Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Padjas Kancelaria Prawna - Procesy Sądowe, Mediacje & Negocjacje, Odszkodowania od Ubezpieczycieli Damian Padjas

Zawód: doradztwo prawne Prawnik 
Adres: Wielkopolskie, 63-220 Jarocin, Pleszew Kotlin Magnuszewice 110/11
Telefon: 663491822 Kom. 663 491 822 Fax: 663491822
Adres e-mail: kancelaria.prawna.mdp(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.damianpadjas.pl
NIP:
617-174-55-14
Opis działalności: Padjas Kancelaria Prawna - Dochodzenie Odszkodowań od Ubezpieczycieli OC, AC, NNW, Na Życie, Spory z Bankami Słowa kluczowe: Odszkodowanie OC, AC, NNW, Na Życie, Kancelarie prawne, Adwokat, Radca prawny, Prawnik, Prawo gospodarcze, Prawo karne i cywilne, Prawo rodzinne i spadkowe, Usługi prawne, Negocjacje, Mediacje

Ocena: 100% pozytywna 67x

Jakość usług: 100% wysoka 67x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 59x
Ceny usług: 100% niskie 58x 1x
Ilość opinii w serwisie: 67
Ilość odsłon profilu firmy: 13204
Data utworzenia profilu: 2010-04-07 19:15:05
Data ostatniej aktualizacji: 2016-05-22 01:36:21 

Opinie o Padjas Kancelaria Prawna - Procesy Sądowe, Mediacje & Negocjacje, Odszkodowania od Ubezpieczycieli Damian Padjas

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mec. Damian Padjas skutecznie wywalczył umorzenie należności abonamentu rtv, w krótkim czasie. Świetny kontakt. Polecam wszystkim mającym problemy z nieuczciwym ściąganiem abonamentu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2018-07-09 11:03:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Damian Padjas to kompetentny i rzetelny człowiek. Zarówno On jak i Jego kancelaria prawna są zdecydowanie godni polecenia. Profesjonalne podejście do sprawy, natychmiastowe odpowiedzi mailowe, efektywność w działaniu to cechy, które charakteryzują Pana Mecenasa. Moja sprawa dotyczyła zaległego abonamentu RTV (zaległy zdaniem Poczty Polskiej), sprawa ciągnęła się, ale warto było czekać, bo stała się sprawą wygraną i to dzięki fachowcowi, którym jest Mecenas Damian Padjas, warto mu zaufać i sprawy natury prawnej powierzyć Jemu i Jego kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANETA Ś. dnia: 2018-06-27 09:02:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Gorąco polecam Pana Mecenasa. Jest prawdziwym fachowcem.Profesjonalnie podchodzi do każdej sprawy. W moim przypadku to walka o zaległości RTV. Sprawa wygrana- umorzenie. Bez wsparcia prawnego Pana Mecenasa nie miałabym żadnych szans. Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa B. dnia: 2018-06-09 12:48:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Kancelarię Pajdas.Wywalczone umorzenie w sprawie abonamentu rtv.Wszystko online bez biegania z dokumentami.Usługa w rozsądnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Abonament RTV
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2018-05-03 23:28:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prawna naprawdę godna polecenia. Odpowiedzi na maile natychmiastowe, kompetencja i efektywność działania na bardzo wysokim poziomie.Moja sprawa to walka o zaległy abonament RTV (zaległy zdaniem Poczty Polskiej) sprawa wygrana po mino, że ciągnęła się parę lat.Mecenas Damian Padjas to fachowiec któremu naprawdę warto zaufać i polecić nasze problemy natury prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Reklamacji nie było, sprawa załatwiona pozytywnie :).
Opinia dodana przez: Mariusz Mazurek dnia: 2018-02-10 19:49:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 3,5 lata walki w sprawie umorzenia egzekucji skarbowej abonamentu RTV i w końcu jest umorzenie! Brawo Panie Damianie! Kompetencja i profesjonalizm - to Pana wyróżnia! Dziękuję! Samym nam by się to nie udało! Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zibi dnia: 2018-02-09 15:04:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, wnikliwość, skrupulatne podejście do tematu i co najważniejsze skuteczność w działaniu. A wszystko to za bardzo rozsądną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek Burian dnia: 2018-02-05 09:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa załatwiona pozytywnie. Obsługa na wysokim poziomie. Gorąco polecam Padjas Kancelarię Prawną. Po prostu fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Lucyna Wróbel dnia: 2017-12-28 23:13:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria działa naprawdę szybko. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa H. dnia: 2017-06-01 13:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam kancelarię Pana mecenasa Damiana Padjasa. Rzeczowy, miły , profesjonalnie podchodzący do sprawy.Pomógł mnie odzyskać pieniądze pobrane z podatku dochodowego,zajęte przez Pocztę Polską (abonament rtv). Znając podejście i zdolności mecenasa, poprosiłam o zajęcie się kolejną nurtującą mnie sprawą. B.Dąbkowska z Zielonki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-11 19:42:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy Kancelarię i Pana Mecenasa. Szybko sprawnie i konkretnie. Kiedy już straciliśmy nadzieję na odzyskanie pieniędzy za biostymulator, który bardziej szkodził niż pomagał, Pan Damian Padjas skutecznie zadziałał i wykazał nieprawidłowości przy sprzedaży urządzenia. Gorąco polecamy. Mecenas godny zaufania. Bogusia i Marek z piotrkowskiego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-25 13:33:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę Kancelarie bez cienia wątpliwości,prawnik Pan Damian Padjas jest bardzo konkretny,cierpliwy,nie ignorujący klienta,wszystko wyjaśnia ,tłumaczy odpowiada na wszelkie,pytania ,rozwiewa watpliwosci ,odpowiedzi mailowe są niemal od razu.Bez znaczenia jest także z jakiej miejscowości pochodzi klient,całość załatwiania spraw przebiega sprawnie i przejrzyście...mogłabym tak jeszcze dużo wymieniać pozytywów i mimo ,że sprawa jest w toku i nie znam jej końca to rzetelność z jaką ten Mecenas podchodzi indywidualnie do klienta i poświęca mu swój czas jest godna polecenia.Jak najbardziej wysoka ocena ...kancelaria godna zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby reklamacji,kancelaria jak sam jej właściciel Damian Padjas to zdecydowany i konkretny prawnik o wielkiej wiedzy
Opinia dodana przez: E.B z Leszna wlkp. dnia: 2016-07-21 17:16:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa dotyczyła abonamentu RTV. Tylko dzięki profesjonalnemu zaangażowaniu Pana Mecenasa Damiana Padjas została sfinalizowana pomyślnie. Bez wsparcia prawnego Pana Mecenasa nie miałbym żadnych szans na pozytywne dla mnie rozstrzygnięcie problemu. Pan Damian jest rzeczowy, kompetentny i co najważniejsze – skuteczny. Odpowiada bezzwłocznie na każdy zgłoszony problem, na każde pytanie. Szybki i bezproblemowy kontakt poprzez internet. Każdemu, kto ma podobny problem polecam Kancelarię Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2016-07-18 12:14:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dogodny kontakt, a najważniejsze pełny profesjonalizm i bardzo dobra skuteczność podjętych działań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy Kotlarek dnia: 2016-07-08 17:12:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim gorąco usługi Pana Mecenasa. Wielki profesjonalizm, szczegółowe wyjaśnienie tematu, poświęcenie dużej ilości czasu przygotowanie wszystkich pism i pozwu co pozwoliło w moim przypadku wygrać sprawę bez mojej obecności w sądzie. Sąd 3 listopada 2015 zasądził zwrot za kartę pojazdu w kwocie 500 zł plus odsetki do dnia wypłaty od dnia 2 maja 2006 roku. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: aNDRZEJ B. dnia: 2016-03-06 12:41:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa dopłaty do odszkodowania z OC sprawcy przeciwko jednej z dużych ubezpieczalni wygrana dzieki profesjonalnemu podejsciu i kompetencjom p. Padjasa. Polecam i na pewno jeszcze skorzystam z usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek O. dnia: 2016-03-02 14:31:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomimo tego, że nie miałem wielkich nadziei na wygraną w sądzie (sprawa z bankiem), postanowiłem spróbować. I okazuje się, że sprawa wygrana! Z Panem Damianem doskonały kontakt, wszystko szybko i fachowo. W każdej chwili można liczyć na pomoc. Polecam na 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław W. dnia: 2016-03-02 08:22:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki profesjonalizm i skuteczność, a dodatkowo życzliwy i sympatyczny człowiek. Szybki kontakt mailowy. Jestem zadowolona z jego pracy oraz jej wyników. Pan Mecenas należy do tych adwokatów, którzy odpisują na wiadomości klienta, pozostają z nim w kontakcie i poświęcają mu optymalną ilość czasu. W moich dwóch wygranych sprawach, postępował zgodnie z etyką zawodową. Jedna sprawa była związana z abonamentem RTV, druga sprawa to rozliczenia z byłym pracodawcą. Mimo, że nie wiedziałam jak sprawy się skończą, podobało mi się rzetelne i fachowe podejście do przedstawionych Panu Damianowi problemów. Gdybym kiedyś znów potrzebowała pomocy prawnej - wybór będzie tylko jeden: Damian Padjas :-) Dlatego szczerze polecam obsługę prawną właśnie u niego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna K. dnia: 2016-02-06 20:24:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas rewelacja.mieliśmy sprawę z harmonizerem,w Hrubieszowie nikt nie chciał pomóc a pan Padjas bez zastanowienia za nieduże pieniądze i sprawa wygrana.Jesteśmy mu bardzo wdzięczni i mocno polecamy jeśli ktoś ma problemy z firmami które wciskają bezużyteczny sprzęt medyczny za duże pieniądze to tu trzeba się zgłosic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mery dnia: 2016-01-07 13:29:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług przy niskiej cenie.Jestem bardzo zadowolony i gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji.
Opinia dodana przez: ROBERT BLICHARZ dnia: 2016-01-04 14:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obsługi prawnej. Fachowe podejście do sprawy . Polecam z czystym sercem usługi Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2015-10-15 18:46:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik. Byłam w trudnej sytuacji życiowej i Pan Damian fachowo i profesjonalnie doradził jak postępować. W ostatnim czasie miałam okazję poznać kilku prawników, ale tylko ten zasługuje na pozytywną opinię, udziela dokładnych i rzeczowych odpowiedzi na pytania, a przy tym jest bardzo sympatycznym człowiekiem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2015-10-06 19:32:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz kolejny mecenas Damian Padjas pomógł nam odzyskać pieniądze. Tym razem chodziło o znaną firmę ubezpieczeniową, która znacznie zaniżyła wypłatę świadczenia za szkodę komunikacyjną. Firma ubezpieczeniowa skutecznie zniechęcała nas do podejmowania dalszych kroków zmierzających do uzyskania odpowiedniego odszkodowania (podważali kosztorys rzeczoznawcy, żądali faktur zakupu nowych części itd). Kiedy przedstawiliśmy problem Panu Damianowi bez wahania uznał podstawę naszych roszczeń. Przygotował odpowiednie dokumenty i po zaskakująco krótkim czasie odzyskaliśmy kwotę wielokrotnie wyższą od wcześniej przyznanej przez firmę ubezpieczeniową. Jesteśmy zwykłymi ludźmi( ja pracuje w biurze a mąż prowadzi małą jednoosobową firmę)i zgodnie uważamy,że dzisiaj w naszym kraju przeciętny "Kowalski" bardzo dużo traci bo nie ma siły walczyć z urzędnikami, sądami, firmami ubezpieczeniowymi o coś co mu się słusznie należy. Usługi świadczone przez Kancelarię Pana Damiana są na najwyższym poziomie i co ważne nie są drogie. Śmiało możemy teraz powiedzieć, że mamy "swojego prawnika".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota i Borys dnia: 2015-05-15 11:47:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetencja, pełny profesjonalizm, błyskawiczna reakcja na przesyłane informacje, wzór współpracy przy pomocy informatyki. Kancelaria prawnicza z prawdziwego zdarzenia, godna polecenia każdemu. W przyszłości jeśli zajdzie potrzeba, nie zawaham się powierzenia swoich spraw prawnych tejże Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Ornowski dnia: 2015-04-11 16:24:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam! Usługa błyskawiczna, konkretna,fachowa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa H. dnia: 2015-03-30 20:30:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odziedziczyłam w spadku kredyt po cioci. Poszłam po poradę do prawnika z miejsca zamieszkania - Otwocka - poinformował mnie, że nic się nie da ze sprawą zrobić. Na szczęście trafiłam w internecie na Pana Mecenasa Damiana Padjas. W chwili obecnej, po zajęciu się sprawą przez Pana Mecenasa Damiana Padjasa, mam sprawę umorzoną. Poza tym z Mecenasem jest bardzo dobry kontakt, jest słowny, konkretny. Polecam jego usługi!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Bąbik dnia: 2015-01-30 20:29:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki Panu Damianowi udało mi się odzyskać pieniądze za 2 karty pojazdu wraz z odsetkami. Cała korespondencja została załatwiona przez internet. Krok po kroku w bardzo przystepny i prosty sposób. Wystarczyło tylko wydrukowac dokumenty i złożyć w odpowiednim czasie oraz miejscu i czekac na decyzje sądu. Na wszystkie moje pytania otrzymywałem bardzo szybkie i konkretne odpowiedzi. Szczerze i gorąco polecam usługi Pan Damiana Padjasa i serdecznie dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2015-01-30 12:41:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odzyskałam, dzięki kancelarii,zwrot za 2 karty pojazdów-850 zł + odsetki od kwietnia 2011r-w tym czasie próbowałam samodzielnie odzyskać pieniądze,starostwo odmówiło i zaprzestałam dalszego starania- a w kwietniu br zgłosiłam się o pomoc do kancelarii PADAJS(łącznie otrzymałam ok. 1300zł). Współpraca super, natychmiastowe odpowiedzi na moje e-maile,polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-10 22:02:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, mieliśmy sprawę o zwrot kosztów za kartę pojazdu, sprawa odbywała sie drogą internetową, co znacząco ułatwiło konakt. Pan Damian Padjas rzetelnie, szybko i skutecznie doprowadził sprawę do pozytywnego zakończenia sprawy. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena i Roman dnia: 2014-12-08 21:26:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalne podejscie do klienta warto polecac
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: szwajcar dnia: 2014-12-08 17:13:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny człowiek, dobry kontakt i skuteczność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech Balawender dnia: 2014-11-20 07:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z toku sprawy jaka prowadzi pan D. Padjas polecam wszystkim tak dobrego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-10-07 10:47:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszyskim tą Kancelarię Prawną. Wszysko załatwia się przez internet. P. Damian jest super fachowcem, dotrzymuje danego słowa. Dzięki niemu rodzice nie musieli spłacać bezprawnie zaciągnietego kredytu na około 5 000,00 zł - zostali oszukani przez przedstawicieli handlowych. Wszyskim polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-09-26 11:28:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Damian Padjas to osoba naprawdę godna polecenia. Współpraca z nim zawsze przegiega pozytywnie. Jest prawdziwym fachowcem i jeśli prowadzi sprawę jest bardzo konkretny. Wszystko zawsze na czas, fachowe doradztwo. Na sprawie wiele pozytywnych rzeczy usłyszałam od sędziego na temat fachowości tego prawnika. Sama znalałam z nim kontakt poprzez internet i zdałam się na opinie internautów - osób którym kiedyś pomógł. Odzyskałam pieniążki za karty pojazdu,mimo wielu problemów z urzędnikami wydziału komunikacji. Raz jeszcze polecam współpracę z Panem Damianem!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota B. dnia: 2014-07-12 11:50:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie pod każdym względem. Dzięki Panu Padjasowi wygrałam sprawę w Sądzie i odzyskałam pieniądze za kartę pojazdu + odsetki za ostatnie 8 lat. Pomimo sporej odległości cały proces przebiegł bez zarzutu. Cała korepondencja odbywała się drogą internetową, super wygodnie. Otrzymałam odpowiedź na każde pytanie w tempie ekspresowym. To samo tyczy się dokumentów (pozwu, odwołania itd.). które przesłane mi zostały prawie natychmiast. Gorąco polecam usługi Pan Damiana Padjasa i serdecznie dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. M.Opalińska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Opalińska dnia: 2014-04-14 15:28:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całą odpowiedzialnością usługi Kancelarii, jest szybka, fachowa, rzetelna, w przystępnej cenie i skuteczna!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: sylwus70 dnia: 2014-03-16 09:19:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zakończyło się to kilkuletnie oczekiwanie na sprawy związanie z zasiedzeniem. Sprawa zakończona pozytywnie!W podświadomości składam duży ukłon w Pana stronę. Jestem niezmiernie wdzięczna za pomoc, wytrwałość i cierpliwość obustronną. Stały się one niezwykłymi cechami,które towarzyszyły. DZIĘKUJĘ to za mało! POLECAM WSZYSTKIM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania N. dnia: 2014-01-13 19:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Kolejna sprawa o zwrot za karty pojazdów wygrana dzięki pomocy Pana Damiana. Zostały jeszcze dwie. Gdyby nie pomoc prawna mecenasa już dawno byśmy zrezygnowali. Bez znajomości przepisów prawnych przeciętny obywatel nie ma szans w sądzie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2013-12-18 21:30:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo konkretny facet pomogl mi odzyskac kase za 66 kart pojazdu niemala kwota i jest tani w porownaniu do innych pozdrawiam r.k.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-05 18:37:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie Pana Damiana, jednocześnie dziękując za pomoc w odzyskaniu nienależnie pobranej opłaty za wydanie karty pojazdu. Wygrana sprawa w sądzie, zwrot kwoty 500zł + 30zł(kosztów sądowych)+odsetki (od momentu wezwania Starostwa do zwrotu za kartę). Pan Damian, konkretny, rzeczowy, miły i przyjazny dla klienta. Błyskawiczny kontakt i porada prawna. Niska cena za pomoc. Szczerze POLECAM!!! i jeszcze raz dziękuję Panu Damianowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz z Lublińca dnia: 2013-11-15 14:29:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,gorąco polecam usługi Mecenasa Damiana Padjas.Dzięki pomocy Pana Mecenasa wygrałam dwie sprawy dotyczące zwrotu za karty pojazdów.Urząd zwrócił mi po 500zł za kartę plus odsetki plus koszty sądowe.Pan Mecenas sprawnie i fachowo pomógł mi w każdym momencie sprawy,nawet późna godzina wieczorna nie stanowi problemu,żeby pomóc w napisaniu pisma,bardzo dobry kontakt,pełen profesjonalizm.Jestem bardzo zadowolona z obsługi i fachowo przygotowanych pism,za niewielkie pieniądze.W przyszłości,jeśli będę potrzebowała pomocy prawnej,na pewno zwrócę się do Mecenasa. Wszystkim,którzy potrzebują takiej pomocy polecam Kancelarię Prawną Damian Padjas. Serdecznie dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela Broda dnia: 2013-08-22 21:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pan Damian Padjas pomógł nam odzyskać zwrot za 5 kart pojazdów. Dzięki niemu przebrneliśmy przez gąszcz przepisów sądowych, w których przeciętny obywatel napewno by się zagubił. Zawsze doradza, podpowiada, znajduje najlepsze rozwiązanie problemu. Pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt, duża wiedza, niewielkie koszty. Pan Damian prowadzi nasze 3 kolejne sprawy o odzyskanie zwrotu nadpłaty za karty pojazdu.Jesteśmy pewni, że zrobi wszystko, aby także one zakończyły się dla nas pozytywnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi i rezultatów nasze współpracy. Polecamy mecenasa Damiana każdemu, kto ma jakiś problem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji.
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2013-07-11 13:28:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia jak najbardziej pozytywna. Dzięki pomocy Pana Damiana otrzymałem od Starostwa zwrot nadpłaty za kartę pojazdu + ustawowe odsetki i opłaty sądowe. Pan Damian sam pilnował terminów składania pism, a na zadawane pytania otrzymałem błyskawiczną odpowiedź.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2013-05-30 20:35:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy. Przeprowadził pozytywnie sprawę o uregulowanie stanu prawnego nieruchomości i spadkowe . Zaproponował najlepsze rozwiązanie, które sprawdziło się i zaoszczędziło nam sporą część oszczędności. Bardzo konkretny i ceni sobie punktualność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rodzina K. dnia: 2013-03-17 17:20:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Wczoraj przy pomocy Pana Damiana Padjasa wygrałem sprawę w Sądzie o zwrot za kartę pojazdu. Starostwo musi mi zwrócić całe 500 zł plus koszty sądowe plus odsetki. Jakość usług na najwyższym poziomie, Pan Damian profesjonalista w każdym calu, sympatyczny i konkretny, terminowy człowiek. Zaznaczam, że cena, za pomoc w załatwieniu sprawy jest bardzo niska. Polecam wszystkim Pana Damiana -na 100% wygrana sprawa! Panie Damianie jeszcze raz serdecznie dziękuję - Jarek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2013-03-01 11:43:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Z wielką przyjemnością polecam usługi Mecenasa Damiana Pajdas. Przed niecałym miesiącem wygrałam dzięki Mecenasowi sprawę ze Starostwem o zwrot opłaty za Kartę Pojazdu. Wyrok przed kilkoma dniami się uprawomocnił i dostałam już zwrot, całe 500 PLN plus odsetki i oczywiście zwrot kosztów. Sprawa trwała rok, ale warto było powalczyć i mieć WIELKĄ satysfakcję WYGRANEJ:) Pan Damian wykazał się uczciwością, rzetelnością, terminowością przygotowywania pism, a przede wszystkim ogromną wiedzą i pełnym profesjonalizmem. Panie Damianie SERDECZNIE za WSZYSTKO DZIĘKUJĘ!Pozdrawiam i życzę samych wygranych:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwik dnia: 2013-02-02 19:07:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz skorzystałem z fachowej wiedzy i profesjonalnych usług Pana Damiana i już dziś wiem, że będzie następny raz. Sprawa, którą wygrałem dotyczy zwrotu za kartę pojazdu. Starostwo początkowo nie chciało wypłacić pieniędzy, a później wyrokiem Sądu Rejonowego, wreszcie Okręgowego Wydziału Odwoławczego, zostało przymuszone wraz z odsetkami od 2006r. Pieniążki dość spore jak dla mnie. Specjaliście serdecznie dziękuję za fachowość, a potrzebujących kieruję do Pana, bo na pewno warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2012-12-18 22:20:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W latach 2003-2006 podczas sprowadzania samochodu z krajów Unii Europejskiej obowiązywała zawyżona opłata za wydanie karty pojazdu w wysokości 500 zł. Trybunał Konstytucyjny uznał kwotę za niepoprawną, natomiast Europejski Trybunał Sprawiedliwości - sprzeczną z przepisami unijnymi. Niestety w praktyce odzyskanie pieniędzy przez przeciętnego "Kowalskiego" jest praktycznie niemożliwe,lecz mi pomogła Kancelaria Prawna Pana Damiana Padjas która to podjęła walkę z moją sprawą. Rewelacja - bardzo fachowe podejście do sprawy, bardzo dobry kontakt, pełen profesjonalizm,indywidualne podejście do mojej sprawy,usługi na bardzo wysokim poziomie. Jeżeli w przyszłości będę miał problem wymagający pomocy prawnej nie będę się wahał i chętnie skorzystam z usług Pana Damiana
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2012-12-04 17:11:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% Skuteczny i godny zaufania. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grzegorz dnia: 2012-11-02 22:10:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Damian Padjas na ministra sprawiedliwości!!! Albo lepiej nie bo się jeszcze zmarnuje ;) Super fachowiec, wygrałem z miastem 500 zł zwrotu za kartę pojazdu. Doskonała usługa za niewielkie pieniądze. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2012-11-01 20:03:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w każdym calu, doskonały kontakt.Dzięki Panu Mecenasowi odzyskałem pieniądze za kartę pojazdu.Duuuuży pozytyw...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2012-09-06 19:45:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa: zwrot opłaty za kartę pojazdu. Obsługa: Pełen profesjonalizm. Wynik: Gwarancja wygrania sprawy w 100%. Naprawdę, gość konkretny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian Sobczak dnia: 2012-08-13 11:35:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrałem sprawę o nadpłatę za kartę pojazdu w 100% wraz z osetkami. Polecam z czystym sumieniem prawnika, który mi w tym pomógł. To mecenas Damian Padjas. Jestem zadowolony z obsługi i podejścia.Fachowo sporządzone pisma procesowe. Szybki, bezproblemowy kontakt z mecenasem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz T. Starachowice dnia: 2012-07-27 10:36:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie zakończona sprawa spadkowa złożona z wielu mniejszych spraw, bo nie były regulowane sprawy rodzinne. Świetny kontakt, podejście do klienta, dostępność. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.K. dnia: 2012-06-18 15:48:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa na kartę pojazdu wygrana na całą kwotę 500 zł, bardzo dobry kontakt, bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Zdecydowanie polecam ..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: T.T. dnia: 2012-06-01 19:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Damian Padjas prowadził moją sprawę dotyczącą zwrotu należności za kartę pojazdu i muszę stwierdził,że zasób wiedzy,kompetentność jest u tego PRAWNIKA na bardzo wysokim poziomie. Na pewno każdy kto skorzysta z usług tego prawnika będzie zadowolony-polecam(bez kryptoreklamy)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Chłąd dnia: 2012-03-02 12:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen sukces i wygrana sprawa posagowa z PZU :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stu. dnia: 2011-10-15 16:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mec. Damian pomógł mi w przeprowadzeniu bardzo skomplikowanej sprawy o zasiedzenie i to z sukcesem. Pełen zaangażowania, bardzo konkretny, skrupulatny. Mogę naprawdę polecić tego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. S. dnia: 2011-10-12 14:10:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że mogę korzystać z pomocy p. Damiana. Udało się sprawnie przeprowadzić dużą sprawę gospodarczą i odzyskałem od dłużnika zaległe należności za roboty budowlane. Szczególnie cenię innowacyjne podejście do kontaktu z klientem. Bardzo przyjemna i rzeczowa współpraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław M. dnia: 2011-10-11 01:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, przystępność , mogę zwrócić się z każdą sprawę . super mieć takiego prawnika , który jest dostępny praktycznie od ręki i konsultować codzienne problemy. Zwłaszcza jak sie prowadzi firmę.. Gorąco polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2011-05-22 12:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wyobrażam sobie teraz prowadzenie firmy ( w sczególności w sektorze usług budowlanych ) bez stałego nadzoru prawnika.. Mogę potwierdzić bardzo wysoką skuteczność p. Damiana , dzięki odpowiedniemu zabezpieczeń umów nie muszę się męczyć przed sądem i tracić czas oraz koszta ...Bardzo duża wiedza , szybkość oraz rzeczowość , a także stały nadzór prawny dzięki innowacyjnej pbsługi prawnej firmy..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Krzysztof
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-21 20:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik. Świetnie pisze pisma procesowe. Terminowość bardzo dobra. Kompetentny, rzeczowy, miły. Wie o czym mówi. Do każdej sprawy się bardzo przykłada. Warty polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2011-03-02 20:42:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się odzyskać nadpłaty za karty pojazdu od Powiatu.. Świetnie sporządzone pisma procesowe. Gdy chodziłem po innych prawnikach to nawet nie wiedzieli o co mi chodzi .. A tu znalazłem fachową pomoc .. Powiat nawet nie wnosił apelacji .. Bardzo dziękuje :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał S. dnia: 2011-03-02 20:25:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się odzyskać nadpłaty za karty pojazdu od Powiatu.. Świetnie sporządzone pisma procesowe. Gdy chodziłem po innych prawnikach to nawet nie wiedzieli o co mi chodzi .. A tu znalazłem fachową pomoc .. Powiat nawet nie wnosił apelacji .. Bardzo dziękuje :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał S. dnia: 2011-03-02 20:20:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problem z wada fizyczną zamówionego towaru , producent mimo wielu moich telefonów i pism nie przyjął reklamacji, z problemem zgłosiłem sie do tego prawnika i wystarczyło jedno pismo , a reklamcja została uwzględniona w całości i dostałem zwrot pieniędzy .. Jestem bardzo zadowolony, że zwróciłem się do Pana Damiana.. Szczerze polecam , bardzo wysoka skuteczność, bardzo duża wiedza, zaangażowanie , wysoka kultura osobista... Miałem do czynienia z innymi prawnikami , którzy tylko kierowali sprawy do Sądu, które trwały po kilkanaście miesięcy..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edmund K. dnia: 2011-03-02 19:37:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelne podejście do sprawy, rzeczowość w kontakcie oraz skuteczność , a także atrakcyjne stawki .. Pisma procesowe świetnie przygotowane , a w efekcie czego pomyślnie dla mnie zakończona sprawa. Szczerze polecam usługi tego prawnika !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof S. dnia: 2011-01-02 15:39:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście, polecam serdecznie. Wszystko super. Poprostu REWELACJA ... !!! Szybki i sympatyczny kontakt, życzę wszystkim takiej współpracy. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kevin Lomax dnia: 2010-04-07 19:21:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją