Opinie o Zespół muzyczny Mid-Max Moszczenica

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zespół muzyczny Mid-Max

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły  
Adres: Łódzkie, Moszczenica
Telefon: Kom. 514985818
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://www.mid-max.pl/
Opis działalności: zespół muzyczny, zespół weselny Słowa kluczowe: zespół muzyczny, zespół weselny

Ocena: 100% pozytywna 27x

Jakość usług: 100% wysoka 27x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x
Ceny usług: 100% niskie 27x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 929
Data utworzenia profilu: 2016-08-31 12:27:48
Data ostatniej aktualizacji: 2016-08-31 12:27:48 

Opinie o Zespół muzyczny Mid-Max

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tu musze wystawić bardzo dobrą ocenę za ostatnio przeprowadzone wesele. Było wszystko, co uzgodniliśmy podczas pracy nad scenariuszem a nawet dużo więcej. Wiedziałem, że jesteście profesjonalistami, ale nie, że aż tak dużymi. Oczywiście dziękuje za wszystko i serdecznie pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2018-07-30 10:02:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie przebiegała współpraca i nic nie szwankowało od momentu podpisania umowy aż po poprawiny. Do tego zaserwowali świetną muzykę dając dużo radości wszystkim. Jednym słowem czysta perfekcja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Januszek dnia: 2018-06-27 19:45:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam dylemat przy wyborze zespołu, bo było kilka na oku, ale jednak się zdecydowałam na Mid Max, który miał najciekawszy repertuar, a także lepszy sprzęt niż pozostałe zespoły. Dobrze się stało, bo zespół całkowicie się sprawdził, a dzięki swoim wykonaniom nikt nie schodził z parkietu. Dzięki nim to było prawdziwe wesele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2018-05-27 13:54:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny zespół, godny polecenia. Super się dogaduje z nimi, umieją porwać gości do tańca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-04 07:36:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie się bawiłam na imprezie weselnej u znajomych gdzie akurat grał MidMax. Grali bardzo dynamicznie i nie było ani chwili na nudę ani monotonię. Wielki atut w ich wykonaniu za łatwość w nawiązaniu kontaktu z gośćmi i wspólna zabawa z nimi. Właśnie oto chodzi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 2018-04-28 15:26:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Troszkę się naszukałem, ale w końcu trafiłem na Mid Maxc, który od samego początku budził moje zaufanie a na samym weselu zagrali lepiej niż oczekiwałem. Jednym słowem idealny zespół na dobre wesele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Albert dnia: 2018-03-28 22:06:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół polecili mi znajomi, którzy bawili się u kogoś na weselu i oni tam grali. Mieli z tego wesela DvD, co obejrzałam i całkiem się przekonałam do nich. Dobrze zrobiłam, bo bardzo fajnie poprowadzili całe wsele od strony muzycznej, a do tego goście byli też zabawiani pomysłowymi zabawami. Zespół niebanalny z profesjonalnym podejściem. Osobiście mi się bardzo podobało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2018-02-27 15:04:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół naprawdę stanął na wysokości zadania. Stawiam najwyższą notę. Jetseście ekstra!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-28 12:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ktoś mi polecił ich i muszę przyznać, ze lepiej nie mogłem trafić. Zespół ma niesamowitą muzykę i doskonale bawił gości swoimi utworami i podejściem. Wszyscy byliśmy zachwyceni tak niebanalnym zespołem. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2017-10-28 17:38:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół niesamowity i sprawdził się idealnie na naszym weselu. Grają wszystkie standardy i to nie nieziemskim poziomie. Ekstra się wszyscy bawili. Za takie coś to tylko pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia i Tomek dnia: 2017-09-26 16:39:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół super! Pod każdym względem profesjonaliści. Grają super, bawią gości.. jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno będziemy polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-29 13:14:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny zespół z dobrym wokalem i muzyką. Byłem gościem na weselu, a bardzo mi się podobał!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pati dnia: 2017-07-06 15:50:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno się tak dobrze nie ubawiłam na weselu jak przy ich muzyce. Która od pierwszego tańca weselnego do feralnych godzin zagrzewała do tańca. Muzycznie, wokalnie jesteście kapitalni. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2017-06-13 16:16:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka mi poleciła Was pod wesele i była to świetna podpowiedź, bo sprawdziliście się w 100%. Nawet prze moment nie żałowałam, bo Wasza klasa muzyczna dała dużo satysfakcji wszystkim, a także moc tanecznej zabawy. Tak na marginesie, to świetnie spiewacie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2017-05-18 22:14:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Midmax to fajna kapela. U nas duża rodzina to i dużo uroczystości weselnych. Zawsze staramy się żeby Midmax zagrał!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata Kosecka dnia: 2017-05-07 08:45:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: co tu dużo pisać. Świetny zespół z bogatym repertuarem i super glosem, a tak nie zawsze jest na weselach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2017-04-09 10:25:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedna z najlepszych kapel jakie widziałem w życiu. Mają kapitalne wykonania i świetnie potrafią się bawic wspólnie z goścmi. Jak zwykle spontaniczni i żywiołowi, a nie jak czasami bywa sztywniaki. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damiano dnia: 2017-03-17 16:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół na 6 z plusem! Niesamowicie grają. Robią krótkie przerwy i doskonale dopasowują się do gości!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-06 21:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę powiedzie, że ta kapela podchodzi do swoich wyzwań muzycznych z pełnym zaangażowaniem i wydaje się czasami, że muzyka płynie z ich serca. To są ludzie na właściwym miejscu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia28 dnia: 2017-02-24 11:57:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten zespół potrafi bardzo wiele. Ich muzyka bawi wszystkich i tych młodszych i tych starszych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KlaraB dnia: 2017-01-27 13:06:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U kolegi grała ta kapela, która bardzo mi się spodobała ze względu na świtny wokal i bardzo fajny repertuar no i oczywiście mają świetny sprzęt, a to się liczy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz32 dnia: 2016-11-25 10:30:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja współpraca z zespołem była bardzo udana i od podpisania umowy do zakończenia wesela nie było żadnych problemów, a wszyscy przy ich muzyce bawili się świetnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2016-11-24 09:28:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie to zespół godny uwagi, ponieważ są niezwykle naturalni i bardzo fajnie grają na żywo. Ciepło ich polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2016-10-30 15:51:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam z tym zespołem i nie żałuję tego , bo swoje zadanie zrealizowali perfekcyjnie. Bardzo dobrzy muzycznie i wokalnie i niezwykle elastyczni. Dostosują się do potrzeb gości. Jak dla mnie to rewelka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: milagros34 dnia: 2016-10-22 22:28:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W dzisiejszych czasach jest bardzo dużo zespołów weselnych i większość gra na jedno kopyto. Miałem szczęście i wyłowiłem diament, który świetnie bawił moich gości na weselu. Dla tego dla ludzi szukających wartościowego zespołu to zdecydowanie polecam ten!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KAROL dnia: 2016-09-29 13:49:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim mniemaniu dobry zespół weselny powinien posiadać profesjonalnych muzyków, bogaty repertuar i wysokiej klasy sprzęt nagłaśniający i ten zespół spełnia wszystkie warunki wyżej wymienione, a na dodatek jest niezwykle sympatyczny i spontaniczny. Korzystałem z ich usług i dla tego wiem, co piszę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: piotrek dnia: 2016-09-24 23:18:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo nam się podobało, jak i całej rodzinie :) świetnie prowadzone zabawy, bez obciachu ;) wszyscy byli zachwyceni i nawet na chwilę nie siadali na krzesłach, ciągle na parkiecie ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jolka dnia: 2016-08-31 12:28:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją