Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PUH GRAFIX KRZYSZTOF ŁUKASZEWSKI

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa  
Adres: Podlaskie, 15-111 Białystok Al. 1000-lecia P.P. 71
Telefon: Kom. 695-646-777
Adres e-mail: grafix(małpa)bosch-service.pl
Strona internetowa: http://www.mitsubishi-grafix.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 26x

Jakość usług: 100% wysoka 26x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 26x
Ceny usług: 100% niskie 26x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 1060
Data utworzenia profilu: 2014-06-26 08:51:29
Data ostatniej aktualizacji: 2016-05-24 06:16:53 

Opinie o PUH GRAFIX KRZYSZTOF ŁUKASZEWSKI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zauważyłem ostatnio, że webasto w ogóle nie reaguję. Obawiałem się najgorszego. Jak sie okazało jednak w serwisie problemem jest błahostka. Naprawa trwała trzy godziny. Bez problemu zajęli się mna od ręki. Jestem zadowolony. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-27 09:20:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam się na samochodach, ale na szczęście mam świetnych mechaników i miłośników motoryzacji. Mowa oczywiście o serwisie Grafix. Pan Krzysztof ma ludzi z doświadczeniem i pozytywnym podejściem do klienta. Rzadko sie zdarza trafić na taki profesjonalizm. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-29 07:51:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z kolejnej naprawy wykonanej w serwisie Grafix. Miłe zaskoczenie, wysoka jakość w dobrej cenie, ponadto zawsze krótki czas oczekiwania na naprawę. Do napraw stosują tylko sprawdzone część i dobry sprzęt. Naprawa idzie im sprawnie, bo po prostu się znają i nie potrzebują się nad czymś długo zastanawiać. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-31 02:56:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła obsługa i sprawna, przede wszystkim. Cieszę się, że samochód przekazałem w ręce serwisu Grafix. Sprawdzili dokładnie klocki, tarcze, zaciski. Okazało się, że tarcze muszą się wyrobić i będzie wszystko w porządku. Ufff, uspokoili mnie. A już myślałem, że czeka mnie kolejna naprawa. Dzięki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-14 08:24:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełna obsługa webasto!!! Jestem zadowolony, bo nie każdy serwis spełnia tak moje oczekiwania, jak ten Pana Krzysztofa. Cieszę się, że serwis Grafix jest w naszym mieście otwarty tak długo. Z ewentualnymi problemami jadę wyłącznie do Grafixa. Można im zaufać i powierzyć swój samochód. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-23 08:59:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To się nazywa profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta. Warto skorzystać z usług,bo panowie starannie i konkretnie podchodzą do wszelkich napraw. Jestem zadowolony,szczególnie z naprawy webasto Jednak potrafią zaskoczyć klienta i zaoferować mu kompleksową pomoc w dobrej cenie. Oby tak dalej panowie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-01 07:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki wielkie za pomoc i fachowe doradztwo tak od ręki. Jestem mile zaskoczony waszym podejściem i nastawieniem. Bez problemu udało wam się ocenić, co tak stuka podczas jazdy z tyłu Ja myślałem, że to coś w bagażniku, a problemem były zużyte łączniki drążka. wymiana szybka i profesjonalna. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-05 09:18:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje ogrzewanie postojowe przestało działać. Przyjechałem tutaj by,dowiedzieć co się stało. Okazało się, że pompa wody była uszkodzona. Wymiana sprawiła, że webasto już działa prawidło. Uzyskałem tu fachową pomoc. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-25 00:28:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa WEBASTO. Dziękuję bardzo za rzetelność i dobrą cenę. Długo szukałem specjalisty w tej dziedzinie i w końcu się udało :) Grafix, to sprawdzony serwis samochodowy. Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-02 22:31:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szeroki wybór części i wszelakich podzespołów :) Jestem zadowolony, bo tak naprawdę z nimi zawsze można naprawić samochód na poziomie, potrafią dostosować części do odpowiedniego modelu. No jak dla mnie czysty profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-08 00:47:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis - KONKRET! Takiego właśnie szukałam. Nie zmuszają, nie namawiają, po prostu robią swoje i za to im płacę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-15 23:51:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa profesjonalna. Samochód został naprawiony zgodnie z moimi oczekiwaniami. Nie spodziewałem się, że będę aż tak zadowolony. Serwis Grafix , to ludzie z doświadczeniem i zaangażowaniem. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-14 12:01:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyznam, że zawsze omijałem te serwis, bo obawiałem się cen, ale ostatnio nie miałem wyboru i nie żałuję. Ceny nie są takie straszne, a auto mam w końcu w pełni sprawne. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-25 08:32:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Dawno nie byłem tak spokojny o swój samochód. Mam w końcu serwis, który spełnia moje oczekiwania. Dobre ceny za usługi motoryzacyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-16 15:44:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony, bo dość szybko naprawili mi samochód. Myślałem, że to dłużej potrwa, a jednak zachowali się naprawdę profesjonalnie i dotrzymali słowa. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-24 06:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I ja również polecam ten serwis! Poważne i profesjonalne podejście do naprawi i klienta zasługuje tutaj na wyróżnienie. Diagnostyka jest na bardzo dobrym poziomie. Chcę bardzo serdecznie zarekomendować ten serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olaf dnia: 2015-02-24 15:46:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze podchodzą do instalacji gazowych. W moim przypadku montaż przebiegł bardzo sprawnie. Panowie zadbali o poprawny, bezpieczny montaż, o nowoczesny osprzęt, dlatego w ostateczności jestem zadowolony z efektów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-10 08:27:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony. Naprawa została wykonana dokładnie i na czas. Dziękuję za fachową pomoc i zaoferowania mi tak atrakcyjnego rozwiązania. Życzę powodzenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2015-01-20 11:19:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny serwis z doskonałymi mechanikami. Do tego przeglądy są tańsze niż w Aso a zachowuję gwarancję producenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2014-12-19 13:01:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczna diagnostyka - bez problemu wykryli usterkę w elektronice. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof. dnia: 2014-11-27 12:31:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiele słyszałem o tym serwisie i rzeczywiście jest to prawda. Sprawdziłam na własnej skórze. Diagnostyka elektroniki zasługuje na wyróżnienie a pan Jacek spisał się naprawdę na medal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafi dnia: 2014-11-05 15:13:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To super miejsce. Przyjeżdżam tutaj na przeglądy. Moje auto jest jeszcze na gwarancji i cieszę się, że w tym miejscu za naprawdę przystępne pieniądze mogę wykonać przegląd. Wcześniej robiłem to w ASO, lecz tam jest naprawdę drogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-10-08 18:31:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjnie zajęli się naprawą układu wtryskowego. Cieszę się, że wszystko poszło im tak sprawnie, za tak małe pieniądze. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hubert dnia: 2014-09-19 14:18:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam się na samochodach. Dlatego też, gdy tylko zauważę pierwsze oznaki awarii przyjeżdżam do tego serwisu. Polecił mi go mój kolega i jestem z tego bardzo zadowolony. To uczciwy serwis. Naprawa zawieszenia w moim samochodzie została wykonana bardzo szybko oraz sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip Krzemiński dnia: 2014-08-19 17:13:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry serwis klimatyzacji. Pilnie potrzebowałem pomocy w ramach klimy i to dzień przed wyjazdem na wakacje. Dla warsztatu Grafix nie stanowiło to żadnego problemu. Godzina i klima naprawiona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-28 10:32:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy serwis samochodowy z jakiego dotychczas korzystałem. Dopiero mój mitsubishi lancer odrodził się na nowo. Ostatnio naprawili mi przepustnicę, która została zatkana przez osadzający się nagar.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-07 09:29:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją