Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Konsorcjum Prawne - Kancelaria Prawna Marcin Szczeblewski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Torowa 1
Telefon: 14628 84 94 Kom. 501708788 Fax: 146288494
Adres e-mail: sadarbitrazowy(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.konsorcjumprawne.pl
NIP:
9930436423
Opis działalności: Skuteczna pomoc prawna. Słowa kluczowe: adwokat, radca prawny, prawnik, kancelaria prawna

Ocena: 100% pozytywna 40x 1x

Jakość usług: 97% wysoka 40x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 33x 5x
Ceny usług: 94% niskie 17x 20x 1x
Ilość opinii w serwisie: 41
Ilość odsłon profilu firmy: 9897
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2016-07-05 11:19:52 

Opinie o Konsorcjum Prawne - Kancelaria Prawna Marcin Szczeblewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z pracy Panów i pomocy przy załatwieniu rozwodu i podziału majątku. Polecam i dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Żarnik Anna dnia: 2017-06-13 14:30:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam sprawę o rozwod. Może nie jest najtaniej:)) ale taki wydatek raz w życiu warto wydac. Byłam prowadzona od początku do końca. Świetny kontakt o każdej porze dnia...nic dodac
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Struzik dnia: 2016-10-14 18:38:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dodaje duzy pozytyw...wszyscy położyli już lage na mojej sprawie. A tu w końcu właściwy człowiek i jakieś wyjścia z sytuacji. Dzieki za zaangazowanie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-30 21:22:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na razie jestem zadowolona z tego za co zaplacilam. Pieniądze nie wyrzucone w błoto. mam nadzieję że tak będzie do końca sprawy. Ogólnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-02 19:52:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u kilku prawników skonsultować swoją sprawę. I tak chodziłem po Tarnowie od kancelarii do kancelarii. Trafiłam w końcu do panów mecenasów. Panowie wywarli na mnie pozytywne wrażenie. Po pierwsze porada trwała ponad godzinę, u innych pół godziny maksymalnie - a stawka porównywalna. Dowiedziałam się wszystkiego. Panowie wiele mi rozjaśnili, powiedzieli jak będziemy działać, miałam pełną wiedzę na temat sprawy na bieżąco. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2015-12-15 16:03:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękuję mecenasowi Tomaszowi Malec za nieodpłatną pomoc prawną dużo zrozumienia i cierpliwości w mojej ciężkiej sytuacji rodzinnej. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Mucha dnia: 2015-06-11 10:41:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panom mecenasom za skuteczne załatwienie mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna P. dnia: 2015-06-08 22:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny. Adwokat, który tam jest poświęca czas nie patrząc na zegarek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-26 09:41:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawę miałam dość skomplikowaną - na tyle że dwie kancelarie tarnowskie - podobno bardzo znane:)) - jej nie przyjęły do prowadzenia. W konsorcjum rozwiązano moje problemy prawne bardzo profesjonalnie sprawnie i zarazem bardzo przyjemnie. Nie czułam się przy Panach adwokatach taka "malutka". Polecam. Ceny maja bardzo konkurencyjne i są skłonni do ich negocjacji:)) serdecznie pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kinga dnia: 2013-11-20 11:37:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POZYTYW dla Pana Prezesa Szczeblewskiego za nieodplatne zaangażowanie w sprawe i profesjonalne mnie reprezentowanie w sądzie. Pozdrowienia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander Gmoła dnia: 2013-10-19 20:17:33 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też się kierowałem i myślę że jednak sami sobie dodali te opinie. Klientów pan adwokat ma tak dużo że nie ma czasu na porządny kontakt z wszystkimi. Mnie osobiście urzekły notoryczne spóźnienia na moją sprawę i brak orientacji w temacie ( przejawiający się składaniem tych samych wniosków co na poprzednich rozprawach o czym przypominał mu sąd). Ostatecznie sprawę wygrał, ale tak się zastanawiam czy bez jego pomocy tez by się tak nie skończyło jako że pani sędzia wszystko tłumaczyła 2 stronie a zarazem mnie. Ogólnie drugi raz bym nie zapłacił tyle za taką jakość usług.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-03 20:37:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kierowałem się opiniami tutaj wydanymi sądząc że sami dodali hehe:) ale rzeczywiście mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ja!! dnia: 2013-05-22 14:43:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM ZADOWOLONA Z PROWADZONEJ SPRAWY. MIAŁAM ZŁE ZDANIE O PRAWNIKACH ALE JE ZMIENIŁAM:) STĄD DUUUUUUŻY POZYTYW:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-08 21:40:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z udzielonej porady. Rzeczowo i miło:) pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2013-02-07 18:29:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duży profesjonalizm. Już przy pierwszym kontakcie wzbudza zaufanie. W gąszczu prawników jest dziś ciężko wybrać tę właściwą kancelarię. Umówiłem się na spotkanie w przekonaniu że dobrze wybrałem, ufam że mi pomogą. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bogusław dnia: 2012-07-10 11:43:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: GENERALNIE MUSZĘ POWIEDZIEĆ ŻE JESTEM ZADOWOLONA Z USŁUG PANÓW. WSZYSTKO POSZŁO SPRAWNIE I ZGODNIE Z TYM CZEGO OCZEKIWAŁA. MOGĘ ŚMIAŁO POLECIĆ!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ROZWÓDKA dnia: 2012-06-14 14:34:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trochę to trwało ale generalnie muszę powiedzieć że spełnili w całości moje oczekiwania więc pozytyw !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zasiedzenie dnia: 2012-04-25 15:54:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: załatwiali mmi żebym miał kontakt z dzieckiem. Pozytywnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-07 21:26:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam! i tyle:):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-04 19:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kontakt, szybko dzialaja, są zaangażowani. Napewno do nich wrócę, jeśli bede w potrzebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna dnia: 2011-09-14 19:58:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretne podejscie do sprawy. Ceny nie mam wielkiego porównania ale da sie przeżyć:) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-17 21:38:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WSZYSTKO OK. POZDR
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-10 21:41:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompetentna stą pozytyw.Polecam.POzdr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonimowa dnia: 2011-06-27 13:13:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Usługa wykonana poprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mc666 dnia: 2011-06-14 11:21:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto do dodać opinie pozytywną.W pełni zasłużenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient kancelarii dnia: 2011-06-05 12:23:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytyw za nieodplatną pomoc w mojej sprawie:)Są jeszcze prawnicy dla których liczy się nie tylko kasa!!!!Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola Marek dnia: 2011-05-28 14:32:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POZYTYW ZA PROFESJONALIZM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-24 20:45:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta. Wizyte odbieram bardzo pozytywnie.Generalnie - POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tuchów dnia: 2011-05-05 17:39:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam. sprawa o zapłatę z fv + ugoda + egzekucja. Skutecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: drewmet dnia: 2011-04-30 21:49:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WIARYGODNI.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TOMEK dnia: 2011-04-19 17:05:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam za godnych polecenia.P. Szczeblewski jest profesjonalistą jakich mało w Tarnowie. Ma czas dla klienta i potrafi znależć rozwiązanie nawet w trudnej sytuacji, a co najważniejsze obeszło się bez nerwów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek z Olesna dnia: 2011-04-05 21:06:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam.najważniejsze, że załatwił to o co mi chodziło. spadek i podział spadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: janusz sak dnia: 2011-04-01 19:56:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra obsługa 4+. Nie miałam dużo doczynienia z prawnikami ale wydaje mi się, że wszystko było OK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2011-02-28 20:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko OK. Pozdrawiam Tarnowian:)))!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: smsik dnia: 2011-01-11 19:30:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko OK POLecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: wszystko OK POLECAM
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2010-08-19 21:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko OK Pozecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2010-07-06 20:44:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Raczej wszystko ok ale niewielki opóznienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: przedsiebiorca dnia: 2010-06-25 21:52:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-31 22:15:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają czas dla klienta. Pozytyw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-14 21:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM. PROWADZILI MI SPRAWĘ O ROZWÓD. BYŁO WSZY OK:) POZDRAWIAM ANETA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-12 22:33:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i profesjonalna obsługa! Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-03-24 19:50:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją