Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Cama. Sprzedaż okien i drzwi

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 08-410 Wola Rębkowska Przemysłowa 54/24 /54/24
Telefon: 256824030 Kom. 509221025
Adres e-mail: biuro(małpa)camaokna.pl
Strona internetowa: camaokna.pl
Opis działalności: Okna Veka Schuco Bramy Krispol Wiśniowski Hormann Drzwi Gerda Kmt Porta Wikęd Słowa kluczowe: Okna drzwi najlepsze garwolin rolety moskitiery parapety bramy tanio solidnie

Ocena: 84% pozytywna 11x 2x

Jakość usług: 84% wysoka 11x 2x
Terminowość: 81% bez zastrzeżeń 9x 2x 2x
Ceny usług: 81% niskie 9x 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 7245
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 11.08.2016 13:51:22 

Opinie o Cama. Sprzedaż okien i drzwi

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% zgadzam się z poprzednikiem "Danielem" dokładnie te same odczucia co do reklamacji i podejścia. Cyklicznie na Google kasują opinie i ocenę. Mam nadzieję , że "karma do nich wróci"
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Wolę się nie wypowiadać.
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 05.12.2021 01:34:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nierzetelna, nieuczciwa, nieterminowa, reklamacje dramat, nie odbierają telefonów związanych z reklamacjami, pomimo zapewnień nie oddzwaniają z konkretną informacją co do dalszych decyzji, zwlekają, zbywają. Po zamówieniu i wpłacie zaliczki wskazany termin realizacji 7-8 tygodni. Drzwi przed podpisaniem umowy wg. wszelkich zapewnień dobrej jakości. Data montażu wielokrotnie przekładana (zdemontowałem wszystkie drzwi wewnętrzne w domu) przywieźli uszkodzone 90% ościeżnic – mieli dostarczyć pozbawione wad za ok. tydzień – przywieźli po ok. miesiącu. Brygada montująca porażka, montaż drzwi miał trwać dzień a w sumie to chyba trwał ze 4 lub 5 dni. Tak mocowali ościeżnice, że drzwi nie mogą pozostać uchylone tylko same się otwierają – brak pionu, ościeżnice tak podcinali, że odstawały od ścian po 8 mm!, w jednym pokoju ościeżnica jest tak zamontowana, że po przekręceniu kluczyka na jeden raz drzwi nadal można otworzyć!!, ościeżnice skręcone względem siebie – drzwi trzeba dociskać aby się zamknęły („fachowcy” twierdzą ,że się ułożą), drzwi po 3 - 4 miesiącach opuściły się i tarły o podłogę, klamki zamontowane nieprawidłowo po 6 miesiącach użytkowania wszystkie się ruszały - praktycznie można było je wyrwać z drzwi bez użycia większej siły. Po około 6 miesiącach użytkowania zaczęła odklejać się z drzwi okleina – reklamowałem ale firma CAMA nie uwzględnia reklamacji (kilkanaście telefonów, e-maile) pomimo, że to z nią miałem podpisaną umowę, ona wystawiła FV za towar i usługę montażu odsyła do producenta drzwi!!!. Sprawę miałem kierować do Sądu lecz skontaktował się ze mną przedstawiciel producenta drzwi i postanowił sam przeprowadzić naprawę odchodzącej okleiny (dwukrotnie próbował podklejać, zgrzewać lecz bezskutecznie – na chwilę obecną po 7 miesiącach walki mam wymienione prawie wszystkie drzwi na nowe lub składane z elementów których jeszcze nie schodziła okleina. Zostały do wymiany jeszcze jedne drzwi w ramach gwarancji) - co jest wyłącznie zasługą producenta drzwi, gdyż firma CAMA pomimo próśb nawet nie raczyła przysłać swojego pracownika do przezbrojenia klamek, które jak pisałem były nieprawidłowo przykręcone przez pracowników CAMA – co więcej nie przysłali nawet śrub którymi nie raczyli przykręcić klamek (trzymały się tylko na wkrętach w delikatnej i cienkiej strukturze drzwi co wyszło na jaw podczas wymiany skrzydeł drzwi) – musiałem je na własny koszt dokupić. JEDNYM SŁOWEM OMIJAĆ Z DAALLEEKKAA SZKODA CZASU I ZDROWIA.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: FATALNA, PONIŻEJ DNA.
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 08.11.2021 21:01:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamontowane okna zgodnie z umową , ciepły montaż bardzo dobrze wykonany , tak stwierdził kier budowy. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anita Antolak dnia: 01.04.2019 11:40:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko zgodnie z umową , wysoka jakość usługi. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria Studzińska dnia: 21.06.2017 15:58:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawny montaż okien i rolet zewnętrznych tak jak było ustalone , jestem zadowolony polecam tą firmę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 29.05.2017 10:31:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna bardzo dobre montaż sprawny i solidny ok 70 okien zamontowane w 2 dni polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ostoja dnia: 11.08.2016 13:46:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem bardzo solidne okna z których jestem zadowolony, montaż profesionalny schuldny czysty oraz co ważne zamontowane okna+drzwi+brama w 1 dzień. Pozdrawiam panią ze sklepu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Szostak dnia: 04.05.2015 14:28:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje bardzo za pomoc, zamówiłem okna i zostały zamontowane po 3 dniach od zamówienia , super obsługa i fachowość . Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz Michalik dnia: 02.04.2015 10:03:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna wykonane solidnie, po sprawdzeniu ofert najlepsza oferta na schuco. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Teraz kupione
Opinia dodana przez: Piotr Walczak dnia: 12.07.2014 09:48:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałem okna 2 lata temu wszystko w porządku, ostatnio firma montowała mi drzwi wewnętrzne firmy Porta jestem bardzo zadowolony, najbardziej z montażu. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jedynie regulacja
Opinia dodana przez: Marek M dnia: 13.02.2014 17:47:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna wykonane szybko, montaz solidny wszystko ok.pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 21.11.2013 22:05:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo czysty i solidny montaż. Bardzo dobre okna schuco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: dnia: 28.10.2013 21:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w porządku firma, współpraca ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: romek dnia: 14.04.2010 11:13:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją