Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Jolanta Przystalska & Igor Pyrdek s.c.

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Opolskie, 45-044 Opole Stefanii Sempołowskiej 1/33
Telefon: Kom. 791621671 lub 603793078
Adres e-mail: biuro(małpa)ppadwokaci.pl
Strona internetowa: www.ppadwokaci.pl
NIP:
7543075218
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka, adwokat Opole, prawnik Opole, adwokaci Opole Słowa kluczowe: adwokat Opole, sprawy karne opole, sprawy rodzinne opole, obsługa firm opole, odszkodowania opole, adwokaci opole, prawnik opole

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 13x 1x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 9750
Data utworzenia profilu: 2013-07-28 10:24:12
Data ostatniej aktualizacji: 2016-04-12 23:09:59 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Jolanta Przystalska & Igor Pyrdek s.c.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani MECENAS JOLANTA PRZYSTALSKA jest wspaniałym człowiekiem. Dzięki jej zakończyłam pozytywnie sprawę rozwodową. Przez ten trudny dla mnie okres bardzo mnie wspierała, nie tylko prawnie ale i duchowo. Nigdy nie spotkałam się z tak "ciepłym" prawnikiem. A co istotne, na sali sądowej jest niesamowicie twarda i pewna siebie.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAGDA dnia: 2016-02-26 18:32:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki Pani Mecenas z sukcesem zakonczylam sprawe rozwodowa! Moj maz zasluzyl na uznanie jego winy za rozpad naszego malzenstwa i na zadowalajace mnie alimenty na rzecz naszych dzieci i na mnie. Serdeczne dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-11-04 08:14:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki Pani Mecenas z sukcesem zakonczylam sprawe rozwodowa! Moj maz zasluzyl na uznanie jego winy za rozpad naszego malzenstwa i na zadowalajace mnie alimenty na rzecz naszych dzieci i na mnie. Serdeczne dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-11-04 07:21:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Igor Pyrdek jest dobrym karnistą. Ceny przystępne. Polecam i dziękuję za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2015-06-07 20:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasi jak na małżeństwo przystało są bardzo zgranym duetem prawników. Pan Mecenas z sukcesem pomógł mi nabyć spadek; niby proste, ale przez lata zaniedbań nie do końca tak było; a Pani Mecenas towarzyszyła mi przy rozwodzie i jak się okazuje bardzo dobry też z niej terapeuta :) Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna P. dnia: 2014-10-02 15:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo konkretna i rzeczowo podchodzi do sprawy.Pełen profesjonalizm, polecam wszystkim którym wydaje się ,że sprawa jest nie do wygrania Pani Mecenas może wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2014-09-04 00:31:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały Adwokat i cudowny człowiek. Panią Mecenas poleciła mi koleżanka jako osobę z ogromnym sercem doświadczeniem, profesjonalizmem i wiedzą. Wszystko potwierdziło się w 100%. Pani Jola od początku bardzo wspierała mnie w tej trudniej sprawie. Zawsze dostępna pod telefonem i służąca dobrą rada i wsparciem. Na każdym etapie sprawy profesjonalnie przygotowana i zorganizowana, a przekazywana przez nią wiedza stawała się jasna i czytelna dla każdego. Sprawa zakończona sukcesem i satysfakcją dla mnie i moich Dzieci dla których Pani Mecenas swoja błyskotliwością i charyzmą wywalczyła bardzo wysokie alimenty (do dziś się zastanawiam i zapewne mój były mąż też jakim cudem zgodził się na taka kwotę;) )Serdecznie polecam- cudowny człowiek i wspaniały fachowiec za nie duże pieniądze;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Madlen dnia: 2014-09-02 23:17:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze skutecznej pomocy. Mecenas Igor wyciągnął mi narzyczonego z kryminału, a tym samym czasie Mecenas Jolanta załatwiła mi alimenty od byłego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mania85 dnia: 2014-06-01 21:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DOBRE ADWOKATY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: DOBRA
Opinia dodana przez: JACEK dnia: 2013-11-26 12:20:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas Przystalską polecił mi kuzyn, którego sprawę rozwodową Pani Mecenas prowadziła. Szybko odzyskałam pieniądze od dłużnika. Pani Mecenas reprezentowała mnie najpierw przed sądem, a następnie przed komornikiem. Teraz przekazuję Pani Mecenas do sprawdzenia wszystkie umowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta z Kluczborka dnia: 2013-11-21 11:43:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mec. Igor był konkretny, uczciwy i bardzo zaangażowany w moją sprawę. Rzetelnie i realnie przedstawiał stan sprawy. Najważniejsze, że po długich bojach i wielu kłodach rzucanych pod nogi przez prokuratora, wygraliśmy sprawę!! Najlepszy adwokat!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: GG dnia: 2013-11-06 23:10:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doradzili mi jakie mam szanse żeby wygrać sprawę, dostosowałam się do ich zaleceń , sprawę wygrałam. Bardzo dobry kontakt, fachowa i rzetelna obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bronisława Pawełczak dnia: 2013-09-09 11:04:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa ,rzetelna ocena sytuacji już na wstępie i pokazywanie różnych możliwości. Byłem z polecenia i serdecznie polecam dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2013-09-04 19:16:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stała obsługa prawna spółki, kompleksowa i fachowa obsługa , stały kontakt z Kancelarią, bardzo skuteczni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2013-09-04 16:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie i konkretnie przprowadzona sprawa rozwodowa,jestem bardzo zadowolona. Konkurencyjne ceny i bardzo dobry kontakt
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ola33 dnia: 2013-09-04 11:10:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna firma, załatwiająca sprawy w krótkim czasie, bardzo profesjonalne podejście do klienta. Ceny bardzo konkurencyjne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-08-22 13:27:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pomogli mi w bardzo trudnej sytuacji, rozwiązali mój problem i zawsze był z nimi kontakt. Do tego w dobrej cenie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: hiob dnia: 2013-07-28 10:28:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją