Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Maciej Michalski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 59-220 Legnica A. MICKIEWICZA 1A/9
Telefon: 767208373 Kom. 603121704 Fax: 767226066
Adres e-mail: kancelaria.adwokacka.michalski(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokatmichalski.com
NIP:
695-136-10-83
Opis działalności: kompleksowa obsługa prawna podmiotów gospodarczych oraz osób fizycznych Słowa kluczowe: adwokat michalski legnica

Ocena: 100% pozytywna 34x

Jakość usług: 100% wysoka 32x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x
Ceny usług: 94% niskie 16x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 34
Ilość odsłon profilu firmy: 13865
Data utworzenia profilu: 2011-06-03 09:29:57
Data ostatniej aktualizacji: 2016-08-08 07:40:08 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Maciej Michalski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny i rzeczowy fachowiec mający bardzo dobre podejście do klienta. Można liczyć na doradztwo i precyzyjne wyjaśnienia wątpliwości w sprawie. Pan adwokat Maciej Michalski pomógł mi wygrać trudną sprawę rozwodową, która przebiegła szybko i bezboleśnie jestem bardzo zadowolony z wyniku. Wielkie dzięki panie Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2017-03-28 18:50:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat bardzo miły, konkretny z powołania.Polecam go każdemu,kto ma problemy. Klasa sama w sobie. Jestem z jego usług bardzo ale to bardzo zadowolona i z pewnością jeżeli będzie potrzebny to tylko on jest mi w stanie pomóc.Na innych się zawiodłam adwokatach, byli bezradni,lecz Pan Maciej był i jest zawsze pewny siebie i to najważniejsze. Ważne , że sprawa została wygrana .
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2016-12-06 14:58:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam mecenasa Macieja Michalskiego zawsze uprzejmy,komunikatywny,płatność rozkłada na raty.To pełen profesjonalizm,jest zaangażowany w sprawę,rzetelny w jej prowadzeniu i co najważniejsze zakończona sukcesem.Jego osoba budzi zaufanie i uspokaja wszystkie emocje związane ze sprawą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2016-05-03 20:58:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piszę opinię o Panu mecenasie ponieważ strasznie zawiodłem się na innych adwokatch .PISZĘ TO DUŻYMI LITERAMI ŻE PAN M. MICHALSKI to człowiek któremu można zaufać ,rozmawia prostym językiem który można zrozumieć, jest dostępny jeżeli nie odpowiada na telefon ,bo w tym czasie prowadzi sprawę po sprawie zaraz oddzwania . Jest adwokatem z powołania, kiedy adwokat prowadzący moją sprawę dzień przed rozprawą pozostawił mnie samego żebym się bronił P MECENAS MICHALSKI po zapoznaniu się z aktami mając czasu 4 godziny poprowadził sprawę profesjonalnie. Tylko dzięki jego kompetencji profesjonalizmowi oraz rozumieniu ludzkiego nieszczęścia tą sprawę wygrał. Polecam wszystkim osobom mającym problemy KANCELARIĘ PANA MACIEJA MICHALSKIEGO.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: łukasz dnia: 2015-12-10 14:57:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat pomógł mi wygrać trudną sprawe rozwodową. Wszystko przebiegło szybko i jestem bardzo zadowolona. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2015-09-18 11:43:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Maciej Michalski prowadził moją sprawę o podział majątku.Do sprawy podszedł z pełnym profesjonalizmem.Mecenas godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-09-08 12:06:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas jest konkretny , rzeczowy i tani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2015-08-28 14:19:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Maciej Michalski wg. mnie jest adwokatem z powołania- do mojej sprawy podszedł bardzo indywidualnie. Czułam zaangażowanie w moją sprawę i rzetelność w prowadzeniu obrony. Dzisiaj to wszystko znalazło potwierdzenie w treści wydanego wyroku. Dziękujemy!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2015-02-19 13:55:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Maciej Michalski -adwokat rzetelny,komunikatywny. Sprawa z którą się do niego zgłosiłem nie była dla mnie łatwa, ale dzięki fachowej pomocy, poradzie sprawa została zakończona szybko i bez dodatkowych problemów.Zawsze odpowiada na pytania,zawsze informuje swojego klienta na czas,szanuje klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Górski dnia: 2014-12-23 17:38:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecono mi mecenasa, jako jedyny w Polsce wygrał procesy z powództwa Eniro o złamaniu umowy o zakazie konkurencji, nie zawiódł i mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Były pracownik Eniro dnia: 2014-10-27 22:12:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Adw Michalskiego, płatność rozkłada na raty, zawsze jest z nim kontakt, zawsze uprzejmy, oddzwania jeśli nie może odebrać , te cechy mnie zaskoczyły, bo współpracowałam z innymi którzy miałam wrażenie brali kasę i pózniej byli obrażenia, ze ma się jakieś pytania , rzeczywiście opiniowaniy mecenas ma klasę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2014-08-13 20:12:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma,polecam. Prowadził mi sprawę rozwodowa w Polsce . Przebywam we Francji . Nie musiałem nawet stawiać się na rozprawie. Wszystko przebiegło bezboleśnie . Zamierzony skutek został osiągnięty , jestem znowu kawalerem, hura. Wielki szacun.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-07-23 11:11:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasz niepelnosprawny syn mial zarzut z art 200 kk. Byl zatrzymany.przeszedl gehenne. Zlecilismy obrone adw Michalskiemu. Od poczatku do konca zajal sie sprawa rzeczowo i konkretnie. Ostatecznie sprawa zostala zakonczona pozytywnym wyrokiem. Jestesmy mu bardzo wdzieczni. Syn zaczal znowu zyc . Jestesmy mu bardzo wdzieczni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rodzice dnia: 2014-03-01 21:37:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem lekarzem,Pan Mecenas Maciej Michalski patronował moją sprawę przed sądem lekarskim i po raz kolejny odbyło się to w mistrzowskim ,profesjonalnym wydaniu.tym razem była to sprawa dotycząca roszczeń pacjenta o odszkodowanie za usługi medyczne.Mając wcześniejsze doświadczenie, spokojnie podpisałam pełnomocnictwo,chociaż sprawa była skomplikwana.Panie Mecenasie dziękuje bardzo.WIELKI SZACUNEK I UZNANIE.Wiedziałam ,ze wygra Pan tę sprawę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magda dnia: 2014-02-28 21:15:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Maciej Michalski to marka sama w sobie.Jest konkretny,rzeczowy.PEŁEN PROFESJONALIZM. WIERNY ZASADOM,które wpisane są w pełnienie tego zawodu.Do tego wysoka kultura osobista.Widać,że łączy zawód z pasją.Moja sprawa rozwodowa była bardzo trudna,mimo tego ani przez chwilę nie zwątpiłam,że będzie wygrana/sprawiedliwości stało się zadość/.WIELKI SZACUNEK ,P.Mecenasie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magdadl dnia: 2013-11-18 12:36:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W wydawaniu opinii jestem bardzo ostrożny i powściągliwy ale w przypadku Pana Mecenasa Michalskiego nie mogę odmówić sobie tej satysfakcji i nie napisać że w promieniu 100 km.od mojego miejsca zamieszkania nie ma lepszego:) a tak poważnie bardzo rzeczowy ,konsekwentny ,elokwentny i działający w błyskawicznym tempie. Sprawę rozwodowa z góry skazaną na porażkę potrafił tak poprowadzić ze "naprawił moje małżeństwo":)) Panie Mecenasie Michalski bardzo ale to bardzo dziękuje:))Jest Pan "Wielki"...Polecam wszystkim potencjalnym klientom którzy maja jakiekolwiek problemy z prawem !!Ja do dziś nie mogę wyjść ze zdumienia jak Pan to zrobił ,nazwę to tak :dokonał Pan prawniczego matrixu!:) Pozdrawiam serdecznie i wielki szacunek..
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wdzięczny klient dnia: 2013-08-19 18:48:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Adwokat bardzo rzeczowy,konsekwentny w działaniu,umiejący reagować perfekcyjnie w trakcie rozwoju sprawy - niezwykle celnie i skutecznie - co doprowadziło moją sprawę w 100% do sukcesu.Pozew o eksmisję, bo o taką sprawę chodziło, druga strona poprzez swojego adwokata chciała skomplikować i przeciągać,ale profesjonalizm i pewność siebie mojego adwokata , pana Macieja Michalskiego okazała się bardzo zasadna - pełna skuteczność. Godny polecenia.Ryszard S. z JAWORA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard S. dnia: 2013-04-18 09:34:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec w zakresie odpowiedzialności członków zarządu spółek kapitałowych. Wyciągnął mnie z nielada kłopotów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2013-03-31 19:16:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Michalski prowadził moja sprawę o przywrócenie praw rodzicielskich na 2 sprawie dostałam prawa rodzicielskie i nie tylko moge zabrać dzieci do Niemiec na stałe ,walczyłam 10 lat inni adwokaci kasowali pieniądze i nic nie robili przez 10 lat tutaj było inaczej końcem listopada była pierwsza sprawa a w marcu druga odzyskalam swoje dzieci po 10 latach walki szkoda ze wcześniej nie znałam pana adwokata Michalskiego mecenas dojezdzal na sprawę z Legnicy do Jeleniej Góry ,facet rzeczowy inteligentny do tego zna sie na rzeczy , bardzo spokojnie podszedł do sprawy , uspokajał mnie i powiedział ze na 2 sprawie odzyskam prawa wywalczył nie tylko prawa ale to ze zabiore dzieci na stałe mam jeszcze 2 sprawy mogłabym prowadzić je w Niemczech ale nie ufam innym adwokata więc pan Mecenas bedzie mi je tez prowadził moge tylko powiedzieć fantastyczny facet naprawdę polecam mi pomógł bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-23 13:01:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas bardzo mi pomógł.Mimo,że miałam spłaconą pożyczkę Bank twierdził,że zalegam z jedną ratą.Dzwoniłam i pisałam do Banku,nic nie pomogło.Dopiero Pan Mecenas pomógł mi napisać pismo i to przyniosło pozytywny skutek,Bank w końcu dał mi spokój.Mecenas to przede wszystkim dobry człowiek,co jest bardzo istotne w jego zawodzie.Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A dnia: 2013-03-02 13:50:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny, rzetelny i sumienny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anetta dnia: 2013-02-01 19:08:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas to przykład uczciwości i kompetencji w świecie prawników. Rzeczowy, starannie przygotowujący się do każdej sprawy, z wszechstronną wiedzą prawniczą. Błyskotliwy i analityczny umysł, sprawia ze żadne sytuacje na sali sądowej nie są w stanie go zaskoczyć. Mecenas skutecznie prowadził moje dwie sprawy, pierwszą o pozbawienie władzy rodzicielskiej ojca, drugą o podwyżkę alimentów.Sprawy były poprowadzone perfekcyjnie począwszy od odpowiedzi na pisma procesowe, a na samych rozprawach skończywszy. Zaufałam Panu Mecenasowi i nigdy mnie nie zawiódł. Dziękuję za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B. dnia: 2013-01-30 20:52:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry obrońca. Prowadził mi sprawę karną. Jestem zadowowlony , polecam. Płatność rozłożył na raty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2013-01-11 21:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mećenas prowadził mi sprawę o rozwód, podział majątku i dwie sprawy spadkowe po rodzicach. Jestem zadowolona. Wszystkie zakończone pozytywnie. Mój budżet był skromny. Niewiele zaplacilam w porownaniu z innymi adwokatami.Ponadto nie bylo problemu z rozłożeniem płatności na raty we wszystkich sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2013-01-03 22:14:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam mecenasa Michalskiego. Pieniądze wydane za jego usługi uważam za najlepszą inwestycję jaką mogłem dokonać. Adwokat Michalski wygrał dla mnie sprawę z byłym pracodawcą, który oskarżył mnie o załamanie umowy o zakazie konkurencji. Nie dość że wygrał w I instancji, to jeszcze w sądzie apelacyjnym. Sprawa była trudna, ciągnęła się półtorej roku. Traciłem już nadzieję, że w końcu ten koszmar się zakończy - pan Maciej zawsze wspierał mnie i podtrzymywał na duchu. Bardzo dziękuję - dobra robota :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-16 11:00:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas wygrał mi sprawę o zniesienie współwłasności. W trakcie postępowania miałam już dość Sądu, kosztowało mnie to dużo nerwów, zwłaszcza , że słuchani byli członkowie mojej rodziny. Byłam skłonna zejść z dochodzonej kwoty spłaty za mieszkanie. Adwokat jednak do końca w zaparte walczył o pierwotną kwotę i dopiął swego. Jest pewny siebie, ale co najważniejsze skuteczny
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka Ząbkowice Śląskie dnia: 2012-04-30 17:44:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Michalskiego. Według mnie potrafi dobrze ubrać stan faktyczny w odpowiednie przepisy prawa. Pomógł mi zapomnieć o problemie. Reprezentował mnie przed Sądem. Dziękuje za ogromne zaangażowanie na sali sądowej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: sławek dnia: 2012-04-27 12:01:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam adwokata Macieja Michalskiego. Reprezentował mnie w sprawie rozwodowej. Mąż po 25 latach wspólnego małżeństwa znalazł sobie inną kobietę. Bardzo mnie zranił. Dzięki mecenasowi otrzymał stosowne wynagrodzenie za swój wybryk. Sąd orzekł rozwód z jego winy i przysolił mu wysokie alimenty na moją rzecz. Adwokat męża odwołał się. Ale mój adwokat i w apelacji okazał się lepszy, bo sąd utrzymał wyrok. Mecenas był w sprawie bardzo zaangażowany. Dzięki niemu i ja trzymałam nerwy na wodzy. Polecam go.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2011-11-25 09:44:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mąż zaciągnął dług w 2001 roku. Odsetki przerosły kilkakrotnie wysokość zobowiązania. Komornik zajął nam dom. Był już wyznaczony termin licytacji. Byliśmy u prawników, którzy rozkładali ręce. Znajomi poradzili Pana mecenasa. Na wskutek jego czynności przed sądem dług zmalał do tego stopnia, że przy pomocy rodziny i drobnej pożyczki zdołaliśmy spłacić wierzyciela. Polecamy tego adwokata.Co najważniejsze rozumiał naszą ciężką sytuację materialną i podjął się sprawy za przysłowiową złotówkę. Będziemy mu słać kartki na święta do końca życia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Rysiek i Irena dnia: 2011-10-19 16:11:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas jest rzeczowy i konkretny. Sądziłem się z telekomunikacją. Sąd I instancji w Kamiennej Górze wydał orzeczenie dla mnie niekorzystne. Wszyscy prawnicy do których się zwróciłem mówili , że sprawę mam przegraną. Jedynie mecenas Michalski podjął się apelacji. Sprawę ostatecznie wygrałem w II instancji w Sądzie Okręgowym w Jeleniej Górze. Polecam tego adwokata
Opinia dodana przez: Edward z Bolkowa dnia: 2011-07-17 15:16:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy adwokat z jakim miałem dotychczas do czynienia, a nie z jednego pieca się chleb jadło. Nic nie obiecywał, ale z paki wyciągnął.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysiek z Bielska Białej dnia: 2011-07-15 08:42:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Walczyłam o zasiłek pielęgnacyjny ponad dwa lata. Byłam już zrezygnowana po którymś z kolei uchyleniu decyzji przez Samorządowe Kolegium Odwoławcze. Za namową znajomych oddałąm sprawę do prowadzenia mecenasowi. Podszedł do sprawy bardzo sprawnie, rzelnie i co najważniejsze z sukcesem
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2011-07-13 21:20:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Maciej Michalski to adwokat godny polecenia. Młody, zdolny, zaangażowany, solidny, rzetelny, skuteczny. Z czystym sumieniem mogę napisać, że jest w 100% profesjonalistą w tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2011-06-03 19:01:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i rzetelny adwokat. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-03 09:31:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją