Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PHU ARLEN

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Lubelskie, 22-400 Zamość Powiatowa 49c
Telefon: Kom. 606-256-191
Adres e-mail: arlen(małpa)onet.pl
Strona internetowa: www.meblezamosc.eu
NIP:
918-127-67-61
Opis działalności: Firma wykonuje zabudowy kuchenne Słowa kluczowe: meble kuchenne do zabudowy

Ocena: 92% pozytywna 24x 2x

Jakość usług: 90% wysoka 20x 2x
Terminowość: 89% bez zastrzeżeń 17x 1x 2x
Ceny usług: 100% niskie 16x 4x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 4523
Data utworzenia profilu: 08.10.2012 08:16:18
Data ostatniej aktualizacji: 29.08.2016 15:28:37 

Opinie o PHU ARLEN

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Bardzo fachowa i miła obsługa, szybka terminowa realizacja zamówienia, solidny montaż przez fachowców najwyższej klasy. Jestem naprawdę zadowolona z podejścia do klienta co w obecnych warunkach na naszym rynku rzadko się zdarza. Dziękuję i pozdrawiam w przyszłości na pewno skorzystam z waszych usług.polecę waszą firmę moim znajomym Małgorzata z Orzeszkowej
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 10.06.2018 13:00:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM.Straszni partacze,meble krzywe,uszkodzony materiał zamiast wymienić tuszują.Ostrzegam przed ta firma.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miki dnia: 27.08.2016 05:56:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowcy firmy arlen zamontowali mi żle wymierzone szkło i wmawiają że tak ma być . Są beznadziejni !. Radzę trzymać się od tej firmy z daleka !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kakusia137 dnia: 30.11.2014 19:58:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble konkret. Dzięki.
Opinia dodana przez: Z. - Biłgoraj dnia: 02.06.2014 15:15:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kuchnia z zabudową, idealnie dopasowana do pomieszczenia. Jest dużo miejsca, jasno i schludnie. Montaż przebiegał szybko i sprawnie. Bede polecać znajomym i nie tylko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antosiak dnia: 28.05.2014 10:56:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam :) Jakość, jakość i jeszcze raz jakość :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 20.05.2014 15:52:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No dla mnie akurat tanio nie było. Ale za to jakość wykonania bardzo wysoka i wysoka kultura osobista wykonawcy i bezbłędny kontakt. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 30.04.2014 11:14:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO, TANIO, SOLIDNIE. POZDRAWIAM.
Opinia dodana przez: PĄCZEK dnia: 25.04.2014 09:08:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ładne meble produkuje ta firma. Eleganckie i do tego tanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.04.2014 15:12:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanie solidne meble. Wyglądają świetnie. Jakość jest bardzo dobra. Zarówno szafa jak i szafki kuchenne posłużą mi na lata i się szybko nie zestarzeją.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.03.2014 14:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zrobiła na mnie dobre wrażenie od samego początku. Jestem zadowolona,ze wszystko poszło dokładnie tak jak oczekiwałam. Meble bardzo mi się podobają i mogę się w końcu pomieścić ze wszystkimi rzeczami. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.03.2014 10:25:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble robią bardzo ładne, jestem zadowolona że znalazłam ich w odpowiednim czasie bo pewnie bym się zdecydowała na inną firmę. Tak mam fajnie wszystko porobione. Dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.02.2014 10:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Front kuchenny wykonany solidnie. Sympatyczni pracownicy, zaangażowani w pracę. Bardzo dobra jakość. Podziękowania.
Opinia dodana przez: dnia: 22.01.2014 09:22:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo dobra firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 16.01.2014 11:35:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnia po renowacji prezentuje się elegancko. Całość, włącznie z meblami sprawia wrażenie większej przestrzeni. Ekstra.
Opinia dodana przez: dnia: 13.01.2014 14:31:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Oferują bardzo solidną jakość. Korzystałem z ich usług już trzykrotnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.11.2013 08:36:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracę oceniam pozytywnie. Meble wykonane solidnie, z bardzo dobrego materiału, trwałe. Nastąpiły drobne komplikacje, ale i tak było warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.11.2013 09:02:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z mebli do zabudowy ;) Wszystko zostało wykonane tak jak prosiłam. Rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.10.2013 11:19:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość, precyzja, zaangażowanie, kultura osobista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: U.D. dnia: 19.09.2013 08:39:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jako zadowolony klient, moge wam z czystym sumieniem polecić, bo ta zabudowa jest po prostu rewelacyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.02.2013 14:36:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna, dokładna firma. Panowie sumiennie zmierzyli wymiary, więc później nie było żadnego problemu z dostosowaniem mebli:) Bardzo fajna firma, bardzo profesjonalni fachowcy,polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 15.01.2013 15:17:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny wykonawca,terminowy z szerokimi propozycjami proponowanych projektów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 10.01.2013 09:56:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałam szafę, rewelacja! Szybko, profesjonalnie, naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 08.01.2013 17:23:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zadnych zastrzezen bo spełniono moje wszlekie oczekiwania. Sprawdzili sie bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.12.2012 10:30:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość materiałów , szybki montaż . Dobra praca z klientem i fachowe doradzctwo . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.10.2012 00:46:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje zamówienie zostało zrealizowane perfekcyjnie. Wysoka jakość tych mebli. Fachowa robota. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: beata23 dnia: 08.10.2012 08:17:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją