Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Agata Jaczyńska

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: Adwokat, Kancelaria Adwokacka

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2511
Data utworzenia profilu: 2013-10-31 10:03:04
Data ostatniej aktualizacji: 2016-06-23 15:24:04 

Opinie o Adwokat Agata Jaczyńska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat skutecznie przeprowadziła sukcesję i proces przekształcenia mojej spółki. Jestem zadowolony z zaproponowanych przez nią rozwiązań. Okazała się przy tym bardzo atrakcyjna cenowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2017-01-19 22:05:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybkie i fachowe załatwianie bardzo problematycznej sprawy. Do tego miła osoba i zaangażowanie w sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2015-03-17 11:20:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromne osobiste zaangażowanie. Dbałość o terminowość wysyłania dokumentów z poświęceniem czasu w weekend i późne godziny wieczorne. Skrupulatność. Otwartość na ludzi. Wysoka kultura osobista, inteligencja i profesjonalim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: W.I. dnia: 2014-07-08 16:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna, kompetentna i do tego przemiła osoba. Krótko mówiąc właściwy człowiek na właściwym miejscu. Polecam. Pani Agato jeszcze raz dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2014-05-09 15:24:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa Pani Mecenas, polecam. Es
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ES dnia: 2014-03-02 15:28:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakość usług, zaangażowanie i rzetelność!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-31 10:04:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją