Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MODERN LOOK Fryzjer , Salon Fryzjerski , Legionowo

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 05-120 Legionowo Słowackiego 37/U1
Telefon: 22 4283473
Adres e-mail: biuro(małpa)salonmodernlook.com
Strona internetowa: www.salonmodernlook.com
Opis działalności: Salon fryzjersko - MODERN LOOK Legionowo Słowa kluczowe: fryzjer, legionowo,salon, fryzjer, jaki, polecacie, polecany, tani, profesjonalny, farba, farbowanie, gdzie, isc, do, fryzjera, warszawa.

Ocena: 97% pozytywna 123x 3x 3x

Jakość usług: 97% wysoka 123x 2x 3x
Terminowość: 99% bez zastrzeżeń 105x 21x 1x
Ceny usług: 96% niskie 116x 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 129
Ilość odsłon profilu firmy: 18676
Data utworzenia profilu: 2010-10-22 16:34:32
Data ostatniej aktualizacji: 2016-06-16 16:47:05 

Opinie o MODERN LOOK Fryzjer , Salon Fryzjerski , Legionowo

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam sprawdziłam bo tyle tu pozytywnych opinii więc się skusiłam. Jestem zadowolona kolor i strzyżenie bardzo fajne , kawka pyszna atmosfera wręcz rodzinna. Od dziś i ja będe polecała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amanda dnia: 2016-06-02 13:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam ni raz nie dwa a a już 4 razy z usług salonu zawsze umawiałam się do innej Pani aby każdą przetestować ..... Co do jakości to super widać, że Panie są szkolone mają fach i pasję w ręku. Jednakże Pani Tatiana najbardziej przypadła mi do gustu chyba pokrewna dusza i to dlatego. Szczerze Polecam !!!! Co do wypowiedzi o PRL wcześniejszej to dziwi mnie to bo salon jest elegancki i niczym nie odzwierciedla PRL'U. No ale jeśli komuś nie odpowiada to za rogiem są dwie Paniusie co jak moja koleżanka do modern się nie dostała bo taki tłok mieli to poszła obok tak ją niejaka Pani Emilia urządziła , że nie zapomni jej do końca życia. Każdy może mieć swoje zdanie więc ja wyrażam swoje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak powodów
Opinia dodana przez: ZadowolonaKlientka dnia: 2016-03-16 21:45:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu, a przede wszystkim z usług fryzjerki Tatiany. Fryzura i kolor dobrany idealnie. Obsługa miła, uśmiechnięta. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-03-07 18:06:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno trafiłam tu z polecenia znajomej do pani Natalii.Od wejścia zaskoczyl mnie salon- brzydki, nieprzytulny, taki z póżnego PRL. Co do samej usługi- strzyżenie niedbałe, kolor włosów inny niż był planowany( może to kwestia farby- zawsze stosowałam Majirel z L'oreal.) Fryzjerka mało delikatna, ciągnęła za włosy, nie mogła ustawić stałej temp. wody w prysznicu. Ogólnie- jestem niezadowolona, nie polecam. Jedyną rzeczą na wysokim poziomie była cena.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Krolock dnia: 2016-02-22 18:18:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy salon fryzjerski, który od samego wejścia zaskoczył mnie gościnnością, otwartością. Miejsce pełne pozytywnej energii, w którym chciałoby się przebywać godzinami. A teraz coś na temat wykonanej usługi. Pani Natalia, o ile nie pomyliłem imienia (ale i tak będzie wiedziała, że to o niej :))Najlepsza fryzjerka u jakiej byłem. Miła, ciepła osoba. Fachowiec jakich mało. Kobieta, która chyba urodziła się z nożyczkami w ręku. Nigdy nie widziałem tak młodego człowieka z tak wielką pasją oraz umiejętnościami . Moja fryzura jest mistrzostwem. Efekt - nie potrzeba słów, po prostu idealnie. Pani Natalia to świetny fryzjer wart polecenia. Dlaczego? Proszę spróbować ;) DZIĘKUJĘ. I do zobaczenia wkrótce :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-24 20:58:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała obsługa klienta , personel utalentowany i widać,że ciągle szkolony. Paznokcie , farba strzyżenie wykonane niezwykle fachowo. Jestem bardzo zadowolona. Opinia szczera i obiektywna co prawda dodana z opóźnieniem - natłok pracy a dziś święto więc mam chwilkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak powodów
Opinia dodana przez: stała klientka dnia: 2015-11-11 14:45:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczorajsza wizyta u Pani Moniki przyniosła zamierzone efekty 2 osoby zapisane 2 osoby profesjonalnie obsłużone cięcie męskie rewelacja , strzyżenie brody na najwyższym poziomie powiem szczerze ostatnie strzyżenie brody było u Jagi Hupało pozostawiało wiele do życzenia a wręcz opierdzielenia. Pani Monika poradziła sobie świetnie a jest to ciężka sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak powodów
Opinia dodana przez: Mario dnia: 2015-10-22 14:32:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałem salonu który nadąża za obowiązującymi trendami ( u faceta to może nie często spotykane). Znalazłem salon w necie i postanowiłem sprawdzić czy opinie są nie przesadzone...tyle pozytywów. Obsługa od drzwi miła i wyjątkowa, strzyżenie uwzględniające wszystkie moje sugestie z profesjonalnym doradztwem. OPINIE NIE SĄ PRZESADZONE ....SALON I OBSŁUGA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE...POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-04 08:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Paznokcie wykonane profesjonalnie odczekałam 4 dni aby sprawdzić czy będzie wszystko ok. Lakier trzyma idealnie i nic się nie dzieje polecam wszystkim tym bardziej, że jest taniej i o wiele milej niż u konkurencji obok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-03 08:42:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój ośmioletni syn jest zachwycony nową fryzurą. Miał do tej pory dłuższe włosy więc było co obcinać. Teraz wygląda naprawdę fajnie, jak mały model. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2015-07-21 13:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodziłam wraz z mężem do Modern do Pani Kasi jak i Pani Emilki. Jakie było moje zaskoczenie kiedy dowiedziałam się, że one nie pracują już w Modern. Zdecydowałam się skorzystać z usług innej Pani. Jakie są moje wrażenia ? Zmiana wyszła mi na lepsze bo strzyżenie i koloryzacja jest o wiele lepsza niż u poprzednich Pań. Jak widać warto dokonywać w życiu zmian ..... Bez obrazy Pani Kasiu i Emilko ale ja pozostanę wierna Modern bo Pań nieobecność wyszła mi na dobre. P.S jeśli to czytają Panie proszę o wykasowanie mojego numeru telefonu i nie wysyłanie żadnych SMSow ponieważ Paniom nie udostępniałam swojego numeru tylko salonowi Modern. Obsłudze Salonu już zgłaszałam ten fakt i mam nadzieję, że również zainterweniuje w tej sprawie Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak powodów
Opinia dodana przez: Wierna Klientka dnia: 2015-07-21 11:13:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełna profesjonalna obsługa ....męskie strzyżenie według najnowszego trendu , otwartość na propozycje i opinie. Pierwszy raz ...ale na pewno TU wrócę. Zdecydowanie polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-07-19 17:32:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u nowej Pani niestety nie pamiętam imienia kolor jednym słowem boski jestem bardzoooooooooooooooBardzoooooooooo zadowolona!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-26 13:24:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kasia jest bardzo profesjonalna a przy tym bardzo sympatyczna. Każda moja wizyta kończy się pozytywnie pod kątem strzyżenia jak i farbowania a dodatkowo wychodzę zawsze wygadana , uśmiechnięta i naładowana pozytywną energią. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-05-05 11:22:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczorajszy balejaż i strzyżenie zrobiło dzisiaj furorę w pracy. Koleżanki w czasie kawki od razu zauważyły zmianę fryzury. Pani Emilko koleżanki wybierają się do pani..... Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak powodów do reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-10 10:17:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedświąteczna farba oraz strzyżenie zrobiły furorę wśród gości odwiedzających mnie w czasie świąt. Jestem bardzo zadowolona będę polecała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-09 09:25:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak jak obiecałam sprawdziłam i dodaję opinię po wizycie. Strzyżenie i modelowanie bez zarzutu wszystko wykonane zgodnie z ustaleniami i jestem zadowolona. Co do atmosfery to super babki tam pracują mogłam się wygadać z blondynką w okularach na każdy temat, czas szybko i przemiło zleciał będę stałą klientką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2015-03-02 15:21:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj i wszyscy domownicy chwalą moją fryzurę. Więc jestem bardzo zadowolona !!!!! Ceny kompletu farba , strzyżenie i modelowanie niskie choć zakład wygląda na bardzo ekskluzywny i drogi. Byłam z tutejszego polecenia, które w 100% się sprawdziło. Tak samo będę polecała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-28 19:12:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj oglądałam powtórkę programu tv. W programie salon pokazano jako najlepszy w okolicy no i szkolił inny salsalon. Wybieram się na wizytę. Dodatkowo popytam o ten salon znajome i polecają tak samo.po wizycie dodam opinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2015-02-04 10:43:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam z tutejszego polecenia i podpisuję się w całości pod pozytywnymi opiniami .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-16 17:16:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszytsko zle
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: il dnia: 2015-01-07 11:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak to określiły koleżanki w pracy : o u fryzjera byłaś ......... jakoś odmłodniałaś a kolor masz zniewalający. To mówi wszystko samo za siebie. Dziękuje!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-11 17:06:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyne godne uwagi i polecenia miejsce w Legionowie gdzie szybko , sprawnie i na najwyższym poziomie wykonają każdą fryzurkę. Dzięki i pozdrawiam. Marlena
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2014-12-02 17:13:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zadowolona! Salon spełnił moje oczekiwania pod wszelkimi względami. Byłam pierwszy raz i zostałam klientką Pani Natalii, która zaskoczyła mnie swoim podejściem i nastawieniem. Okazała się być profesjonalna w każdym calu. Potrafiła mnie wysłuchać i wywnioskować o jaką fryzurę tak naprawdę chodzi. Z moich włosów zrobiła arcydzieło, które moim zdaniem jest godne pochwały. Z przyjemnością zapiszę się na kolejną wizytę do tej samej Pani. Mam nadzieję, że nie pomyliłam imienia ale jestem tak zapracowana, że opinie dodaję teraz . Niestety uroki pracy w korporacji….
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak powodów
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-07 00:15:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do salonu chodzimy rodzinnie mąż zachwycony córka również no ja oczywiście tez.O jakości usług i profesjonalizmie w tym miejscu można by pisać w nieskończoność ,tak bardzo odbiegają one od tego co można zastać w innych salonach.Panie cechują się ogromna wiedzą, talentem i pasją w swoim zawodzie idealnie do tego kreują wizerunek oraz potrafią odpowiednio doradzić fryzurę. Z całą pewnością to salon nr 1 w Legionowie GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-10-14 10:15:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miłe zaskoczenie bo takiego salonu szukałam od dawien dawna . Trafiłam przypadkowo bo na FB znalazłam profil pomyślałam czemu nie odwiedzić ich? Ze strzyżenia i malowania włosów jestem zadowolona i tak samo polecam tu jak i na FB.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-07 10:28:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam sprawdziłam i POLECAM. P.S kawka pyszna a fryzura super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-16 18:18:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ale to bardzo dziękuje Pani Katarzynie za przemiłą i profesjonalne wykonanie usługi strzyżenia. Koleżanki są zachwycone i już się wybierają do Pani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak powodów !!!!!!!
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-09-02 20:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła i profesjonalna obsługa , ceny niskie . Jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-18 17:55:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam fryzjerkę Tamarę z tego salonu .trafiłam tu zupełnie przypadkiem ,ale z ręką na sercu polecam powierzenie swoich włosów w jej ręce. Włosy świetnie się układają ,do tego ta Pani poleciła mi fajne kosmetyki, które rewelacyjnie działają na moje włosy. Po zeszłotygodniowej wizycie w tym salonie wszyscy są zachwyceni moja fryzurą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2014-07-22 10:35:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz byłam w tym salonie na zabiegu kosmetycznym. Jestem bardzo zadowolona moja skóra promienieje a cały zabieg był wykonany profesjonalnie i w miłej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-18 16:35:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje sobotnie odwiedziny tego zakładu potwierdziły tutejsze wszystkie pozytywne komentarze. Miejsce godne uwagi nawet najbardziej wymagającej klienteli, profesjonalizmy i zaangażowanie w prace fryzjerek widać na każdym kroku. Jestem bardzo zadowolona z upięcia fryzura wytrzymała całe wesele oraz poprawiny. Serdecznie dziękuję Pani Tatianie za przepiękne upięcie włosów mojej córce a Pani Kasi za upięcie mojej fryzury.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak powodów
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2014-06-30 11:12:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wielka ochotą chcę poinformować ze byłam ostatnio u pani emilki i jestem bardzo zaskoczona iż usługa była darmo profesjonalne zrobiona a kolor idealny .serdecznie pozdrawiam:-)
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: anna
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-06-06 10:48:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Tatiana i Kasia są rewelacyjne co do trzeciej Pani to nie miałam okazji korzystać z jej usług ale odnoszę wrażenie, że jest zbyt gadatliwa a czasami nawet męcząca. Takie odczucie odniosłam w czasie mojej ostatniej wizyty. Mimo to w 100% polecam obie Panie nie raz nie dwa korzystałam z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stała klientka dnia: 2014-05-22 16:32:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W zeszłym tygodniu wybrałam się do tego salonu na strzyżenie i jestem zaskoczona, ponieważ rzadko się zdarza aby w salonie była taka profesjonalna obsługa. Pni Kasia zasugerowała mi lekką zmianę fryzury i jestem zadowolona, że się zgodziłam na taką metamorfozę.Włosy układają się o niebo lepiej. Na pewno odwiedzę ten salon w niedługim czasie ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-05-08 10:16:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dodaje swoje zdanie dopiero teraz bo teraz wrocilam do domu. Bylam dzis kolor idealnie dobrany, fryzura wymodelowana tak ze jutro do pracy (albo i na urlop kto to wie jak bedzie ;))w niej wyjde bo pewnie sie utrzyma skoro wytrwala dzisiejsze tance ..... jestem bardzooooooooooooooooo ale to barrrrrdzzzzzzoooo zadowolona. POLECAM w 100% ceny niskie , jakosc wysoka , pytaja to pisze ;) pozdrawiam moja juz na stale fryzjerke ale na boga jak ma na imie nie pamietam moze jutro przypomne sobie. P.s juz rezerwuje termin na moje panienskie i wesele!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: boze jakie reklamacje brak powodow
Opinia dodana przez: nie powiem bo zakrecilam sie ale obsluga i tak pozna kto :) dnia: 2014-04-30 01:07:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam, byłam 18.04.2014. Obsługa bardzo miła i serdeczna, kolor i strzyżenie rewelacja. Wizyta w takim salonie to czysty relaks :) Napewno wpadne jeszcze nie raz :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia_P. dnia: 2014-04-24 09:03:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Tatiany. W dniu dzisiejszym miałam , możliwość zweryfikowania tutejszych pozytywnych opinii. Słowa przedmówczyń potwierdziły się w 100%. Salon bardzo ładny , czysty i zadbany. Jakość usług bardzo wysoka a ceny niskie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dzisiejsza klientka dnia: 2014-04-23 15:02:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj i kolejny raz kolor wyszedł idealnie, strzyżenie i modelowanie na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2014-04-03 18:20:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce to jest warte odwiedzenie , Pani Tatiana jest przemiła i zna się na swoim fachu. Jestem bardzo zadowolona z koloru i strzyżenia. Pozdrawiam Anna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak powodów do reklamacji
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-03-04 10:18:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kochani dziękuję Wam za sobotę !!! Zabieg kosmetyczny, koloryzacja oraz wspólna wizyta w salonie Madame bra-fittingu nic więcej kobiecie do szczęścia nie trzeba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorotka dnia: 2014-02-11 12:11:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam , dzisiaj niestety było małe opóźnienie bo 2 fryzjerski i Pan fryzjer już nie dawali rady obsługiwać takiej ilości klientów a co chwile ktoś wchodził i chciał skorzystać. Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona . Z czystym sumieniem polecam ten salon. Dodaje wpis bo tu znalazłam polecenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dzisiejsza klientka dnia: 2014-02-08 16:35:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-07 12:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bo jest to rewelacyjny fryzjr. Tu dobiorą fryzurę i kolor. chodzę do Pań z tego salonu od lipca i zawsze wychodzę z usmiechem na twarzy. Ostatnio byłam u Pani Kasi, która umie super dobrać fryzurę odpowiednią dla kształtów twarzy i zna się na tym bardzo dobrze , jednym słowem opisując jest to salon na medal , który polecam każdemu !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nigdy nie miałam powodów do reklamacji
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2014-01-25 09:38:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana kosmetologa, ma podejście do klienta zna się na fachu!!! Wiele kosmetyczek mówiło, że sie nie da , , że to w kilku zabiegach a tu masz babo placek po pierwszym zabiegu mój mankament znikną. Oczyszczanie zrobione bezboleśnie , po plamach nie ma już śladu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-23 17:52:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon jak salon czyli ładnie , czysto , sporo miejsca, co do strzyżenia to wszysko jest ok. Włos układa się dobrze , cięcie tak jak chciałam , ceny niskie. tu znalazłam polecenie więc i ja dodam swoje skromne zdanie. Czy będę klięntką tego miejsca ? TAK!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2014-01-13 17:47:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziłam to miejsce wczoraj i co? Potwierdziły się wszystkie dodane tutaj opinie. Strzyżenie bardzo fajne , kolor ładny cena niska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-10 11:26:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Wszystkich, chciałabym tutaj podzielić się refleksją z wizyty w salonie, kiedy trafiłam tutaj pierwszy raz byłam pozytywnie zaskoczona, teraz byłam trzeci raz i muszę przyznać że salon ten bardzo dba o klientów a pracujący tutaj fryzjerzy są bardzo dobrymi fachowcami. Jeżeli ktoś szuka salonu z miłą atmosferą i wysoką jakością usług to ten salon spełni jego oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Legionowska dnia: 2013-12-16 15:37:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj na zabiegu u Pana kosmetologa atmosfera rewelacyjna. Pan kosmetolog na każdy temat porozmawia , pośmieje się ale i w trakcie „roboty” informuje co i jak i po co robi więc cały czas wiem co się dzieje. Moja twarz , szyja jest odmłodzona …. Dawno takiej nie miałam. Ten zastrzyk co robiłam naprawdę działa więc polecam wszystkim bo jest tanio i przemile a efekty są rewelacyjne!!!!! Co do fryzjera to korzystałam kilkakrotnie i tak samo jestem zadowolona. Miejsce jest godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2013-12-13 16:34:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na wizytę umówiłam się po przeczytaniu pozytywnych ocen. Jako, że Legionowo to nie moje miasto rodzinne ani zamieszkania to miałam pewne obawy ... jak się okazało NIE POTRZEBNIE - profesjonalistki z salonu zrobiły fryzurę zgodnie z ustaleniami wszystko pięknie i pachnąco - polecam gorąco ten salon !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: assiak dnia: 2013-12-11 16:04:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam ten salon fryzjersko kosmetyczny. Od niedawna bo od ok roku korzystam z usług ale jestem bardzo zadowolona. Panie są niezwykle sympatyczne i potrafią słuchać wskazówek klienta co do fryzury ale potrafią też doradzić. Dzięki niezwykłym zdolnością tworzą fachowe i wręcz cudowne fryzury na przyjęcia jak i na codzień. Niezdecydowanym panią polecam salon bo proszę wierzyć naprawdę warto iść i się przekonać!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: irena dnia: 2013-12-06 19:29:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam , szukałam i znalazłam miejsce gdzie mogę dodać swoje zdanie na temat tego miejsca (na temat wszystkich moich wizyt jako blogerka dodaje komentarze , bo to ma znaczenie dla wielu osób szukających ciekawych i godnych polecenia miejsc) Gabinet odwiedziłam po poleceniu koleżanki , która była bardzo zadowolona. Po zabiegach moja twarz jest oczyszczona jak nigdy dotąd a przebarwienia zostały bardzo zmniejszone. Zabiegi wykonywane są z niezwykłym podejściem i w bardzo miłej atmosferze, najprawdopodobniej na odczucia wpływa kontakt z klientami pana który robi wszystko co zechcemy. Serdecznie pozdrawiam. Joanna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-12-05 17:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dodaje opinię bo tu znalazłam wiele pozytywnych i to zachęciło mnie do odwiedzenia tego salonu. Dzisiaj byłam u Pani Kamili , troszkę sie obawiałam bo wiadomo w TV wypadła jak wypadła. Teraz wiem, że magia telewizji to istna bujda i wszystko pod publikę robione i dla oglądalności….. Kolor jaki zrobiła mi na głowie i strzyżenie nie pozostawia żadnych zastrzeżeń!!! Ta Pani jest fachowcem w swoim zawodzie i doskonale wie co i jak robić aby klientka była zadowolona. Szkoda, że TVN wyprowadził ją z równowagi i w programie telewizyjnym była tak zestresowana….. Wszystkim co szukają swojego fryzjera bardzo ale to bardzo polecam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-30 14:25:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie w tym zakładzie są rewelacyjne. Byłam u P. Kamili , Kasi i trzecie nie pamiętam ale strzyżenia czy farbowania zawsze są wykonane z wielka dbałością o detale. Szukałam jakiś promocji salonu bo często dodają ogłoszenia a trafiłam tu więc się wypowiadam bo nie wiedziałam, że można dodawać opinie. Bardzo i czystym sumieniem polecam wszystkim wszystkie Panie z tego zakładu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak powodów
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-11-07 15:30:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne miejsce , pomimo że moje dziecko obawiało się fryzjera, dzisiaj zabawiany przez Panią fryzjerkę i Pana z recepcji bez problemu dało obciąć włoski. Dziękuję bo w Legionowie od tygodnia próbowałam gdzieś obciąć włoski synkowi a dopiero dzisiaj to sie udało w tym salonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2013-11-05 18:22:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No dobrze, nie tak całkiem nowy – bo czarny już wszak kiedyś był, ale to było ponad rok temu więc już w sumie nie prawda ;) Po wizycie w Modern Look Legionowo tym samym co to rewolucja była na kanale TTW w programie Ostre Cięcie nie mogę się ciągle przyzwyczaić, że na głowie jest tak spokojnie. No bo co to jest kilka zielonych pasemek gdzieś tam migających z prawej strony łba? ;) Doskonale sobie zdaję sprawę, że wyglądam lepiej, poważniej, fajniej – a nie jak koczkodan, ale parę dni musi minąć zanim okrzepnę ;) Jak było? Super. Pan Mariusz i Pani Kasia zajeli się mną full profesjonalnie, mieszali farbę, szukali odcieni, zabawiali rozmową i w ogóle atmosfera jak w domu przy kawie z psiapsiółką. A i co mi się bardzo podoba, szyby fajnie zaklejone specjalną folią z dziurkami i nikt z ulicy nie podgląda co się dzieje, czyli spokojnie przez 1,5 godziny można wyglądać jak czupiradło. W Modern Look mają jeszcze kosmetykę. Rozumiecie – idziesz sobie, siadasz sobie wygodnie w fotelu i przez cały czas zabiegu skacze wokół Ciebie facet, możesz się napić kawki, herbatki i mieć dużo przyjemności. A potem jeszcze wyglądasz zjawiskowo, więc same plusy. Chyba się w przyszłym tygodniu wybiorę, skoro mam dłuższy urlop, to niech coś z tego mam, nie tylko remont i rwemont w chałupie. Foto można zobaczyć na http://wykombinowane.com/uroda/calkiem-nowy-leb/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak powodów
Opinia dodana przez: Ania Korzeniowska dnia: 2013-10-19 15:20:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja pierwsza wizyta miała miejsce u fryzjera z polecenia całkowicie przypadkowego. Jechałam z pracy do domu. Jak to bywa w WKD nudziłam się a obok siedziała jakaś Pani koło 40tki więc zaczęłyśmy rozmawiać. Temat zszedł na włosy bo kobieta ta miała bardzo ładny kolor i uczesanie . Mimo chodem od słowa do słowa poleciła mi to miejsce. Poczytałam w Internecie i wszędzie jest sporo pozytywnych opinii. Postanowiłam skorzystać z usług. Kolor i strzyżenie bardzo fajne nie powiem nic o modelowaniu bo zawsze tylko susze włosy. Siedząc i czekając , aż farba zadziała poczytałam o usługach kosmetycznych i zapisałam się na zabieg oczyszczania . Jakie było moje zdziwienie, że nie ma kosmetyczki a jest PAN!!!! Usługę wykonał bardzo fachowo , dostałam do domu kosmetyki – próbki naprawdę świetne. Ogólnie rzecz biorąc jestem BARDZO ZADOWOLONA z usług fryzjerskich jak i kosmetycznych. Już zapisałam się do Pana kosmetyczki na kolejny zabieg.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-10-02 16:46:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z wielu salonów w Legionowie z różnym skutkiem…. Natomiast ten salon oferuje usługę na najwyższym poziomie. Z pewnością będę polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak powodów do reklamacji
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-09-26 18:01:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłam u pana Mariusza ,przesympatyczny człowiek ,na każde moje pytanie udzielił odpowiedzi, mam nadzieje że pomoże mi z moim problemem z którym walczę od lat…. Zabieg kosmetyczny wykonany niezwykle profesjonalnie , a od piątku moja skóra jest promienna i bardzo świeża. Wyszłam bardzo zadowolona i na pewno będę kontynuować zabiegi w tym salonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-23 15:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce to odwiedziłam po poleceniu koleżanki. Osobiście jestem zadowolona ze strzyżenia i czesania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2013-09-17 16:13:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług kosmetycznych jakie w tym salonie wykonuje Pan Mariusz. Jakiś czas temu byłam na zabiegu oczyszczania i intensywnego nawilżenia skóry twarzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-29 14:51:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zasugerowałam się opiniami uzyskanymi o tym miejscu na tutejszym portalu. Co mogę powiedzieć po mojej niedawnej wizycie – nadmienię, że związanej z wykonywaną pracą i nowym projektem . Moim zdaniem miejsce to jest takie jak większość salonów fryzjerskich czy SPA jakie odwiedzam na terenie Warszawy czy w innych miastach, jednakże na terenie Legionowa jest to chyba ewenement na skalę miejsca wręcz topowego i ekskluzywnego. Dlatego moja opinia będzie spora. Dawno nie spotkałam się z takim podejściem do klienta. W salonie zostałam miło przywitana , dokładnie ustaliłam ze stylistką co i jak będziemy robić, pani tak zrozumiale rozmawiała, że wręcz widziałam moją nową fryzurę oczami wyobraźni. Zaproponowano mi wodę , herbatę lub kawę. W czasie wykonywania fryzury byłam cały czas w centrum uwagi , stylistka nie rozpraszała się na innych sprawach, jak to często bywa w innych miejscach. Fryzura wykonana niezwykle profesjonalnie i ze wszelką dbałością o detale. Po zakończeniu usługi malowania , strzyżenia i modelowania i uiszczenia opłaty 140 zł podziękowano mi za przybycie i miło zaproszono na kolejną wizytę. Co to kosztów całościowych są one bardzo niskie ponieważ miejsce to wygląda na salon gdzie za tego typu usługę powinno się zapłacić słono. Stąd cena jest bardzo miłą niespodzianką ale niestety koszt nieadekwatny do jakości usług jakie to miejsce reprezentuję , ponieważ powinni się cenić więcej a dlaczego ? odpowiedź jest prosta miejsc tak przyjaznych z tak fachowym personelem jest mało na naszym terenie a jak wiadomo za jakość się płaci. Jestem bardzo zadowolona dlatego wyjaśnię dlaczego wizyta była związana z moją pracą . Już od października w miesięczniku o tematyce modowej będziecie mogli Państwo przeczytać o najlepszych miejscach skupiających się na usługach dedykowanych Kobietą biznesu jak i nam matką polką . Cykl artykułów będzie poświęcony firmom o profilu fryzjerstwo , kosmetyka Day SPA. Wszystkie zamieszczone artykuły będą szczerze opisywały odczucia tajemniczego klienta. Szczerze wieżę, że właściciele tego miejsca po uprzednim kontakcie zgodzą się na umieszczenie Salonu Modern Look w naszym miesięczniku. Wszystkim szczerze polecamy to miejsce !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak powodów do reklamacji
Opinia dodana przez: Anna Jabło... dnia: 2013-08-14 10:42:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Marlena, za twoją opinią byłam z maluszkiem nie pisałaś, że mają specjalny fotelik dla dzieci w formie grającego auta. Mój karolek pierwsze strzyżenie zaliczył bezstresowo i z usmiechem na twarzy. Wniosek i ja polecam. P.S zapisałam sie na balejaż i strzyżenie więc dodam opinie po wizycie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-08 14:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam , sprawdziłam więc się wypowiem. Pozytywnie zaskoczyło mnie podejście fryzjerki do pracy. Pani nie bała się odradzić mi wybranej fryzury , odpowiednio argumentując , zaproponowała swój pomysł z którego jestem zadowolona. Nigdy dotąd nie spotkałam się z czymś takim aby fryzjerka odradziła wybraną fryzurę a dodatkowo rzeczowo i konkretnie wyjaśniła dlaczego. W innych miejscach słyszałam zawsze, że to może pani nie pasować , będzie pani wyglądała nieciekawie itd. a tu same konkrety co i jak i dlaczego. Byłam pierwszy raz w zeszłym tygodniu ale już planuję kolejną wizytę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-07 14:20:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram miejsce to jest bardzo fajne a i usługi świadczą na najwyzszym poziomie i w rozsądnych cenach. Jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2013-08-02 16:07:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio oglądałam powtórkę programy TV o tym Salonie a , że jestem z Warszawy to jednak niedaleko jest więc podjechałam. W salonie jednak wzięli do siebie wszystko z programu. Jest czysto , na stole piękne kwiaty , kawka pyszna. Pani Kasia istna wirtuozka tak machała nożyczkami, że myślałam, że jestem w operze a nie u fryzjera bo to istna dyrygentka!!! Macha nożyczkami jak batutą. Efekt zniewalający włosy są super obcięte a fryzurka się układa rewelacyjnie. Co do terminowośći to niestety było tyle ludzi wczoraj, że mieli małę opóźnienie ale wybaczam to.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Warszawianka dnia: 2013-07-24 08:22:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa , miejsce przyjazne dla mamy i dziecka. Jakiś czas temu byłam z synkiem na 1 strzyżeniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2013-07-16 16:46:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie z polecenia koleżanki u Pani Katarzyny. Bardzo fachowa porada kolor jaki zrobiła mi jest bardzo ładny. Tak jak obiecałam polecam salon dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-07-05 14:33:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak samo byłam w sobote na tym, włosy są super miękkie i błyszczą. Czesanie i strzyżenie bardzo ładne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-01 09:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pani Kamili na regeneracji włosów ultradźwiekami i chyba podczerwienią jakoś tak nazywa się ten zabieg. Całoś trwała może z 20 minut nastepnie modelowanie. Moje włosy do dzisiaj są wręcz idealne. błyszczą są miękkie i jedwabiste. Jeśli ktoś zastanawia się nad tym zabiegiem to polecam pomimo, że tylko raz robiłam ale efekty sa rewelacyjne. Za tydzień jestem ponownie!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-26 11:28:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Ada. Cieszę się, że ktoś uważa tak jak ja. Ja tak samo zawsze sprawdzam lampę o tej kwestii powiadomił mnie Pan Mariusz bo wcześniej chodziłam gdzieindziej i nie było efektów!!!! Stąd Pan Mariusz powiadomił mnie, że zazwyczaj lampa ma żywotność około 100000 impulsów i pokazał, że w ostatnim czasie wymieniał. Na moim ostatnim zabiegu miał coś około 20 000 strzałów. Teraz zawsze proszę o pokazanie licznika więc niestety Pan Mariusz sam sobie zrobił dodatkowy problem bo jak nie wymieni lampy to wyjdę. Jestem po drugim zabiegu w tym miejscu a efekty są świetne więc polecam ja robie bikini i nogi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: legionistka28 dnia: 2013-06-21 15:34:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet i jego oferta wyglądają bardzo zachęcająco :) Koleżanki polecały mi zabiegi, więc zastanawiam się nad depilacją bikini IPLem. Czytałam o zabiegu w wielu źródłach. Wiem, że konieczna jest wymiana przez gabinety lampy wewnątrz głowicy zabiegowej. Wtedy zabieg na pewno będzie bezpieczny i skuteczny. Ta lampa wewnątrz zwyczajnie się zużywa i tylko regularnie wymieniana gwarantuje udaną terapię.Na pewno przed zdecydowaniem się na serię zabiegów w Gabinecie upewnię się w serwisie głowicy. Wy też pytajcie o certyfikat :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2013-06-14 15:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam wczoraj na balejażu jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-04 09:32:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mariusz jest wyjątkowy byłam na liftingu u niego 4 raz efekty są super a moje zmarszczki powiedzialy dowidzenia polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-27 19:32:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja wczoraj byłam na balejażu i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-22 09:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam salon ten jest naprawde sprawdzony i godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-05-20 14:53:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na czymś tam mikro... u Pana Mariusza, Jestem bardzo zadowolona, zabieg wykonany rewelacyjnie a ile się nagadałam na wszystkie pytania uzyskałam fachową odpowiedź i radę. Za tydzień jestem na jakimś innym zabiegu ponownie bo tanio a naprawde Pan Mariusz Jest rewelacyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-17 16:53:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług kosmetycznych i jestem baaardzo zadowolona. Efekt na prawdę widoczny, obsługa bardzo miła i profesjonalna. Uzyskałam nawet parę przydatnych rad. A przy tym wszystkim miałam chwilę fajnego relaksu :) Fryzjerstwo mam dopiero w planach, więc jak tylko skorzystam na pewno napiszę ;) Z usług kosmetycznych zamierzam korzystać regularnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2013-05-12 20:24:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem tego fryzjera. Tak ładnego miejsca w Legionowie jeszcze nie widziałam!!! Byłam 1 raz i na pewno nieostatni. Zapisałam się na peeling kawitacyjny więc dodam opinie o kosmetyce jak będę po zabiegu. Co do fryzjerki to nie mam zastrzeżeń wszystko czyli farba i strzyżenie wykonane prawidłowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-07 13:02:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce niezwykle ładne , personel miły, smaczna kawa , jakość usług super. Czego więcej oczekiwać skoro dla mnie wszystko w tym miejscu jest świetne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-27 13:37:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłam w poniedziałek , czyli niestety już po nagraniu i nie miałam okazji tak jak przedmówczyni spotkać panów. Jedna rzecz jaka zauważyłam to zmiany salon jest pięknie oklejony, ja widzę wszystko a ludzie zewnątrz mnie nie widzą . Daje to wielkie poczucie prywatności. Wewnątrz jakby więcej miejsca i piękniej ale sama nie wiem co zostało zmienione i czy w ogóle coś w środku . Kolejna rzecz jaką zobaczyłam to nowe tchnienie w tym miejscu jakaś pozytywna energia. Pani Kamila, która obsługiwała mnie wcześniej wiele razy tak samo zmieniła się zawsze była milczkiem a teraz jakby rozmowniejsza a co do fryzury to super doradzona i zrozumiałyśmy się w 100% oby tak dalej a sukces będzie gwarantowany. Z niecierpliwością czekam na emisję programu w telewizji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-25 10:24:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja byłam w zeszłym tygodniu i szok bo w salonie była ekipa filmowa a na kanapach siedział Pan Andrzej Wierzbicki i Tomasz Szchmidt. Pomimo zamieszania jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-23 16:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na zabiegu mikrodermabrazji , moja skóra jeszcze nigdy nie była tak promienna i zdrowo wyglądająca!!!! Pewnie to zaleta tego zabiegu i maski jaka miałam nakładaną. Najważniejsze, że efekt jest rewelacyjny. Co do cen to bardzo tanio bo zapłaciłam za twarz i szyje do dekoltu 90 zł. Tak jak obiecano efekt jest świetny , zero zaczerwienien itd. Więc to nie był 1 i ostatni zabieg. za jaskieś 2 tygodnie jestem ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-14 08:48:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa pani Kamila jest genialna , super klimat byłam tam pierwszy raz i na pewno wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-12 06:54:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak jak obiecałam dodaje wpis po sobotniej wizycie. Kolor bardzo wyrazisty i lśniący a więc 100% zadowolenia. Strzyżenie - pazurki są świetne, włosy układają się bez problemu. Wniosek tak samo 100% zadowolenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Simona Żórawek dnia: 2013-04-08 16:41:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja chodzę na laser i liposukcje do Pana Mariusza. Początkowo obawiałam się a może krępowałam sama nie wiem jak to opisać bo to jednak mężczyzna. Moje obawy były bezzasadne Pan Mariusz ma niezwykłe podeście do kobiet więc polecam. Do fryzjera zapisałam się na sobotę więc powiem co i jak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Simona Żórawek dnia: 2013-04-03 15:22:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na farbce i refleksie, kolor fajny, paski refleksu widoczne tak jak chciałam. więc wszystko jest ok. dodaje wpis bo tu znalazłam polecenia tego fryzjera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-03-29 15:55:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kocham nozyczki Pani Kamili, polecam z czystym sumieniem, tesknie za Pani cieciami, obecnie dostalabym niezly ochrzan ze znowu musi zaczynac moją fryzure od podstaw, ale jestem poza Legionowem i Polską i przez to ze nie mam zaufania do nikogo poza Nią , troche "zarosłam". Pani Kamila jest NAJLEPSZA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-22 09:28:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem, jestem bardzo zadowolony. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-20 17:57:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam 1 raz w sob. bo dopiero od tygodnia mieszkam w Legionowie a zakład jest w moim bloku. Farba i cięcie wykonane profesjonalnie i tak jak tego oczekiwałam. Zakład spokojnie może liczyć na moje kolejne odwiedziny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: L. dnia: 2013-03-11 15:00:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klimat salonu oraz uśmiech pracowników bardzo pozytywnie wpływają na atmosferę panującą w salonie oraz nastrój wewnętrzny klientów. Usługi bardzo profesjonalne, doradztwo również. Jestem w pełni zadowolona z usług świadczonych w Państwa salonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2013-02-27 08:56:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja korzystam z zabiegów trwałego usuwania owłosienia i jestem bardzo zadowolona. Jestem już po całej serii na nogi a owłosienia nie ma i nie powróciło. Obecnie robie pachy bo jest tanio a w moim wypadku efekty bardzo zadowalające. Co do przedmówczyni to nie wiem dlaczego tak się stało ale ciekawa jest to sytuacja może brała pani jakieś pigułki antykoncepcyjne? Ja miałam taką sytuacje 2 lata temu jak robiłam w warszawie. Teraz robie w MODERN a pigułki odstawiłam i wszystko jest ok. Polecam wszystkim ale tak jak z leczeniem i w tym wypadku jest sporo przeciwwskazań więc najważniejsza jest rozmowa i zastosowanie się do wszystkich zaleceń wtedy będzie ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2013-02-21 10:02:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam wszystkich przed wykonaniem zabiegu laserowego usuwania owłosienia. Po sześciu zabiegach efekt jest taki jak przedtem. Włosów obsolutnie nie ubyło. Wydałam niepotrzebnie pieniądze i zraziłam się do zabiegu. Niestety zabiegi prawdopodobnie wykonane były nieumiejętnie bez odpowiedniej wiedzy - opinia dermatologa, do którego udałam się na konsultację w tej sprawie.Porażka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Efekt trwałego usunięcia owłosienia miał nastąpić ma maksimum sześciu zabiegach laserem. Okazało się, że efekt po wszystkich zabiegach jest zerowy. Włosy rosną dokładnie tak samo jak wcześniej.
Opinia dodana przez: Adriana W. dnia: 2013-02-15 11:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam z ciekawości i sprawdziłam te wszystkie pozytywne komentarze. Więc po mojej wizycie wypada dodać komentarz. Będzie oczywiście pozytywny. Farba zrobiona szybko i tak jak chciałam, strzyżenie bez zastrzeżeń. Tak samo polecam bo na własnej skórze a raczej włosach przekonałam się to miejsce jest naprawdę warte odwiedzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-14 16:51:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką tego salonu od prawie 2 lat i znalazłam tu wszystko czego można szukać, a więc profesjonalną obsługę, prawdziwą pasję w stylizacji włosów oraz miłą atmosferę, która sprawia, że chętnie tu wracam i zawsze wychodzę zadowolona. Pozdrawia dla Pani Kamili
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2013-02-08 14:16:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu znalazłam miejsce, gdzie super można ściąć włosy, zrobić kolor i fryzjerka potrafi doradzić. Nic nie trzeba potem robić z włosami, same się układają i wygląda się świetnie. Niestety miejsce to jest mało widoczne z centrum bo zasłania ZUS ale warto podejść. Ja dowiedziałam sie o Modern Look kiedy byłam na paznokciach u Martyny w Cosmo a oni są za ścianą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-29 12:20:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje sobotnie odwiedziny kolejny raz potwierdziły, że ten zakład fryzjerski jest najlepszy!!! Baljeaż i strzyżenie bardzo ładne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak powodów do reklamacji
Opinia dodana przez: K. dnia: 2012-12-10 10:21:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam z polecenia i powiem, że warto bo tanio, ładnie , Jakość wykonania fryzury bardzo dobra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-03 16:58:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne i sympatyczne miejsce byłam dziś malowałam włosy, kolor bardzo ładny. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-18 16:39:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani fryzjerki w tym salonie chodzę od niedawna bo jakieś 6 mc. Jestem zadowolona zawsze wie czego wymagam odnośnie koloru czy strzyżenia. Rozumiemy się w 100% stąd moje zadowolenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2012-10-10 13:22:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w salonie 2 raz i drugi raz jestem pozytywnie zaskoczona. robiłam balejaż. Kolor bardzo naturalny , włosy w doskonałym stanie i to mnie zaskoczyło bo zawsze po balejażu miałam suche i jakieś jakby popalone a tu drugi raz nie mam takiego mocnego efektu. Salon czysty i bardzo ładny. Jedyna rzecz jaka jest problemem to słońce, ale pan z kasy zasłonił rolety i włączył klimatyzacje , więc ta niedogodność natychmiast została zniwelowana. Po 2 wizytach wiem, że już zostałam stałą klientką. Wcześniej jeździłam do warszawy ale to jednak kawałek drogi no i ceny znacznie większe a mi jak chyba każdemu zależy na oszczędnościach a w tym salonie jest sporo taniej niż w warszawie. Pozdrawiam Marika Kuzniecow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika Kuzniecow dnia: 2012-07-31 11:01:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie tym korzystam z zabiegów fotodepilacji i jestem bardzo zadowolona. Pierwszy zabieg wykonywała Pani Kamila lub Kasia nie pamiętam dokładnie imienia, jednak moja koleżanka poleciła mi Pana Mariusza z tego samego Salonu, więc zaciekawiona spróbowałam. Pan Mariusz jest niezwykle delikatny w wykonywaniu zabiegu okolic bikini, ma niezwykle medyczne podejście do klientki, zawsze porozmawia wyjaśnia zasady i mechanizmy zabiegów jak i rozmawia o przyziemnych rzeczach stąd cały zabieg wydaje się bardzo krótki a atmosfera pozwala zapomnieć, że jest się tylko w skąpych majteczkach lub bez. Z 2 zabiegiem odważyłam się na wykonanie bikini głębokiego oczywiście Pan Mariusz wykazał się niezwykłym profesjonalizmem. Jestem po 4 zabiegach włosów prawie nie ma. Pozostał mi jeden zabieg do zakończenia serii ale tak bardzo jestem zadowolona, że zdecyduje się na zamykanie naczynek. Panie Mariuszu gratuluję niezwykłych umiejętności i predyspozycji ponieważ w tak intymnych zabiegach jest Pan bardziej profesjonalny od niejednego ginekologa. Z czystym sumieniem polecam i będę polecała. P.S koleżanki jakie były na zabiegu z mojego polecenia tak samo są zadowolone więc jednak warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jakie reklamacje nie ma powodów
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2012-07-27 10:41:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaciekawiona pozytywnymi opiniami odwiedziłam ten salon w sobote i z czystym sumieniem podpisuje się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami. Fryzura wytrwała całe wesele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2012-07-10 10:38:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do tego salonu od prawie 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Co do poniższego komentarza mogę się odnieść bo znam sytuacje jako klientka w salonie były zmiany w pracownikach została Pani Kamila. obecnie są 2 nowe osoby. Ale czy zmiany pracowników raz na 2 lata to takie ciągłe zmiany? Wszędzie jest rotacja niestety ja tak samo byłam przyzwyczajona do innego fryzjera ale zmiana wyszła mi na dobre i z czystym sumieniem polecam . co do jakości usługi wykonanej w zeszłym tygodniu to tak jak zawsze jestem zadowolona. Pozdrawiam Hanna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2012-05-30 11:32:27 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Ładny zadbany tylko wiecznie nowi fryzjerzy co juz przezwyczaję się do jednej pani zaraz jej nie ma
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2012-04-16 21:09:16 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług salonu korzystałam 2 razy. Spodziewałam się czegoś więcej. Strzyżenie - bez rewelacji. Od fryzjera oczekuję profesjonalnego podejścia, umiejętności, pomocy w doborze fryzury itp. Tu tego zabrakło. Ogólnie po 2 wizytach wyszłam przeciętnie zadowolona i raczej już tam nie wrócę.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Margolcia dnia: 2012-04-16 16:08:31 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylem ostatnio w salonie nie powiem strzygła mnie pani kamila nie było tak ładnie jak strzygła pani agnieszka zycze wszystkim powodzenia ja jednak odnalazłem pania agnieszke i będe nadal jej klięntem.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: PIOTR dnia: 2012-04-14 11:16:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj na balejażu. Mogę tylko powiedzieć , że jestem bardzo zadowolona z jakości usługi a przede wszystkim ceny. w Legionowskich salonach zawsze płaciłam o 30 do 65 zł więcej a i miałam zawsze coś do dopowiedzenia na nie. W tym Salonie byłam pierwszy raz z polecenia internautek i tak samo mogę powiedzieć, że polecam będę stałą klientką tego miejsca. Niestety nie pamiętam imienia Pani która robiła mi fryzurkę ale przy kolejnym zapisie poznam ją bo mam pamięć do twarzy:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie miałam powodu do reklamacji więc nie winem
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-30 18:34:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drogie Panie teraz w tym salonie to jest rewelacyjna obsluga.Bez Pani Agnieszki jest calkiem inaczej.Jak by Byla super i znala sie na rzeczy to By nie zostala zwolniona...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Skoda czasu na reklamacje
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2012-02-27 09:28:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oczywiscie nie zgadzam sie z ponizszym komentarzem na temat pani Agnieszki byłam jej stałą klientką była zawsze miła, usmiechnięta,wesoła i bardzo dobrze wykonywała swój zawód.Dzwoniłam ostatnio do salonu i dowiedziałam sie ze pani agnieszka juz nie pracuje tam ale nie martwie sie tym bo mam z nią kontakt telefoniczny i napewno będę nadal korzystac z jej usług polecam jak najbardziej panią Agnieszke pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANIA dnia: 2012-02-26 19:08:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam w sobotę u nowego fryzjera jestem bardzo zadowolona i na pewno tam bd chodzić do pana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-26 19:04:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak to Pani Agnieszka taka opinia –ja lubię ją bo zawsze pogadała uśmiechała się a co do powyższego komentarza to niestety nie mogę się odnieść zawsze byłam zadowolona !!!!. Niestety komentarz może napisać każdy anonimowo i to co chce. Polecam Salon pomimo że wczoraj się dowiedziałam że Agnieszka już nie pracuje w salonie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Wagner
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-16 11:28:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram wcześniejszy wpis tak samo byłam i warto a salon fajny mają koncik dla dzieci więc moje 2 rozrabiaki nawet nie nudziły się w czasie mojej wizyty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-23 20:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam tam 2 raz na zabiegu sauny. Zachęciła mnie ich promocja na styczen - każda sauna z modelowaniem 50 zł a jakaś tam midolo + ampulka + modelowanie 40 zl. Polecam moje włosy lśnią są miękkie gładkie a nie suche jak wcześniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-19 13:32:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem tylko tyle Salon godny uwagi a fryzjerki rewelacyjne Polecam bo warto byłam malować włosy i jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2012-01-13 16:59:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich, W Modern moja pierwsza wizyta miała miejsce po poleceniu tego salonu przez moja koleżankę - stałą klientkę. Początkowo obawiałam się zmiany fryzjera ale stwierdziłam dlaczego nie skoro są tańsi od mojego obecnego fryzjera a w internecie są same pozytywne opinie. Nie licząc tej poniżej ale po wizycie mogę stwierdzić, że najprawdopodobniej jest ona nieprawdziwa ale to już nie moja sprawa. Jestem tu aby potwierdzić słowa ludzi którzy polecają to miejsce. Ja zdecydowałam się na malowanie włosów i strzyżenie za całość zapłaciłam 120 zł. Jestem bardzo zadowolona i będę wracała choć z Warszawy to kawałek drogi . Salon jest duży, zadbany i urządzony ze smakiem. Dodatkowym zaskoczeniem był fakt otrzymania gratisów odżywka, szampon i jedwab. Polecam i dziękuj.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Michnik dnia: 2011-12-09 09:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kochane Panie serdecznie dziękuje, że dodajecie tutaj wpisy o swoich doświadczeniach związanych z fryzjerami. Dzięki wam odwiedziłam 2 salony fryzjerskie 2 miesiące temu pierwszy salon w Warszawie na Ursynowie Art. Hair Studio po waszych wpisach stwierdziłam, że warto ale niestety nie do końca byłam zadowolona z uczesania. Drugi salon jaki mnie zainteresował to Modern Look w Legionowie ale teraz byłam bardziej ostrożna bo jakoś nie byłam przekonana bo jednak z Warszawy jechać w korkach to jest problem. Poszukałam opinii na innych forach i stronach wszędzie wydaje się, że warto ich odwiedzić. Po namyśle stwierdziłam, że raz kozie śmierć umówiłam się telefonicznie na malowanie włosów , strzyżenie i zapytałam się o zabiegi nawilżające bo moje włosy są słabe. Polecono mi zabieg jakimś najnowszym urządzeniem saunowym. Odwiedziłam salon Modern Look we wtorek. Zostałam bardzo miło przywitana kawą , dokładnie określono co będzie robione i tu szok cenowy!!!! Mam włosy bardzo długie za kolorowanie, strzyżenie, saune i modelowanie zapłaciłam 185 zł gdzie w warszawie zawsze płacę od 250 do 350 zł. Efekt całościowy jest powalający kolor lśni , cięcie takie jakie chciałam, po saunie włosy są miękkie , lśniące i pięknie pachną. Tak jak i wy polecam ten salon i już opowiedziałam swoim koleżanką, że warto jechać do Legionowa bo salon jest duży , czysty, obsługa miła a ceny wręcz jak z wiosek gdzieś w Bieszczadach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Gochniak dnia: 2011-09-30 09:14:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram wpisy pozytywne w 100% Jakość usług wysoka adekwatne ceny , kosmetyki bdb. jakości. Byłam 3 tygodnie temu robilam rudy kolor super sie trzyma i nie traci blasku aż tak jak dotychczasowe farby jakie robiłam u innych fryzjerów. Pozdrawiam Paulina Sz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2011-06-07 15:40:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do katherine . Pisze pani , że ceny mają wysokie to chyba Pani tam nigdy nie była ceny są najmniejsze w Legionowie a salon czysty zadbany. Ja do tego salonu aż z Warszawy 2 godziny jade w korkach ale warto bo tylko tam wiedzą co i jak zrobić i zawsze zadowolona jestem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stała klientka dnia: 2011-05-31 12:32:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam w sobote 1 raz na farbowaniu jestem bardzo zadowolona z efektu. Salon bardzo ładny ,czysty, masa klientów dodatkowo był festyn odla dzieci organizowany przez ten salon, masa zabawek , badania profilaktyczne stoisko Modern Look było oblegane. Zawsze będe wracała bardzo się mi spodobało szkoda, że dopiero teraz odkryłam to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2011-05-30 06:42:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam .Konkurencjia sie zawsze doczepi .Ja jestem zadowolona z usług tego salonu . Jestem klijentko pani Agnieszki od paru lat i zawsze tam gdzie ona to i ja .Pozdrawiam i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2011-05-25 18:25:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zawsze będę broniła tego salonu bo jestem klientkom co 2 tygodnie i to jest jedyny salon z jakiego jestem zadowolona. Ceny są najtańsze w mieście, kolory zawsze wychodzi super , co do Oczywiście jeśli klient wymyśli sobie niewiadomo co a potem wygląda jak paw to najłatwiej oczernić. Ciekawe czy pani była klientem w tym salonie czy tylko się tak Pani wydaje Dodatkowo polecam Panią Kamile i Agnieszkę obie mnie „robiły” wielokrotnie i wszystko było ok. (Panie te pracowały w innych salonach i klientki tak jak ja poszły za nimi)więc jak może Pani pisać , że jest to zła kadra. Szkoda słów!!!! Właścicielom życzę cierpliwości w walce z konkurencją i pseudo klientami . Pozdrawiam Beti.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beti dnia: 2011-05-20 12:08:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super obsługa .Polecam panią AGNIESZKE sympatyczna i umnie doradzić POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: polecam
Opinia dodana przez: klijentka dnia: 2011-04-08 12:38:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia może być tylko pozytywna byłam na baleyage kolor ladny wszystko sprawnie i fachowo bede wracała Niestety w terminowości daje Niewielkie opóźnienie czekałam 20 min mieli mały poślizg bo Pani przedemna sie spóźniła a obsługa nie zadzwoniła , że moge przyjść 20 min póżniej. Może to błache ale zwracam uwage na takie detale.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna K. dnia: 2011-02-16 13:15:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: popieram ten fryzjer jest boski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 2010-11-12 19:14:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WSZYSTKO JEST OK SUPER MIEJSCE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ADAM dnia: 2010-11-05 17:34:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fryzjerki , mila atmosfera , niskie ceny, czysto i ladnie nic dodac nic ujac moge polecac w 10000000000000%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2010-10-29 13:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fryzjerki , profesjonalne podejscie do klienta, doradztwo jak i ceny jestem zachwycony w 100% polecam bo warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaro35 dnia: 2010-10-26 17:17:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% salon fryzjerski w Legionowie MODERN LOOK słowackiego 37 obok zus i pogotowia, bardzo ekskluzywny, czysty, super fryzjerki a do tego tani , Farbe robilam jestem zachwycona taki kolor zawsze chcialam miec a w legionowie nikt wczesniej mi nie zrobil brazu-miedz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji tylko same pozytywy POLECAM BO WARTO NAJLEPSZY FRYZJER W LEGIONOWIE
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2010-10-22 16:36:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją