Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Sebastian Kordel

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubuskie, 65-068 Zielona Góra Pod Filarami 4/2
Telefon: 683299854 Kom. 600349818 Fax: 683299854
Adres e-mail: sebastian(małpa)kordel.pl
Strona internetowa: www.kordel.pl
NIP:
929-112-94-17
Opis działalności: kompleksowa obsługa prawna osób fizycznych i prawnych Słowa kluczowe: adwokat, kancealria adwokacka, zielona góra

Ocena: 91% pozytywna 45x 4x

Jakość usług: 91% wysoka 44x 4x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 38x 6x 4x
Ceny usług: 73% niskie 14x 29x 5x
Ilość opinii w serwisie: 49
Ilość odsłon profilu firmy: 10611
Data utworzenia profilu: 2014-08-29 12:40:41
Data ostatniej aktualizacji: 2016-06-23 13:55:22 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Sebastian Kordel

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Sebastian Kordel rewelacyjnie poprowadzili moja sprawę Mecenas wszędzie jeździł sam szybko działał najlepszy adwokat w Zielonej Górze Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna Jachowicz dnia: 2018-06-06 23:02:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czwarty adwokat którego wynajęłam w zielonej gorze i naprawdę pierwszy którego mogę polecić . ceny normalne ale duże zaangażowanie i skuteczność
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewalipka dnia: 2018-05-19 08:40:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas godny polecenia. Doradztwo i sposób podejścia do klienta - pełne profesjonalizmu. Fachowość i znajomość prawa wykracza ponad standardy wiedzy. Koszty związane z obsługą prawną adekwatne do udzielanej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2018-01-21 22:14:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sebastian raczej Czarek tak powinien mieć na imię dużo czaruje jeszcze więcej obiecuje w moim przypadku trzy sprawy przegrane żal tylko że ewidentnie do wygrania swoją pracę wykonuje nie rzetelnie dla tego człowieka priorytet to szybka kasa człowieka traktuje jak bankomat nie polecam to studnia bez dna jeśli szukasz pomocy to omijaj tę kancelarie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2018-01-08 21:14:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 4 adwokat z którym miałem do czynienia dotychczas i zdecydowanie pan Kordel na plus. mecenas Sebastian Kordel to adwokat przez duże A.....powiem tak tam gdzie inni adwokaci nie mogą lub nie potrafią ....mecenas Kordel to zrobi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol_t dnia: 2016-10-08 10:49:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie szczerze polecam wszystkim Pana mecenasa Sebastiana Kordela. Dlaczego? Bo bedac recydywa i majac kilka spraw kture wydawalo by sie z góry przegraną otóż nie. Pomógł mi i moim znajomym uniknąć odbywania wyroku naprawde dziekijemy i to sa zywe fakty.Pan mecenas stanol na wysokosci zadania i dzieki niemu momo ze mam podwujna recydywe to zdolal pomóc. Szczerze polecam jest niewatpliwie najdkuteczniejszym jak dotad widzialem adwokatem ktury mowi prosto z mostu nie owija w bawelne potocznie mówiąc ita sa dobre relacje klient adwokat.Pozdrawiam panstwa serdecznie
Opinia dodana przez: andrzej trzcinski dnia: 2016-08-29 07:20:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Sebastian Kordel zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie swoim profesjonalizmem i bardzo merytorycznym podejściem do sprawy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2016-08-02 10:49:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, polecam kancelarię adwokacka Sebastiana Kordel. Rzetelny, rzeczowy, adwokat z olbrzymią wiedzą. 5-letnia współpraca w ramach kompleksowej obsługi firmy bez zarzutu. Mecenas stawia się osobiście na każdej z rozpraw, również tych na drugim końcu Polski. Ceny za usługi prawne na umiarkowanym poziomie. Wiele dobrego można także powiedzieć o pracownikach kancelarii. Młodzi, ambitni prawnicy, którzy chętnie pomagają pod nieobecność Mecenasa. Polecam. Adam Garlicki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam Garlicki dnia: 2016-08-01 10:29:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny fachowiec.mily i sympatyczny.kancelaria pracuje w sposób bardzo profesjonalny.dziekuje za duża pomoc w sprawie karnej i rodzinnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek_72 dnia: 2016-07-26 21:52:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Pana Mecenasa. Fachowe podejście i prowadzenie sprawy, stały telefoniczny lub e mailowy kontakt. Raz jeszcze bardzo dziękuję !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek ZG dnia: 2016-07-11 18:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy i zawsze super przygotowany do każdej rozprawy. Profesjonalista. Współpracuje z biegłymi i rzeczoznawcami, którzy są merytorycznie przygotowani oraz terminowi. Cały jego zespół jest również na pięć gwiazdek. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Melissa dnia: 2016-06-22 14:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do mecenasa przyszłam z polecenia. sprawa cywilna o dużą kase i skomplikowana. pomimo tego że w pierwszej instancji przegralismy mecenas napisał apelacje i druga instancja przyznała mi racje. aż się popłakałam jak wygralismy. dziekuej mecenasie. Karolina z Żar
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Karolincia_89 dnia: 2016-06-22 09:02:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadnego kontaktu z mecenasem nie ma doslownie zadnego.Na telefony nie odpowiada umawia sie na rozmowe i nie dotrzymuje slowa.Kasa wysoka wzieta za sprawe i nic doslownie nic nie zostalo zrobione w mojej sprawie,oczywiscie nie ma mowy o zwrocie pieniedzy i to nie malych.Mecenas zachowuje sie nie odpowiedzialnie poprostu dajesz mu pieniadze i tyle nie polecam tego mecenasa
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: NIE ma mowy o reklamacji!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: MAX dnia: 2016-06-19 16:38:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny fachowiec. mecenas wygrał mi sprawę karną z zakresu wyłudzenia. potwierdzam że to jeden z najlepszych adwokatów w regionie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bogusław_23 dnia: 2016-03-15 09:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zleciłem sprawe karna.wczesniej zmieniłem adwokata do tej sprawy.mecenas Kordel jest super fachowcem.dostalem tylko grzywne a prokurator chciał kary duzo surowszej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan12kolsko dnia: 2016-03-08 22:20:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dziękuje za profesjonalne a przede wszystkim zwycięskie poprowadzenie sprawy rozwodowej.dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RobertT dnia: 2016-03-08 13:01:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie potrafi się wysłowić na sprawę wysyła aplikantkę która z każdym zapytaniem dzwoni do szefa (szkoda pisać) kiedy zadasz pytanie mecenasowi - zero konkretów ciągnie kancelarię na nazwisku ojca
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2016-02-06 09:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny i bardzo dobry adwokat. nie pierwszy raz korzystałem z usług pana mecenasa. zawsze szybko i skutecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-01 13:40:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mecenasa artykuły czytałem w gazecie wyborczej i we wprost. stąd wybór. faktycznie adwokat pełna klasa. poprowadził sprawę karną bardzo dobrze. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-01 19:54:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tego pana.czasami tylko cieżko sie z mecenasem skontaktować ale jego aplikantki profesjonalnie udzielają wszelkich informacji.dobra rada;najlepiej przedzwonic do sekretariatu i poprosić aby aplikantki umówiły na spotkanie z mecenasem na konkretna godzinę i dzień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna34 dnia: 2015-10-08 17:40:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie zawsze odbiera telefon i czasami zakręcony. ale potwierdzam że to zdecydowanie jeden z najlepszych adwokatów w Zielonej Górze. czytałem o nim dużo we WPROST
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasiaj79 dnia: 2015-04-19 19:02:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie najlepszy adwokat w Zielonej Górze. bardzo skuteczny i niedrogi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kamilj dnia: 2015-02-22 17:25:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa prawna na wysokim poziomie. pana mecenas jego pracownicy bardzo uprzejmi i pomocni. sprawa wygrana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-01 21:21:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalna porazka!Pan mecenas nie pokazał się nawet na rozprawie tylko przysłał aplikantkę,która nie bardzo wiedziała po co przyszła.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: karola dnia: 2015-01-01 17:34:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa karna poprowadzona bardzo dobrze.byl to moj 4 adwokat w Zielonej Gorze.zdecydowanie najlepszy ale i najdroższy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: jakubowski dnia: 2014-12-27 15:24:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo skuteczny adwokat. szybko i profesjonalnie.zdecyowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomty6 dnia: 2014-12-17 22:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skuteczny i niedrogi adwokat. zawsze na sprawę przychodził osobiście.przygotowany i bardzo merytoryczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franekgorzow dnia: 2014-12-01 09:51:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gdyby nie te opóźnienia to było super :-) nie zawsze odbiera telefon. ale to że jest mega skuteczny to prawda. sprawa karna poprowadzona zwycięsko :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: joananP dnia: 2014-11-25 16:14:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie najlepszy adwokat w Zielonej Górze. bardzo skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasiajop dnia: 2014-11-20 15:29:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny i bardzo doby adwokat. ale bardzo długo czekałem na załatwienie sprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jurekt dnia: 2014-11-08 16:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ogólnie ok :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasiap dnia: 2014-10-30 11:38:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kancelarie znalazłem w internecie.mecenasa znam także z jego artykułów we wprost.czasami cieżko dodzwonić sie do mecenasa ale poza tym wszystko ok.9 na 10
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2014-10-23 23:02:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba bardzo kompetentna.adwokat przez duze A ....polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jozeknowadol dnia: 2014-10-22 17:26:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłem tego mecenasa w internecie.troche rozstrzepany ale jak poszliśmy do sadu na rozprawę to zupełnie inny człowiek.waleczny i agresywny.jak bede miał problem to na pewno do niego wroce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: stasiuz dnia: 2014-10-21 23:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skuteczny i dobry adwokat. najlepszy w Zielonej Górze. Ceny nie małe ale można płacić na raty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: spółkasulechów dnia: 2014-10-21 10:42:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pana mecenasa wybrałem po jego artykułach we WPROST. dla mnie najważniejsze był to ze zawsze był osobiście na rozprawach. ceny nie niskie ale też nie ma tragedii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KamilS dnia: 2014-10-13 09:08:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam. dobry adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rene dnia: 2014-10-12 11:55:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat ktory uratował mi życie :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-10-08 17:32:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi pomógł w sprawie karnej choć sprawa była mega trudna.ma bardzo dobre relacje z sędziami i prokuratorami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2014-10-07 21:35:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody, sprawny, skuteczny.....tak by można było mecenasa Kordela opisać. Na minus nie zawsze odbiera komórke...;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-05 15:46:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mi skutecznie i profesjonalnie poprowadził całą batalię sądową i wygrał dla mnie sprawę,jestem bardzo mile zaskoczony jakością świadczonych usług, jeśli będę potrzebował jeszcze pomocy adwokata to na pewno skorzystam z jego kancelarii
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-10-04 21:49:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzi mi mecenas sprawę cywilna.sprawa była trudna i nadal sie toczy w sadzie. Polecem tego adwokata.ceny normalne ani duzo ani mało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Igorter dnia: 2014-10-03 21:36:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi pomógł w sprawie rodzinnej i karnej.zawsze przygotowany na rozprawę o chodzi na rozprawy osobiście.??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aleksasnder dnia: 2014-10-03 21:24:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: osobiście polecam Pana adwokata Sebastiana Kordel zna się na swoim fachu, pomógł mi przy rozwodzie, dzięki niemu rozwód przebiegł szybko i bezboleśnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DorotaK dnia: 2014-10-03 19:34:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa rodzinna i podział majątku. jestem bardzo zadowlona. Walczył jak lew :-) na sprawy zawsze chodził osobiście i nie wysyłał aplikantek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasiabu89 dnia: 2014-09-14 18:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalna obsługa adwokacka.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: leszekd dnia: 2014-09-05 14:00:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry i skuteczny adwokat.chyba najlepszy w Zielonej Gorze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jeronimoo dnia: 2014-09-02 23:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zleciałem p. mecenasowi sprawę gospodarczą. mieszkam i pracuje w USA. Wszystko odbywało sie drogą emailową. Pan Mecenas i jego aplikantki bardzo pomocni. Polecam kancelarie adw. Sebastiana Kordel
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: daroUSA dnia: 2014-08-30 14:14:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry adwokat. miły i sympatyczny. rzeczowy. duże doświadczenie. do mecenasa trafiłam przez tygodnik WPROST gdzie często czytałam jego wypowiedzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasianb dnia: 2014-08-30 10:47:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją