Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

REMONTOWO WYKOŃCZENIOWA MICHAŁ MATYJASEK Michał Matyjasek

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 02-435 WARSZAWA 11listopada
Telefon: Kom. 501-628-225
Adres e-mail: remontymatyjasek(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.pieknalazienka.pl.tl
Opis działalności: glazura,glazurnik,remonty i wykończenia,ogrodzenia z siatki ogrodzenia warszawa Słowa kluczowe: glazura,glazurnik,układanie glazury,remonty łazienek,gres,kamień,terakota, lazienki,malowanie,remont, sufity,łazienka,kabina,remonty,firma,bramy,ogrodzenia z siatki,ogrodzenie z klinkieru,słupki z klinkieru, ogrodzenia,ogrodzenia warszawa

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 12x 7x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 6419
Data utworzenia profilu: 2009-09-10 20:09:55
Data ostatniej aktualizacji: 2016-09-01 18:58:59 

Opinie o REMONTOWO WYKOŃCZENIOWA MICHAŁ MATYJASEK Michał Matyjasek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciała bym zarekomendowac pozytywnie Fachowca jakim jest Pan Michał prace wykonane zgodnie z projektem czysto i ze smakiem .Praca wykonana w Monachium (Niemcy) Pozdrawiam i Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Brigitte Müller Innenarchitekt dnia: 2017-02-24 00:02:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko wykonane tak jak było ustalone. Prace wykonane na wysokim standardzie. Jak najbardziej Polecam tego Wykonawcę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Waldek Szczęsny dnia: 2016-08-28 14:53:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana bardzo ładnie, wygląda super Pan Pan Michał bardzo się wczuwa w swoją pracę. Bardzo Dziękuję i Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Gruszczyński dnia: 2016-07-29 20:32:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi komentarz dotyczy remontu z czerwca 2015.r na Mokotowie.Pan Michał jest Mistrzem w swoim fachu. Polecam z czystym sumieniem.Dziekuje i Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek Wielgosz dnia: 2016-05-28 23:33:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Pan Michał wykonał pracę bardzo dokładnie i starannie dotyczy remontu łazienki na Wilanowie. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Wesołowski dnia: 2016-03-13 22:50:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie wykonanie łazienki perfekcja wszystko w jak najlepszym lepszym porządku ten majster jest rewelacyjny ładniej wygląda niż na projektach pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2016-02-01 21:18:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma nic dodać nic ujac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: Bubun dnia: 2011-06-12 20:06:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa,solidna firma.Jestem bardzo zadowolona z wykonanej przez panów pracy,wszystko wygląga super i profesjonalnie.POLECAM,POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ;-) dnia: 2011-01-10 10:11:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firme p.Michała w 100%.Wszystkie prace wykonali fachowo i profesjonalnie.POZDRAWIAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-09 09:25:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki pozytyw dla fachowców za fachową prace jaką u mnie wykonali.POLECAM I POZDRAWIAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ;-) dnia: 2010-09-02 14:59:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fachowców w 100%,swoją prace wykonali bardzo dobrze,bez zastrzeżeń,Polecam i dziękuje za doradzenie w materiałach i uczciwość.POZDRAWIAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marki;-) dnia: 2010-07-28 14:30:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POZYTYW DLA P.Michała za fachową dokładność, ludzką uczciwość,fachową wiedzę w swoim fachu,po przeszłych 6-ciu niby fachowców którzy zrujnowali mi dom i portfel, w końcu trafiłam na prawdziwego fachowca(P.Michała) który z pozostawionej ruiny zrobił przepiękny pałac.BARDZO POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna Poręba. dnia: 2010-07-05 21:58:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia!uczciwa,dokładna,słowna i profesjonalne,fachowe wykończenie mojego całego mieszkania,bez komplikacji i nerwów.100% ZADOWOLENIA Z MOJEJ STRONY.Dziękuje i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2010-06-16 08:40:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Pana Michała z czystym sumieniem. Ekipa bardzo profesjonalna i uczciwa. Polecam gorąco i dziękuję )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabrysia dnia: 2010-05-31 13:32:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim polecam takiego fachowca jak P.Michał,swoją prace wykonał bardzo solidnie i szybko.Wszystko odbyło się bez problemowo,jeśli chcą państwo obejrzeć prace jakie wykonał,proszę wejść na jego stronę.www.remontymatyjasek.pl.tl POLECAM W 100% TEGO FACHOWCA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2010-05-21 11:50:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał uratował nas w trudnej sytuacji, kiedy wykruszyła nam się ekipa remontowa. Swoją prace wykonał bardzo dokładnie i rzetelnie. Jest słowny, punktualny i kompetentny. Polecamy z pełnym przekonaniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia i Przemek. dnia: 2010-05-14 17:26:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko wykonane profesjonalnie,nie mam żadnych zastrzeżeń,POLECAM FACHOWCÓW.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2010-03-30 13:34:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma p.Michała 100%GODNA POLECENIA,dokładna,uczciwa,solidna,służy pomocą w doborze materiałów oraz wielka fachowość w ich dziedzinie.Jeszcze raz bardzo polecam.POZDRAWIAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka. dnia: 2010-03-18 10:49:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna, sympatyczna,dokładna,służąca pomocą firma.Wyremontowali mi całą łazienkę i kuchnie,jestem bardzo zadowolona z wykonanej przez nich pracy.Czekam na lato aby mogli jeszcze ocieplić mi dom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-03-10 10:48:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją