Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Grupa inVette

Zawód: komputery - sieci-systemy-internet  
Adres: Małopolskie, 30-702 Kraków Lipowa 3
Telefon: 124429532 Kom. 530 691 990
Adres e-mail: biuro(małpa)invette.pl
Strona internetowa: www.invette.pl
Opis działalności: Agencja tworząca, realizująca oraz prowadząca zarówno aplikacje, jak i strony a także kampanie reklamowe. Słowa kluczowe: Strony WWW, Sklepy internetowe, pozycjonowanie, social media, marketing szeptany

Ocena: 100% pozytywna 58x 3x

Jakość usług: 100% wysoka 58x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 50x 8x
Ceny usług: 94% niskie 35x 22x 2x
Ilość opinii w serwisie: 61
Ilość odsłon profilu firmy: 13112
Data utworzenia profilu: 2010-05-23 15:54:21
Data ostatniej aktualizacji: 2016-07-29 10:22:03 

Opinie o Grupa inVette

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta firmę. Zlecona strona została zrobiona szybko i zgodnie z wytycznymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Problematyczna przez telefon, tylko spotkanie
Opinia dodana przez: Tomasz Tarkowski, Krakow dnia: 2016-01-23 16:08:28 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strona mobilna dla firmy mojej żony wykonana szybko i bez żadnych opóźnień. Polecam tego dostawcę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-19 21:40:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma invette zrealizowała dla naszego biura architektonicznego stronę internetową. Projekt został zrealizowany dobrze i terminowo, według podesłanych przez nas wytycznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Wojciech Poniewierski dnia: 2015-02-14 19:27:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam 2hi.pl - serwer działa bez zarzutów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Bednarek dnia: 2015-02-02 23:47:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miła obsługa, dość przyzwoite ceny jeśli chodzi o rynek warszawski. Miła obsługa ze strony Pana Dominika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-11-21 18:07:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: serwer ok, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 24h od zgłoszenia
Opinia dodana przez: mateusz wolski dnia: 2014-11-14 22:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! i dziękuje za dzisiejsze spotkanie w Waw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: odpowiednia
Opinia dodana przez: Tomasz Golonka, architekt, Warszawa dnia: 2014-10-19 16:11:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strona wykonana przez firmę invette została zrealizowana w sposób profesjonalny. Mieli niewielkie opóźnienia w oddaniu. Ogólna ocena 4+. Punkty do tyłu za dojazd do ich biura. Zaparkowanie na placu na stawach w krakowie graniczy z cudem ... dlatego jak ktoś jedzie do nich proponuje autobus ....
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-10-16 13:54:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poproszoną mnie o wyrażenie swojej opinii na temat usług firmy invette, co oczywiście czynię. Zleciłem właścicielowi firmy Panu Górniak opinię na temat wydajności mojego systemu zarządzania informacją - komunikator - magazyn - połączony z CRM. Dokumentacja została sporządzona bardzo dobrze. Pan bardzo wnikliwie i dokładnie opisał problemy mojego systemu, tłumacząc jak go rozwiązać, osobiście w naszej firmie przeprowadził szkolenie na temat wydajności aplikacji web . Bardzo dziękuje. Tomasz, Oświęcim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: +
Opinia dodana przez: Tomasz, Oświęcim dnia: 2014-09-06 14:33:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: od tyłu
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-08-06 23:17:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem tak. Mam u nich hosting VPS spolka 2hi.pl z tego co wiem to czesc tej grupy. Mieli awarie mojego serwera, ale kur... szef 24 h przy telefonie. Pelny profesjonalizam. Na bieżąco konkretne informacje. Telefon w nocy o polnocy odbiera. Rachunek za nadgodziny 0 zł Facet szacun, oby tak dalej a dojdziecie daleko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: dlatego tu liszę
Opinia dodana przez: Tomasz Mrozowski dnia: 2014-06-19 21:23:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisałam z tą firmą umowy. Jak na chwilę obecną pierwsze wrażenie ok. Czekam na efekty.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: mam nadzieje, że nie będzie!
Opinia dodana przez: szalona dnia: 2014-06-12 15:24:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałem okazję być u nich w biurze. Miła obsługa fachowa pomoc w problemie. Ogólnie na +
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wiem, nie zgłaszałem
Opinia dodana przez: Kazik dnia: 2014-05-07 22:40:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam!usługa wykonana zgodnie z założeniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2014-04-23 23:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam. chodz z cenami różnie, trzeba negocjować ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Master dnia: 2014-03-25 20:41:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam polecić współpracę z Panem Konradem z firmy invette. Ponad 2 miesiące temu kupiliśmy z męzem usługę kampanii reklamowej. Pan bardzo profesjonalnie wytłumaczył nam zasady działania, dobrał odpowiednimi narzedziami konfigurację kampanii, w chwili obecnej sprzedaż podskoczyła o jakieś 2 zamówienia dziennie, jak dla nas,początkujących w biznesie to dużo. Mogę śmiało polecić, jasne klarowne warunki współpracy. Ceny o niebo niższe w porównaniu niż u konkurencji. Wszystko wytłumaczone jasnym przejżystym językiem, co dla nas anty informatycznych jest ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie mieliśmy okazji
Opinia dodana przez: Klaudia, Poznań dnia: 2014-03-05 20:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam pracę z firmą invette.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2014-01-07 22:38:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie polecam. W ostatnim czasie dość sporo się poprawiło jeśli chodzi o BOK hostingowy. Plus że w nocy o północy ktoś zawsze dyżuruje pod telefonem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: przy obecnym BOK jest ok!
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2013-12-22 14:15:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsluga przez Pana Marcina. Wykonana usluga na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: mam nadzieje że nie będzie
Opinia dodana przez: Tomasz Częstochowa dnia: 2013-10-24 14:11:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry kontakt, profesjonalne doradztwo w dość trudnych sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: 4everjubiler dnia: 2013-10-22 08:28:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwer za 25 zł - polecam :P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2013-10-08 23:59:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę inVette mogę polecić jako dorego partnera biznesowego, mieliśmy okazję pracować z Panem Górniak, który przeprowadził nam dokładną analizę systemową, dokładnie przedstawił zalety jak i wady rozwiązań, które miały być wprowadzone do naszego systemu. Osobiście Pan Górniak przyjechał do naszej siedziby w Warszawie i w sposób rzeczowy omówił zagadnienia, które nas interesowały. Pan konkretny, rzeczowy a przeprowadzona prezentacja spełniła nasze oczekiwania w 100%. Mimo, że projekt był zrealizowany parę miesięcy temu, to do chwili obecnej możemy liczyć na pomoc ze strony programisty Pana Łukasza, dodatkowo wszelkiego rodzaju poprawki wizualne są realizowane od ręki i gratis w ramach okresu gwarancyjnego. Dziękujemy za miłą współpracę !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: portal społecznościowy dnia: 2013-09-16 21:52:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałam szybkiego wypozycjonowania swojej witryny- efekt- zaskakująco szybki! Jeśli komuś zależy na szybkich rezultatach, profesjonalnej współpracy oraz dobrej ofercie- polecam Grupę inVette. Ewa Gębarowska-KorkoMath.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KorkoMath.pl dnia: 2013-09-11 15:08:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisałem z nimi jakieś 3 tygodnie temu umowę. Jak na chwilę obecną jestem zadowolny. Miła obsługa, jasne i klarowne warunki współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Don Kichot dnia: 2013-08-13 19:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: cet dnia: 2013-06-29 14:09:53 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma / miła obsługa. Stronę nam wypromowali w niecały miesiąc, gdzie inna firma męczyła się kilka miesięcy i g**** z tego było. Jeden minus tej firmy to siedziba - samo centrum Krakowa, zaparkowanie pod biurowcem graniczy z cudem, a ja na to zwracam uwagę, bo jak mam parkować 1h to mnie trafia... dlatego za całokształt daje Neutrala.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wymagający dnia: 2013-06-28 11:48:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok, mam u nich konto wirtualne, działa bez zarzutów. A właściciel odbiera zawsze telefon jak jakiś problem, nawet w nocy -przetrenowane :P:P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-06-17 22:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Invette mam pozycjonowanie i hosting. Bez zastrzeżeń. Jeżeli chodzi o pozycjonowanie rezultaty są widoczne a i hosting w porzadku. Dobra firma, z miłymi pracownikami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2013-05-29 12:25:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mam u nich serwer dedykowany + jedno konto współdzielone. Ostatni czasy widzę znaczą poprawę ich usług. a i chyba admin zmieniony, bo ten bardziej konkretniejszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kris dnia: 2013-03-23 18:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma mi pozycjonuje stronę www. Wstępnie po pierwszych 2 tyg. jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam miłego Pana Andrzeja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K. dnia: 2013-01-28 19:09:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko, profesjonalnie, przy utrzymaniu wysokiej jakości, dobra komunikacja z managerem, przy w "miarę" przyzwoitych cenach. W ocenie ogólnej dam 5- (minus bo 7 (?) dniowe opóźnienie w oddaniu).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Felix dnia: 2012-12-11 23:53:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wstępnie mogę polecić tą firmę, w miarę wszystko są w stanie dobrze wytłumaczyć, doradzić, dobrać. Pozdrawiam Pana Andrzeja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gal dnia: 2012-11-27 21:17:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jest na prawdę w porządku. Właściciel miły facet, nie ciągnie kasy jak inni, zawsze doradzi, pomoże. Ceny też ok, w porównaniu z warszawką o połowę (?). Mogę śmiało polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-10-25 22:51:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę się zgodzić z moimi przedmówcami. Firma obsługuje nas od 7 miesięcy (hosting + marketing),może i nie długo ale jak na chwilę obecną mogę polecić, nie mam większych zastrzeżeń. Na pewno bardzo dużym plusem jest właściciel, praktycznie zajmuje się oraz kieruje każdą naszą sprawą oraz całością projektu od początku, co raczej jest rzadkością w innych agencjach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad z Kalisza dnia: 2012-09-21 18:45:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę dość sporo opinii o inVette i słusznie, moim zdaniem firma godna polecenia. Współpracuję z nią od 1 roku (pozycjonowanie + kampania wirusowa) i jestem bardzo zadowolony. Przede wszystkim bardzo ważną rzeczą jest kontakt. O każdej pozę mogę zadzwonić i zapytać i zawsze ktoś mi odpowie. Ogólnie POLECAM! Pozdrawiam Pana Marcina, zawsze miły i zawsze służy pomocą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dr P dnia: 2012-09-04 20:27:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozycjonują mi stronę od jakiś 9 miesięcy. Jak za te pieniądze to jestem zadowolony. Mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: michał dnia: 2012-09-01 15:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie obsługuje ich marka 2hi, nie jestem jakoś extra zachwycony serwerami, bo są normalne, ale biuro obsługi klienta jest na prawdę dobre. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło u firm hostingowych, że dzwonie nikt nie odbiera mimo to po jakimś czasie ktoś oddzwania, rozwiązując problem praktycznie błyskawicznie przez tel. Jeśli chodzi o inne usługi to nie wiem, bo nie korzystam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2012-07-19 14:29:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firmie zleciłem realizację specyfikacji technicznej w języku UML do projektu internetowego - i jestem zadowolony. Ceny przeciętne, jakoś extra niskie nie są jak pisał poprzednik, ale jakość jak najbardziej ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gal dnia: 2012-07-18 16:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: projekt został wykonany zgodnie z założeniami oraz specyfikacją UML która została wcześniej przygotowania przez firmę. Ceny też w miarę niskie, w stosunku do tego co chciały nam zaproponować agencje z waw-y to wychodzi 50% mniej. System bardzo rozbudowany pod kątem logicznym, mimo to zrobiony tak jak sobie to wyobrażaliśmy. Jedyny minus jeżeli chodzi o mnie to uciążliwe dojazdy Warszawa-Kraków, myślę, że taka firma powinna mieć jakiś oddział w stolicy, chodź i tak dobrze że mają siedzibę w samym centrum, tak to obiektywnie patrząc uwag nie mam. Polecam firmę do dużych projektów. Pozdrowienia dla Pana Marka, Łukasza i Marcina!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: woj. dnia: 2012-07-07 12:15:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mila obsuga, moge polecic w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania dnia: 2012-07-03 19:42:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firma robila mi sklep internetowy . jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: michal london dnia: 2012-06-29 19:18:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mam u nich serwer dedykowany, jak narazie śmiga bez problemowo. Bardzo miła współpraca z adminem, praktycznie dostępny 24h pod telefonem. Ceny przeciętne, ale myślę, że jak za taką jakość to warto. Minus jedynie taki, że serwerownie mają w DE a w PL tylko serwery współdzielone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2012-06-15 23:43:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projektowali mi wizualizacje do systemu CMS - polecam, ceny nawet niskie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: czarli dnia: 2012-06-06 19:05:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robili nam stronę www i teraz ją pozycjonują. Mogę śmiało polecić ich usługi, jestem bardzo zadowolona. Dobry kontakt, stała opieka Accounta. Pzdr, dla Pana Marka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2012-05-25 10:50:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ok, nie mam większych zastrzeżeń prócz małego 1 dniowego opóźnienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2012-04-25 14:06:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizowali mi sklep internetowy i jestem z niego bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-11 14:30:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mogę polecić tą firmę, pozycjonują mi stronę i jestem zadowolony. Ceny, moim zdaniem nie są niskie, no ale pozycje są.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 2012-03-15 20:31:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem u nich kampanie Google Adwords i jestem mile zaskoczony. Kampania skonfigurowana w niecałe 2h i już się wyświetla. Dziś pierwsze 3 zamówienia po pierwszym dniu, gdzie jak kiedyś było jedno to święto. Więc jak dla mnie na razie ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadek dnia: 2012-03-07 18:47:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupiłem u firmy kampanie social media oraz pozycjonowanie. Jak na pierwsze 3 miesiące mogę powiedzieć że jestem zadowolony. Zobaczymy co dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-03 10:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robili mi projekt grafika + CMS i jestem bardzo zadowolona. Pozdrowienia dla Pana Marka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2012-02-23 09:44:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługuje mi ich marka 2hi - mam dedyka i konto mini plus - jak na razie jest ok. Chodź czasem konto mini plus mi padało więc za jakość "Przecietna"
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michalina dnia: 2012-01-30 21:30:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma realizowała mi projekt sklepu internetowego w ramach kuponu gruper. Firmę z czystym sumieniem mogę polecić. Był problem z terminem oddania ale nie wielki. Również problem z serwerem, ale przenieśli mnie na inny serwer dedykowany i wszystko śmiga bez zarzutu. Na chwilę obecną jak na tą kasę nie mam większych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2012-01-29 20:50:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: no to się dołączę - pozycjonują mi stronę i jest ok :-) Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-22 21:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupiłem u nich wdrożenie sklepu. Projekt został wykonany na prawdę bardzo dobrze. Pozdrowienia dla mojego nerwowego opiekuna projektu Pana M.R. :-) a tak to ok! Polecam no. Tylko się nie denerwować nerwowymi Klientami :P:P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nerwowy Klient :-) dnia: 2012-01-16 21:27:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko OK. Tworzyli dla mnie rozbudowany system sklepowy - wzięli za to 2x mniej niż chciały agencje ze stolicy, a wykonali na prawdę super. Wszystko działa i zarabia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Po 2 dniach od zgłoszenia prośby o niewielke zmiany, dodali do systemu wszystkie elementy, o które prosiłem - wzór!
Opinia dodana przez: Kamyk dnia: 2012-01-12 15:37:55 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić firmę. Daje neutralny dlatego że przy projekcie specyfikacji nie uwzględniono systemu podwójnej sprzedaży i trzeba było dodatkowo do tego pisać aneks co wiązało się z dodatkowymi kosztami. No ale to z drugiej strony też moja wina bo specyfikację podpisałem. Ogólnie polecam firmę, przede wszystkim jeśli chodzi o terminowość, ma być na 21 i jest na 21! Pozdrowienia dla całego zespołu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kali dnia: 2011-09-04 16:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak jak mój poprzednik, z czystym sumieniem POLECAM. Oby więcej takich firm na polskim rynku. Pozdrowienia dla Pana Górniaka - fachowiec, profesjonalista w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gienek dnia: 2011-08-29 00:35:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasza firma zleciła im dość szeroką kampanie reklamową opartą o elementy SEO/SEM - powiem tylko tyle REWELACJA - sprzedaż wzrosła o jakieś 60%. Także z czystym sumieniem polecam. Miły kontakt z Panem Marcinem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-26 15:24:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nam też robili stronę www. Mogę powiedzieć z czystym sumieniem, oby więcej takich firm na rynku! Tanio :-), profesjonalnie a przede wszystkich terminowo! Polecam!
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2011-07-11 18:48:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma ok, robili nam stronę. Wyszła całkiem całkiem. polecam!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gref dnia: 2011-04-29 21:19:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientka firmy inVette i musze przyznac, ze jestem bardzo zadowolona. Maja bardzo ciekawe oferty. Dosc, ze maja tani hosting to jeszcze projektuja aplikacje internetowe i je wizualizuja.. Nigdy nie mialam zadnych zastrzezen co do tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mag dnia: 2010-05-23 15:55:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją