Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Cama. Sprzedaż okien i drzwi

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 08-410 Wola Rębkowska Przemysłowa 54/24 /54/24
Telefon: 256824030 Kom. 509221025
Adres e-mail: biuro(małpa)camaokna.pl
Strona internetowa: camaokna.pl
Opis działalności: Okna Veka Schuco Bramy Krispol Wiśniowski Hormann Drzwi Gerda Kmt Porta Wikęd Słowa kluczowe: Okna drzwi najlepsze garwolin rolety moskitiery parapety bramy tanio solidnie

Ocena: 83% pozytywna 10x 2x

Jakość usług: 83% wysoka 10x 2x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 8x 2x 2x
Ceny usług: 100% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 4348
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2016-08-11 13:51:22 

Opinie o Cama. Sprzedaż okien i drzwi

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nierzetelna. Robią okna, które trzeba wymieniać po 10 latach z dniem końca gwarancji, bo po tym terminie nie raczą przyjechać na płatny serwis. Moje drzwi balkonowe się popsuły. Zawsze był problem z zamykaniem od nowości, w końcu złamała sie blaszka i nie mogę ich zamknąć. Przez 3 miesiące prosiłam o naprawę bez skutku. Nawet nikt nie przyjechał. Usłyszałam za to, że mam "stare okna" (14 lat). Od trzech lat prosiłam też o wymianę uszczelek, bo się szybko zużyły, a gumy sparciały. Też bezskutecznie. Stanowczo odradzam zakup w tej firmie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kwoj dnia: 2017-12-07 11:13:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nierzetelna.Drzwi wejściowe miały być w ciągu 5 tygodni.Firma kilkukrotnie podawała nowy termin aż w końcu po 12 tygodniach powiedzieli, że zrobili drzwi w złych wymiarach. Kontakt z firmą tragiczny, nie oddzwonią, jak już poznali numer telefonu to nawet nie odbierali.Odstąpiliśmy od umowy - UWAGA NA TĄ FIRMĘ
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2017-11-20 15:15:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko zgodnie z umową , wysoka jakość usługi. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria Studzińska dnia: 2017-06-21 15:58:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawny montaż okien i rolet zewnętrznych tak jak było ustalone , jestem zadowolony polecam tą firmę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2017-05-29 10:31:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna bardzo dobre montaż sprawny i solidny ok 70 okien zamontowane w 2 dni polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ostoja dnia: 2016-08-11 13:46:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem bardzo solidne okna z których jestem zadowolony, montaż profesionalny schuldny czysty oraz co ważne zamontowane okna+drzwi+brama w 1 dzień. Pozdrawiam panią ze sklepu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Szostak dnia: 2015-05-04 14:28:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje bardzo za pomoc, zamówiłem okna i zostały zamontowane po 3 dniach od zamówienia , super obsługa i fachowość . Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz Michalik dnia: 2015-04-02 10:03:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna wykonane solidnie, po sprawdzeniu ofert najlepsza oferta na schuco. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Teraz kupione
Opinia dodana przez: Piotr Walczak dnia: 2014-07-12 09:48:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałem okna 2 lata temu wszystko w porządku, ostatnio firma montowała mi drzwi wewnętrzne firmy Porta jestem bardzo zadowolony, najbardziej z montażu. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jedynie regulacja
Opinia dodana przez: Marek M dnia: 2014-02-13 17:47:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna wykonane szybko, montaz solidny wszystko ok.pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-21 22:05:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo czysty i solidny montaż. Bardzo dobre okna schuco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-28 21:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w porządku firma, współpraca ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: romek dnia: 2010-04-14 11:13:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją