Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mirosław Poremba Kancelaria Radcy Prawnego Mirosław Poremba

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Śląskie, 42-217 Częstochowa Nowowiejskiego 6/3
Telefon: Kom. 512103793
Adres e-mail: mporembaprawo(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.poremba-radca.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: radca prawny, rozwód, alimenty, podział majątku, sprawy rodzinne, obsługa spółek prawa handlowego, sprawy gospodarcze, adwokat

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 14x 3x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 4801
Data utworzenia profilu: 13.11.2013 17:42:04
Data ostatniej aktualizacji: 01.07.2016 15:35:49 

Opinie o Mirosław Poremba Kancelaria Radcy Prawnego Mirosław Poremba

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, z godnością reprezentuje swojego klienta. Między innymi dzięki 100% zaangażowaniu werdykt zapadł po jednej rozprawie, co przekroczyło moje najśmielsze oczekiwania. Polecam.!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek.Ł dnia: 03.08.2020 23:25:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, miły, młody, grzeczny zawsze pod telefonem, służy fachową radą i nie zostawia klienta do końca. Na rozprawach waleczny, prowadził mi sprawę rodzinną, wygraliśmy. Polecam na 100 procent. Dziękuję ??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 28.07.2020 08:40:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całego serca. Pan Mecenas jest sumienny, konkretny, zawsze doskonale przygotowany do sprawy. Świetny kontakt z klientem, zawsze doradzi, pełne zaangażowanie i profesjonalizm. Prowadził kilka moich spraw, każda zakończona z pozytywnym skutkiem. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina B. dnia: 26.11.2019 15:57:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mirosław Poremba to Radca Prawny godny 100% polecenia. Profesjonalny,sympatyczny ale przede wszystkim skuteczny. Potrafi słuchać i doradzić. Przygotowany do rozprawy. Walczy do końca - oczywiście z pozytywnym skutkiem. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Gorąco polecam Pana Mirosława!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. S. dnia: 24.06.2019 23:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, pełen profesjonalizm, gwarancja solidnosci i pozytywnego zakonczenia sprawy.Współpraca z takim adwokatem to czysta przyjemnosc. Polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P.M dnia: 25.11.2016 12:31:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podejmując oceny Pana Mecenasa Poremba, bezdyskusyjnie należy wymienić duże zaangażowanie, wszechstronną, fachową wiedzę, jak również profesjonalizm. Pan Mecenas to sumienna, konkretna i co najważniejsze skuteczna persona. Przygotowanie Pana Mecenasa do mojej sprawy było skrupulatne i na najwyższym poziomie, a dotyczyło sprawy rozwodowej bez orzekania o winie. Dobre rady i uwagi oraz proste wyjaśnienia zawiłych pozornie kwestii sprawiły, że sprawa wydała się łatwa.W obliczu dynamicznie zmieniających się sytuacji, po konsultacjach byłam w stanie podjąć dobre dla mnie decyzje, co de facto przyniosło oczekiwany efekt końcowy. Szczerze polecam Pana Mirosława.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K Wach dnia: 13.07.2016 10:13:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,szczerze polecam Pana Mecenasa Mirosława Porembe jest bardzo konkretny,zetelny i stanowczy w tym co robi.Niedawno prowadził mi sprawę rozwodową którą wygraliśmy na pierwszej rozprawie.Pan Mirosław bardzo przykłada się do swojej pracy poważnie traktuje swojego klienta,nie zaniedbuje go, utrzymuje z nim przez cały czas trwania sprawy kontakt. Naprawdę polecam bo wie co ma robić i widać że dobrze się na tym zna .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 03.07.2016 23:46:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas jest osobą bardzo rzetelną, jest zawsze bardzo dobrze przygotowany do każdej rozprawy, przedstawia wszelkie możliwe warianty rozwiązania sprawy i zawsze ma czas dla swojego klienta. Sprawa rozwodowa, przy której mi pomagał zakończyła się bardzo szybko i zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: E. dnia: 10.04.2016 12:09:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa którą prowadził mi Pan Poremba byla nieciekawa.Dzieki temu że miałem przy sobie Pana Mirosława wygrałem sprawe:-)Szczerze moge go polecić .Jest konkretny punktualny,wnikliwie bada sprawe,nie boi sie odezwać w sądzie walczy do końca w sprawie swojego klienta....Dzieki:-)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 21.01.2016 11:33:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas został mi polecony przez moją przyjaciółkę.Prowadzi moją sprawę rozwodową.Świetnie radzi sobie na rozprawach, zawsze jest do nich przygotowany. podtrzymuje stały kontakt z klientem. Mecenas ma duże doświadczenie w tych sprawach,posiada wszystkie cechy adwokata, jakie powinien mieć, jest stworzony do wykonywanego zawodu. Jest bardzo skrupulatny, terminowy, szczegółowy.Pełny profesjonalizm!!!Polecam go każdemu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina.K dnia: 24.10.2015 12:31:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Radca Prawny bardzo rzetelny i konkretny. Bardzo dobry w swoim fachu. prowadził sprawę szczegółowo. Ma doskonały kontakt z klientem. Nie obiecuje rzeczy niemożliwych. Prowadził dla mnie trudną sprawę o podział majątku, zakończoną sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz Śliwiński dnia: 21.10.2015 16:14:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Jestem bardzo zadowolona z uslug pana mecenasa. Prowadzi juz moja kolejna spr.rodzinna. rzetelny, konkretny, podtrzymuje staly kontakt z klientem. Z czystym sumieniem polecam panan Mirosława.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: fewa dnia: 20.10.2015 19:48:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem pozytywnie zaskoczona zakończeniem sprawy przez adwokata, utrzymywał stały kontakt i był zaangażowany w sprawę myślę ze każdy powinien mieć takie wsparcie a na rynku jest mało takich ludzi godny polecenia..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 28.08.2015 21:45:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Mirosław Poremba został mi polecony przez znajomą i jestem bardzo zadowolona z jego usług.Prowadził mi trudną sprawę spadkową , która zakończyła się dla mnie pełnym sukcesem.Jest kompetentny,rzeczowy i bardzo kontaktowy.Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta G. dnia: 27.08.2015 19:54:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jasno tłumaczy o co chodzi, jest dostępny i widać, że ma doświadczenie. Mecenas Poremba to bardzo uczciwy, solidny i rzetelny adwokat.Prowadził mi już kilka spraw rodzinnych (alimenty od ex na dziecko, kontrakty itp), wszystkie odbyły się po mojej myśli.Polecam go każdemu kto potrzebuje takiej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta_B dnia: 24.08.2015 21:05:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwy, kompetentny, konkretny i profesjonalny. Bardzo sprawnie i rzetelnie poprowadził moją sprawę. Osoba gpdna polecenia w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: FEWA dnia: 08.07.2015 21:48:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mirosława bardzo sprawnie i rzetelnie poprowadził moją sprawę .Jest miły, kontaktowy,uczciwy i profesjonalny prawnik.Cieszę się,że powierzyłam mu swoją sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 03.07.2015 22:08:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze poprowadził moją sprawę rozwodową pod każdym względem.Rzetelny, odpowiedzialny, kontaktowy i słowny. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 04.01.2014 19:26:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie i szybko poprowadził moją sprawę rodzinną. Rzetelnie i cierpliwie przedstawia możliwe warianty postępowania. Uczciwy i profesjonalny prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 29.12.2013 15:04:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją