ze można się otworzyć wiedząc,ze zostanie się zrozumiałym i znajdzie się pomoc w każdej sprawie.Korzystam po raz kolejny i szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina szczęsny dnia: 2013-04-10 12:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wykazuje się b.dużym zaangażowaniem,cierpliwością ,wiedzą.Potrafi słuchać,jest kompetentna i wzbudza zaufanie.polecam z pełną odpowiedzialnością i zarazem dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Halina szczesny dnia: 2013-01-01 17:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marta Franielczyk pomimo młodego wieku posiada bardzo rozległa widzę. Bardzo dokladnie odpowiada na pytania i stara sie pomóc jak tylko może. Bardzo dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ramzi82 dnia: 2012-12-10 22:10:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba konkretna,dociekliwa,solidna.100% zaangażowania.Niemożliwe stało się możliwe.Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: S dnia: 2012-10-23 09:33:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie Pani Mecenas bardzo pomogła w sprawie karnej - początkowo wszyscy odradzali mi i mówili żebym nie szedł ze sprawą karną do kobiety - ale dobrze się stało że do niej poszedłem, wszystko super załatwiła Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: rs dnia: 2012-10-01 13:09:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dociekliwosc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rycho1957 dnia: 2012-07-03 22:52:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sympatyczna,kompetentna pani Mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka zadowolona dnia: 2012-03-04 20:46:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oddana sprawie, słucha nawet prostych ludzi i ich problemów, pomaga zrozumieć i rozwikłać problemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mela728 dnia: 2012-03-03 21:35:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesympatyczna Pani Mecenas, uśmiechnięta co zachęca do powierzenia nawet najbardziej skomplikowanych spraw. Oddana swojej pracy i bardzo rzetelna. Godna polecenia !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-04 15:02:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młoda,energiczna, zaangażowana i pełna empatii osoba. Niezwykle życzliwa i zorientowana. Rozmowa o sprawach trudnych w jej obecności- przestaje przerażać. Stanowczo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-21 19:04:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uuuyyyyyyyyyyyyyrf5r
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-08 15:35:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam,konkretna pani adwokat,bardzo się angażuje w prowadzone sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beti dnia: 2011-12-08 15:35:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesympatyczna pani adwokat, która wkłada dużo serca w swoja pracę. Oby więcej takich ludzi na tym podłym świecie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka z wojkowice dnia: 2011-11-28 10:06:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam. Pani Mecenas jest specjalistą od spraw niemożliwych, czego moja sprawa (oczywiście wygrana) jest najlepszym przykładem. Pełny profesjonalizm, ogromna wiedza,bezkompromisowość w działaniu. 100% fachowiec!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2011-11-24 12:05:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam.Pani mecenas bardzo angażuje się w podjęte sprawy.Duża wiedza i fachowość.W moim przypadku dwie prowadzone sprawy wygrane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: S dnia: 2011-11-24 10:41:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna rzeczowa i profesjonalna obsługa. Pani Mecenas pomogła mi w całym szeregu spraw począwszy od alimentów przez rozwód aż do podziału majatku, a to wszystko w bardzo przystępnej cenie. Gorąco Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krystyna54 dnia: 2011-11-22 21:18:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Bardzo dobry adwokat. Bardzo sprawnie przeprowadzony rozwód.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: frantz20 dnia: 2011-11-21 20:41:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją