Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

LAWA zespół muzyczny

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły  
Adres: Podkarpackie, Przemyśl
Telefon: Kom. 603845149
Adres e-mail: bobusek(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.lawa.idl.pl
Opis działalności: zespół muzyczny, zespół weselny Słowa kluczowe: zespół muzyczny, zespół weselny

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 19x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 890
Data utworzenia profilu: 2016-06-30 10:51:52
Data ostatniej aktualizacji: 2016-06-30 10:51:52 

Opinie o LAWA zespół muzyczny

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie, że istnieją jeszcze takie zespoły jak Lawa, które cenia tradycje weselne i umieja je wprowadzić w czyn. Dawno się tak dobrze nie ubawiłam jak przy ich dynamicznej i tanecznej muzyce. Było The best!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2018-06-26 21:14:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie współpracowało mi się z Lawą. Szybko doszliśmy do porozumienia w kontekście szczegółów wesela, a potem wszystko sami przygotowali i zagrali tak fantastycznie jak oczekiwałam. Co najważniejsze dogodzili wszystkim moim gościom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JoannaS dnia: 2018-05-26 22:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół z profesjonalnym podejściem do zawodu i pokazali to na studniówce, gdzie potrafili młodzież zahcęcić do wspólnej i spontanicznej zabawy. Byłam naocznym świadkiem i to mi się bardzo spodobało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roksana dnia: 2018-04-28 15:38:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół nie tylko świetnie gra i śpiewa, ale przeprowadza fantastyczne zabawy oczepinowe, które świetnie bawią wszystkich i nikogo nie obrażają. Bardzo mi się podoba takie podejście i za całość mogę ich zarekomendować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr.M dnia: 2018-03-28 20:42:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry zespół posiadający duży repertuar muzyczny o różnych kanonach muzycznych i umiejący odpowiednio poprowadzić imprezę weselną. Widziałem ich tylko jeden raz, ale to już mi wystarcza żeby tak ich ocenić. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2018-02-26 16:27:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam ze swoim facetem na weselu u przyjaciółki i było to niesamowite wydażenie, bo sala była śliczna, a grający zespół Lawa – czysta rewelka! Bardzo fajnie grali wszelkie standardy muzyczne przy których wciąż tańczyłam na parkiecie. Potem mogłam podziwiać zabawne i z gustem przeprowadzone zabawy oczepinowe oraz konkursy. Dodam tylko, że zespół nie tylko świetnie gra, ale przy bliższym poznaniu jest bardzo sympatyczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2018-01-17 20:47:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W związku z nadchodzącymi studniówkami mogę polecić nieszablonowy i niezwykle dynamiczny zespół Lawa. Bawili podczas ostatniej studniówki w naszej szkole i była to impreza przez duże i. nawet nie wiedziałam, że fani rocka, rapu i metalu tak świetnie bawili się na parkiecie przy biesiadzie i disco polo. Za całokształt wielki szacuneczek i rekomenduję ich innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roksana dnia: 2017-12-22 15:37:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowicie się ubawiłem przy muzyce tego wyśmienitego zespołu. Rewelacyjnie zagrali na weselu mojego kuzyna i musze powiedzieć, że facet miał farta w wyborze zespołu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2017-11-29 16:34:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Postawienie na ten wyśmienity zespół było trafną decyzją. Wywiązali się ze wszystkich zobowiązań, a całe wesele uatrakcyjnili świetną muzyką. Doskonale wiedzą co ludzi lubią i jak się bawić. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2017-10-28 17:25:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super zespół. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-20 13:11:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteście Mega! Mega pozytywni i Mega profesjonalni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-14 11:36:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wynajęcie Was było świetną decyzją, bo potrafiliście świetnie zagrzać gości do wspólnej zabawy tenacznej, a oczepiny w Waszym wykonaniu to mistrzostwo świata. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aldona dnia: 2017-09-21 15:39:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny zespół:))) polecamy z całego serca! Zespół błyskawicznie dostosowuje się do gości i gra niezwykle żywiołowo:))) Dziękujemy za wesele marzeń:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-29 11:41:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Postawienie na Was było trafną decyzją, bo pokazaliście klasę a Wasze piosenki powodowały, że wesele było roztańczone, a zabawy oczepinowe były z dużym poczuciem humoru.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rysiek dnia: 2017-07-28 19:00:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zagraliście dokładnie tak, jak wymarzyłam i było wszystko i pociągi i łańcuszki i tańce w parze i solo. Genialnie zaprezentowaliście piosenki i chwała za to, że tak dobrze zaprosiliście gości do wspólnej zabawy. Ocena celujący!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 2017-06-13 15:53:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspólpraca z Wami była czystą przyjemnością i bardzo cieszę się, że to Wy zagraliście na moim weselu. Daliście dużo radości mnie, mojej żonie i gościom. Pięknie dziękujemy za niezapomniane chwile.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2017-05-19 18:10:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem na wielu weselach, ale takiego zespołu, to jeszcze nie widziałem. Jest poprostu perfekcyjny. Wykonania mają świetnie zaaranżowane, a wokal niesamowity. Sam się zastanawiam czemu nie wezmą udziału w jakimś programie Voice of Poland. Myślę, że mieli by duże szanse.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek34 dnia: 2016-07-30 02:58:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lawa to świetny zespół. Mają bardzo piękny śpiew. Goście doskonale się bawili przy ich muzyce na weselu. Pozostaje tylko polecać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2016-07-29 18:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zespół polecam każdemu, przede wszystkim dlatego ze maja repertuar ktory dogodzi kazdemu wybawi sie i ciotka i mlodszy kuzyn jestesmy bardzo zadowoleni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jagoda dnia: 2016-06-30 10:52:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją