Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

INDOM

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 02-237 Warszawa Instalatorów 7c
Telefon: 228467678 Kom. 501233182
Adres e-mail: indom(małpa)indom.com.pl
Strona internetowa: www.indom.com.pl
NIP:
113-119-28-68
Opis działalności: produkcja mebli na wymiar na zamówienie Słowa kluczowe: kuchnia, szafa, meble, stolarz

Ocena: 100% pozytywna 21x

Jakość usług: 100% wysoka 21x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 4x 11x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 10162
Data utworzenia profilu: 2013-03-20 16:26:38
Data ostatniej aktualizacji: 2016-04-15 17:25:51 

Opinie o INDOM

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super projekty, bardzo dobre wykonanie i zawsze w terminie!!! za naprawdę rozsądne pieniądze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maskobel@gmail.com dnia: 2017-01-27 16:49:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż mebli przebiegł dość szybko,wykonanie poszczególnych szafek do kuchni prawie bez zarzutu(jedynie blenda z jednej strony górnego ciągu nie licowała się z ich dolnym wieńcem,co zostało ostatecznie poprawione).Jakościowo - do tej pory nic nie wymaga ponownej regulacji i mam nadzieję ,że tak już pozostanie na dłużej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: włodzimierz dnia: 2017-01-02 14:08:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cały proces realizacji zamówienia od początku do końca przebiegał szybko i sprawnie.Montaż odbył się bez opóżnień.Jakość mebli bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: adrian dnia: 2016-12-28 10:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie mebli do kuchni terminowe i jakościowo niezłe. Montaż szybki i sprawny (niecały dzień).Bez większych problemów z pracownikami kiedy poprosiłem o dodatkową usługę - podłączenie sprzętu AGD i zlewozmywaka. Dziękuję pani projektant za udaną aranżację kuchni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2016-10-05 10:11:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Termin wykonania i dostarczenia zamówionych szaf i obudowy grzejnika został dotrzymany.Montaż szybki i prawie na czysto. Pozostałości po docięciu maskownic zostały odkurzone.Monterzy szybcy i fachowi.Meble jakościowo bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Wasilewski dnia: 2016-09-16 14:29:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już kilka razy korzystałem z usług firmy Indom i za każdym razem się nie zawiodłem i jestem bardzo zadowolony. Zlecenie, projekt, wykonanie i montaż przebiegały bardzo szybko i sprawnie. Pierwsze meble mają już ponad 5 lat i nie mają żadnych wad:-) Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie miałem potrzeby skorzystać więc nie wiem.
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2016-08-30 16:30:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do realizacji zamówienia doszło w krótkim czasie( 15 dni od podpisania umowy).Ekipa monterów szybko i sprawnie montowała przywiezione moduły mebli, co zajęło jej tylko niecałe pótora dnia. Jakość mebli bardzo dobra.Wszystko dobrze funkcjonuje i mam nadzieję że tak już pozostanie. Firma jest solidna i sumienna,godna polecenia z którego sam skorzystałem. maciek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maciek dnia: 2016-05-19 16:11:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 2016 - Aranżacja i realizacja umeblowania łazienki. 2014 - aranżacja i wykonanie mebli kuchennych, wiatrołapu, łazienki, pokoju dziecka. Firma otwarta na sugestie klienta. Podejście wysoko profesjonalne, miły kontakt i co najważniejsze terminowa realizacja. Wszystko w rozsądnych cenach i wysokiej jakości. Serdecznie polecam Piotr.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: piotrch dnia: 2016-05-04 13:41:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Od projektu po wykonanie. Meble dobrej jakości, zgodne z projektem, wykonane solidnie i w terminie. Sam etap projektowania bardzo profesjonalny, dobry kontakt z klientem. Cena adekwatna do usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Sobieniecka dnia: 2016-05-03 11:47:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjne, pomysłowo, że smakiem i precyzją. Absolutnie polecam!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: wawuszek dnia: 2016-04-25 13:05:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam współpracę z tą firmą. Wykonali dla nas meble do kuchni, łazienki, przedpokoju i sypialni, z których jesteśmy ogromnie zadowoleni. Szczególnie nieoceniona była pomoc Pani Kasi, projektantki, której zaangażowanie w każdy projekt jest ogromne. Świetny kontakt, możliwość dogadania najmniejszych szczegółów, bardzo pomocne wizualizacje wszystkich projektów. Fachowy montaż i bardzo dobra jakość. Otrzymaliśmy pomoc ze wszystkim, na każdym etapie (także już po montażu). Na pewno skorzystamy z usług firmy INDOM także w przyszłości:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JustynaW dnia: 2016-04-21 00:04:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 110% zarówno panią Kasię, która była oim pierwszym kontaktem z firmą, jak i panów montujących. Pełny profesjonalizm, czasowość i wręcz expresowe wykonanie zamówienia (tylko 3 dni!!). Dzięki doświadczeniu i poradzie pani Kasi mam teraz piękny nowy dębowy blat w kuchni. Panownie również spisali się na 6+. Jeśli szukacie fachowców, którzy wykonają dla Was usługę precyzyjnie, szybko i bezproblemowo - to polecam INDOM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka K dnia: 2016-04-20 17:55:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w pelni usatysfakcjonowana ze wspolpracy z firma Indom i koncowego wyniku o wysokim poziomie jakosci. I nawet odlegolsc Warszawa-Luxembourg nie stanowila problemu w realizacji moich wymagan. Mam nadzieje, ze firma Indom rozwinie "drewniane skrzydla" na polu designu nie tylko w kraju ale rowniez i poza jego granicami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-20 08:41:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: realizacja zamówienia bez zarzutu, profesjonalne wsparcie na każdym jego etapie (od projektu po montaż), dobry i szybki kontakt, również mailowy co nie jest takie oczywiste w przypadku innych fachowców, wysoka jakość, uczciwe ceny, generalnie polecam bardzo ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: as dnia: 2016-04-19 19:04:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny, rzetelny i profesionalny serwis. Firma była mi wcześniej znana z wykonania w 1996r. szaf wnękowych w domu rodziców ( byłem wtedy jeszcze dzieckiem, a szafy funkcjonują do dzisiaj bez zarzutu ). Montaż zamówionych przeze mnie mebli do kuchni trwał krótko a ekipa postarała się nie nabrudzić w mieszkaniu. Swoją drogą, miło, że firmie zależy na dobrym kontakcie z klientem oraz na dobrej opinii o wykonanej pracy,co z przyjemnością czynię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rybka dnia: 2013-04-24 12:45:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja zgodna z projektem, jasno określone co będzie dostarczone, przez co unikamy rozczarowań a wszelkie wątpliwości wyjaśnione przez podpisaniem umowy. Na etapie projektowania można liczyć na pełne wsparcie i radę. Generalnie jestem bardzo zadowolony z współpracy z firmą INDOM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szczurek dnia: 2013-04-10 19:15:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W lutym 2013r wykonywali dla mnie meble kuchenne wg.zmodyfikowane-go projektu pochodzącego oferty jednej z renomowanych firm. Jakość porównywalna, ale cena sporo niższa. Różnica w kosztach wykonania pomiędzy dużą,znaną firmą a "INDOMEM" pozwoliła mi dodatkowo wyposażyć kuchnię w sprzęt AGD. Ponieważ zakład ten para się też produkcją szaf wnękowych w niedalekiej przyszłości chcę u nich zamówić zabudowę przedpokoju. Są solidni,punktualni i sprzątają po wykonanym montażu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: pony dnia: 2013-04-04 15:38:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość, terminowość, niekonwencjonalne rozwiązania dekoratorskie, optymalny stosunej jakości do ceny - polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 11:18:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko w porządku
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-21 09:05:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam! Od projektu do wykonania i w rozsądnej cenie. Warto skorzystać.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: nika_ dnia: 2013-03-20 22:59:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warta polecenia, firma produkująca meble na wymiar.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: 1kape1 dnia: 2013-03-20 16:28:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją