Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Aleksander Stal mec. Aleksander Stal

Zawód: doradztwo prawne Radca prawny 
Adres: Dolnośląskie, 50-107 Wrocław Sukiennice 3/4/1
Telefon: 71-342 60 30 Fax: 71-342 60 30
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.radcaprawny.info
Opis działalności: Kancelaria Radcy Prawnego oferuje kompleksową obsługę prawną dla firm i osób fizycznych - odszkodowania, sprawy rozwodowe, sprawy o alimenty, prawo pracy, windykacja, zakładanie spółek, obsługa prawna firm Słowa kluczowe: radca prawny, adwokat, kancelaria, kancelaria odszkodowawcza, rozwód, pozew rozwodowy, windykacja, zadośćuczynienie

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 5774
Data utworzenia profilu: 2010-04-22 22:29:12
Data ostatniej aktualizacji: 2016-07-26 20:11:55 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Aleksander Stal mec. Aleksander Stal

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarię Radcy Prawnego Aleksander Stal.Zaufałam p.mecenasowi i nie zawiodłam się.Sprawa dotyczyła błędu medycznego i została przez p.mecenasa poprowadzona bardzo rzetelnie fachowo.Dotyczyła środowiska medycznego a więc nie była prosta.Miałam stały kontakt a p.mecenasem i jego współpracownikami na każdym etapie sprawy.Bardzo doceniam ich zaangażowanie,fachowość i rzetelność.Otrzymałam satysfakcjonujące odszkodowanie mimo iż sprawcy błędu medycznego bronili się zaciekle.Polecam kancelarię wszystkim,ponieważ p.mec.Stal jest świetnym fachowcem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2016-12-07 19:51:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa spadkowa - polecam. Naprawił błąd sądu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2015-03-10 09:23:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o separacje, teraz o alimenty. Patrzy prosto w oczy - ja zawierzyłam i to był dobry ruch.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2015-01-08 17:26:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził moją sprawę rozwodową. Jestem zadowolona z rezultatu i dziękuję, że zawsze mogłam liczyć na poradę telefoniczną w trudnych sytuacjach, nawet w weekendy, a nawet na pomoc osobistą podczas interwencji Policji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: S.K. dnia: 2013-07-17 19:47:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa prawna, wieloaspektowe podejście do klienta, wysoki poziom wiedzy prawniczej i zaangażowanie pracowników Kancelarii w realizację powierzonych zleceń przynosi efekty w prawidłowym działaniu i skuteczności podejmowanych czynności.Zlecone zadania w przedmiocie dochodzenia wierzytelności na etapie postępowań przedsądowych i sądowych Kancelaria wykonuje z należytą starannością, profesjonalnie i rzetelnie. Powierzyłam im masową obsługę spraw windykacyjnych i jestem bardzo zadowolona z efektów ich działań. Kancelaria nie należy do najtańszych, ale warto bo to jedyni skuteczni fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Maria dnia: 2013-07-11 19:58:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Radcy Prawnego Aleksander Stal godna polecenia.Dziecko moje miało wypadek w szkole było hospitalizowane.W ekspresowym tempie i wzorowo poprowadzono moją sprawę,bardzo kontaktowi ,rzetelnie pokierowano zbiorem całej dokumentacji medycznej w tym rehabilitacji.Dziecko w bardzo krótkim czasie otrzymało bardzo satysfakcjonujące odszkodowanie.Jestem bardzo zadowolona POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BARBARA CZELUŚNIAK dnia: 2012-01-27 10:07:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim sprawa została przeprowadzona ze starannością,bez zbędnej zwłoki.Radca prawny Aleksander Stal,jak również jego współpracownicy mieli duży wpływ na uzyskanie dla mojej osoby służnej ochrony moich praw jako poszkodowanej w wypadku komunikacyjnym,a co za tym idzie skutkowało to korzystnym wyrokiem w sprawie.Jestem bardzo zadowolona i na pewno zdecydowanie polecam tą kancelarie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2012-01-04 21:48:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny prawnik, udzielił fachowej porady i wreszcie wiedziałem na czym stoję. Prowadził mój rozwód - sprawa załatwiona szybko i po mojej myśli. Zapłatę rozdzielił na raty. Na koniec jeszcze szczegółowo rozliczył wynagrodzenie, no i wystawił fakturę.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie zgłaszałem
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-22 22:31:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją