Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adw. Jerzy Chojka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-046 Wrocław Świebodzka 2a/1
Telefon:
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokatchojka.pl
Strona internetowa: www.adwokatchojka.pl
Opis działalności: Kancelaria świadczy usługi prawne dla przedsiębiorców i osób fizycznych. Słowa kluczowe: prawo gospodarcze, umowy, porady prawne, rozwody, alimenty, obsługa prawna, windykacja, odszkodowania

Ocena: 100% pozytywna 22x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x 2x
Ceny usług: 85% niskie 12x 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 2918
Data utworzenia profilu: 2014-06-17 10:34:37
Data ostatniej aktualizacji: 2016-08-05 16:10:08 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adw. Jerzy Chojka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam Szanownego Pana Mecenasa,pełen profesjonalizm,podejście jak człowiek do człowieka bez jakichkolwiek negatywnych emocji,prawdziwy fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-19 09:51:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o podział majątku zakończona została przez mecenasa szybko i skutecznie! Dobry kontakt, rzetelna informacja odnośnie rokowanie sprawy, duże zaangażowanie to argumenty, które powinny przekonać każdego. Polecam mecenasa Chojke jako rzetelnego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-23 15:41:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretne i rzeczowe podejscie do klienta, moze na poczatek zbyt bezposrednie i szorstkie, ale koniec koncow prawdziwe. Sprawa dotyczyła podziału majątku mojego i meza po rozwodzie wartosć ok 500 tyś. Maż chciał ustalenia nierównych udziałów. Ostatecfznie wszystko skonczylo się dla mnie dobrze bo dostaleam wiecej niz przypuszczalam. Mecenas Chojka pomógł mi bardzo, dlategpo polecam go wszystkim w sprawach o podział majątku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2017-09-25 13:30:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny adwokat w porównaniu z innymi, z tkroymi mialem doczynienia. Pierwsza rozmowa w cztery oczy, konkretna bez owijania w bawełne, ocena szans sprawy. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-13 10:35:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc. Bede pana polecał moim znajomym do wszystkich spraw windykacyjnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2017-05-02 13:46:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Chojka pomagał mi w sprawie kontraktu handlowego z brytyjską spółką. Z moich obserwacji wynika, że zna tematykę umów, w dobrym stopniu operuje angielskim, orientuje się w negocjowaniu umów międzynarodowych. Generalnie gorąco polecam! Życzę wszystkiego dobrego i dziękuję za pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman R. dnia: 2017-03-08 14:42:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Chojkę jako speca od spraw trudnych! W porównaniu z innymi kancelariami słowność i terminowość pierwsza klasa. Warto skorzystać z usług tej kancelarii adwokackiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A. dnia: 2017-02-21 21:48:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musiałem odzyskać zabrane prawo jazdy. Sprawa niezwykle skomplikowana, w sumie to kilka osób mi powiedziało ze jestem bez szans. Mecenas nie obiecał mi wygranej, ale powiedział ze zrobi co może. Zapłaciłem nie mało, ale dokument odzyskał. Ja nie mógłbym żyć i pracować bez prawo jazy Strasznie długo to trwało, ale jestem zadowolony. Urząd oddał mi dokument
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: K. J. dnia: 2017-01-04 06:55:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem obsługę prawna mojej jednoosobowej działaności w branży usługowej. Zlecam przygotowanie i opiniowanie umów oraz coraz częściej windykacje. Jeśli chodzi o umowy to mecenas wielkokrotne mnie już zaskoczył pomysłami i kreatywnością, przewidując w nich sytuacje, o których nawet bym nie pomyślał. Co do windykacji to również jestem zadowolony, bo odzyskałem większość pieniędzy. Terminowość i slownosc mecenasa jest wzorcowa. Miałem już kilka razy do czynienia z prawnikami i wiem co pisze. Ceny do zaakceptowania, jednak usługi są ich warte.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było ;)
Opinia dodana przez: Zbyszek Sz. dnia: 2016-12-29 11:50:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Jerzego Chojkę! Sprawę wygrałem. Wszystko tak jak powinno być!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-24 11:56:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tego mecenasa! 100% zadowolenia ze zleconych usług, no i przede wszystkim słownośc i terminowość!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2016-10-19 13:33:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem zarejstrowanie spólki i przygotowanie kilku umów potrzebnych do prowadzenia interesów z klientami. Byłem zadowolony. Nietuzinkowe pomysły, terminowa realizacja oraz dobra i miła obsługa w kancelarii to coś, co dziś jest rzadkością. Od dwóch miesięcy związany jestem z kancelarią adwokata Chojki umową na stałą obsługę. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Wawrzyniak dnia: 2016-08-05 15:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadził mi sprawę spadkową. Wszystko było tak jak być powinno. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: T.K. dnia: 2016-06-08 11:56:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jerzy Prowadził mi sprawę o podział majątku. Profesjonalne podejście do klienta, kontakt bardzo dobry oraz bardzo miła obsługa. Naprawdę polecam każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Zawojski dnia: 2016-05-18 16:55:22 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem sprawę do windykacji, chodzilo o zaplacenie faktury. Udalo sie odzyskac cala kwote, choc cala procedura trawala dose dlugo. Nie wiem czy to wina prawnika, sadu, czy komornika.... Mecenas mowil mi, ze procedury sadowe dosc dlugo sie ciagna i z tego powodu potzreba bylo tyle czasu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2016-04-07 17:00:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Chojka prowadził dla mnie sprawę spadkową. Dobry kontakt, zrozumiały język i terminowość to główne zalety tego prawnika. Oczywiście sprawa wygrana, zgodnie z przewidywaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A. dnia: 2016-03-29 10:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłem tego prawnika w internecie. Miał dobre opinie. Ponieważ zakładałem firmę w branży handlowej, potrzebowałem pomocy w sprawdzeniu kilku umów i przygotowaniu umów dla moich klientów. Zlecałem też kilka razy windykację. Obsługa dobra, ale przede wszystkim terminowa. Ceny OK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2015-12-30 11:49:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę wraz z wspólnikiem spółkę. Mecenas Chojka po pierwszej wygranej sprawie zaproponował mi stałą obsługę i tak już zostało. Ceny rozsadne, dobry kontakt, terminowość uslug.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jeszcze nie było :)
Opinia dodana przez: Jacek Kosicki dnia: 2015-12-14 16:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z jakosci obslugi mojej sprawy rozwodowej przez mecenasa. Wszystko poszlo zgodnie z planem, bezproblemowo. Czulam, że moja sprawa jest w dobrych rękach i nie musze się o nic martwić, a to było dla mnie bardzo ważne w tych trudnych chwilach. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-02-24 14:24:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako przedsiębiorca miałam już wcześniej styczność z innymi prawnikami, więc mam punkt odniesienia. Mec. Chojka od samego początku zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, bardzo wnikliwie analizując moją sprawę i wyjaśniając mi, jakie mam prawne możliwości jej rozwiązania. Przez cały okres realizacji zlecenia terminowo wywiązywał się ze swoich obowiązków i informował mnie o postępach w sprawie. Mogę z czystym sumieniem polecić mec. Chojkę, zwłaszcza osobom potrzebującym stałej obsługi prawnej i windykacji należności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było do tej pory reklamacji
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-11-03 14:26:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tą osobę! byłem jedynie po poradę w sprawie o posiadanie, ale jestem bardzo zadowolony. uzyskalem wszystkie potrzebne informacje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek S. dnia: 2014-10-07 15:37:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa dotyczyła jazdy pod wpływem alkoholu. Pan mecenas działał sprawnie i fachowo. Miałem z nim dobry kontakt. Sprawa została zakończona pozytywnie, to znaczy uniewinnieniem :) do tego typu spraw pan mecenas jest jak najbardziej kompetentny i mogę go szczerze polecić każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sz. dnia: 2014-06-30 14:10:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Chojka pomagał mi przy sprawie rozwodowej z orzekaniem o winie. Pomimo tego, że musieliśmy dotrzeć się w naszej współpracy oraz oczekiwaniach, mogę z czystym sumieniem polecić go do trudnych spraw rozwodowych. W trakcie sprawy wykazał się dużą wiedzą i zaangażowaniem. Warto na samym początku ustalić zasady komunikacji i przekazywania dokumentów, aby później uniknąć niedomówień. Poza tym bez zastzreżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K. dnia: 2014-06-17 10:45:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją