Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Vag-expert Kazimierz Malec

Zawód: Mechanik 
Adres: Śląskie, 43-430 Skoczów Kolonia 19
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Serwis Vw, Audi, Seat, Skoda. Autonaprawa, geometria kół, serwis klimatyzacji. Słowa kluczowe: Vw, Audi, Seat, Skoda

Ocena: 100% pozytywna 46x

Jakość usług: 100% wysoka 46x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 46x
Ceny usług: 100% niskie 44x 1x
Ilość opinii w serwisie: 46
Ilość odsłon profilu firmy: 1875
Data utworzenia profilu: 2016-07-30 22:49:22
Data ostatniej aktualizacji: 2016-07-30 22:49:22 

Opinie o Vag-expert Kazimierz Malec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popytałam w kilku warsztatach o koszt naprawy układu hamulcowego i oferta tego serwisu była najbardziej korzystna pod względem cenowym i czasowym. W krótkim czasie się okazało, że lepiej nie mogłam zrobić, bo auto wyszykowane, a hamulce działają bezawaryjnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tosia dnia: 2019-03-14 19:23:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadowolona jestem z serwisu gdzie wymieniali mi cały układ hamulcowy. Po naprawie z miejsca widać zmianę na in plus. W tym przypadku śmiało ich polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2019-02-27 14:53:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robili mi geometrię kół, bo coś nie było halo podczas jazdy. Mało który zakład posiadał profesjonalny sprzęt do przeprowadzenia tego typu operacji. Teraz po ich ingerencji autko prowadzi się dobrze i nie widzę żadnych niepokojących rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ireneusz dnia: 2019-02-18 16:28:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem jeden z lepszych warsztatów, które znam. Świetnie się rozeznają na samochodach audi i dosyć długo mają czynny warsztat. Ogólnie godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radeosław dnia: 2019-01-23 17:28:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czyszczenie filtra dpf, wykonane terminowo i dokładnie. Warto dopłacić za solidnie wykonaną pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2019-01-17 12:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Samochód naprawiony w ekspresowym tempie a główną przyczyną takiego stanu było posiadanie na miejscu części zamiennych i bogate doświadczenie mechaników. Po prostu kompleksowy serwis przez duże S.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2019-01-14 16:34:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mechanik z bogatą ofertą usług i bardzo przystępnymi cenami. Jak coś zrobi przy moim aucie, to nic nie szwankuje. Mogę cieszyć się tylko, że jestem pod tak dobrą opieką. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2018-12-21 21:11:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W zakładzie Pana Kazimierza miałam robiony kapitalny remont silnika i na wymienione wszystkie części dostałam gwarancję, oraz zastępcze auto na kilka dni. Profesjonalne podejście tego warsztatu bardzo mi odpowiada, a jakość napraw oceniam bardzo wysoko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa.M dnia: 2018-12-10 17:47:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządny warsztat z dobrym wyposażeniem i bogatą ofertą suług. W sumie wszystko mogę u nich zrobić i nie muszę szukać osobno fachowca do osobnej naprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Józef dnia: 2018-11-28 22:50:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do warsztatu pana kazia trafiłam przez pocztę pantoflową, bo szukałam dobrego i stałego mechanika a znajomi bardzo go polecali i widzę, że trafiłam pod właściwy adres, bo dotychczasowe naprawy przebiegły sprawnie, a auto sprawuje się teraz bez zarzutu. W związku z tym warsztat rekomenduję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sabinka dnia: 2018-11-14 21:15:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mechanik jak naj bardziej w porządku i dobrze naprawia moje auto. Ostatnio była to wymiana klocków i nie ma w tej chwili problemów z hamowaniem. Cena za klocki i robociznę była nie wygórowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2018-10-28 18:37:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec jeśli chodzi o naprawianie wszelkich skód. Już u niego serwisuję drugą Skodę i widzę, że mechanik przykłada się do tego jak należy a części zamienne sa dobrej jakości . nie mam powodów na nic narzekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Jagodziński dnia: 2018-10-12 14:04:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teraz naprawiałem klimę, bo sama od siebie padła i pojeździłem po warsztatach, ale terminy i ceny nie odpowiadały mi. Tutaj się spotkałem z pasującym mi terminem, a cena była ok. klima pięknie działa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Narek J dnia: 2018-09-29 15:18:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Padł mi wtryskiwacz, ale przy dieslach to normalka. Regeneracją zajęli się w warsztacie pana kazia. Efekty [rac dobre i długo nie musiałem czekać jak na nowo odpalam auto i poczuję jak silnik miło śmiga. Profesjonalna robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 2018-09-24 12:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oddałem do tego warsztatu scodę do kapitalnego remontu. Jedną z głównych przyczyn było to, że warsztat oferował samochód zastępczy, co mnie nie wykluczyło z dojazdów do pracy. A natomiast remont przebiegł dobrze i widać, że zajmowali się tym fachowcy. Nie narzekam i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rychlik dnia: 2018-08-14 12:48:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie odebrałem auto po kapitalnym remoncie silnika i wszystko teraz pięknie chodzi. Nic nie charczy, silnik się nie dławi i obroty stabilne. Za tą świetną robotę słowa uznania z mojej strony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2018-08-06 12:30:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Był jakiś problem z cieknącą chłodnicą w skodzie i zgłosiłam się z tym do serwisu żeby naprawili chłodnicę. Myślałam że to będzie wielki koszt i duża naprawa, a były tylko jakieś wężyki do wymiany. Od ręki mi naprawili. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kornelia dnia: 2018-07-28 22:35:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U pana Kazia naprawiam BMW od lat i nie mogę narzekać na jakość usług, wszystko zawsze starannie naprawione. Części są nowe, a cena z robocizną nie rujnuje mojego budżetu domowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: witek dnia: 2018-07-23 20:49:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wydaje mi się, że kobietom jest dużo trudniej łatwić sprawy związane z naprawą auta, bo raczej to męska domena. Jednak tu spotkałam się z bardzo sympatycznym podejściem pracowników, którzy z miejsca podjęli się naprawy samochodu i udzielili wyczerpujących informacji na temat usterki i ceny naprawy. Takie podejście bardzo mi się podobało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2018-06-27 18:53:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry serwis z niezłym wyposażeniem, bo nawet robią diagnostykę komputerową, co się nie zdaża jeszcze zbyt często w innych tego typu serwisach, a sami mechanicy profesjonalni i z dobrym podejściem do klienta. Z uwagi na to wszystko spokojnie warsztat polecam wymagającym klientom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mieczysław dnia: 2018-06-11 16:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: [pierwszorzędny warsztat. Nie ma problemu z serwisem samochodów typu audi, a wymieniane elementy są na orginały. Może i są nieco droższe od zamienników, ale zato bardziej trwałe, a sami mechanicy – pełen konkret.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jędrek dnia: 2018-05-27 21:26:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z nielicznych warsztatów samochodowych, który na okres naprawy zapewniają samochód zastępczy. Moja skoda po kapitalnym remoncie silnika chodzi teraz jak żyleta, ogólnie super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2018-05-15 19:27:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z lepszych serwisów jakie znam i naprawiam w nim auto od kilku lat i nie narzekam. Zawsze wywiązują się z uzgodnionych terminów, a zakładane części są orginalne na które mam fakturę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Liliana dnia: 2018-04-26 19:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W związku z nadchodzącym sezonem letnim udałem się do tej firmy żeby zajęli się kompleksową obsługą klimatyzacji i przygotowali ją na letnie wyzwania. Wszystko trwało bardzo krótko, a klima chodzi płynnie i cicho i to się nazywa dobry poziom obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maciej dnia: 2018-04-18 19:28:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry serwis, który swietnie zna się na skodach i nie mam problemów z serwisowaniem mojej fabii. Naprawy są rzetelne, czas krótki a ceny niskie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwester dnia: 2018-03-22 16:36:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie zajmowali się geometrią kół mojej oktawii i wszystko zrobili tak jak oczekiwałem . do tego jeszcze od ręki wymienili filtry. Z całej obsługi i ceny jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2018-03-15 12:23:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O typowego mechanika nie jest trudno, ale takiego, co się zna na elektryce jest dużo gorzej, ale całe szczęście istnieje Vag Expert, gdzie doskonale znają się na tych klockach i bez problemu rozwiązują wszystkie związane z tym problemy. Dzięki ich ingerencji teraz instalacja w moim Movano działa dobrze. Akumulator się nie rozładowuje tak jak kiedyś. Światełka też działają poprawnie. Super sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2018-02-28 01:05:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaglądam do tego serwisu co jakiś czas w celu wymiany olejów i filtrów. Zdarza się też, że z drobnymi usterkami, które naprawiają na poczekaniu. Bardzo miła obsługa, normalne ceny i rzetelni. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justynka dnia: 2018-02-23 13:28:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W regionie nie ma lepszego warsztatu którzy znają się na seatach. Opiekują się moją Cordobą od lat dzięki czemu chodzi jak malina. Po prostu jednym słowem jak nówka. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maniek dnia: 2018-01-31 00:07:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem robioną geometrię kół w tym warsztacie plus małe naprawy usterek związanych z układem kierownicy i teraz po takiej ingerencji wszystko chodzi rewelacyjnie. Terminowi, nie drodzy i rzetelni. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2018-01-22 17:08:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W serwisie pana Kazimierza naprawiam moją Audicę od lat i zawsze są to naprawy na dobrym poziomie za nieduże pieniądze. Audi dzięki temu chodzi płynnie i stabilnie. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2017-12-28 19:25:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla samochodów niemieckich i na podczęściach aut niemieckich jest to idealny zakład!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-28 16:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa była co prawda krótka, bo tylko wymiana klocków, ale i tak pozytywa wystawiam, bo warsztat czysty a panowie weseli i mili!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2017-10-07 11:21:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry serwis. Naprawiam w nim moje audi i mechanicy zawsze go dopieszczają a po naprawach chodzi płynnie. Dpbry kontakt i nie drogo. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesłąw dnia: 2017-09-24 22:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Kazimierz już od dawna zajmuje sie moim seatem i musze przyznać, ze takiego fachowca z takim wyczuciem jesli chodzi o auto, to do tej pory nie poznałem takigo jak pan Kazimierz. bardzo serdecznie ten warsztat polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2017-08-02 15:22:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mechanik spoko, zrobili porządek z wadliwą zbieżnością kół w mojej audicy. Szybko, niedrogo i dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2017-07-12 19:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za nie duże pieniądze naprawili mi alternator i to całkiem w krókim terminie. Ogółem to imponujący warsztat z dobrym wyposażeniem. Mało się takich spotyka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Benek dnia: 2017-06-16 17:51:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Samochód wysiadł mi z powodu zanieczyszczenia baku paliwowego paproszkami i to była moje wina, bo jeździłam na ostatnich kroplach paliwa. Bez problemu poradzili sobie z tym kłopotem i poradzili bym na przyszłość więcej tankowała. Kulturalni fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2017-05-13 18:12:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiałem tu ostatnio sprzegło, bo jakaś linka poszła. to nie była zbyt skomplikowana naprawa nie mniej jednak dziękuję, że tak dobrze zajęli się tu moim autem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nikodem dnia: 2017-04-08 14:53:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nagle popsuło mi się auto. Nie miałam pojęcia co zrobić, bo się okazało, że mój mechanik w tym momencie nie ma miejsca na kanale, a auto było mi pilnie na dniach potrzebne. Przyjaciel podjechał ze mną do pana Malca i tam szybko sobie z naprawą poradzili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miśka dnia: 2017-03-06 10:56:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomy polecił mi ten warszxtat, bo jego zdaniem naprawiają dobrze, uczciwie i tanio. Osobiści sprawdziłam to i bardzo byłam zadowolona z poziomu naprawy, a rzecz dotyczyła Octavii. Spokojnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AmeliaSZ dnia: 2017-02-19 19:34:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona z napraw jakie wykonują w warsztacie VAG, bo po nich autko chodzi bardzo dobrze, a koszta usług nie są zawyżone. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dagmara_d dnia: 2017-01-18 15:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas ostatniej naprawy wymienili mi wtryski paliwa. Po tej naprawie teraz silnik chodzi cicho i płynnie, a koszt nie był wysoki. W każdym razie taniej jak u konkurencji. Ogólnie z kontaktu naprawy i ceny jestem bardzo zadowolona. W przyszłości na pewno skorzystam z usług tego warsztatu, bo podoba mi się!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Destina dnia: 2016-12-16 15:28:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W kolejnych kwestiach przeglądowych lub wymiany filtrów korzystam tylko z tego warsztatu, bo wiem że mogę liczyć na miłą i fachową obsługę. Świetny serwis!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JaninaB dnia: 2016-11-25 21:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam w 100% wymiana silnika w ciagu 2 dni,profesjonalnie, rzetelnie ,wszystko zgodnie z umowa , jakosc pierwsza klasa ,wykonanie uslugi lepsze niz w servisie audi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pawel audi q5 dnia: 2016-10-29 18:21:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! W moim VW T5 wymienili przeguby, uzupełnili płyny. Samochód jak na swój wiek sprawnie dzięki Vag-Expert jeszcze działa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2016-08-30 18:25:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją