Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Latoch Andrzej, adwokat. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-023 Lublin Chopina 17/12
Telefon: 504168148
Adres e-mail: andrzej.latoch(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.latoch.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 40x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 39x
Terminowość: 97% bez zastrzeżeń 33x 1x
Ceny usług: 100% niskie 30x 3x
Ilość opinii w serwisie: 41
Ilość odsłon profilu firmy: 19056
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2016-07-27 23:30:09 

Opinie o Latoch Andrzej, adwokat. Kancelaria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolony z usług kancelarii. Podjęli się sprawy i dzięki ich fachowości wszystko zakończyło się pozytywnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk Wiciński dnia: 2017-08-11 11:45:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielokrotnie słyszałem, że to najlepsza kancelaria po tej stronie Wisły, jednak osobiście uważam, że i po drugiej stronie lepszej się nie znajdzie. Moją sprawę prowadził Pan Mecenas Konrad Sokół, którego pomoc z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić. Pełen profesjonalizm, skuteczność i konsekwencja oraz świetny kontakt z klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-10 10:27:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielką przyjemnością polecam Kancelarię Adwokacką Latoch. Niespotykanie życzliwe i pełne zrozumienia podejście do klienta połączone z wielkim profesjonalizmem i zaangażowaniem. Moja sprawa o podwyższenie odszkodowania z zakładu ubezpieczeń została rozstrzygnięta na moją korzyść, zdecydowanie powyżej oczekiwań. Ponad to, mimo przedłużającego się procesu i dodatkowych komplikacji, zostałem bardzo ulgowo potraktowany w kwestii zapłaty za usługi kancelarii. W szczególności wielkie słowa uznania dla Pana Mecenasa Konrada Sokoła. Niezwykle sumienny i kompetentny a także bardzo ciepły i życzliwy, jako człowiek, pomógł mi przetrwać proces. To, co zrobił w mojej sprawie często wykraczało poza standardowe obowiązki. Bardzo dziękuję za okazaną pomoc i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Bulak dnia: 2017-05-23 07:33:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny zespół. A przede wszystkim skuteczny. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2017-03-24 12:34:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po kilku letniej batalii sądowej i wielu rozprawach, dzięki znajomej trafiłem do kancelarii Pana Andrzeja Latocha. Po pierwszej rozmowie z Panem mecenasem, dostrzec można było że człowiek nosi twardo głowę na karku i nie owija w bawełnę. Pierwsze co zrobił to zapytał, dlaczego tak późno przychodzę do jego kancelarii i że będzie ciężko wszystko wyprostować. Do mojej sprawy skierował Panią Justynę, która była bardzo zaangażowana w moją sprawę i która stwierdziła że od początku moich problemów wszystko jest źle prowadzone. Na temat Pana Andrzeja i Pani Justyny można powiedzieć z czystym sumieniem, że są to osoby, które w swoją profesję wkładają nie tylko swój czas ale i serce. Proszę Państwa w styczniu 2017 skończyły się moje problemy z pozytywnym zakończeniem dla mnie. Z pełną odpowiedzialnością POLECAM każdemu, kto potrzebuje prawników w trudnej sytuacji życiowej, ponieważ zawsze służą profesjonalną i szczerą pomocą. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof K. dnia: 2017-02-08 12:47:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do Pana adwokata Andrzej Latoch w.s rozwodu. Bardzo polecam:kontakt bardzo dobry, profesjonalny, konkretny, rozmowa w miłej i takiej normalnej atmosferze, otwartość, nie krępowałam się opowiadać o swoich sprawach.Uważam, że cena za poradę bardzo przystępna. Bożena
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-18 15:03:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do kancelarii Andrzej latoch trafiłem dzięki tej stronie.Dosc sceptycznie odnosiłem się do przeczytanych opinii jednak podczas pierwszego kontaktu z p.ANDRZEJ LATOCH dalo się wyczuć chec pomocy oraz indywidualne podejście do zagadnienia . Pan ANDRZEJ LATOCH TO UCZCIWY KONKRETNY ,RZECZOWY,OTWARTY I KONSEKWENTNY. Mecenas ,który po krótkim zaznajomieniu się z moim problemem przekierowal mnie do specjalisty p. MONIKI TARASIUK p. MONIKA TARASIUK w sposób profesjonalny podeszla do mojego problemu a co najważniejsze bardzo trafnie OCENILA moje mozliwosci procesowe. To niezwykle blyskotliwa ,inteligentna z wysoka kutura osobista kierujaca się dobrem klienta a nie checia zysku mecenas .Dzis już czekam tylko na uprawomocnienie się wyroku . Z cala odpowiedzialnoscia mogę powiedzieć ze opinie zawarte na tej stronie sa trafne a co najważniejsze pomocne w podjęciu decyzji
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Latoja dnia: 2017-01-12 16:11:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tą kancelarię każdemu kto potrzebuje pomocy prawnej. Moją sprawę rozwodową prowadził Pan Konrad Sokół, który w bardzo profesjonalny i rzetelny sposób doprowadził do szczęśliwego jej zakończenia. Sprawa nie była typowa ponieważ był to rozwód z obcokrajowcem (ob. Turcji)i otrzymałam fachową pomoc. Z kontaktem nie było żadnego problemu. Praca z takimi ludźmi to czysta przyjemność nawet jeżeli okoliczności nie są przyjemne. Cenowo bardzo w porządku podejście do każdego w indywidualny sposób. POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Dobrowolska dnia: 2016-12-02 08:34:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra komunikacja z kancelarią, bardzo trafna ocena możliwości procesowych. Znajdowanie optymalnych rozwiązań w danej sprawie, przedstawienie różnych strategii i możliwych rozwiązań i co najważniejsze realizacja najlepszej dla klienta strategii z czego jestem niezmiernie zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KamU dnia: 2016-11-12 12:05:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarię Latoch każdemu potrzebującemu profesjonalnej pomocy prawnej.Ludzie tam pracujący posiadają duże doświadczenie, są zaangażowani i terminowi.Moją sprawę dotyczącą odszkodowania za wypadek samochodowy prowadził Pan Konrad Sokół.Podczas całegu procesu czułam się naprawdę zaopiekowana-zawsze wszystko dokładnie tłumaczył, poza tym pozostawał ze mną w stałym kontakcie telefonicznym i mailowym.Wszystko zakończyło się szybko i pozytywnie dla mnie.Bardzo dziękuję raz jeszcze Panu Konradowi i Andrzejowi i serdecznie pozdrawiam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna K dnia: 2016-11-08 19:59:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do kancelarii Pana Andrzeja Latocha trafiłem dzięki tej stronie. Miałem poważne problemy finansowe spowodowane nieuczciwymi praktykami firm dla których pracowałem. Pan mecenas potrafił wczuć się w moją sytuację. Miałem wrażenie, że ktoś wreszcie mi wierzy i chce być po mojej stronie. Do prowadzenia sprawy została przydzielona Pani Dominika. Okazała się bardzo kompetentną i sympatyczną osobą. Rozmowa o wynagrodzeniu nigdy nie była istotą spotkań, a wszelkie rozliczenia były dokonywane z mojej inicjatywy. Naturalne jest, że nikt nie pracuje za darmo, ale podejście do finansów w taki sposób świadczy jak taktowną i inteligentną osobą jest przyszła Pani adwokat. Nigdy nie miałem problemu z kontaktem, nawet kiedy wysłałem maila wieczorem, ku swojemu zdziwieniu dostałem błyskawiczną odpowiedź, co tylko utwierdziło mnie, że nie mogłem trafić do lepszej kancelarii. Sprawa z którą przyszedłem zakończyła się pozytywnie za co serdecznie dziękuję. Wszystkim szukającym pomocy prawnej szczerze polecam. Współpraca z osobami na tak wysokim poziomie kultury osobistej oraz nienagannie przygotowanych merytorycznie jak w kancelarii Pana mecenasa, to sama przyjemność mimo zwykle nieprzyjemnych okoliczności, które tam sprowadzają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2016-09-07 12:07:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem Pana Andrzeja i jego kancelarie, adwokat konkretny, rzetelny i przede wszystkim otwarty i szczery bez owijania w bawełnę. Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku, po prostu stworzony do tej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2016-08-13 12:33:41 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracownicy tej Kancelarii się starają owszem, sądzę, że są też uczciwi, ale bardzo słaba terminowość. Także trudny kontakt, brak oddzwaniania, brak informacji dla klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2016-07-28 23:04:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić kancelarie oraz Pana Andrzeja, pełen profesjonalizm oraz jasność sprawy bez owijania w bawełnę. Kiedy trafiłem pierwszy raz do mecenasa od razu powiedział na czym stoimy ile należy się spodziewać spraw w sadzie. Ze względu na odległość 250 km nie musiałem jeździć za każdym razem wszystko zostało załatwiane przez mecenasa i jego kancelarie. Jeszcze jedna ważna sprawa nie wyłudzanie kasy od klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2016-07-25 10:43:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawę z prawa rodzinnego prowadziła Pani Mecenas Justyna Kluba jestem bardzo zadowolona.Pani Mecenas wywalczyła dla mnie bardzo wysokie alimenty i zwrot wszystkich kosztów o które wnosiłam w pozwie. Zaangażowanie i profesjonalne podejście Pani Mecenas dodawało mi otuchy na każdej sprawie czułam że jest to człowiek z powołania i mimo że wszystko trwało prawie rok zakończyło się dla mnie bardzo pomyślnie. Zawsze mogłam zadzwonić i dopytać się zawsze zostawałam wysłuchania. Pani Mecenas zawsze również oddzwamiała.Czułam zaangażowanie w moja sprawę jestem bardzo zadowolona że trafiłam na takiego profesjonaliste.Jeszcze raz bardzo dziękuję Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra Malik dnia: 2016-06-10 10:26:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam kancelarię pana Latocha ponieważ pracują w niej doskonali fachowcy znający się "na rzeczy". Pan Andrzej jest osobą niezwykle sympatyczną a przy tym nie "owijającą w bawełnę". Nawet jeśli nie mógł odebrać telefonu to zawsze oddzwaniał. Podobnie było z panią Dominiką Michalak. To ona prowadziła moją sprawę rozwodową a dzięki jej pracowitości, niezwykłemu zaangażowaniu i pewności siebie sprawa przebiegła bardzo szybko i po mojej myśli. Pani Dominika pomimo swojego młodego wieku jest osobą o dużej wiedzy prawniczej a przy tym posiada umiejętność prowadzenia zwykłej rozmowy,potrafi uspokoić, podnieść na duchu i pocieszyć w trudnej chwili a tej cechy brakuje niektórym adwokatom. Zawsze odpowiadała na maile, telefony i smsy nawet po godzinach pracy. Jestem bardzo wdzięczna, że dzięki ogromnej pomocy tych ludzi mam już za sobą to nieprzyjemne doświadczenie jakim jest rozwód. Kancelaria jest godna polecenia jeszcze ze względów finansowych. Temat wynagrodzenia padł dopiero po zakończeniu sprawy a nie po otworzeniu drzwi jak to jest w innych kancelariach. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Sidor dnia: 2016-05-17 11:41:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Konrad Sokół to przykład uczciwości i kompetencji w świecie prawników. Rzeczowy, z wszechstronną wiedzą prawniczą. błyskotliwy i analityczny umysł,cierpliwy, dyspozycyjny, niesamowicie uprzejmy, wszystko dokładnie wyjaśnia,otwarcie informuje jakie sa szanse na powodzenie w sprawie,w moim przypadku (zasiedzenie) przedstawił najkorzystniejsze rozwiązanie. Teraz czekamy na rozwój sytuacji. Odpisuje na maile, sms-y, oddzwaniała gdy nie może rozmawiać. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka K.D.M. dnia: 2016-05-15 20:50:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Andrzej Latoch wyciagnał mnnie z olbrzymich tarapatów, poprawił błędy kancelarii przez którą popadałam w coraz większe koszty a która uwazała sie za najlepsza kncelarię ne swiecie. Żałuje, że tak późno " znalazłam Pana Andrzeja. Polecam każdemu. Zespół Pana Mecenasa jest również bardzo profesjonalnie przygotowany do każdej rozprawy. Powierzyłam im dwie rozprawy i jestem bardzo zadowolona. Są bardzo tani, uczciwi, bardzo profesjonalni. Nie traktuja człowieka jak banknotu tylko jak kogos kto przychodzi po pomoc i ta pomoc otrzymuje. Jestem pewna ,ze gdy bedę potrzebować pomocy prawnej to tylko tą Kancelarię i Pana Mecenasa będę brać pod uwagę Moge w końcu spać spokojnie. Bede kazdemu polecac z całego serca. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Czapla dnia: 2016-02-01 10:26:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam korzystanie z usług kancelarii Meccenasa Andrzeja Latochy. Konkretni i rzeczowi prawnicy. Skuteczne i rzetelne przeprowadzono sprawę, poza tym kancelaria oferuje przyzwoite ceny. Nie ma problemów z kontaktem, Pan mecenas zawsze oddzwania.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgorzata B. dnia: 2015-09-30 23:22:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do pana mec. Andrzeja Latocha trafiliśmy z polecenia znajomego w trudnej sprawie naszego syna. Wcześniej korzystaliśmy z porad znanych lubelskich prawników, ale nikt nie potrafił nam skutecznie pomóc, dopiero pan Mecenas potraktował nas bardzo profesjonalnie. Wystarczyła jedna jego skuteczna interwencja, by załatwić pozytywnie dla nas pierwszą część naszej sprawy.Pan Mecenas jest bardzo rzeczowy, kompetentny, o dużej kulturze osobistej. Całe szczęście, że po dwu latach stresów trafiliśmy właśnie do Niego. Liczymy na dalszą współpracę i pozytywne zakończenie całej sprawy.Bardzo polecamy usługi pana Andrzeja Latocha i jego Kancelarii
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna W. dnia: 2015-09-13 23:00:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria jest firmą bardzo kompetentną i rzetelną. Pan Konrad Sokół wykazał się bardzo dużą dokładnością i sumiennością oraz doprowadził sprawę mojej córki do korzystnego zakończenia. Z czystym sumieniem polecam kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona, Lublin. dnia: 2015-02-17 21:17:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Kancelarii Mecenasa Latocha trafiłam z polecenia znajomej, po 3 latach korzystania z miernych usług Pani Adwokat okrzykniętej według mnie całkiem mylnie jedną z lepszych w Lublinie. Pan Mecenas sumiennie, profesjonalnie i z olbrzymim zaangażowaniem zajął się moją sprawą, która zakończyła się dla mnie wygraną. Z czystym sumieniem polecam Kancelarię, pracują tam ludzie, którzy szczerze chcą pomóc, posiadają olbrzymią wiedzę, profesjonalizm i indywidualne podejście do danej sytuacji. Pan Mecenas to jeden z nielicznych adwokatów, z którym zawsze mogłam się skontaktować telefonicznie, odbierał telefon lub jeśli nie mógł w niedługim czasie oddzwaniał. Ceny i płatności za usługi również ustalane są indywidualne co w moim przypadku miało duże znaczenie. Czułam, że najważniejszy jest mój problem, a nie kwestie finansowe, w przeciwieństwie do innych Kancelarii. Bardzo dziękuję Panu Mecenasowi za pomoc i wsparcie w trudnym czasie oraz Pani Justynie, która także była szczerze zaangażowana w moją sprawę. Dla mnie to jedyna Kancelaria którą polecam innym i jedyna do której wrócę w trudnej sytuacji. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2015-02-15 14:41:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelarię znalazłem przez internet głównie sugerowałem się opiniami uznałem że kancelaria Andrzeja Latocha ma dobre opinie więc zadzwoniłem, przedstawiłem sprawę, po uzgodnieniu kwoty, która była naprawdę sensowna, niewygórowana i uwzględniała generalnie całość sprawy skontaktował się ze Mną p. Konrad Sokół z którym miałem przyjemność współpracować. Osoba kompetentna, dostępna (odbierał telefon nawet po godzinach swojej pracy, odpowiadał także na wszystkie moje wątpliwości), merytorycznie osoba przygotowana i uprzejma. Generalnie - sprawa zakończona wg mojej myśli. Mogę polecić kancelarię innym potrzebującym adwokata. Jeśli musiałbym skorzystać z adwokata to napewno zgłoszę się tej kancelarii (choć już nie chciałbym stawać na sali sądowej).
Opinia dodana przez: M dnia: 2014-10-03 13:15:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do kancelarii Pana Latocha trafiłam głównie przez pozytywne opinie w internecie i nie zawiodłam się. Kancelaria rzeczywiście godna polecenia. Nie tylko Pan Latoch, ale również jego współpracownicy (nam pomogła Pani Justyna) to profesjonaliści mający adekwatną wiedzę, nastawieni na dobro klienta, a nie tylko na zysk. Konkretne podejście do sprawy, zaangażowanie i wysoka kultura osobista - Polecam z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-09-12 12:26:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia, profesjonalna adwokaci sumienni terminowi, zaangażowani w sprawę. Adwokat z którym współpracowalismy Pan Konrad Sokół to człowiek sumienny,punktualny i zawsze służący pomocą Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-06 17:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam usługi mecenasa Andrzeja Latocha z Lublina. Świetny prawnik, profesjonalista, o bardzo dużej wiedzy prawniczej. Jak dotąd jedyna osoba, która włożyła serce, zaangażowanie i swoją wiedzę w rozwiązanie mojej sprawy. Wysoka kultura osobista i prawdziwe zainteresowanie problemem klienta i sposobem jego rozwiązania. Dodatkowo w bardzo konkurencyjnej cenie. Pan Mecenas Latoch należy do tych nielicznych adwokatów, którzy odpisują na maile, oddzwaniają do klienta, pozostają z nim w kontakcie i poświęcają mu optymalną ilość czasu. POLECAM z pełną odpowiedzialnością!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna K. Warszawa dnia: 2014-05-07 13:27:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowny Panie Mecenasie niezmiernie mi miło, czytać tak liczne pozytywne opinie na Pański temat, a zatem potwierdzają się moje słowa sprzed 2 lat, że jest Pan świetnym i bardzo skutecznym fachowcem w swej dziedzinie ;)Mimo młodego wieku, cieszy się Pan wyjątkową opinią :) Z ogromną przyjemnością pozwoliłam sobie polecić pańskie usługi moim znajomym , cieszę się .że miałam przyjemność stać się pańską klientką. UCZCIWOŚĆ, PROFESJONALIZM ( NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE) ORAZ SKUTECZNOŚĆ to tylko tylko trzy słowa jakimi mogłabym Pana określić . GORĄCO WSZYSTKIM POLECAM !!!!!! Pozdrawiam ;)
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-25 22:48:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Większość pozytywnych rzeczy o Panu Mecenasie zostało już tu powiedziane. Ja od siebie dodam, że dotarłem do niego właśnie dzięki pozytywnym opiniom w internecie na jego temat. Nie zawiodłem się. Fakt, czasami trudno się z nim umówić na spotkanie, ale to tylko pozytywnie świadczy o tym, jak bardzo jest zapracowanym i obleganym przez klientów adwokatem. Podszedł do sprawy mojego szwagra perfekcyjnie. Spojrzał na nią oczami człowieka chcącego pomóc, a nie adwokata chcącego wyrwać jak najwięcej kasiorki. Już podczas naszego pierwszego spotkania stworzył taki klimat, że rozmowa "kleiła się" jakbyśmy się znali co najmniej od podstawówki. :) Gorąco polecam wspaniałego fachowca jakim jest Pan Mecenas Andrzej Latoch.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz W., Lublin dnia: 2014-02-19 17:06:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowny Panie Mecenasie niezmiernie mi miło, czytać tak liczne pozytywne opinie na Pański temat, a zatem potwierdzają się moje słowa sprzed 2 lat, że jest Pan świetnym i bardzo skutecznym fachowcem w swej dziedzinie ;)Mimo młodego wieku, cieszy się Pan wyjątkową opinią :) Z ogromną przyjemnością pozwoliłam sobie polecić pańskie usługi moim znajomym , cieszę się .że miałam przyjemność stać się pańską klientką. UCZCIWOŚĆ, PROFESJONALIZM ( NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE) ORAZ SKUTECZNOŚĆ to tylko tylko trzy słowa jakimi mogłabym Pana określić . GORĄCO WSZYSTKIM POLECAM !!!!!! Pozdrawiam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona / Nałęczów ;-) dnia: 2014-02-12 09:06:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% popieram powyższe opinie. W mojej sprawie rozwodowej Pan Mecenas wykazał się dużym profesjonalizmem i zapewnił mi wsparcie w sytuacjach dla mnie stresujących ( głównie na sali rozpraw). Czułam, że Pan Mecenas angażował się w moją sprawę i walczył o korzystny dla mnie wyrok. Ponadto Pan Mecenas zawsze odbierał ode mnie telefony lub zaraz oddzwaniał, pamiętał moją sprawę i moje nazwisko. Można również negocjować cenę usługi. Czego więcej można oczekiwać od Mecenasa?. Gorąco polecam, nie korzystajcie z usług adwokatów, cieszących się od lat "dobrą renomą"- z doświadczenia wiem,że nie angażują się w sprawę, nie pamiętają nazwiska klienta, w mojej ocenie nastawieni są tylko na kasę. Dziękuję Panie Mecenasie i życzę dalszych sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2013-11-23 21:44:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie nakreśla sprawę. Nie szuka możliwości wszczynania postępowania tylko po to żeby zarobić. Jeśli sprawa jest przegrana mówi z góry że nie da się nic zrobić i nie ma sensu wydawać kasy na sądy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-10 10:51:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram moich poprzedników,takich adwokatów juz nie ma! Ambitnosc,szczerosc,wspólczucie,zrozumienie w każdym stopniu! Mimo tak młodego wieku zna biede,sam jej doznał i jest wyczulony na nią.Mimo poświecenia mi 45 minut,nie wziął ani grosza,wspierając podał chusteczke gdy pojawiły się łzy. Autorytet jako człowiek i jako mecenas. Podkreslam,takich adwokatów juz nie ma!! Polecam z całego rerca!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-10-01 18:51:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiły i jednocześnie bardzo rzeczowy człowiek. Najpierw rozmawia o problemie i wszystko dokładnie wyjaśnia , a dopiero na końcu jest rozmowa o pieniądzach. Polecam bardzo pomógł mojemu synowi, "dusza" człowiek można powiedzieć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-08-09 20:49:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Latoch prowadził moją sprawę związaną z wypadkiem. Udało mu się sprawnie i szybko uzyskać odszkodowanie, które dla mnie było bardzo ważne. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-07-23 08:30:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Andrzej Latoch jest adwokatem z powołania. Zaskakującym dla mnie była rozmowa o honorarium dopiero po sprawie. Byłem mile zaskoczony że pierwsze spotkanie rozpoczęło się od merytorycznej rozmowy o mojej sprawie, a nie od pieniędzy. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2013-03-26 16:01:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam sprawę rozwodową - dobry adwokat do rozwodów, rzeczowy, konkretny i bardzo sympatyczny. Nie koloryzuje tylko mówi jak będzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-02-23 08:08:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Jestem przedsiębiorcą i potrzebowałem porady w sprawie zawartego kontraktu. Zna się na rzeczy i bardzo konkretnie przekazuje informacje. Dał mi bardzo pełną odpowiedź co do wygrania sprawy. Bardzo dobrze zorganizowana kancelaria. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2013-02-19 11:23:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam powyższe opinie. Pierwsze spotkanie, bardzo pozytywne, aby tak dalej.:)!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ELEKTROMECHANIK dnia: 2012-11-09 11:10:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Andrzej Latoch pomimo młodego wieku jest adwokatem "z krwi i kości". Przyszedłem z bardzo beznadziejną sprawą - spokojnie i rzeczowo wyjaśnił o co chodzi - niczego nie obiecywał, wręcz przeciwnie podkreślał, że sprawa jest bardzo trudna. Ostatecznie w całości wygrana i to przeciwko jednemu z najlepszych lubelskich adwokatów! A teraz najlepsze - o honorarium rozmawialiśmy po sprawie ... w innych kancelariach to nawet nikt nie chciał ze mną rozmawiać bez wyjmowania pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2012-08-16 00:39:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiły człowiek,bardzo skuteczny i konkretny,krótko i rzeczowo przeprowadza sprawę ;-) , a przy tym uczciwie podchodzi w sprawie honorarium. Gorąco polecam - to wyjątkowy fachowiec!!!;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2012-05-18 20:07:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skuteczny i ambitny adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-10 20:40:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją