Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Piotr Cymerman, adwokat, Kancelaria Prawna Piotr Cymerman

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Wita Stwosza 6/6
Telefon: (56) 676 84 15 Kom. 503-506-211 Fax: (56) 676 84 15
Adres e-mail: piotr_cymerman(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.adwokatcymerman.pl
NIP:
956-214-05-44
Opis działalności: kompelsowa obsługa prawna osób fizycznych i prawnych oraz podmiotów prowadzących działalność gospodarczą Słowa kluczowe: porada prawna, prawnik, pozew, rozwód, adwokat-toruń, adwokat-bydgoszcz, adwokat-włocławek,

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x
Ceny usług: 62% niskie 5x 15x 3x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 6262
Data utworzenia profilu: 2012-12-04 11:36:44
Data ostatniej aktualizacji: 2016-08-01 15:57:22 

Opinie o Piotr Cymerman, adwokat, Kancelaria Prawna Piotr Cymerman

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jednym słowem pomógł mi bardzo, mogę polecić do spraw odzyskania należności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek W. dnia: 2018-04-06 10:25:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelne i uczciwe podejście do mnie i do sprawy. Mimo, że nie miałem kasy udało się ustalić rozliczenie na dogodnych warunkach - ludzkie podejście. Adwokat Piotr uprzedzał, że sprawa będzie długa ale udało się z sukcesem. Prowadził mi rozwód i rozliczenie majątku. Zawsze polecam znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam WR. dnia: 2017-09-01 09:45:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za pozytywne załatwienie sprawy rozwodowej! Konkretnie i sprawnie bez niepotrzebnego przedłużania, dzięki Panu który mi to wszystko wytłumaczył, na czym polega mój najlepszy interes. Pozdrawiam i dziękuje Aneta W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-15 09:54:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - bardzo rzetelnie Mecenas prowadzi mi prawne sprawy mojej rodzinnej firmy. Zawsze jest dyspozycyjny, ewentualnie pomaga mi na telefon w sprawie naglącej wymagającej pomocy bieżącej. pozdrawiam Darex
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-15 15:12:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, za rzetelnie poprowadzony proces o zapłatę, wygraliśmy w 100% dwie instancję! Tylko te Sądy są opieszałe, żałuje że nie skorzystałem z możliwości wypracowanej przez Pana Piotra ugody na przyzwoitych warunkach bo wcześniej cieszyłbym się kasą. pozdrawiam Panie Piotrze, z podziękowaniami Darek M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-22 16:29:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez zastrzeżeń, fachowe podejście i no zadowalający mnie efekt z uwagi na wygrane dla mnie pieniądze. Honorarium zapłacone Panu Piotrowi zostało zwrócone na moje konto przez przeciwnika w całości - a raczej przez komornika ściągnięte. Pierwsze spotkanie z Mecenasem i już wiedziałem, że będzie dobrze - miałem pełne zaufanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-30 10:15:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje Panie Mecenasie za satysfakcjonujący mnie finał mojej sprawy rozwodowej.Początkowo nie sądziłam że wywalczymy tak wysokie alimenty. Pozdrawiam Jola M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie była potrzebna
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-12 10:55:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziwiam Mecenasa za jego rzetelne i uczciwe podejście do sprawy, a znam wielu pełnomocników z racji prowadzonego biznesu od lat. Mam pełne zaufanie do jego wiedzy i umiejętności zawodowych, tam gdzie nie możemy wygrać jest ugoda na moich warunkach. Dobrze że mam Pana po swojej stronie. Pozdrawiam RKW i wspólnicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-20 19:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu dużo mówić z Mecenasem wygrałem już siódmą sprawę, prowadzi mi rzetelną obsługę mojej rodzinnej firmy, za rozsądne pieniądze zapewniając dodatkowo opiekę prawną nad całą moją rodziną. Serdecznie Dziękuję Mecenasie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz GG dnia: 2015-05-12 17:34:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu dużo mówić pomógł mi za rozsądne pieniądze, konkretnie i szybko, a najważniejsze że skutecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria C. dnia: 2015-03-12 09:57:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić Mecenasa Cymermana, wygrał mi sprawę, a następnie dodatkowo reprezentując mnie przy egzekucji komorniczej udało się wszystko wyegzekwować i zwrócić mi koszty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-14 12:36:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniale poprowadzony rozwód, tak jak zaplanowaliśmy przez sprawą tak wyszło, mimo początkowych oporów strony przeciwnej - dwa terminy i wolny jak ptak, na moich warunkach Dziękuje Mecenasie! Mecenas wie jak konkretnie poprowadzić sprawę! Co do honorarium to się nie wypowiadam bo nie znam cen, ale mnie z pewnością się opłaciło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-19 14:27:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełne zaanagżowanie w sprawę cywilną, celne wytyczne dla mnie jako przedsiębiorcy i poprowadzenie sprawy, którą zakończyliśmy po ciężkich bojach z sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RMN dnia: 2014-11-06 16:19:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mila, sympatyczna osoba.Niezwykle zaangażowany w swoja prace.A do tego bardzo skuteczny.Nic dodać nic ująć.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2014-10-22 22:09:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję, za pozytywne załatwienie mojej sprawy i utrącenie bezpodstawnych zarzutów oskarżyciela. Mogę tylko powiedzieć jedno - wysoka klasa i rzetelność załatwienia sprawy. Konkretne zasady współpracy z Mecenasem uzgodnione na początku, a z wyniku jestem bardzo usatysfakcjonowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MR dnia: 2014-08-04 09:29:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam. Mecenas prowadził mi sprawę karną, wcześniej jakiś mi Uniewinnienie - gdzie nie moglem być karany z racji wykonywanego zawodu, plus dodatkowo niespodzianka - zwrot kosztów obrony od prokuratury. Gratulacje Panie Mecenasie!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek W dnia: 2014-02-14 13:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełne uznanie dla Pana Mecenasa za załatwienie mojej sprawy rozwodowej, jestem bardzo zadowolona z wywalczonych na siebie i na córkę alimentów. Przy tym postawa Mecenasa i postawienie się sądowi i stronie przeciwnej wręcz mnie pozytywnie zadziwiła. Dziękuje!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A. Jankowska dnia: 2014-01-30 10:53:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Facet ma jaja. Wie co, gdzie i kiedy. Bardzo konkretny. Nie bawi się w ciuciuciuciu.Człowiek wie co będzie, jak będzie i jakie jest ryzyko. Polecam wszystkim, którzy oczekują konkretów. Ten człowiek nie ściemnia i nie zwodzi. Jarosław K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-07 19:15:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkrety pełnomocnik. Dobry kontakt. Odzyskał mi od dłużnika na drodze sądowej spore pieniądze, z którymi myślałam że się pożegnam. Polecam Jola
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-27 13:20:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyrażam zadowolenie z wygrania przez Mecenasa Cymermana sprawy o zachowek, dzięki niemu nie poradziłabym sobie. Honorarium Mecenasa zwrócił mi przegrany przeciwnik, co do grosza. Szczere wyrazy uznania za fachową pomoc. M. Malinowska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-03 09:21:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mecenas Cymerman fachowo pomógł mi w zakończeniu wieloletniego sporu na tle gospodarczym, spotkanie, sprawa sądowa i po kłopocie. Ceny solidne aczkolwiek warto było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-03 17:07:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalnie, konkretnie i szybko.Błyskotliwy papuga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Bronisław dnia: 2013-02-22 13:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do sprawy, szybkie załatwienie sporu sądowego i satysfakcjonujący wynik mojej sprawy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2013-02-22 11:52:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją