Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Kamil Flatow Filia w Płocku Kamil Flatow

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 09-400 Płock Piasta Kołodzieja /5
Telefon: Kom. 696-041-453
Adres e-mail: kamilflatow(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.plock-adwokat.pl
NIP:
2530253997
Opis działalności: KANCELARIA ADWOKACKA PŁOCK - sprawy karne, cywilne, rodzinne, reprywatyzacja Słowa kluczowe: adwokat płock, prawnik płock, kancelaria adwokacka płock, porady prawne płock, rozwody płock, sprawy karne płock, spadki płock, kancelaria płock, kancelarie płock, adwokaci płock, kancelarie adwokackie płock,

Ocena: 100% pozytywna 19x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 19x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 81% niskie 9x 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 14456
Data utworzenia profilu: 2012-10-23 11:30:07
Data ostatniej aktualizacji: 2016-06-01 14:50:13 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Kamil Flatow Filia w Płocku Kamil Flatow

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm.Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesława dnia: 2017-01-25 20:17:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Pan Mecenas poprowadził moją sprawę rozwodową. Jestem bardzo zadowolony z jego usług. Zawsze był przygotowany, punktualny i mogłem na nim polegać. Sprawę zakończyliśmy ugodą, chociaż wszystko wskazywało na to, że czeka mnie wieloletni proces. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2016-07-25 14:06:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jeszcze takiego wygadanego pełnomocnika nie widziałam, zwłaszcza w sprawach rodzinnych jest to bardzo ważne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-10-09 10:28:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłem tego adwokata w internecie i zleciłem mu prowadzenie sprawy o rozwód. Obawiałem się trochę o wynik, lecz poprowadził to w taki sposób, że zawarliśmy ugodę z żoną, z której byłem bardzo zadowolony. Polecam naprawdę dobry adwokat i stosunkowo niedrogi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-02-24 14:36:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w bardzo trudnej sytuacji, bardzo podłamana, trudna sytuacja rozwodowa. Nie tylko otrzymałam profesjonalna pomoc prawną, ale Pan Kamil swoim indywidualnym podejściem do klienta, bardzo uspokoił moją głowę - a tego najbardziej potrzebowałam w pierwszym momencie, każdy tego potrzebuje najpilniej, kiedy zawali się świat. W mojej sytuacji zdziałał bardzo wiele, więcej niż się spodziewałam. Bardzo polecam, każdemu życzę powodzenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Susan62 dnia: 2014-02-06 11:47:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja siostra straciła dziecko przez lekarza. W 9 miesiącu miała juz zatrucie ciążowe i lekarz dyżurujący kazała czekać ponieważ nie było żadnego rozwarcia. Dziecko umarło nie narodzone. Wystarczyło tylko zlecić cesarskie i moja siostra miała by inne życie a ja miałabym siostrzenice. Skończyło się tak że siostra założyła sprawę w sądzie i wygrała. Lekarza zawieszono na rok. Więc warto skorzystać z adwokata w takich sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: siostra dnia: 2014-01-29 19:44:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Może każdy adwokat podejmie się takiej sprawy ale nie każdy ją wygrywa.Myślę żeby podjąć decyzje do której kancelarii uderzyć aby wygrać sprawę to trzeba przede wszystkim poczytać opinii. Są adwokaci z powołania i adwokaci :-) Wiadomo że każda sprawa kosztuje i jeśli mamy wydać sporo pieniędzy to raczej każdy z nas oczekuje sukcesu a nie porażki.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: doświadczony dnia: 2014-01-23 13:38:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokaci uwielbiają tego typu sprawy. Skarga na lekarza czy szpital to sprawa której podejmie się każdy adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2014-01-21 21:59:21 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przepłaciłam zdrowiem w szpitalu. Czy wiecie czy taki mecenas może poprowadzić moją sprawę? chodzi o tego adwokata Flatow z Płocka.
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: pokrzywdzona dnia: 2014-01-17 14:57:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem pomocy w sprawie o rozwód. Skontaktowałem się z tym adwokatem i udało się nam przeprowadzić sprawę stosunkowo szybko i sądzę najlepiej dla naszej rodziny. Polecam skorzystanie z jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek M. dnia: 2013-12-04 12:16:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: www.adwokatfhfwarszawa.pl również polecam Elżbieta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2013-10-25 08:01:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam tego adwokat to znaczy korzystałam z jego usług. Sympatyczny człowiek.Miałam z mężem podział majątku i chciałam wyjść z tej sytuacji bez szarpaniny dlatego z polecenia trafiłam do mecenasa Kamila Flatow. Polecam www.plock-adwokat.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: pati12 dnia: 2013-09-18 14:22:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do kancelarii adwokata Kamila Flatow trafiałem gdy walczyłem z byłą żoną o zabezpieczenie kontaktów z dzieckiem. Miałem niesamowite problemy ponieważ była żona dawała mi córkę dwa razy w miesiącu tłumacząc się ciągłymi wymówkami. Sprawa została rozwiązana dzięki mecenasowi i teraz córkę widzę co drugi weekend i miesiąc wakacji.Żałuję że sprawy rozwodowej nie przeszedłem w kancelarii mecenasa bo nie była by to doga przez mękę jaką przeszedłem.Jeśli trafisz na dobrą kancelarię i dobrych adwokatów to życie nie jest takie złe :-)www.adwokatfhfwarszawa.pl Pozdrawiam wszystkich rozwodników rozwiedzieny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-19 09:25:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przechodząc rozwód z moją żoną skorzystałem z poleconej mi kancelarii prawnej z Warszawy gdzie mecenas Kamil Flatow prowadził moją sprawę od początku do końca. Nie byłem pewien czy wygram z moją żoną tym bardziej że żona zostawiając mnie wyjechała do Anglii gdzie robiła kolejne długi. Sprawnie została załatwiona przez mecenasa rozdzielność majątkowa wstecz i teraz jestem szczęśliwym człowiekiem. Mam nadzieję że nie będę już musiał korzystać z adwokata ale jeśli...to skontaktuję się z mecenasem Flatow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jarry dnia: 2013-08-02 20:10:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę polecam. Pan Kamil to świetny adwokat, ale przede wszystkim wyrozumiały człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-05-16 10:12:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sprawnie i owocnie przeprowadzona sprawa o podział majątku, byłam przekonana ze te sprawy ciągną się latami... jak widać wcale niekoniecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-05-15 09:48:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szok, prawnicy potrafia dzialac szybko!!! a nawet spowodować ze sad wyda wyrok w przyzwoitym terminie!!! sprawa podziału domu naleaceggo do dziadkow zapowiadala sie na lata, temu adwokatowi udalo sie to w niecale pol roku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kajetan dnia: 2013-04-17 21:31:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mojs córka wpakowała się w niezłe tarapaty, zarzucono jej wyludzenie kredytu ddzieki bardzo sprawnej pomocy pana Kamila udalo sie cala sprawe zalagodzic i dzis na szczescie moze normalnie funkcjonowac, gdyby nie kompetenta profesjonalna pomoc tej kancelarii sprawa mogla zakoczyc sie tragicznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maggie dnia: 2013-03-06 20:33:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wybrałam tego adwokata, bo zależało mi na kimś spoza płockich układów, szybki, skuteczny, elastyczny przeprowadził dla mnie naprawdę trudny rozwód, nie załował energii by ta sprawa skonczyła się dla mnie jak najkorzystniej, musz epowiedziec, ze w ogole mam wrazenie, ze ludzie z warszawy są jednak bardziej pracowici i zacięci w dążeniu do celu, a jesli ma sie zyciowa sprawę to naprawdę nie jest bez znaczenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maggie dnia: 2012-11-16 14:02:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem pomocy w sprawie spowodowania wypadku drogowego. Byłem u kilku adwokatów i wszyscy radzili żeby ułożyć się z prokuratorem. Skorzystałem z usług tej Kancelarii Adwokackiej i wybronili mnie. Trochę to trwało, ale ich działania okazały sie w pełni skuteczne. Jeżeli szukacie dobrego adwokata w Płocku skorzystajcie z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej P. dnia: 2012-10-27 17:56:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją