Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Katarzyna Sabynicz

Zawód: Adwokat 
Adres: Śląskie, Tarnowskie Góry
Telefon: Kom. 509975031
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Usługi prawne Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x
Ceny usług: 100% niskie 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1433
Data utworzenia profilu: 18.07.2016 11:47:55
Data ostatniej aktualizacji: 18.07.2016 11:47:55 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Katarzyna Sabynicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciężko prowadzi się spór z kontrahentem z zagranicy, uwierzyłem jednak w praworządność :), Pani mecenas sprowadziła na ziemię mojego kooperanta z Polski, wygrała w 1-szej instancji jak też w apelacji, dwie kancelarie wcześniej odmówiły z uwagi na zawiłość sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andreas dnia: 30.06.2020 20:54:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do trzech razy sztuka :) szkoda, że na Panią mecenas nie tafiłam jako na 1-go prawnika. Profesjonalizm, wiedza a przede wszystkim skuteczność na sali sądowej. Poprzedni 2 adwokaci przegrali w sądzie rejonowym. Pani Mecenas wygrała sprawę w sądzie apelacyjnym tj.okręgowym, potem sprawa wróciła do Sądu Rejonowego i tam sukces :) .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 28.05.2019 12:51:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco polecam Panią Adwokat. Jest to osoba godna zaufania, z indywidualnym podejściem do klienta i jego sprawy. Poza tym racjonalnie, a jednocześnie życiowo podchodzi do rozwiązania problemów. Udziela konkretnych rad i fachowej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 14.11.2018 17:39:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Panią adwokat, - trzeci pełnomocnik w sprawie i wreszcie zakończony proces, wygraliśmy :) .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 23.11.2017 11:31:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas wygrała dla nas sprawę z developerem, który nie chciał się rozliczyć po zakończeniu budowy.Bardzo merytoryczna, skuteczna na sali sądowej.Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 29.03.2017 12:56:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas przez duże "M". Wyprowadziła (i wygrała) na 2-ch rozprawach postępowanie prowadzone od 3 lat przez inną kancelarię / kikudziesięcioletni staż :( /, niezwykle merytoryczna na sali sadowej, skupia się na intresie klienta, nie czaruje w kancelarii jak więksozśc "papug". Mojego kuzyna wybroniła od nienależnej wysokiej zapłaty developerowi, postępowanie spadkowe wujka /zagranica/ szybko i bez przewlekłości. Ważne - zna realia życia, nie "kosi" klientów. Wśród zgrzybiałej palestry, można ją uznać za "młodego wilka", - chyba się nie obrazi ;) .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: adam dnia: 18.07.2016 12:01:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją