Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Spieler Monika, adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-893 Warszawa Ogrodowa 1 A/6
Telefon: 502532087
Adres e-mail: monika.spieler(małpa)adwokat.slnet.pl
Strona internetowa: http://www.monikaspieler.pl
NIP:
955-000-73-31
Opis działalności: sprawy karne, cywilne, rodzinne, prawo autorskie, reprezenatacja przed sądami, pisma procesowe, umowy Słowa kluczowe: apelacje, kasacje, sprawy karne, rozwody, sprawy cywilne, pozwy, zażalenia, sprawy rodzinne, alimenty

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 6x 7x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 10468
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2016-05-17 16:08:42 

Opinie o Spieler Monika, adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam bardzo podziękować pani mecenas za sprawę, którą się dla mnie zajęła. Spawa dotyczyła ZUS, zabrano mi rentę (złośliwy guz piersi). Pani mecenas napisała mi pismo, złożyłam odwołanie i dostałam rentę. Bardzo dużo tej pani zawdzięczam i polecam innym, jest osoba kompetentną i wyrozumiałą dla ludzi. jeszcze raz bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2017-09-20 19:34:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Monika Spieler jest warta polecenia. Wszystko sprawnie, terminowo plus bardzo dobry kontakt. Moja sprawa rozwodowa przebiegła szybko. Jestem zadowolony i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2017-01-31 12:13:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Jestem zadowolony ze współpracy z Panią Mec Monika Spieler. Jest konkretna, rzeczowa i skrupulatna. Dla tego osobiście polecam do sprawy rozwodowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adam Praczuk dnia: 2016-07-10 10:25:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panią Mec. Moniką Spieler. Prowadziła moją sprawę dotyczącą stwierdzenia nieważności umowy o dożywocie. Profesjonalnie oraz rzetelnie przygotowując się do każdej rozprawy, doprowadziła do pozytywnego końca. W swojej pracy jest konkretna i rzeczowa. Zawsze merytorycznie przygotowana i dostępna czasowo . Skrupulatnie dbała o wszelkie szczegóły. Z pełną odpowiedzialnością polecam Panią adwokat Monikę Spieler.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz Maroszek dnia: 2016-05-10 08:09:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat jest: solidna, nie spóźnia się na spotkanie, dokładnie omawia swoją strategię obrony z klientem, nie obiecuje gruszek na wierzbie tylko przedstawia mocne i słabe strony obrony. Jest także elastyczna w sprawach finansowych, czego nie można powiedzieć o innych adwokatach, wysysających ostatni grosz ze swoich klientów. Polecam panią Monikę.!!!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysztof D. dnia: 2016-05-05 08:46:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Mecenas Monikę Spieler,sprawy prowadzi w sposób rzetelny i profesjonalny,wszystko w terminie,dokładnie, i bardzo rzeczowo.Polecam z przekonaniem!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bet dnia: 2016-01-27 18:14:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Mec. Moniką Spieler, gdzie profesjonalizm i rzetelność idzie w parze z empatią, zapominaną często w takich sytuacjach, kiedy po drugiej stronie jest człowiek i jego bagaż przeżyć. Jestem pod wrażeniem pracy Pani Mecenas, która w trakcie trwania procesu rozprawy, nie godząc się na pewnego rodzaju zachowania drugiej strony, potrafiła znaleźć argumenty i przedstawić je w Sądzie. Doceniam zaangażowanie, pracowitość – popartą wszechstronną wiedza prawniczą oraz poświęcany mi czas.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2016-01-07 12:56:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat jest bardzo rzeczową i konkretną osobą. W sposób prosty przedstawia klientowi jego "status" i proponuje konkretny i rzeczowy sposób podejścia do problemu. Z jednej strony pełny profesjonalizm a z drugiej ludzkie podejście i pochylenie się nad ludźmi, którym mogła się podwinąć noga w życiu. BARDZO POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip Brych dnia: 2015-12-09 09:18:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Monika Spieler to profesjonalistka w każdym calu, która nie zapomina jednak, że w gąszczu paragrafów kryją się ludzie. Mimo, iż w wyniku nieszczęśliwego splotu okoliczności moją sprawę powierzyłam Pani Mecenas dosłownie w ostatniej chwili, podjęła się jej poprowadzenia, choć wiązało się to z koniecznością zapoznania się z mocno niestandardową tematyką w bardzo krótkim czasie oraz wyjazdem do innego miasta celem reprezentowania mnie na sprawie sądowej. Tylko dzięki jej rzeczowemu podejściu do sprawy, fachowości i rzeczywistej chęci zrozumienia problemu i udzielenia pomocy udało mi się tę sprawę wygrać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata z Poznania dnia: 2015-09-08 11:30:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam i polecam wszystkim uslugi pani Mecenas Moniki. Prowadzila trudna sprawe mojej mamy i okazala sie sprawnym fachowcem. Poznalam ja jako osobe konkretna, rzeczowa i profesjonalna. A jednoczesnie empatyczna, co dla mnie jest nie do przecenienia w tego typu sprawach. Goraco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-07-17 17:12:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Monika Spieler broniła mnie w sprawie z ZUS-em (odmówili przyznania mi emerytury w związku z brakiem udokumentowanego stażu pracy w szczególnych warunkach). Dzięki pomocy i zaangażowaniu Pani Adwokat udało nam się pozytywnie dla mnie rozstrzygnąć sprawę w dość krótkim czasie (rok i miesiąc). Uważam, że współpraca między mną a Panią Mecenas przebiegała bez zarzutu i żadnych trudności. Pani Adwokat była dostępna w każdej chwili naszego postępowania. Polecam usługi Pani Mecenas każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Miedzińki dnia: 2015-06-08 10:32:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzyłam Kancelarii Adwokackiej Pani Mecenas Moniki Spieler sprawę rozłożenia na raty kwoty grzywny,którą jestem zobowiązana zapłacić,gdyż wpłata całej sumy przerasta moje możliwości finansowe.Wniosek w tej sprawie został sporządzony przez Panią Mecenas szybko i bardzo rzetelnie,a co dla mnie najważniejsze okazał się skuteczny,Sąd rozłożył kwotę grzywny na dwanaście rat.Wpłacam teraz raty bez obaw o moją płynność finansową.Gorąco polecam powierzenie spraw Kancelarii Pani Mecenas!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna z Warszawy dnia: 2015-04-22 12:44:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam chcę się podzielić z państwem moją opinią o usługach adwokackich pani Mecenas Moniki Spieler która prowadziła mój bardzo trudny proces w sprawie karnej. Na skutek fałszywych oskarżeń groziła mi bardzo wysoka kara do 10 lat pozbawienia wolności z 6 art.K.K. Dzięki pani Mecenas Monice Spieler jej zaangażowaniu , skuteczności,rzetelności,trafnym pismom procesowym ogromnemu poświęceniu się oraz wykazaniu nad wyraz wysokiego profesjonalizmu w mojej sprawie doprowadziła w tym procesie do uniewinnienia mojej osoby mimo kilku krotnych apelacji strony skarżącej.Mam bardzo ogromny szacunek dla osoby Mecenas Moniki Spieler i jestem jej ogromnie wdzięczny za bardzo rzetelne prowadzenie mojego procesu do końca. Z czystym sumieniem polecam wszystkim usługi prawnicze panią Mecenas Monikę Spieler. Z Poważaniem Sławek
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-14 18:59:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią mecenas Moniką Spieler. Broniła mnie w sprawie, która już drugi raz znalazła się w I instancji.Zostałam uniewinniona i sądzę,że stało się tak m. in. dzięki zaangażowaniu,sumienności i staranności pani mecenas. Podczas rozpraw była czujna, szybko reagując np. na nieprawdziwe fakty przytaczane przez stronę przeciwną i dbając, by istotne fakty i szczegóły zostały wypunktowane i znalazły się w protokole. Reasumując- osobę tak profesjonalną mogę polecić każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2015-02-08 14:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Monika Spieler prowadziła moją sprawę rozwodową. Jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy ze względu na profesjonalizm Pani Mecenas oraz ludzkie podejście. Doceniam to, że Pani Adwokat pracowała bardzo rzetelnie, skrupulatnie dbała o wszystkie szczegóły na każdym etapie procesu. Rozmowy oraz spotkania z Panią Mecenas były bardzo pomocne w podejmowaniu różnych trudnych decyzji, ponieważ Pani Mecenas posiada bardzo wszechstronną wiedzę prawniczą, a dodatkowo, kiedy sytuacja tego wymaga, potrafi udzielić emocjonalnego wsparcia. Jestem wdzięczna Pani Mecenas za poświęcony czas, elastyczność co do terminów, zaangażowanie i reprezentowanie mnie w procesie z najwyższą dbałością o interesy moje i mojego dziecka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2015-01-13 11:59:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Monika Spieler prowadziła moją sprawę. Prowadziła ją z ogromnym zaangażowaniem. Owa sprawa była dla mnie beznadziejna- jednak fachowe i profesjonalne podejście Pani Mecenas spowodowały że sprawa skończyła się dobrze. Udało się Pani Mecenas wynegocjować dosyć dobre warunki dla mnie. W mojej sprawie, miałam utracić uprawnienia na dłuższy czas. Dzięki działaniu Pani Mecenas, moje uprawnienia które miałam stracić na długo –został skrócony. Jestem pod ogromnym wrażeniem osoby Mecenas Moniki Spieler pod względem pełnego profesjonalizmu, pomocy, poświęconego czasu i zaangażowania!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-10-22 12:05:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika prowadzila moja sprawe ktora wytoczylem mojemu pracodawcy, chodzilo o przywrocenie do pracy, nie bylo zadnego problemu z terminami i wzorowo mnie reprezentowala, z moim bylym pracodawca poszlismy w koncu na ugode, ktora bardziej mnie interesowala niz przyworcenie. Bardzo godny polecenia fachowiec. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-05-20 15:30:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Do Pani adwokat Moniki Spieler trafiłam z polecenia.Pani adwokat wybroniła mnie ze stawianych mi zarzutów.Zostałam uniewinniona.Przez cały okres trwania procesu czułam się komfortowo i bezpiecznie.Polecam wszystkim usługi Pani adwokat Moniki Spieler
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata Grzybowska dnia: 2013-11-25 10:46:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakiś czas temu miałam sprawę przed Izbą Skarbową w Bydgoszczy, groziło mi dyscyplinarne zwolnienie z pracy w Urzędzie Skarbowym. Mecenas Monika Spieler wybroniła mnie ze wszystkich trzech zarzutów jakie mi postawiono, zostałam uniewinniona. Uwierzyłam w sprawiedliwość, a na sprawach wyjaśniających czułam się komfortowo. Jestem bardzo wdzięczna Pani Mecenas za pomoc w ważnej dla mnie sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnes dnia: 2013-10-05 13:49:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Monika Spieler jest rzetelnym adwokatem, jestem zadowolona z reprezentacji w mojej sprawie rozwodowej. Mecenas poza przygotowaniem merytorycznym potrafi wesprzeć emocjonalnie. Polecam powierzenie spraw tej Kancelarii. Anna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-06-14 22:03:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją