Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Prawna ASUM

Zawód: Prawnik 
Adres: Dolnośląskie, 57-100 Strzelin/Wrocław Strzelin Wieniawskiego 40
Telefon: Kom. +48 881 477 729
Adres e-mail: biuro(małpa)asum.pl
Strona internetowa: www.asum.pl
Opis działalności: porady i opinie prawne, sporządzanie pism procesowych, prowadzenie spraw odszkodowawczych, o zapłatę, rozwodowych, porady on-line Słowa kluczowe: kancelaria strzelin wrocław, odszkodowania, rozwód, alimenty

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 277
Data utworzenia profilu: 2016-07-08 13:35:31
Data ostatniej aktualizacji: 2016-07-08 13:35:31 

Opinie o Kancelaria Prawna ASUM

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria rzetelna, prawnik prowadząca sprawę skuteczna u Ubezpieczyciela. Pieniądze za stłuczke otrzymałem 9 dnia od przekazania sprawy kancelarii - tuż przed świetami także bardzo pozytywnie byłem zaskoczony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk z Wrocławia dnia: 2017-01-12 10:18:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo trafna opinia w mojej sprawie w temacie błędu medycznego (brak cesarskiego cięcia na czas przy jego konieczności a przez to powikłania u dziecka). Obecnie sprawa złożona w odpowiednich instytucjach, pierwsze stanowisko praktycznie takie jak kancelarii także merytorycznie dobrze udzielili pomocy prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-11-02 12:54:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do sprawy podeszli odpowiednio i poświecili mi czas a to zaowocowało uzyskaniem dobrych pieniędzy po złamaniu nasady dalszej kości ramiennej na ośnieżonym chodniku.Szkoda, że tak póżno zdecydowałam się na dochodzenie odszkodowania od sprawcy, bo pieniędze juz wcześniej przydałyby sie na leczenie. Dzięki pozytywnie zakończonej sprawie mam poczucie sprawiedliwości. Dziękuję prawnikom z ASUM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena - Strzelin dnia: 2016-10-24 19:33:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porada prawna merytoryczna, konkretna ze wskazaniem możliwych działań. Rozmowa spokojna i przyjemna,prawnik przygotowana do niej, moje wątpliwości rozwiane, pieniądze dobrze wydane na poradę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Lisek dnia: 2016-10-12 19:37:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa żony o zadośćuczynienie za uszczerbek po kolizji drogowej poprowadzona skutecznie i profesjonalnie. Po odmowie wypłaty przez ubezpieczyciela zgłosiłem sie do tej kancelarii i udalo zmienic się radykalnie stanowisko likwidatora.Prawnicy dbają o swojego klienta, informują o etapie, doradzają i mają dużo cierpliwości dla upierdliwego klienta za co przepraszam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr i Marzena dnia: 2016-10-03 10:36:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług tej kancelarii, opinia prawna sporządzona w ciąg 48h od wysłania zapytania mailowego, cena adekwatna do usługi, czego nie zrozumiałam dopytałam telefonicznie a miła pani prawnik odpowiadała na wszystkie moje pytania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Pawlicz dnia: 2016-09-13 10:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porada prawna wyczerpująca, uzyskałam odpowiedzi na wszystkie pytania, dzwoniłam kilka razy, były to długie rozmowy a zapłaciłam raz :-)Zostały mi podane ustawy i artykuły, przekazano mi co mogę zrobić, co przyśpieszy sprawę,zrobiłam jak mi poradzono a Sprzedawca oddał mi pieniądze i nawet przeprosił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Malinowska dnia: 2016-08-24 14:12:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeniosłem swoja sprawę do tej kancelarii i po 12 dniach miałem pieniądze wywalczone od ubezpieczyciela na swoim koncie. Kontakt dobry, prawnik praktycznie na wyłączność, szybko odpisują na maile, rzetelne informowanie klienta o podejmowanych działaniach. Brawo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek/Wrocław dnia: 2016-08-17 21:01:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i szybka pomoc w sprawie odszkodowawczej, miły i rzeczowy kontakt, dokumenty przesłane do kancelarii drogą mailowa co zaoszczędziło mój czas. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2016-08-04 22:51:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją