Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Visual Studio. Woźniak T.

Zawód: kosmetyka - usługi Masażysta 
Adres: Śląskie, 40-231 Katowice Bohaterów Monte Cassino
Telefon: 885389807
Adres e-mail: wozniakt8(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: specjalizacja w masażach orientu Słowa kluczowe: masaże reelaksacyjne

Ocena: 78% pozytywna 11x 1x 3x

Jakość usług: 90% wysoka 10x 2x 1x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 11x 2x 1x
Ceny usług: 12% niskie 1x 5x 7x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 9351
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2016-06-29 11:19:24 

Opinie o Visual Studio. Woźniak T.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jaj zwykle tu i ówdzie pojawiają sie opinie szkalujące visual studio a to jeden z najlepszych gabinetów w Katowicach jesli nie na śląsku.Ja zawsze jestem zadowolony, coraz ładniej jest tutaj coraz lepsze masazystki tutaj pracują i mają zawsze dla mnie czas co niewątpliwie jest ważne bo mogę tylko bywać tutaj poznym wieczorem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2014-04-05 11:51:55 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o standard gabinetu, to dalej jest on na wysokim poziomie - czysto i wygodnie (prysznice w gabinetach). Wykonanie masażu na dobrym poziomie. Jeśli się uzgodni to wcześniej, to nie ma problemu z doprowadzeniem do pełnego odprężenia masowanego. Zarówno masaż tao (wykonywany ciałem- ta masażystka(b. ładna brunetka), która mnie masowała była topless) jak i relaksacyjny (ręczny) mogą być z miłym zakończeniem. Minusem podczas ostatniej wizyty okazało się skrócenie masażu (przycięcie na czasie- zamiast 1h30m było 1h20m razem z kąpielą). Aby uniknąć nieporozumień dobrze jest ustalić godzinę zakończenia masażu na samym początku. Gdyby nie ta ostatnia sprawa, ocena byłaby pozytywna a tak jest tylko neutralna
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ...
Opinia dodana przez: Max dnia: 2013-12-05 09:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poniższą opinią, konkurencja jest tylko jeśli chodzi o nazwe MASAŻE ale tak poza tym malo kto się umywa do uslug w Visual, tam rzeczywiście pracują profesjonalistki, jest dużo dyplomów, sam gabinet coraz ładniejszy, może brakuje troche intymności,(dużo masażystek- ale to może być dla niektórych plus) czsem ciszy (te obcasy! i chodzenie obok gabinetu). Brudne ręczniki? nie miałem takich doświadczeń a chodze tam od wielu lat raz w tygodniu. Polecam każdemu kto chce się zrelaksować, o cisze zawsze można poprosić to nie kosztuje, tak jak prosimy o inne dodatki, za ktore nigdy nie dopłacałem, chodze tam zostawiam kase i to wystarczy a jak ktoś chce ful serwis to niech idzie do burdelu tam się nie dopłaca. pozdrawiam panie z visual. znow tam wpadne i nie zamierzam zmieniać, mam tam wybor
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-05 08:49:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich forumowiczów. Byłem wielokrotnie w VS i powiem tak jest to jak dla mnie nr 1 na śląsku jako salon masaży. Dla tego,że w nim są 3 gabinety i zawsze jest miejsce w dogodnych dla mnie godzinach na super masaż a nie jak gdzie indziej proszę za godzine lub dwie bo teraz jest klient!! Ponadto są na miejscu masażystki do wyboru a nie jak gdzie indziej jedna. Ponadto jest czysto i zawsze ręczniki czyściutkie wraz z podkładami na macie. Bo zawsze wybieram Tao na macie :-) No i najważniejsze, że nie muszę nigdzie przechodzić tzn z łazienki do miejsca masażu jak gdzie indziej bo w Vs w każdym gabinecie jest prysznic. Wiem ,że wygląda to na reklamę ale opisuje moje odczucia i opinię!! Ponadto dla Tych co maja problem z kasą to niech idą do sklepu zaczynającego sie na B...!! Ja wiem jedno, że płacę za masaż i go otrzymuję jako profesjonalny w VS i jeśli chcę czegoś więcej to wiem, że to kosztuje więc proponuje wcześniej porozmawiać z masażystką a nie poźniej pisać głupoty na forum!!!!! A na myśli miałem min. np. topless.Pozdrawiam całe VS
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Derek dnia: 2013-04-30 14:36:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem nie tak dawno w Visual na Boh. Monte Cassino i jestem zdumiony. Zastanawialem sie czy pójść ale ryzyk -fizyk, sprawdze , najwyżej strace. Byłem mile zaskoczony , przywitała mnie ładna brunetka z uśmiechem , zapytała czy przyszedlem na masaz( no nie wiem może jeszcze coś oferują?), odpowiedziałem tak , zapytala na jaki i ktorą masazystkę pan wybiera?( tu zaskoczenie). Poprosiłem brunetkę .Pokój do masazu czysty , pachnący jakimś kadzidłem( nie lubie to jedyny minus).Prysznic czysty , ręcznik pachnący , świeży! Masaz na macie , muzyka świeczki obok , pyszny nastrój.Masaż wykonany na najwyższym poziomie , z pelnym zaangazowaniem , czas ok 50 min i na koniec miłe zakończenie, uśmiech , dziękuję. Bez dopłat , może zadziałał wcześniejszy wpis, ja nie dopłacalem cena była ustalona, masaz też. Uważam , ze to jeden z lepszych gabinetow, na pewno tam wróce i polecam każdemu. Na drugi raz wpadne z żoną, bo i taka propozycja padła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gal dnia: 2013-04-26 13:53:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Nie zgadzam się z kolegą który pisze poniżej.Chodzę tam od paru lat i nigdy nie było takie sytuacji.Faktem jest że ceny są wysokie ale warto przychodzić. Także Panowie jak najbardziej polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wacek dnia: 2013-04-22 18:43:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masażystka zaproponowała mi że wykona masaż miejsc intymnych za odpowiednią dopłatą. Zenujące było to proszenie sie i wyciąganie kasy. Nie pójdę tam więcej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-16 01:28:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie nie polecam tego gabinetu. Jeżeli lubicie sztuczną atmosferę i miłe masażystki tylko dlatego że płacicie kupe kasy za masaż wykonany nieprofesjonalnie to powodzenia. Jak tylko zamkną się za wami drzwi zostaniecie obgadani. Co do czystości mam pewne zastrzeżenia jeżeli chodzi o ręczniki, chyba nie zawsze są prane... Jeżeli chodzi o masaże miejsc intymnych- kwestia ceny. Pozdrawiam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-11 00:07:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, ceny nie są niskie, ale w części rekompensuje to wysoki standard gabinetu. obsługa jest uprzejma a wykonanie masażu na dobrym poziomie przy masażach relaksacyjnych i wschodnich istnieje możliwość poproszenia o doprowadzenie do pełnego odprężenia. Ponieważ jednak nie każda z masażystek wykonuje taki masaż, dobrze jest to uzgodnić przed wizytą. Ogólnie mimo odrobinę za wysokich cen usługi należy ocenić pozytywnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby reklamacji
Opinia dodana przez: Max dnia: 2013-01-04 09:14:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Gabinet ten jest jednym z bardziej profesjonalnych na Śląsku- czysty i ciepły. Ceny nie należą do niskich- i o tym warto pamiętać. Masaż jest masażem całościowym- do pełnej satysfakcji klienta. Masażustki zawsze są miłe i kulturalne. Krótko: warto, polecam ten gabinet :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: Reni dnia: 2012-11-14 15:26:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Visual Studio w Katowicach- to jeden z lepszych gabinetów masażu - czysty, schludny,przytulny i bezpieczny. Lubię korzystać raz na jakiś czas z tego gabinetu. Jego wadą jest to, że bardzo często zmieniają się tam masażystki- a każdy ma swoje przyzwyczajenia i oczekiwania. Gabinet ten na szeroki wachlarz usług masaży- któych cena zależy od ich wyboru. Dla mni masaż kojarzy się z pełnym relaksem i masażem całego ciała- co jest dla mnie oczywiste- i powinien skończyć się pełnym relaksem- co , dla nas mężczyzn- oznacza orgazm. Idąc do tego gabinetu- niestety, choć go bardzo lubię, nigdy nie wiem- jak się zakończy masaż- co powoduje, że niekiedy wychodzę z tego gabinetu bardziej pobudzony i zestresowany- niż zrelaksowany. Gabinet ten powiniej w sposób jednoznaczny zdefiniować swoją ofertę masaży i cen- żeby wyeliminować nieporozumienia i zawiadzione - niekiedy- oczekiwania. Napewno nie jest to salon usług erotycznych- tylko profesjonalny gabinet- któego właścicielka powinna jednak jednoznacznie określić poziom masaży, pamiętając, że masaż lingam- nie jest usługą seksualną- tylko masażem całego ciała- który w przypadku mężczyzn kończy się pełnym relaksem. Jeśli Gabinet ten przełąmie tą barierę niedomówień i zdecyduje się określić jednoznacznie swoje usługi- to wykasuje na Śląsku całą konkurencję- a ja- i zapewne wielu Panów na poziomie będzie korzystać w sposób stały z jego usług. Dzięuję i pozdrawiam Właścicielkę i miłe Panie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2012-08-17 10:53:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, W wolnych chwilach, kiedy po treningu lub dłuższej pracy potrzebuję masażu- wtedy korzystam z usług tego studia. Jest tam bardzo czysto, kulturalne masażystki- właścicielka dba o właściwy poziom usług i trzyma odpowiedni rygor. Przed masażem należy jednak uzgodnić zakres masażu i jego koszt- bo po masażu można się potem rozczarować / tzn. albo zapłacić więcej lub usługa masażu może być niezgodna z naszymi oczekiwaniami/. W gabinecie jest prysznic, muzyka relaksacyjna i czystość- co jest ważne. Masażystki masują całe ciało- do masażu trzeba się rozebrać do naga- jeśli ktoś oczekuje masażu zmysłowego- erotycznego, to wystarczy o to poprosić- lub wcześniej to uzgodnić- aby nie doprowadzić do niepotrzebnych sytuacji i nieporozumień ( nie każda masażystka wykonuje taki masaż ). Wg. mnie- jest to jeden z najlepszych tego typu gabinetów na Śląsku. Należy jednak pamiętać - korzystając z jego usug- o kulturze osobistej i subtelności- w dwie strony !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-11 12:25:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uważam że ktoś się zagalopowal i próbuje oczernić panie pracujące w VS, może to być konkurencja , która nie daje sobie rady więc dojdziemy do tego kto wypisywal te bzdury i spotamy się w sądzie. To zwykłe pomówienia wię drodzy czytelnicy nie wierzcie w te świństwa wypisywane na temat tego studia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: prosze usunąć z serwisu oopinie które są zwykłymi pomówieniami
Opinia dodana przez: bobik dnia: 2011-03-21 12:19:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja koleżanka tam pracuje! zdradziła mi,ze panowie stare ramole przychodzą i z brzucholami i stare peniski piecdziesięcioletnie i że im sie nieraz niedobrze robi a mają takiego jednego faceta rubaszny i żartowniś,podjezdza bryką chyba nissan, siwy łeb i mały penisek, pomarszczony... brzydki...ale muszą udawać że jest super facet i sie uśmiechają a żygac im sie chce, biedna Anka. Biedne dziewczyny ale im dobrze płaci i wraca...
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Angela dnia: 2011-01-28 19:37:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nawiązując do wcześniejszej opinii. Jak można od samego masażu zarazić się choroba weneryczną. Pewnie Twój mąż pukał jakieś Panienki na boku i nie miał na co zwalić. Poza tym zawsze mógł odmówić a nie udawać zdziwionego. Byłem tam kilka razy i nikt mi genitaliów nie masował. Za to robią naprawdę dobry masaż chodzę tam zawsze po treningach i jest ok.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: schulz dnia: 2010-11-22 10:18:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją