Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Marcin Synak Kancelaria Adwokacka Ius Cogens

Zawód: Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Mostowa 20/3
Telefon: Kom. 668 858 441
Adres e-mail: msynak(małpa)iuscogens.pl
Strona internetowa: www.iuscogens.pl
NIP:
879 260 92 86
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat Toruń kancelaria adwokacka rozwody prawnik podział majątku odszkodowania

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 13x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 6402
Data utworzenia profilu: 2013-09-21 09:44:52
Data ostatniej aktualizacji: 2016-07-25 09:34:34 

Opinie o Adwokat Marcin Synak Kancelaria Adwokacka Ius Cogens

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie, logicznie i na temat. Sprawa wygrana, są jeszcze jakieś pozostałości ze sprawy w toku.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maya dnia: 2017-01-20 21:33:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pana Marcina fachowo i rzetelnie wywiązała się z prowadzenia sprawy naszej firmy z nieuczciwym kontrahentem. Pan Mecenas wykazał się sumiennością i zaangażowaniem, za które dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: WiMar s.c. dnia: 2016-09-26 11:15:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna obsługa prawna w sprawie przeciw byłej żonie, która czychała na mój majątek. Wywiązali się z wszystkich deklaracji. Nie mam żadnych zastrzeżeń, stąd bardzo pozytywna opinia. W razie potrzeby znów skorzystam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-10-22 12:41:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki szacunek dla pracy i zaangażowania w moją sprawę karną. Udowodnił swoją pracą, że można - mimo ż inni prawnicy szans nie dawali. Za to największe podziękowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-05-06 09:56:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Piotr Konieckiewicz pomógł wybronił mojego syna w sprawie o rozbój. Dzięki niemu chłopak nie pójdzie siedzieć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-03-11 13:03:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Podziękowania za skuteczne poprowadzenie sprawy o rozwód. Mimo fałszywych dowodów byłej żony mecenas umiał to ujawnić przed sądem dzięki czemu wygraliśmy. Kancelaria warta polecenia, zwłaszcza że w sprawach finansowych wygląda to znacznie korzystniej niż w wypadku większości innych kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł B dnia: 2015-01-02 17:30:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat, bardzo waleczny i zaangażowany. Na rozprawie niemal zastraszył stronę przeciwną tak, że potulnie poszła na ugodę. Duże wyrazy uznania, będę polecał dalej mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Kwiszczak dnia: 2014-12-29 20:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat, pomógł mi w sprawie o zniesienie współwłasności. Generalnie trudna sprawa, sam męczyłem się przez 2 lata. Adwokat Synak pomógł mi ją bardzo przyspieszyć, najważniejsze że z dobrym skutkiem. Nie żeruje też na kliencie także polecam. Dobry fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gal Anonim dnia: 2014-09-02 16:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brawo! w 4 dni pomógł mi uratować córkę z rąk wyrodnej matki! Wspaniały człowiek, wielkie podziękowania Panie mecenasie! W imieniu wszystkich ojców jeszcze raz dziękuję!;););)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid Tokarski dnia: 2014-08-23 17:27:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie podziękowania za pomoc w skomplikowanej sprawie rodzinnej. Nie tylko we własnym , ale i w imieniu rodziny. Mecenas bardzo uprzejmy, profesjonalny, działał błyskawicznie. Potwierdzam wszystkie opinie o nim. Dziękuje Zofia K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia K. dnia: 2014-08-20 11:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna współpraca, człowiek bardzo rzetelny i zaangażowany. Niełatwa sprawa rozwodowa (była już żona to istny demon) zakończyła się wyrokiem z jej winy. Trafiłem do mecenasa z polecenia i polecam dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz M...I dnia: 2014-07-22 12:09:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie podziękowania za wygraną sprawę spadkową, dzięki Panu mecenasowi beznadziejna sytuacja okazała się do uratowania. Miny strony przeciwnej w momencie wydania wyroku nic nie zastąpi!!!!!!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-06-19 21:08:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, mecenas Synak to bardzo dobry adwokat, pomógł mi w sprawie o zwrot zapłaconego zadatku. Sprawa zakończyła się sukcesem, dlatego śmiało zasłużył na taką opinię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 2013-11-24 10:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, przez kilkanaście lat miałem styczność z co najmniej kilkoma adwokatami z Torunia, ale ten jest najlepszy z nich. Młody, ambitny i najważniejsze skuteczny. Sprawa o zapłatę została załatwiona błyskawicznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk W. dnia: 2013-11-09 18:54:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, dzięki skutecznej mediacji Pana mecenasa sprawa o dział spadku została błyskawicznie rozstrzygnięta na 1 terminie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola M. dnia: 2013-09-27 20:00:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży plus! Zaangażowanie w moją sprawę zespołu jest naprawdę godne polecenia. Mecenas w 2 dni uratował mi termin, który prawie straciłem przez zaniedbanie innej kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-21 09:52:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją