Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Marzena Wojnarska-Bil

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-470 Szczecin Al. Wojska Polskiego 9/1
Telefon: Kom. 501 138 382 Fax: 91 444 07 95
Adres e-mail: adwokat.wojnarska(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.adwokat-wojnarska.pl
NIP:
8551494640
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka reprezentuje w sprawach: karnych, spadkowych, rozwodowych, alimentacyjnych, prawa pracy, o odszkodowania, zniesławienia, błędu w sztuce lekarza, sprawy dot. nieruchomości. Słowa kluczowe: adwokat, szczecin, adwokat, prawo, karne, rodzinne, opiekuńcze, rozwodowe, sprawa, rozwodowa, pozew, rozwodowy, obsługa, firm, prawna, obrona w sprawach karnych, podział majątku, porada prawna, doradztwo prawne, zniesławienie, odszkodowanie.

Ocena: 100% pozytywna 23x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 23x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x 1x
Ceny usług: 100% niskie 21x 1x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 23202
Data utworzenia profilu: 2013-02-17 20:14:09
Data ostatniej aktualizacji: 2016-05-26 13:13:38 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Marzena Wojnarska-Bil

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marzena jest osobą sumienną, nie stara się skusić klienta obietnicami, że sprawa jest wygrana, ale rzetelnie przedstawia sytuację, wyjaśnia wszelkie aspekty i po prostu robi to, co powinien robić pełnomocnik. Czasami nie odbiera telefonów, ale jak znajdzie czas, to oddzwoni. Jest osobą empatyczna i jeśli będzie sytuacja, że będę musiał ponownie stawić się przed sądem na kolejne sprawy, to na pewno skorzystam z usług Pani Marzeny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2016-02-05 12:58:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić Panią Marzenę każdemu w sprawie rozwodowej jaką miałem odnośnie zdrady przez żonę. Moja zakończyła się pomyślnie dzięki kompetencjom Pani Marzeny. Pomimo młodego wieku najwyższy profesjonalizm i zaangażowanie. Od początku świetne wprowadzenie w sprawę, podanie wszystkich wariantów, podstaw prawnych, możliwości współpracy z detektywami. Świetne podejście do człowieka, przygotowanie do każdej rozprawy. Kontakt telefoniczny i porady w trakcie całej sprawy praktycznie na zawołanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz W. dnia: 2015-09-12 16:17:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam różnych prawników ale dopiero poczułam się dobrze w gabinecie Pani mecenas Wojnarskiej-Bil. Poświęciła mi dużo więcej czasu niż było to założone i w fachowy oraz kompetentny sposób tłumaczyła zawiłości prawnicze nie posuwając się do "skrótów myślowych". Byłam na jednej wizycie ale to wystarczyło abym nabrała zaufania, ponieważ z dużym zaangażowaniem "weszła" w moje sprawy widząc pozytywne zakończenie, o które należy zawalczyć jeżeli zaistnieje taka potrzeba. Otrzymałam motywację i poczułam się bezpiecznie, że moje sprawy będą toczyć się dobrze. Nie ma to nic wspólnego z "hurraoptymizmem" z jakim się już spotkałam. Gdybym miała w skrócie opisać moje wrażenia odnośnie Pani mecenas to użyłabym słów: fachowość i zaangażowanie. Długo szukałam takiego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-27 09:26:36 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas reprezentowała mnie w sprawie o obniżenie alimentów. Podczas pierwszego spotkania poświęciła mi ponad godzinę. Prawnicze rzeczy tłumaczyła w sposób zrozumiały. Poinformowała mnie o wszelkich ewentualnościach, jakie mogą wystąpić w mojej sprawie, w tym także negatywnych. Jedyna uwaga do jej pracy, to że nie odbiera od razu telefonu, ale oddzwania (czasami dwa dni później).
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: oddzwania
Opinia dodana przez: Waldemar K. dnia: 2014-11-11 15:27:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwsze konkret.. Po drugie dyspozycyjność. Zawsze miałam telefon zwrotny, gdy nie mogłam się dodzwonić. Przede wszystkim cieszy indywidualne podejście, mimo tego, że w kolejce w swojej sprawie czekają kolejne nowe osoby. Po trzecie wiedza. Wiedza i to praktyczna. Przepisy przepisami, a praktyka swoją drogą, w której mecenas Wojnarska-Bil b. dobrze się orientuje. Po czwarte skuteczność w sądzie.. Po piąte dobrze przygotowany pozew. Na pewno nie dostaniecie pisma na 2 strony, których można znaleźć pełno w internecie i które raczej nie gwarantują sukcesu. Po prostu polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna T. dnia: 2014-11-06 12:57:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marzeno,prowadziła Pani moje dwie sprawy... oczywiście dla mnie wygrane ...Obecnie kolejna ważna sprawa dla mojego partnera jak i również dla mnie i wiem że dzięki Pani zostanie wygrana bo jest Pani najlepsza!!!! Nic dodać nic ująć...Jeśli szukacie w tej chwili adwokata i macie dylemat,którego wybrać ponieważ jest ich w mieście bardzo wielu to nie zastanawiajcie się dłużej... Ze szczerego serca polecam Panią Marzenę!Ja już mam swojego Anioła stróża,którego mocno pozdrawiam i dziękuję za wszystko :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna J. dnia: 2014-10-25 11:53:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra adwokat. Rzeczowo i skutecznie poprowadziła moją sprawę. Zawsze znajdzie czas dla klienta, spokojnie i rzeczowo wytłumaczy, czułem się z Panią mecenas pewnie w postępowaniu sądowym. Polecam każdemu kto poszukuje dobrego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Rajmund Koza dnia: 2014-06-26 14:17:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Marzena Wojnarska-Bil prowadziła moją sprawę alimentacyjną.Od samego początku do końca była w 100% zaangażowana całą swoją osobą.Potrafi wesprzeć na duchu i postawić na nogi w ciężkich chwilach oraz zmobilizować do działania.Poświęciła mi tyle czasu ile potrzebowałam, doskonale zna prawo i potrawi tą wiedzę dobrze wykorzystać.Osoba godna polecenia!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzięczna Matka dnia: 2014-06-17 11:01:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest świetnym adwokatem i bardzo dziękuję za pomoc. POLECAM WSZYSTKIM ! ! !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-05 15:33:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kobieta Dobry prawnik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lok dnia: 2014-04-18 00:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pomocy prawnej Pani Mecenas i postawy w sądzie - była zawsze solidnie przygotowana !!!! Poświęciła mi dużo uwagi, żebym wszystko zrozumiał za co baaaardzo dziękuję. Każdemu gorąco polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-19 17:55:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam mecenas Marzenę Wojnarska, która rzeczowo poprowadziła moją sprawę. Pani mecenas jest ponadto bardzo empatyczą i miłą osobą. Z pewnością skorzystałabym ponownie z jej usług. Dziękuję za współpracę...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-12 21:52:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAAAAAAAMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-11 23:32:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza . Zna to co za co się bierze ,nie każdy tak potrafi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-23 18:00:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza, bezkonkurencyjna w Szczecinie. Doskonale wie co robi i robi tyle ile się da. Jest zawsze szczera nie naciąga ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2013-09-04 22:23:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny adwokat ,zarówno w zakresie spraw cywilnych ,jak i karnych . Prowadziła dwie sprawy naszej rodziny z bardzo dobrym skutkiem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-04 12:23:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt ,wysokie kompetencje ,duże zaangażowanie w prowadzoną sprawę . Miałem kilku prawników wcześniej oceniam ich od miernych do dość dobrych za to pani mecenas przebija wszystkich swoją jakością i podejściem. Z pewnością będę systematycznie korzystać z jej usług. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: T.Wolski dnia: 2013-05-03 00:28:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest osobą bardzo kompetentną i rzetelną.Doprowadziła moją sprawę do korzystnego dla mnie rozwiązania.Gorąco wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mielczrek Zenon dnia: 2013-04-19 11:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Pani adwokat prowadziła sprawę naszej firmy.Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy.Jeżeli szukacie Państwo osoby kompetentnej,zaangażowanej,rzetelnej i konkretnej to z całą pewnością jest to pani Marzena.Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A&J dnia: 2013-03-12 14:07:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Marzena Wojnarska prowadziła moją sprawę rozwodową. Jestem zadowolona ze wspołpracy z tą adwokat. Poswieciła mi ona dużo uwagi i zrozumienia, od samego poczatku widziałam zaangażowanie w rozwiązanie mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2013-03-09 15:11:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas zajmowała się sprawą dotyczącą mojego mieszkania. Wykazała się dokładnością i sumiennością w analizie obszernych i leciwych dokumentów - co pozwoliło pomyślnie zakończyć proces. Jestem zadowolony ze współpracy i dlatego polecam Panią Marzenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zygmunt dnia: 2013-03-08 18:09:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z Pani Mecenas, ponieważ pomogła mi w trudnej sprawie karnej - gdzie zostałem fałszywie oskarżony... Pani Mecenas była obecna podczas każdego mojego przesłuchania za co jestem jej wdzięczny. Interesowała się moją sprawą i doprowadziła do jej umorzenia. POLECAM !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony Klient dnia: 2013-03-06 21:45:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i dokładna Pani Mecenas. Udzieliła mi porady po zapoznaniu się ze sprawą, a co najważniejsze jasno wyjaśniła jakie są możliwe rozwiązania w mojej sprawie. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lukasz dnia: 2013-02-27 14:19:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat prowadziła moją bardzo skomplikowaną sprawę rozwodową. Wzięła w swoje „ręce” moje problemy i sprawiła, że poczułam się bezpiecznie. Wykazała się profesjonalnym podejściem, doprowadziła do satysfakcjonującej mnie ugody. Polecam Panią Marzenę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2013-02-17 20:15:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją