Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria prawno-kanoniczna Beata Chanowska-Dymlang

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 03-290 Warszawa 03-290 Geodezyjna Geodezyjna/80C/12
Telefon: Kom. 882080222
Adres e-mail: bchdymlang(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.adwokatkoscielny.waw.pl
Opis działalności: Działalność kancelarii koncentruje się na prowadzeniu spraw o stwierdzenie nieważności małżeństwa kościelnego tzw. rozwodu kościelnego Słowa kluczowe: rozwód kościelny, stwierdzenie nieważności, unieważnienie małżeństwa, adwokat kościelny

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 1x 6x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1988
Data utworzenia profilu: 2016-05-05 18:59:02
Data ostatniej aktualizacji: 2016-05-05 18:59:02 

Opinie o Kancelaria prawno-kanoniczna Beata Chanowska-Dymlang

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam Panią Beatę zwlaszcza,że uzyskalem pozytywny wyrok. Jest osobą bardzo miłą o ogromnej wiedzy,doświadczeniu i profesjonalnym podejsciu do sprawy. Jeszcze raz dziękuję Pani Beatko i serdecznie pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Remigiusz dnia: 2018-10-02 21:56:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług Pani Mecenas z polecenia. Początkowo miałam pewne zastrzeżenia, bo wydawało mi się, że nazbyt wyolbrzymia pewne sprawy i "szuka dziury w całym". W trakcie procesu zrozumiałam dlaczego tak starannie i dokładnie analizowała wszystko. Po półtorarocznym procesie otrzymałam stwierdzenie nieważności. Doceniam zaangażowanie, profesjonalizm i wnikliwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-24 13:19:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim korzystny wyrok, na który nikt w rodzinie nie dawał mi szans :-). No i zawsze miałam szybki kontakt z Panią Mecenas. Nawet podczas urlopu mi odpisała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna68 dnia: 2016-09-19 15:03:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, tym bardziej i przede wszystkim dlatego, że zakończyło się pozytywnym rozstrzygnięciem. Cenowo porównywalnie z ofertami innych kancelarii. Co do Pani Beaty - na pewno kompetentna osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: joanna59 dnia: 2016-07-15 13:09:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nadspodziewane szybkie pozytywne zakończenie sprawy. Skuteczna Pani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KR dnia: 2016-06-23 21:30:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo, konkretnie i pełen sukces. Dziękuję Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jędrek dnia: 2016-05-29 11:22:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam 57 lat. Korzystałam już z pomocy nie jednego prawnika. Ale nie pamiętam już kiedy byłam tak zadowolona z obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2016-05-05 19:02:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją