Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Aneta Rząsa-Nawrot

Zawód: Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 59-300 Lubin Kościuszki 7
Telefon: Kom. 887 700 710
Adres e-mail: lubin.adwokat(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.lubin-adwokat.pl
NIP:
691-214-70-55
Opis działalności: Prawo cywilne, rodzinne, pracy, karne Słowa kluczowe: adwokat, porady prawne, zastępstwo procesowe, reprezentacja w sądzie

Ocena: 100% pozytywna 34x

Jakość usług: 100% wysoka 30x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 26x
Ceny usług: 100% niskie 22x 5x
Ilość opinii w serwisie: 34
Ilość odsłon profilu firmy: 3998
Data utworzenia profilu: 2013-10-24 15:13:27
Data ostatniej aktualizacji: 2016-04-21 12:54:38 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Aneta Rząsa-Nawrot

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z wszystkimi dobrymi opiniami. Polecam tę osobę, ponieważ ma ludzkie podejście do tematu,nie owija w bawełnę, widać, że zależy jej na wyniku, szuka różnych rozwiązań. Poza sprawą serdecznie doradzi w innym temacie,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita.P dnia: 2017-11-15 14:16:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: powiem tak. Korzystałam z innego prawnika, ale jak wziął kasę, to już ani czasu dla mnie nie miał, na rozprawę nawet nie przyszedł, bo ponoć nie obowiązkowa, a okazało się inaczej, pisma robione z błędami. Zrezygnowałam. Pani mecenas trochę zastanawiała się, ale w końcu przejęła rozgrzebaną sprawę i chwała Bogu. Od razu widać różnicę, wiem na czym stoję, sprawa idzie w dobrym kierunku. Uzyskałam zabezpieczenie, ale przez to że poprzedni prawnik nie złożył takiego wniosku, musiałam go dodatkowo opłacić, a można to było zrobić za darmo od razu. Dwa razy zastanówcie się zanim powierzycie swoje sprawy w czyjeś ręce. Polecam bardzo mecenas Nawrot
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: PaulinaB dnia: 2017-11-03 18:50:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim panią mecenas, za bardzo dobry kontakt, za przejrzystość sprawy, za uczciwe podejście do tematu i bardzo dużo pracy w rozwiązanie problemu. Rozwiązani przerosło moje oczekiwania. Wszystkim będę polecać, dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-30 18:56:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczna pani mecenas za pomoc i prowadzenie moich spraw, wszystkim polecam tę kancelarię. Jest kompetentną osobą, zaangażowaną, co przekłada się na efekt końcowy.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Helena W dnia: 2017-10-13 10:33:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sukces, sprawa o alimenty. To nie moja pierwsza sprawa, ale pierwszy adwokat, który tak profesjonalnie podszedł do tematu. Z czystym sumieniem polecam Kancelarię Adwokacką adw. Anety Rząsa-Nawrot w sprawach rodzinnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek M dnia: 2017-09-26 12:24:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: estem bardzo zadowolona ze współpracy z panią adwokat Anetą Rząsą-Nawrot. Dzięki niej wygrałam sprawę rozwodową. Pani adwokat okazała się sumienną i wiarygodną osobą. Zna się na swoim fachu. Widać, że praca prawnika jest pasją. Dała się poznać jako osoba konsekwentna, szukająca dla swojego klienta najlepszego rozwiązania, niezwykle opanowana, nie dająca się wyprowadzić z równowagi. Swoim spokojem wpływała pozytywnie na moje samopoczucie, kiedy byłam zdenerwowana i zestresowana. Pani adwokat bardzo angażuje się w prowadzenie sprawy. Zawsze znajdywała czas na spotkanie, rozmowę, oddzwaniała, jak nie mogła odebrać. Polecam każdemu współpracę z panią adwokat Anetą Rząsą-Nawrot.
Opinia dodana przez: Katarzyna L dnia: 2017-08-25 11:00:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas zajmuje się moimi sprawami w sądzie od wielu lat, jest ona bardzo kompetentna, wspaniale przygotowana na każdą rozprawę, poświęcająca czas i pomagająca na 100%, a co najważniejsze jest osobą bardzo skuteczną. Polecam jej usługi i na pewno będę z nich korzystać w przyszłości - jeśli tylko zajdzie taka potrzeba. Najlepszy adwokat na świecie! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania Ł dnia: 2017-08-23 21:11:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca układała się tak jak sobie to wyobrażałam. Szczerze można oddać swoje sprawy w ręce pani adwokat, wszystko dopilnowane, duże zaangażowanie i plan działania okazał się trafiony w 100%. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marlena S. dnia: 2017-05-15 17:44:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas jest bardzo skuteczna, waleczna, zna doskonale prawo, wie jak odpowiadać na pytania przeciwnika zęby się nie pogrążyć i jakie zadawać żeby uzyskać odpowiedz taka jaka chce :) Była żona chciała alimenty na siebie na nasze 3letnie dziecko i rozwód z mojej winy, skończyło się bez orzekania o winie i alimenty na dziecko 600 zł. wszystkich świadków podważyła i obroniła mnie przed wszelkimi zarzutami. Świetny adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2017-04-15 18:23:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: osoba godna polecenia w sprawach rodzinnych(rozwód, dzieci, majątki). polecam, korzystałam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krolina Chyb dnia: 2017-03-03 11:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam niezdecydowanym. Adwokat zaangażowana w sprawę, wszystko jasno tłumaczy, rozważa różne rozwiązania, a nie po najmniejszej linii oporu. Byłam w dobrych rękach i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-27 10:44:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat pomogła uzyskać wysokie odszkodowanie, a wcześniej mydlono mi oczy jakimiś ochłapami i tak przez kilka miesięcy. Bardzo dziękuję i polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-10 11:58:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z pani mecenas pod wzgledem prawnym sama bym sobie nie poradzila z alimentami.naprawde warto wiem to pi sobie .jestem bardzo wdzieczna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 2016-10-17 18:09:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wyobrażam sobie lepszego prawnika w sprawach rodzinnych!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja Wie. dnia: 2016-09-09 11:41:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwód z winy męża, alimenty na mnie i Pawełka 2400 zł. Nic dodać, nic ująć:) Polecam bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Wital dnia: 2016-08-19 11:52:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też bardzo polecam Panią mecenas, jestem z Głogowa, ale z polecenia trafiłam do niej i to był najlepszy wybór. Bardzo dobra komunikacja mailowa, telefoniczna, tak że odległość to żaden problem. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-12 07:54:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, byłem u kilku adwokatów ze swoją sprawą rodzinno-majątkową , nie znalazłem lepszej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-05 10:24:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, właśnie wygraliśmy sprawę o rozwód z alimentami na siebie i dzieci:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2016-08-01 12:46:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega zadowolona! Pani bardzo mi pomogła, jest dużym wsparciem w trudnych chwilach. Zostałam porzucona przez męża, bez środków do życia, ale przeżyłam rozwód z dobrym finałem i zaczynam od nowa. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AW dnia: 2016-07-25 10:49:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szukającym dobrego adwokata do rozwodu, alimentów i spraw majątkowych. Lepiej nie mogłam trafić, a już wcześniej korzystałam z usług innych prawników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Betka dnia: 2016-07-21 13:42:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam do rozwodu i alimentów. Ma czas dla klienta, minusy i plusy sprawy są z góry jasne, żadnych po drodze niespodzianek. Mąż też miał adwokatkę, sama byłabym przerażona i skołowana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta T. dnia: 2016-06-10 11:20:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kobiety nie zastanawiajcie się nad adwokatem w sprawach o alimenty. Niby żadna filozofia, ale w sądzie niewiele same wskóracie, ja miałam wrażenie, że sędzia jest niezadowolona tym, że w ogóle przyszłam i czego ja właściwie chcę. Sprawę dałam do Pani Anety nawrot i już inna rozmowa. Prześwietliła cały majątek b.męża, wykazała wysokie koszty dziecka, wyrok mnie ucieszył:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-19 10:11:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Pani mecenas korzystała moja cała rodzina, sprawy były różne, bo i spadek z długami niestety, bratu rozwód się przytrafił i inne nieprzyjemności ze strony bratowej,mnie pomogła w procesach z kontrahentami, nie było problemu z dojazdem do sądu do Wrocławia. Może komuś pomoże to w wyborze. Ja polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria Kot. dnia: 2016-05-15 17:16:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam kontakt z Panią mecenas jeszcze kiedy była na aplikacji u innej Pani adwokat i już wtedy reprezentowała nas w sądzie. Po latach trafiliśmy z mężem do niej z polecenia ze sprawą majątkową i jesteśmy bardzo zadowoleni. Dzięki apelacji Pni adwokat sprawa była jeszcze raz rozpoznawana, wszystkie argumenty okazały się trafne. Ma wiedzę, cierpliwość, widać wieloletnie doświadczenie z salą rozpraw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena Uss dnia: 2016-05-05 11:40:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z Państwem, byłem klientem Pani mecenas Nawrot i gdybym miał ponownie się sądzić, wybrałbym tego prawnika. Mam porównanie i wiem za co płacę, a są i tacy co wezmą kasę i najlepiej żeby klient już się nie pokazywał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Marzec dnia: 2016-04-21 13:02:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W porównaniu do innych, potrafi słuchać a nie tylko kasować za usluge .Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anita g. dnia: 2016-03-31 11:33:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,rzeczowa, nie owija w bawełnę, przy tym empatyczna, można się dogadać co do płatności. Bardzo mi pomogła w sprawie o majątek po ojcu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara Kazan dnia: 2016-03-11 09:28:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak nie chcecie wyrzucić pieniędzy w błoto,to wybierzcie tego prawnika. Nikt lepiej nie prowadził moich spraw firmowych, wszystko w terminie, oddzwania, nie olewa klienta, przykłada się do rozpraw. Przy okazji super przeprowadzona sprawa rodzinna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Techma dnia: 2016-01-24 21:50:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardziej niż zadowolona, Pani Anetka uratowała nam życie!!! Wszystkim będę polecać tego prawnika. pozdrowienia od Agi W:)
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-22 13:04:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Pani mecenas wyciągnęła każdą złotówkę od byłego, odnalazła fundusze, dodatkowe filary i akcje o których nie miałam pojęcia, a chciałam tylko połowę mieszkania:) Teraz mam sprawę alimentów i nie ma już pod tym adresem kancelarii, przeniosła się na Odrodzenia, nr tel też nie aktualny, proszę to zmienić bo wprowadza w błąd
Opinia dodana przez: Ania Kozioł dnia: 2015-12-11 13:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam z czystym sumieniem. Pani mecenas prowadzila kiedys sprawe mnie, teraz mojej mamie. to byl dobry wybor
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sew.R dnia: 2014-10-05 09:17:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Błyskawicznie rozegrana sprawa o majątek i niemożliwe stało się możliwe. Bardzo polecam. Uwagi: trochę trudno do pani adwokat było trafić, bo w necie poza tel kom. figurują złe dane kontaktowe i adres.
Opinia dodana przez: Maja K. dnia: 2014-05-07 20:36:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem bardzo skomplikowaną sprawę rozwodów odwiedziłem wielu adwokatów i tylko pani Mecenas zgodziła się zająć sprawą .Duży szacunek budzi profesjonalne podejście do klienta i sprawy szczerze polecam jakość usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-02-18 21:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 2008 r. miałem sprawę rozwodową, wziąłem adwokata z Legnicy, ale on już nie żyje. Wyjechałem do Holandii, kilka lat spokoju i w zeszłym roku okazało się, że była żona zgotowała mi trzy sprawy sądowe. Przez Internet znalazłem panią mecenas Anetę Rząsę-Nawrot , która na odległość zgodziła zając się nimi. Jestem bardzo zadowolony, do Polski przyjechałem tylko raz na sprawę karną, reszta załatwiona pozytywnie bez mojego udziału. Dobry kontakt, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-24 15:16:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją