Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Ewa Anczewska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 53-656 Wrocław Rybacka 7/205
Telefon: (71) 780-45-15 Kom. 722-008-979
Adres e-mail: e.anczewska(małpa)kancelariaea.pl
Strona internetowa: www.kancelariaea.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Adwokat Ewa Anczewska - Prawo Karne, Prawo Cywilne, Prawo Gospodarcze, Prawo Rodzinne, Spadki, Odszkodowania, Dochodzenie Należności Słowa kluczowe: rozwód,podział majątku, alimenty, władza rodzicielska, dziedziczenie, zachowek, darowizna, odszkodowania, błędy medyczne, zasiedzenie, zniesienie współwłasności,porady prawne, zakładanie i obsługa spółek,windykacja, postępowania karne, wykroczenia

Ocena: 100% pozytywna 47x

Jakość usług: 100% wysoka 46x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 42x
Ceny usług: 100% niskie 36x 3x
Ilość opinii w serwisie: 47
Ilość odsłon profilu firmy: 10231
Data utworzenia profilu: 2013-09-10 20:52:07
Data ostatniej aktualizacji: 2016-06-23 19:23:59 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Ewa Anczewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z panią Adwokat Ewą Anczewską przebiegała rzetelnie i fachowo.Wszystkie informacje dotyczące mojej sprawy natychmiast były przekazywane drogą meilową. Również kontakt telefoniczny był natychmiastowy.W przyszłości,jeśli zaistnieje taka potrzeba z pewnością skorzystam z doświadczenia i pomocy pani Adwokat Ewy Anczewskiej.Dziękuję pani Ewo za życzliwość, wyrozumiałość i otwartość na ludzkie sprawy.Pozdrawiam i życzę samych sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata Skrzypczak dnia: 2017-07-28 09:29:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas była w pełni zaangażowana w moją sprawę. Moja sprawa rozwodowa miała mieć 3 rozprawy na szczęście dzięki umiejętności i wiedzy Pani Mecenas zakończyło się na pierwszej rozprawie. DZIĘKUJĘ jeszcze raz!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2017-05-24 19:19:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra współpraca - pełen profesjonalizm. Bieżące informowanie o stanie sprawy oraz dostępność telefoniczna i mailowa - bez zastrzeżeń. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maciej P. dnia: 2016-12-29 14:48:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałem z Panią Adwokat Ewą Anczewską w bardzo trudnej sprawie związanej z odszkodowaniem ubezpieczeniowym. Sprawa trwała kilka lat i wymagała opinii biegłego. Sprawa dwukrotnie rozpatrywana była w sądzie pierwszej instancji i dwukrotnie trafiała do apelacji. Wiedza , kompetencje oraz zaangażowanie Pani Adwokat doprowadziły do oczekiwanego rezultatu. Polecam tę Kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz Wójciak dnia: 2016-11-09 22:23:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za dotychczasowa współpracę, pełen profesjonalizm, rzetelnie i jasno przestawione alternatywy dot. sprawy. Pani Ewo bardzo dziękuję za wyrozumiałość, życzliwość oraz ludzkie podejście do Naszej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-06-05 21:54:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Trzy sprawy - wszystkie załatwione pozytywnie! Polecam współpracę z kancelarią Pani Ewy Anczewskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona O. dnia: 2016-05-29 09:09:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do sprawy. Bieżące informowanie o stanie sprawy i ogólna dostępność telefoniczna i mailowa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon.K. dnia: 2016-05-27 12:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z panią mecenas przebiegała w sposób zadowalający, rzetelny i owocny. Efekt końcowy usatysfakcjonował mnie w pełni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2016-02-10 13:29:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szczere pozytywne zalatwienie mojej sprawy przez Pania Adwokat. Dziekuje szczerze,uczciwie,za szybka fachowosc swojej profesii.Polecam wszystkim Pania Adwokat EWE ANCZEWSKA.Jeszcze raz dziekuje bardzo Pani EWO. Z SZACUNKIEM.ANDRZEJ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-08 15:45:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełny profesjonalizm, jestem bardzo zadowolony z pracy Kancelarii Prawnej adw. Ewy Anczewskiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: janusz dnia: 2015-08-28 09:26:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm pod każdym względem! Panie z kancelarii w pełni zaangażowane w sprawę - konkretne, rzeczowe, wnikliwe, zorganizowane. Na każde moje pytanie, każdą wątpliwość, dostawałam wyczerpującą odpowiedź. Moja sprawa wydawała się zawiła jednak dzięki wnikliwości i ogromnej wiedzy udało nam się wygrać! Z czystym sumieniem polecam współpracę z kancelarią Pani Ewy Anczewskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2015-08-26 10:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ewa jest osobą otwartą, do tematu podchodzi bardzo profesjonalnie. Jest konkretna i ma zawsze na celu dobro klienta. Nie odmawia pomocy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-06-25 13:34:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do tematu, kontakt bardzo dobry oraz bardzo miła obsługa. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin Wojciechowski dnia: 2015-05-11 22:25:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest osobą , nie tylko bardzo miłą , ale przede wszystkim zawsze przygotowaną i udzielająca wyczerpujących informacji na temat określonej sprawy . Mój problem rozwiązała pozytywnie w ciągu dwóch miesięcy , a ciągnął się on przez wiele lat. Na pewno w przyszłości , o ile zaistniałaby taka potrzeba , skorzystam z wiedzy Pani Mecenas . Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Polecam serdecznie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2015-02-25 12:59:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie, fachowo, ze zdroworozsądkowym podejściem do sprawy, a co najważniejsze - skutecznie. Polecam, tym bardziej, że o moim wyborze zadecydowały również informacje z tego portalu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JM dnia: 2015-02-06 19:16:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam kancelarię Pani Ewy, pomocna i bardzo rzeczowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-01-14 20:36:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teraz już wiem do kogo zwrócic sie z pomocą. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-12-17 07:36:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam z Panią Mecenas dwukrotnie. POLECAM. Solidność, rzetelność, dyspozycyjność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2014-11-26 18:33:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat jest profesjonalistką, posiada ogromną wiedzę, którą potrafi wykorzystać. W pełni przygotowana do rozprawy i jej pozytywne i pewne nastawienie udziela się i człowiek jest spokojny, że jest w dobrych rękach. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-10-23 17:26:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Pani Mecenas, za fachową, bardzo dokładną pomoc. Zawsze chętnie służyła cenną poradą, pełny profesjonalizm. Na wszystkie maile odpowiadała bardzo szybko, była zawsze pod telefonem. Już po pierwszej rozmowie, zdecydowałam że korzystanie z usług Pani Mecenas będzie trafną decyzją. Jeszcze raz bardzo dziękuję i życzę samych sukcesów :-) Ps. powinna być jeszcze opcja: opinia Bardzo pozytywna :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-08-08 13:15:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest dobrym adwokatem i fachowcem.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata z Wrocławia dnia: 2014-07-23 17:22:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość, kompetencja, rzetelność, dyspozycyjność. Indywidualne podejście do klienta. Nieprzeciętne zaangażowanie w sprawę. Szczerze polecam Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2014-07-21 17:38:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z porady prawnej Pani Mecenas i szczerze mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania Kamińska dnia: 2014-07-08 22:59:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa pomoc,empatyczne podejście do klienta.Bardzo wysokie kompetencje zawodowe.
Opinia dodana przez: Beata Pajewska dnia: 2014-05-30 15:50:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z uslug Pani Mecenas. Poswiecila mi wiele czasu, udzielila mi wielu porad i reprezentowala mnie w Sadzie. Fakt, ze mieszkam w Anglii nie byl zadna przeszkoda, kontaktowalismy sie przez Skypa i mailowo. Z czystym sumieniem polecam uslugi prawnicze Pani Ewy :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Pawel z Anglii dnia: 2014-05-14 18:48:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas, bardzo rzetelna, skrupulatna nic nie przeoczy, bardzo wnikliwie przeanalizowała moją sprawę i znalazła rozwiązanie, na które nikt wcześniej nie wpadł. Nie podchodzi do sprawy sztampowo, ale każdego człowieka traktuje indywidualnie, a nie jako przypadek. Jestem bardzo zadowolona i uczciwie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dagmara Z. dnia: 2014-05-06 23:15:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam współpracę z Panią Mecenas. Szybko i skutecznie załatwiła moją sprawę, a wszystko odbyło się w przemiłej atmosferze. Polecam wszystkim, którzy mają problem natury prawnej. Dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2014-04-24 08:31:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Mecenas wszystko dobrze się skończyło! Bardzo wysoko oceniam jej podejście do sprawy. Jest miłą i rzetelna osobą. Takiego fachowca dziś ciężko znaleźć. Na szczęście mi się udało. Jeśli w przyszłości będzie taka potrzeba to już wiem do kogo zwrócę się o pomoc. POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcelina dnia: 2014-04-17 22:33:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestesmy zadowoleni z solidnej pracy Pani Mecenas. Jest nie tylko przemila osoba ale doskonale znajaca sie na swoim fachu. Rzetelnie udziela porad i szczerze mowi jakie są szanse do wygrania sprawy. Jest osoba konkretna,dobrze przygotowana a co najważniejsze zaangazowana w sprawę. Kontakt telefoniczny i meilowy praktycznie o kazdej porze. Polecamy Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-03-02 20:57:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest dobrym adwokatem.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-27 13:02:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoko oceniam i polecam współpracę z Panią mecenas. W mojej sprawie wykazała się rzetelność, zaangażowaniem, fachowością. Przygotowała mnie i reprezentowała moja osobę przed sadem i dzięki niej sprawa zakończyła się najniższym możliwym wymiarem kary. Jeszcze raz polecam serdecznie i dziękuje Pani Ewo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2014-02-05 21:26:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo rzetelna, obsługa bardzo miła, osoby posiadające dużą wiedzę, umiejętności oraz kompetencje. polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bardzo dobra
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2013-12-11 18:54:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna obsługa, konkretna Pani Mecenas, z indywidualnym podejściem do klienta, dzięki której udało mi się wygrać sprawę, która to wydawała się przegrana. Jestem bardzo zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-02 18:38:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Ewa Anczewska, jest bardzo profesjonalna zarówno w podejściu do sprawy jaką prowadzi jak i do swoich klientów, zawsze mieliśmy pełną informację na temat postępów w sprawie a także zakresu pracy jaką wkładała Pani Ewa. Sprawa została załatwiona korzystnie dla nas za co oczywiście jesteśmy dodatkowo bardzo wdzięczni, przede wszystkim podobała nam się obsługa i zakres wiedzy Pani Adwokat i nigdy nie musieliśmy czekać i prosić się o kontakt. Ceny przystępne a dzięki fachowej pracy ,nie ma się wrażenia niepotrzebnie wydanych pieniędzy. Polecamy i w przyszłości bedziemy korzystać z jej usług z przyjemnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rodzina Krupeckich dnia: 2013-11-12 22:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat jest bardzo miłym i serdecznym człowiekiem. Zabiegana ale pomimo tego spotkała się z Mną nawet późnym wieczorem. W każdej sytuacji można liczyć na jej radę i pomoc. Usługi na najwyższym poziomie. Jeżeli ktoś chce mieć rzetelnie poprowadzoną sprawę to Pani Ewa taki poziom prezentuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2013-11-06 09:12:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej ocenie dobry adwokat i nie drogi. Moja sprawa dotyczyła nabycia i działu spadku. Niby proste, ale przez lata zaniedbań nie do końca tak było. Sprawa zakończyła się sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-27 20:42:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do pani Mecenas trafiłam bez przekonania i wiary w pozytywne załatwienie mojej sprawy.Po niedługiej rozmowie okazało się że z panią Mecenas Anczewską nie ma rzeczy niemożliwych!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2013-10-15 12:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas należy do grona tych nielicznych osób w zawodzie, które z dużym zaangażowaniem i zrozumieniem podchodzi do spraw swoich klientów. Kilkakrotnie korzystałam z usług Pani Mecenas i zawsze działała profesjonalnie wykazując się wiedzą, uczciwością, przedsiębiorczością i zaangażowaniem w powierzonych sprawach. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agulek dnia: 2013-10-08 20:32:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas pomogła mi w walce z firmą windykacyjną dzięki czemu zaoszczędziłem znaczą kwotę pieniędzy. Po analizie sprawy przez panią mecenas okazało się, że dochodzenie należności jest bezpodstawne. Podpisałem tylko pełnomocnictwo w sprawie, a resztą zajęła się pani Ewa. Współpraca przebiegała sprawnie. Bardzo dobrze oceniam kontakt z Panią adwokat, wszystkie informacje przekazywane na bieżąco i w sposób zrozumiały dla mnie. Pełen profesjonalizm! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michał Pielech dnia: 2013-10-08 11:29:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaangażowanie w sprawę, dyspozycyjność i przyzwoite ceny. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2013-10-06 19:49:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślałam, że sprawa jest beznadziejna, ale na szczęście p. Ewa nie bała się podjąć, wydawałoby się, beznadziejnej sprawy. Z p. Ewą żaden komornik nie straszny :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iga dnia: 2013-10-05 22:36:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa prawna ze strony Pani Anczewskiej podczas załatwiania mojej sprawy. Była dla mnie dyspozycyjna, na bieżąco informowała o postępach. Rzeczowa i konkretna co bardzo ułatwia kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2013-09-29 23:28:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wygrana sprawa z urzędem skarbowym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-27 08:11:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam mile zaskoczona poprowadzeniem mojej sprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2013-09-20 14:08:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Adwokat ma również kancelarię w Kędzierzynie - Koźlu i tam prowadziła moją sprawę. Mile się zaskoczyłem jej podejściem do sprawy i rzeczowością. Miałem różne doświadczenia z prawnikami, ale te oceniam na plus
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-09-17 14:29:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest w pełni zaangażowana w prowadzoną sprawę,ogromna wiedza połączone z energią do działania. Dziękuję serdecznie za pomoc, oby było więcej takich adwokatów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-15 15:58:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas bardzo miła i kompetentna. Chciałam uzyskać krótką poradę prawną, a rozmawiałyśmy ponad 3 godziny. Nie wpłynęło to na cenę jaką uzgodniłyśmy. Duży plus, za to, że można się umówić o późnych porach i w weekend
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-09-10 20:54:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją