Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Jolanta Przystalska & Igor Pyrdek s.c.

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Opolskie, 45-044 Opole Stefanii Sempołowskiej 1/33
Telefon: Kom. 791621671 lub 603793078
Adres e-mail: biuro(małpa)ppadwokaci.pl
Strona internetowa: www.ppadwokaci.pl
NIP:
7543075218
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka, adwokat Opole, prawnik Opole, adwokaci Opole Słowa kluczowe: adwokat Opole, sprawy karne opole, sprawy rodzinne opole, obsługa firm opole, odszkodowania opole, adwokaci opole, prawnik opole

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 16x 3x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 12511
Data utworzenia profilu: 2013-07-28 10:24:12
Data ostatniej aktualizacji: 2016-04-12 23:09:59 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Jolanta Przystalska & Igor Pyrdek s.c.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam i bardzo dziękuję za pomoc w mojej sprawie adwokat Jolancie Przystalskiej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2020-04-26 16:20:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas, to najlepsza adwokat w Opolu :) Rewelacyjny kontakt, pełen sukces, wysokie alimenty na córkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Sz. dnia: 2020-04-23 17:17:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Mecenas Przystalską. Pani Mecenas prowadziła mój rozwód, który zakończył się dla mnie wygraną! Teraz jesteśmy w trakcie sprawy o pozbawienie wykonywania władzy rodzicielskiej. Jestem dobrej myśli. Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena Kluczbork dnia: 2020-03-18 12:33:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pani mecenas zakończyłem 2 letnia walkę o synka. Było bardzo ciężko lecz pani Jolanta w tych sprawach jest niezawodna prowadziła mnie co mam robić choć mentalność polskiego sądu jest taka że matka ma zawsze prawo do dziecka, ale udało się nie straciłem synka lecz jest lepiej synkiem się opiekuje mieszka z nami. Spędzamy razem czas gdy będzie potrzeba do tej pani się jeszcze raz zgłoszę. Polecam jeżeli zależy wam na dzieciach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Józek Górowski dnia: 2020-01-08 20:16:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mój rozwód, a następnie podział majątku. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Rzetelna, fachowa, uprzejma. Zawsze wiedziałam na jakim etapie jest sprawa i co dalej mnie czeka. Pozdrawiam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Bożena z Opola dnia: 2018-03-08 17:02:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani MECENAS JOLANTA PRZYSTALSKA jest wspaniałym człowiekiem. Dzięki jej zakończyłam pozytywnie sprawę rozwodową. Przez ten trudny dla mnie okres bardzo mnie wspierała, nie tylko prawnie ale i duchowo. Nigdy nie spotkałam się z tak "ciepłym" prawnikiem. A co istotne, na sali sądowej jest niesamowicie twarda i pewna siebie.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAGDA dnia: 2016-02-26 18:32:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki Pani Mecenas z sukcesem zakonczylam sprawe rozwodowa! Moj maz zasluzyl na uznanie jego winy za rozpad naszego malzenstwa i na zadowalajace mnie alimenty na rzecz naszych dzieci i na mnie. Serdeczne dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-11-04 08:14:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki Pani Mecenas z sukcesem zakonczylam sprawe rozwodowa! Moj maz zasluzyl na uznanie jego winy za rozpad naszego malzenstwa i na zadowalajace mnie alimenty na rzecz naszych dzieci i na mnie. Serdeczne dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-11-04 07:21:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Igor Pyrdek jest dobrym karnistą. Ceny przystępne. Polecam i dziękuję za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2015-06-07 20:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasi jak na małżeństwo przystało są bardzo zgranym duetem prawników. Pan Mecenas z sukcesem pomógł mi nabyć spadek; niby proste, ale przez lata zaniedbań nie do końca tak było; a Pani Mecenas towarzyszyła mi przy rozwodzie i jak się okazuje bardzo dobry też z niej terapeuta :) Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna P. dnia: 2014-10-02 15:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo konkretna i rzeczowo podchodzi do sprawy.Pełen profesjonalizm, polecam wszystkim którym wydaje się ,że sprawa jest nie do wygrania Pani Mecenas może wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2014-09-04 00:31:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały Adwokat i cudowny człowiek. Panią Mecenas poleciła mi koleżanka jako osobę z ogromnym sercem doświadczeniem, profesjonalizmem i wiedzą. Wszystko potwierdziło się w 100%. Pani Jola od początku bardzo wspierała mnie w tej trudniej sprawie. Zawsze dostępna pod telefonem i służąca dobrą rada i wsparciem. Na każdym etapie sprawy profesjonalnie przygotowana i zorganizowana, a przekazywana przez nią wiedza stawała się jasna i czytelna dla każdego. Sprawa zakończona sukcesem i satysfakcją dla mnie i moich Dzieci dla których Pani Mecenas swoja błyskotliwością i charyzmą wywalczyła bardzo wysokie alimenty (do dziś się zastanawiam i zapewne mój były mąż też jakim cudem zgodził się na taka kwotę;) )Serdecznie polecam- cudowny człowiek i wspaniały fachowiec za nie duże pieniądze;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Madlen dnia: 2014-09-02 23:17:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze skutecznej pomocy. Mecenas Igor wyciągnął mi narzyczonego z kryminału, a tym samym czasie Mecenas Jolanta załatwiła mi alimenty od byłego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mania85 dnia: 2014-06-01 21:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DOBRE ADWOKATY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: DOBRA
Opinia dodana przez: JACEK dnia: 2013-11-26 12:20:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas Przystalską polecił mi kuzyn, którego sprawę rozwodową Pani Mecenas prowadziła. Szybko odzyskałam pieniądze od dłużnika. Pani Mecenas reprezentowała mnie najpierw przed sądem, a następnie przed komornikiem. Teraz przekazuję Pani Mecenas do sprawdzenia wszystkie umowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta z Kluczborka dnia: 2013-11-21 11:43:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mec. Igor był konkretny, uczciwy i bardzo zaangażowany w moją sprawę. Rzetelnie i realnie przedstawiał stan sprawy. Najważniejsze, że po długich bojach i wielu kłodach rzucanych pod nogi przez prokuratora, wygraliśmy sprawę!! Najlepszy adwokat!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: GG dnia: 2013-11-06 23:10:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doradzili mi jakie mam szanse żeby wygrać sprawę, dostosowałam się do ich zaleceń , sprawę wygrałam. Bardzo dobry kontakt, fachowa i rzetelna obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bronisława Pawełczak dnia: 2013-09-09 11:04:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa ,rzetelna ocena sytuacji już na wstępie i pokazywanie różnych możliwości. Byłem z polecenia i serdecznie polecam dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2013-09-04 19:16:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stała obsługa prawna spółki, kompleksowa i fachowa obsługa , stały kontakt z Kancelarią, bardzo skuteczni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2013-09-04 16:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie i konkretnie przprowadzona sprawa rozwodowa,jestem bardzo zadowolona. Konkurencyjne ceny i bardzo dobry kontakt
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ola33 dnia: 2013-09-04 11:10:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna firma, załatwiająca sprawy w krótkim czasie, bardzo profesjonalne podejście do klienta. Ceny bardzo konkurencyjne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-08-22 13:27:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pomogli mi w bardzo trudnej sytuacji, rozwiązali mój problem i zawsze był z nimi kontakt. Do tego w dobrej cenie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: hiob dnia: 2013-07-28 10:28:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją