Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Agata Skwarcz Kancelaria Adwokacka Agata Skwarcz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-071 Lublin Wieniawska 6/13
Telefon: 81563 33 33 Kom. 664781564 Fax: 81 563 33 46
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat.skwarcz.pl
Strona internetowa: www.adwokat.skwarcz.pl
NIP:
7122974037
Opis działalności: Adwokat Lublin i Opole Lubelskie Agata Skwarcz - Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat lublin, adwokat opole lubelskie, kancelaria adwokacka lublin

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 6x 3x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3998
Data utworzenia profilu: 2013-11-27 12:24:15
Data ostatniej aktualizacji: 2016-07-01 09:10:43 

Opinie o Adwokat Agata Skwarcz Kancelaria Adwokacka Agata Skwarcz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam panią mecenas jako adwokata. Mecenas Skwarcz była moim pełnomocnikiem w sprawie rozwodowej. Wysoka kultura i bardzo profesjonalna osoba. Stanowacza. Wszystko wiedziałam o co chodzi w sprawie. Dostałam namiary od koleżanki która również bardzo zachwalała sobie współpracę z Panią Agatą. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2018-12-13 12:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Pani Mecenas Skwarcz za pomoc i poprowadzenie mojej sprawy. Udało mi się uzyskać większe alimenty. Pani Agata była zawsze przygotowana do sprawy. Szalenie konkretna i stanowcza osoba. Miałam poczucie że ktoś kontroluje moje sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-01-05 18:34:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm Pani Mecenas - Zaangażowanie w prowadzone sprawy, wyjaśnienie klientowi sytuacji prawnej, zarówno pozytywów i negatywów, podjętego ryzyka. Ogromny plus! Dziękuję za wygranie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rozwiedziony dnia: 2017-09-16 08:50:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia.Wiedza ,elokwencja i podejście do klienta na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2017-09-15 20:51:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysłałem Pani Mecenas dokumenty do konsultacji (sprawy karne). Dostałem rzeczową ocenę mojej sytuacji. Polecam! Dobry kontakt, fachowa pomoc, szybka odpowiedź!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: SOK102 dnia: 2017-03-12 13:45:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowa młoda adwokatka jak z "Prawa Agaty". Nam prowadziła 3-letnią sprawę o zasiedzenie i wszystko jest ok, czyli tak jak chcieliśmy od początku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Właściciel dnia: 2016-10-13 23:53:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tej Pani. Rozwiązała mój problem z zakresu prawa pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2015-09-11 09:44:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiliśmy się z żoną z prośbą o poradę z zakresu prawa karnego i prawa pracy. Przez godzinę pytaliśmy i notowaliśmy odpowiedzi oraz sugestie, a wieczorem wysłaliśmy maila z naszym pozwem, który Pani Adwokat błyskawicznie "wyprostowała". Pełny profesjonalizm i duży zapał do pracy + miła aparycja:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TUR dnia: 2014-02-14 17:48:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u p. mecenas tylko po poradę. Bardzo rzeczowa osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2013-11-27 12:25:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją