Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat. Rafał Zieliński

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 01-016 Warszawa al. Solidarności 94 lok. 30
Telefon: 607774799 Kom. 607774799 Fax: 607774799
Adres e-mail: kancelariazielinski(małpa)wp.pl
Strona internetowa: al.solidarności 94/30
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat sprawy karne

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 50% niskie 2x 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 10122
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2016-05-26 12:52:20 

Opinie o Adwokat. Rafał Zieliński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Adwokata Rafała Zielińskiego. Jego atuty to duże doświadczenie w tym bardzo dobra znajomość prawa - szczególnie karnego. Moja sprawa zakończyła się sukcesem. Bardzo dobry kontakt i przepływ informacji w trakcie procesu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2014-08-29 08:33:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, konkretny facet, udzielił mi wyczerpującej odpowiedzi przez telefon która w zupełności wystarczyła w moim przypadku oczywiście za darmo (co nie zdarza się zbyt często w tych czasach)
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M dnia: 2014-07-23 14:16:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oceniam mec. zielinskiego bardzo dobrze prowadzil moją sprawe za jazdę po pijaku na rowerze, sądziłem że sprawa jest pozamiatana , tak jak mowił mi prokurator i policjanci , miałem poddać się karze , poszedłem jeszcze do mecenasa nie mam pojęcia o języku prawniczym ale mecenas wykazał w sądzie że mogłem jeździć na rowerze po pijaku bo to był park rekreacyjny i sad umorzył mi sprawę i nie stracilem prawa jazdy a jestem handlowcem, polecam tego adwokata marek z wwy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-15 12:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wylądowałem na dołku za próbę wyłudzenia kredytu zależało mi na czystej karcie bo straciłbym pracę , byłem u dwóch znanych adwokatów warszawskich każdy zapewniał mnie że doprowadzi do uniewinnienia, z polecenia mojego kumpla poszedłem jeszcze do mec.zielnskiego, kumpel go chwalił bo wyciągnął go z niezłego bagna, mecenas od razu mi powiedział po tym jak poznał moją sprawę że nie mam żadnych szans na uniewinnienie sukces będzie jak doprowadzi do warunkowego umorzenia , w listopadzie sąd klepnął to co uzgodnił mec. zieliński z prokuratorem i warunkowo umorzył mi sprawę, dla mnie mec zielinski to konkretny facet mówi jak jest i nie ściemnia, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.P. dnia: 2014-01-15 12:00:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria działa kompetentnie, szybko, rzeczowo i co najwazniejsze tanio- sprawa wygrana DZIEKUJĘ
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2013-08-20 11:11:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po długiej walce ( 3 lata procesu ) , dzięki mec. zielinskiemu wygrałem z moją byłą kobietą która robiła co mogła by mnie wsadzić za znęcanie się, mój adwokat wypunktował ją że kłamała jak z nut a sąd nie zostawił suchej nitki na prokuraturze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robert dnia: 2013-04-12 11:36:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chce wyrazić swoje uznanie dla Pana mecenasa, dzięki Niemu w ciągu dwóch lat załatwiłam wszystkie sprawy z moim byłym partnerem który miał w nosie nasze dziecko, został pozbawiony władzy rodzicielskiej , otrzymałam wysokie alimenty , większe niż się spodziewałam , a gdy próbował unikać płacenia , dostał jeszcze wyrok karny , co momentalnie zmobilozowało go do płacenia , polecam usługi ! k
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: k dnia: 2012-04-13 09:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki panu mecenasowi uniknelam bardzo przykrych konsekwencjia, dostałam zarzut prania brudnych pieniedzy , poprzedni adwokat ustalił nawet z prokuratorem wniosek o wydania wyroku bez rozprawy, mówił ze sprawa jest na skazanie. Spotkałam się adw. zielińskim , przejrzał moją sprawę i złapal sie za głowę że w takiej sprawie dostałam taki zarzut. Po 3 miesiącach prokurator umorzył moją sprawę , po tym jak adw. zieliński zajął się moją sprawą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-08 10:48:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oceniam Pana adwokata jako bardzo dobrego prawnika,wyciagnął mnie z duzego bagna w ktorym znalazlem się na wlasne życzenie, policjant tłumaczył mi jak sie przyznam nic mi sie nie stanie, sąd miał to gdzieś i wpakował mnie na sankcje , siedziałem 5 miesiecy, wówczas pojawił się mec. zielinski. Matka mi go znalazła. Dzieki niemu wyszedłem na wolność, a żonka która mnie tak załatwiła sama ma problemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Z.Osinski dnia: 2011-04-14 13:49:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolony i to bardzo z uslug mec. zielinskiego, groziła mi odsiadka 2 lata, bylem na warunkowym zwolnieniu , miedzy czasie dostalem wyrok 1 roku, myslałem ze jest już po sprawie , bo przegapiłem apelacje. zgłosiłem się do adw. zielinskiego, doprowadził do uchylenia wyroku, sprawy długo trwaly ale jestem na wolności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2011-04-04 11:21:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-20 14:09:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny,skuteczny,stanowczy,fachowiec. Poprowadzil moja sprawe rozwodowa i pokazal mojemu bylemu mezowi gdzie jego miejsce,bardzo rozsadna argumentacja i swietna przemowa. Dzisiaj zostal ogloszony rozwod z winy meza i bardzo sie ciesze!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna Burzynska dnia: 2010-03-01 14:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, pan Mecenas był moim adwokatem w sprawie karnej (Art. 157. § 1.) i po 3 sprawach i apelacji otrzymałem wyrok w zawieszeniu, za co jeszcze raz dziękuję panu mecenasowi. M.A
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-22 10:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na jesieni 2009 mecenas Zieliński prowadził moją sprawę rozwodową, oraz o podział majątku, jestem bardzo zadowolony z usług pana mecenasa. wszystko zostało przeprowadzone po mojej myśli. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jerzy Bela, Warszawa dnia: 2010-01-19 12:37:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją