Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Platinium-Bruk

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Mazowieckie, 05-119 Michałów-Reginów Warszawska 28
Telefon: Kom. 780-170-180
Adres e-mail: biuro(małpa)platinium-bruk.pl
Strona internetowa: www.platinium-bruk.pl
NIP:
536-192-24-62
Opis działalności: Kompleksowe usługi brukarskie, sprzedaż materiałów, projektowanie, doradztwo techniczne Słowa kluczowe: brukarstwo, kostka brukowa Legionowo, sprzedaż kostki brukowej

Ocena: 77% pozytywna 21x 6x

Jakość usług: 77% wysoka 21x 6x
Terminowość: 81% bez zastrzeżeń 18x 2x 4x
Ceny usług: 73% niskie 11x 10x 4x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 2646
Data utworzenia profilu: 2016-04-11 17:55:46
Data ostatniej aktualizacji: 2016-04-11 17:55:46 

Opinie o Platinium-Bruk

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ, DOKUPIŁAM BRAKUJĄCE PŁYTY TARASOWE, NIE ZAUWAŻYŁAM ŻE SĄ BRUDNE - FABRYCZNIE I NIE DAŁO SIĘ GO USUNĄĆ.PO 3 DNIACH POPROSIŁAM O WYMIANĘ. OD BARDZO NIEMIŁEJ PANI OBSŁUGUJĄCEJ BIURO USŁYSZAŁAM, ŻE WIDZIAŁAM CO BRAŁAM I NIC JĄ TO NIE OBCHODZI.CHCIAŁAM ŻEBY JE OBEJRZAŁA, ŻE TO NIE MY JE ZABRUDZILIŚMY, NAWET NIE CHCIAŁA SPOJRZEĆ I POWIEDZIAŁA, "NIE WYMIENI BO NIE" TELEFON DO WŁAŚCICIELA TEŻ NIE POMÓGŁ. CZYLI JAK COŚ JEST NIE TAK NIE LICZCIE NA MIŁĄ OBSŁUGĘ I ZWROT CZY WYMIANĘ TOWARU.
Jakość usług: Niska
Obsługa reklamacji: ŻADNA
Opinia dodana przez: KB dnia: 2018-06-14 12:39:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma mało kompetentna. Wykonywali u Mnie tarasy i przygotowanie pod kostkę w listopadzie, aby dokończyć w następnym sezonie. Jeden taras się rozpada i do tej pory nie ma komu go naprawić. Teraz firma działa jako Total-Bruk została przejęta przez jednego ze współwłaściciel. Umawialiśmy się kilkukrotnie na wizytę i dokończenie tematu, ale na umawia i się skończyło. Nikt nie przyjechał, ani się nie odzywa. Tak więc nie polecam firmy Platini um, oraz powstałej po niej Firmy Total Bruk. Uważajcie jest firma działająca w taki sam sposób jak Platini um Bruk, za 2-3 lata może już ich nie być i zapomnijcie o gwarancji. Ja rozważam podjęcie kroków prawnych.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2018-04-22 09:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakończyli pracę u mnie. jestem bardzo zadowolony. Połączenie kompetencji, dobrej organizacji, elastyczności w działaniu. Ekipa zawsze trzeźwa ( rzadkość w budownictwie!!), mają odpowiedni sprzęt do roboty. W sposób szczególny dziękuje ekipie pp Czarka, Huberta i Pawła. Pan Dawid i Pani Natalia wprost nieocenieni. Super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2017-07-07 14:45:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko zgodnie z projektem i kosztorysem. Ekipa Czarka wykonała prace terminowo i solidnie. W moim przypadku utwardzenie gruntu kruszywem to duży plus jak porównywałem inne oferty. Prace wykonywane były w lipcu 2016 roku. Co prawda minęło dopiero pół roku, ale na chwilę obecną brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Polecam Sylwek z Zielonki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwek dnia: 2017-01-11 19:58:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni z usługi Platinium-Bruk. Pan Dawid naprawdę ''spoko gość'' zero jakichkolwiek problemów ze zmianami projektu i innych decyzji.... Nasza kosteczka prezentuje się elegancko..... Polecam ekipę Pan Czarka, jak już się wzięli za robotę to poszło im całkiem szybko ;)doradztwo ze strony fachowca co warto robić a czego nie. Naprawdę solidna robota :)W naszym wypadku wyszło nawet mniej niż w projekcie, więc nie można zarzucić zawyżania cen, tylko uczciwość :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2016-11-24 18:05:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko zgodnie z umową, projektem i kosztorysem. Brak niespodzianek w postaci ukrytych kosztów. Ekipa Pana Tomka szybko i dobrze wykonała pracę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2016-11-19 12:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni z usług firmy Platinium-Bruk. Profesjonalne doradztwo na etapie wizualizacji ułożenia kostki. Zaproponowano ciekawe rozwiązania. Ekipa sprawnie i bez opóźnień ułożyła kostkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewcik906 dnia: 2016-11-16 09:37:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość wykonanych prac - bardzo bobra (od projektu po wykonania wszystko przebiegło bez zarzutu). Ekipa przy okazji była bardzo pomocna i nie marudziła jak coś trzeba było zmienić czy zrobić dodatkowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: była drobna korekta - wykonana szybko i bez problemów.
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2016-11-12 15:48:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia pozytywna. Usluga wykonana zgodnie z ustaleniami zarowno jakosciowo jak i cenowo. Dodatkowo dosyc szybko okazalo sie, ze podczas prac uszkodzona zostala kanalizacja, czego nikt nie zauwazyl od razu - po kilku dniach naprawiona (wymiana rury wraz z rozebraniem i ulozeniem czesci kostki). Ceny kostki konkurencyjne :). Dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2016-09-22 12:05:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dokładnie tak myślałam,że Państwo tak odpiszą,wszytko co złe to konkurencja na was pisze.nie przyjmujecie słów krytyki.poza tym mogę podać strony internetowe z opiniami na wasz temat,są o wiele gorsze niż moje.tutaj sami piszecie sobie dobre opinie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-18 12:07:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Barbaro, prosimy o podanie adresu gdzie była wykonywana realizacja którą pani opisuje. Jeśli prace zostały wykonane niezgodnie z pani oczekiwaniami nie unikamy wykonania poprawek. Bo takie anonimowe wpisy sugerują nam, że ich autorem jest nasza konkurencja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Platinium-Bruk dnia: 2016-08-18 07:21:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam firmy,aroganccy,nie mają pojęcia o układaniu kostki.Przy wstępnej wycenie ilość metrów mniejsza ,a na koniec o wiele wyższa,to jest kłamstwo.Kłamstwem jest również kostka ,którą polecają,a jej jakość taka sama jak ich usługi,doliczają wiele innych rzeczy,o których nie było mowy na początku.NIE POLECAM.Poprawa tego co zrobili wychodzi drugie tyle,ale na pewno nie oni będą to poprawiać,bo nawet nie chcę oglądać tych ich pseudo "brukarzy"
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: słaba
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2016-08-16 12:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem już po wykonaniu usługi przez Firmę Platinium-Bruk i szczerze mogę powiedzieć, że tak solidnej i rzetelnej firmy już dawno nie spotkałem. Od pierwszego spotkania z Panem Dawidem przy pomiarze terenu i wyliczeniu kosztorysu miałem odczucie, że mam do czynienia z profesjonalistą w pełnym tego słowa znaczeniu. Brygada, która u mnie układała kostkę to sumienni fachowcy, którzy nawet gdy poprosiłem o zmianę projektu chociaż kostka była już ułożona nie robili żadnego problemu tylko zrobili tak jak ja chciałem. Ceny konkurencyjne co do innych wykonawców a jakość usługi jak najbardziej na najwyższym poziomie. Mam jeszcze trochę prac do wykonaia i napewno skorzystam z usług Platinium-Bruk. Panie Dawidzie trzyma Pan tak dalej a napewno Klientów Panu nie zabraknie. Ja polecę Pana każdemu kto wspomni o ułożeniu kostki. Super i dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Janusz K. dnia: 2016-08-06 14:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość prac przeprowadzonych na mojej posesji przez firmę Platinium-Bruk s.c. jest całkowicie zgodna z moimi oczekiwaniami. Drobne poprawki zostały dokonane szybko i solidnie. Już pierwszy kontakt z Panem Dawidem, rzeczowe omówienie zakresu usługi oraz wykonanie projektu i podanie konkurencyjnych warunków cenowych były dobrym prognostykiem współpracy i to się potwierdziło. Polecam wszystkim tym, którzy oczekują dobrze wykonanej usługi. Wiesław z Chotomowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-28 14:01:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja natomiast mam przeciwne wrażenia co do tej firmy. Długo nie mogliśmy się dogadać ale zwieli już zaliczę i za mocno nie było odwrotu. Mam duże podwórko a wygląda tak sobie mimo iż wybrałem drogą kostkę za namową pana Dawida. Nie poinformowali mnie o wszystkich kosztach i po prosu byłem zaskoczony nieplanowanym wydatkiem dlatego NIE REKOMENDUJĘ FIRMY.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jaron dnia: 2016-06-21 11:24:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę, jesteśmy bardzo zadowoleni z tempa prac oraz sposobu ich wykonania. Szacowana cena wyszła praktycznie taka sama jak po wykonaniu. Wszystko, jak należy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mari123 dnia: 2016-06-16 13:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna. Dobry, cierpliwy i sympatyczny kontakt, ekipa która u mnie pracowała zna się na robocie, zostawili po sobie porządek, ceny bardzo dobre, ogólna jakość usług na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz - Cegielnia-Kosewo dnia: 2016-05-14 06:44:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt wykonany terminowo i zgodnie z ustaleniami. Ekipa wykonująca bardzo solidna i doświadczona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Leslie dnia: 2016-05-12 12:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, gorąco polecam firmę, chłopaki z dużą wiedzą i doświadczeniem oferujący kostkę w bardzo dobrej cenie. Słowni i terminowi. Polecam. p.s ciekawe projekty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna z Zakroczymia dnia: 2016-05-12 11:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesrem bardzo zadowolona z uslug firmy platinium-bruk, blyskawiczna dostawa towaru oraz fachowe doradztwo. Ceny są bardzo konkurencyjne, mozna dodatkowo negocjowac rabat. Nie bylo problemu z domowienem towaru gdy zmienila sie nam koncepcja podjazdu do garażu:) Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-05-11 19:44:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwykle nie piszę na takich portalach, ale firma jest młoda i skoro poprosili o mnie o pozostawienie opinii to czemu nie, należy im się, bo dobrze wykonali zlecenie. To w ramach podziękowania od zadowolonego klienta :) Dla mnie firma super! W skrócie - zadzwoniłem, przyjechał przedstawiciel, zmierzył podwórko, przesłał ciekawy projekt. Cena konkurencyjna (bo sprawdzałem w kilku innych punktach). Pracują sprawnie, układają dokładnie. Na koniec posprzątali po sobie. Jestem naprawdę zadowolony. Pozdrawiam i polecam, Mirek z Pułtuska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosław Pułtusk dnia: 2016-05-10 22:28:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelną firmą. Wysoka jakość usługi,terminowość. Duży wybór kostki w niskich cenach. Ciekawe projekty . Duże rabaty i upusty. Polecam gorąco!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia z Nasielsk dnia: 2016-05-10 16:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od momentu pierwszego kontaktu miła i przyjazna atmosfera. Rzeczowo przedstawiona oferta. Prace wykonane rzetelnie, nie brudząc pozostałego otoczenia (kostka w ogrodzie). Firma posiada duży wybór kostki po atrakcyjnych cenach którą sama dowozi do klienta jak i inne potrzebne materiały. Oczywiście polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2016-05-06 09:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prosimy zatem podać konkretny adres realizacji o której mowa w poniższym (negatywnym) wpisie. Bo nie kojarzymy takiej sytuacji. A jeśli nie ma prawdziwego autora tego wpisu życzymy naszej konkurencji tak dużo pracy, żeby nie miała czasu na podstępne próby zaszkodzenia naszej firmie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Platinium-Bruk dnia: 2016-04-29 22:41:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Jak dla mnie firma jest nierzetelna, "przed" policzyli mnie metrów jak "po". Czuję się zrobiony na szaro bo za tym oczywiście idą dodatkowe pieniądze na które nie byłem przygotowany. W dodatku nie mają ludzi do pracy...Polecał bym rozejrzeć się za inną firmą. Pozdrawiam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-14 15:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa poradziła sobie świetnie na nierównym terenie, spadki odprowadzają wodę bez zastrzeżeń. Szybkie wykonanie, wysokiej jakości materiał na podbudowę. Fachowy projekt i doskonała współpraca z wykonawcą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-04-12 13:09:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko, fachowo, terminowo. zgodnie z projektem i ofertą, bez ukrytych kosztów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-11 21:47:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją