Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

WOJCIECH KRZYSZTOPORSKI KANCELARIA ADWOKACKA

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-114 WROCŁAW, WAŁBRZYCH, LEGNICA Wrocław Odrzańska 24-29/11
Telefon: 713433400, 71 3433378, 713432763 Kom. 501417282
Adres e-mail: adw.krzysztoporski(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.krzysztoporski.com
NIP:
8970028339
Opis działalności: Słowa kluczowe: prawo karne, cywilne, rozwód, alimenty, władza rodzicielska, podział majątku, dział spadku, zachowek, odszkodowanie, zadośćuczynienie, błąd medyczny, apelacja, dobry adwokat Wrocław, Opole, Jelenia Góra, Wałbrzych, Legnica, Świdnica

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 12x 4x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 3881
Data utworzenia profilu: 2015-05-24 10:28:01
Data ostatniej aktualizacji: 2016-06-03 13:48:19 

Opinie o WOJCIECH KRZYSZTOPORSKI KANCELARIA ADWOKACKA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cały czas mam jakieś sprawy karne ale ta kancelaria prowadzi je najlepiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2016-08-04 17:23:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragnę polecić Panią mecenas Justynę Łabentowicz, która prowadziła moją sprawę o odszkodowanie po wypadku samochodowym. W sądzie Apelacyjnym dzięki profesjonalnemu przygotowaniu rozprawa przebiegła sprawnie i szybko z pozytywnym dla mnie efektem końcowym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek Kędzierski dnia: 2016-03-30 20:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa pomoc i doradztwo w sprawie karnej o pobicie. Pełne zaangażowanie nawet w weekend. Zakończenie sprawy pozytywne z wyrokiem niskim o jakim nawet nie marzyłem. Dziekan został mnie polecony przez osobę parokrotnie korzystającą z usług pana dziekana. W pełni zasłużył na to polecenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2016-03-02 21:24:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadziła moją sprawę spadkową i zakończyło się pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przemysław Mularski dnia: 2016-03-02 16:11:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie dziękuję Panu Dziekanowi Wojciechowi Krzysztoporskiemu oraz Pani Mecenas Justynie Łabentowicz. Za pomoc i zwłaszcza za wsparcie podczas trudnych i stresujących dla mnie chwil. Początkowo moją sprawę prowadził Pan Dziekan Krzysztoporski, który jest prawdziwym profesjonalistą, cierpliwie wysłuchał mojej historii, udzielając wielu skutecznych rad. Kiedy moją sprawę przejęła Pani Mecenas Łebentowicz od razu jej zaufałam. Jest wspaniałym obrońcą i można na niej polegać. Bardzo polecam tę kancelarię – charakteryzuje się indywidualnym podejściem do ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Sikorska dnia: 2015-08-14 17:34:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię mec. Wojciecha Krzysztoporskiego w sprawach rozwodowych,również z orzeczeniem o winie. Jestem pewna, że wygrana w sprawie wynikała nie tylko z merytorycznego przygotowania i profesjonalnego podejścia - ale przede wszystkim z jego znajomości natury ludzkiej, emocji i empatii. Dzięki pracy mecenasa moja mocno nadwątlona wiara w uzyskanie sprawiedliwego orzeczenia w sądzie została wsparta:) Polecam wszystkim mecenasa Krzysztofa jako mądrego i ludzkiego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2015-07-17 15:51:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragnę polecić kancelarię mec. Wojciecha Krzysztoporskiego gdyż każdą sprawę prowadzi w sposób profesjonalny i bardzo merytoryczny. Ma też wpaniały zespół. Polecam wszystkim mającym problemy aby korzystali z usług Kancelarii która zapewni Wam miłą i pełną profesjonalizmu obsługę. Ja nigdy się nie zawiodłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan Madera dnia: 2015-07-06 20:28:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z kancelarią adwokacką prowadzoną przez mec. Wojciecha Krzysztoporskiego , współpracuje od 20 lat , jak nie dłużej. Na przestrzeni tego okresu korzystałam z usług i porad kancelarii która nie zawiodła. Były ciężkie sprawy ,ale kompetencja i rzetelnośc wobec klientów pozwoliły do prowadzic je do pomyślnego końca.Polecam Alicja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-05 21:38:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólna opinia Pozytywna. Polecam pana Dziekana Wojciecha Krzysztoporskiego. Jest to bardzo dobry adwokat, skutecznie wielokrotnie reprezentujący mnie w sprawach karnych, posiada sprawnych i profesjonalnych pracowników na których można polegać. Korzystając z usług tej kancelarii byłem pewien, że moja obrona będzie na najwyższym poziomie, mogłem polegać na aplikantach paniach Justynie i Magdzie. Siedząc w AŚ Wrocław nie czekałem tygodniami aż ktoś się zjawi, termin spotkania to był termin 100%. Nigdy nie miałem niemiłych niespodzianek że ktoś się nie zjawił na sali, zapominając, nie miał czasu itp. Reprezentując mnie pan Wojciech Krzysztoporski uzyskał w moich sprawach maksymalnie satysfakcjonujący mnie wyrok a miałem zarzuty o paserstwo i kradzież. Korzystałem z usług kancelarii wnosząc o wyrok łączny - wspaniała praca pań Magdy i Justyny które wyszukały wszystkie możliwości prawne aby suma moich wyroków była jak najmniejsza. Kancelaria reprezentowała mnie również kiedy wystąpiłem o warunkowe przedterminowe zwolnienie. Argumentacja na moją korzyść jaka została przygotowana przez panią Magdę została uznana przez Wysoki Sąd co skutkowało tym że wyszedłem na warunek przy pierwszym podejściu. O profesjonalizmie może świadczyć fakt że na 30 osób tylko 2 uzyskały warunek. Bardzo ważną sprawa jest też to że w czasie mojego pobytu w więzieniu mój stan majątkowy był bardzo skromny a pan mecenas bardzo przyzwoicie i elastycznie podszedł do kwestii finansowych co w obecnych trudnych czasach jest naprawdę jak wyciągnięcie do drugiego człowieka pomocnej ręki. Polecam Dziekana i kancelarię wszystkim którzy wpakowali się w kłopoty z prawem i starają się wyjść na prostą drogę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2015-06-29 21:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli szukacie profesjonalnej kancelarii prawniczej, to polecam mecenasa Wojciecha Krzysztoporskiego. Był dwukrotnie szefem Okręgowej Rady Adwokackiej. Piszę o tym, bo prowadził moją sprawę spadkową, która trwała 11 lat i skończyła się dla mnie wygraną. Mój zmarły mąż pozostawił testament, w którym cały swój majątek zapisał mnie, mimo tego proces o stwierdzenie nabycia spadku był trudny i długotrwały (nie będę opisywać szczegółów). W 2010 roku skończyła się sprawa spadkowa moją wygraną. Reprezentował mnie w niej właśnie adwokat Wojciech Krzysztoporski. Potem przyszedł pozew o zachowek od mojego przeciwnika sądowego. I tę sprawę w maju 2015 roku również zakończyliśmy sukcesem, dzięki skutecznej apelacji mojego pełnomocnika. Ten sukces zawdzięczam też aplikantce w tej kancelarii Pani Justynie Łabentowicz. Wg mnie jest to najlepsza kancelaria we Wrocławiu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ETK dnia: 2015-06-24 12:12:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia. Pełen profesjonalizm, odpowiednie podejście do klienta. Pan Mecenas zajmował się moimi dwoma sprawami i obie wygrane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2015-06-22 20:51:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i profesjonalna Kancelaria,wykazująca się dużym zaangażowaniem w sprawie.Jestem bardzo zadowolona z usług tej Kancelarii,a w szczególności z wygranej sprawy rozwodowej. Polecam wszystkim bardzo gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna Maciejewska dnia: 2015-06-14 17:24:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia. Bardzo profesjonalna obsługa prawna, wysokie kompetencje oraz bardzo duże zaangażowanie w prowadzonych sprawach. Miła i fachowa pomoc. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2015-05-30 15:30:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadziła kilka moich dość skomplikowanych spraw prywatnych oraz firmowych. W efekcie każda była wygrana. A dla mnie jako klienta tylko to się liczy - sukces. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2015-05-30 11:24:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasz Wojciech prowadził moją sprawę ( dość skomplikowaną) i na dodatek w Krakowie był kilkarazy w Sadzie. Sprawę oczywiście wygraliśmy. Pragne nadmienić, że w Krakowie nikt tej sprawy nie chciał się podjąć. Sprawa nie do wygrania okazuję się w rękach Pana mecenasa do wygrania :D POLECAm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MOnika dnia: 2015-05-28 20:59:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, konsekwencja w działaniu. Kancelaria ta podejmuje m. innymi sprawy trudne i realizuje je niezależnie od formalnych i nieformalnych presji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2015-05-28 13:03:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z fachowej obsługi , za kazdym razem kiedy zadawałem pytania telefonicznie lub mailem otrzymywałem w szybkim czasie wyczerpujaca odpowiedź Ostatnia sprawa o odzyskania długu przebiegła bardzo szybko i ze 100 % skutecznością Wowczas moja sprawe prowadzila aplikantka pana mecenasa, pani Justyna Łabentowicz.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Andrzej Kuczyński dnia: 2015-05-24 14:11:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przejrzyste warunki współpracy, konkretne informacje dotyczące kierunku działania, dobra komunikacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Grzegorz Stankiewicz dnia: 2015-05-24 12:13:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas to świetny i bardzo dobry adwokat!! Do każdej sprawy podchodzi indywidualnie i z pełnym zaangażowaniem. Jestem bardzo zadowolony z usług Pana mecenasa zatem bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2015-05-24 12:12:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją