Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Cykliniarz z polecenia Damian Sztajnert

Zawód: budowlane usługi i remonty Posadzkarz 
Adres: Mazowieckie, 03-984 Warszawa Mikołajczyka 4/13
Telefon: Kom. 518 190 102
Adres e-mail: danek75(małpa)onet.eu
Strona internetowa: cyklinowaniewarszawa.com.pl
NIP:
130508045
Opis działalności: Cyklinowanie, lakierowanie, układanie podłóg, posadzkarstwo Słowa kluczowe: Cykliniarz, układanie podłóg

Ocena: 91% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 91% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 83% niskie 5x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2098
Data utworzenia profilu: 2015-11-16 20:56:02
Data ostatniej aktualizacji: 2016-04-11 12:29:15 

Opinie o Cykliniarz z polecenia Damian Sztajnert

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mile zaskoczony. Nie lubię remontów, samego ich przebiegu i późniejszego sprzątania. Przy takich pracach jak cyklinowanie nieodłącznym problemem jest pył. Usługa Pana Damiana - pełen profesjonalizm. Podłoga wycyklinowana i polakierowana w szybkim i mało zauważalnym tempie dla mieszkańców naszego mieszkania, a pyłu jak na lekarstwo. Pan Damian zostawił mieszkanie w takim stanie w jakim je zastał, a podłoga rewelacja. Mieszkanie odmłodziło się o kilkanaście lat.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radosław dnia: 2017-05-16 13:57:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie parkietu zostało wykonane bez zarzutu. Równa powierzchnia i gładka.Listwy docięte i umocowane znakomicie.Pan Damian zakupił potrzebne materiały do lakierowania i dostarczył do mieszkania.Nie musiałem się o nic martwić .Zostawiłem klucz od mieszkania i odebrałem super wykonaną prace w wyznaczonym terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie ma takiej potrzebny
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2017-05-16 09:54:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zle wykonana usluga. Po cyklinowaniu i lakierowaniu drogim lakierem, podloga byla szorstka, w bardzo wielu miejscach nierowna, wygladala jakby byla w stanie surowym. Pan cykliniarz zapewnial o uczeszczaniu na rozne kursy, ale watpie w to. Musial wezwac inna ekipe, ktora po nim poprawila cala podloge. I to jedyny plus tej uslugi. Praca pana Damiana mimo pozytywnych opinii na jego stronie, pozostawia wiele do zyczenia. Stanowczo nie polecam ! Dodam jeszcze ze Pan byl 2 razy w moim mieszkaniu przed podjeciem pracy i widzial w jakim stanie jest podloga. Ale pozniej bardzo na nia narzekal. Skonczyl wczesniej - a efekt zaden. A i cena taka jak wszedzie
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Dzieki naszej stanowczosci wezwal inna ekipe, ktora wykonala usluge powtornie. Cale szczescie , ze juz nie na nasz koszt
Opinia dodana przez: rd dnia: 2017-05-03 21:06:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm! Pan Damian to wspaniały fachowiec jakich mało. W 100% oddany swojej pracy, niesamowicie precyzyjny i dokładny. Z podłogą działa cuda! Mój parkiet zyskał swoje drugie, nowe życie. Człowiek, który zna się na swojej pracy, a praca dla niego jest pasją! Bardzo mile wspominam współpracę z tym fachowcem i polecam każdemu kto szuka PROFESJONALNEGO cykliniarza!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria W. dnia: 2017-02-08 22:50:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Damian punktualny, słowny, solidny i precyzyjny. Moja podłoga w opłakanym stanie została zrobiona fantastycznie! Dziękuję i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-11-19 18:29:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z najlepszych w Polsce fachowców od posadzek, znakomicie radzi sobie ze złymi podłogami i perfekcyjnie odnawia aż miło.Super doradzi, wysoki standard, znakomita współpraca.Polecam go nie tylko znajomym ale wszystkim niedowiarkom i niezdecydowanym osobom.Zamawiajcie człowieka póki jest uchwytny.Pozdrowienia i dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witek i Gosia dnia: 2016-08-16 10:44:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Damian jest fachowcem z prawdziwego zdarzenia. Solidny wręcz perfekcyjny jak aptekarz. Z podłogi jaką u nas zastał (byla bardzo zniszczona wręcz miejscami czarna) zrobił cudeńko. Polecamy usługi Pana Damiana z całego serca. Jest najlepszy!!!!! Ela i Andrzej z Hożej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ela i Andrzej dnia: 2016-08-11 15:08:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z panem Damianem układała się super. Dokładny, terminowy. Podłoga była w bardzo złym stanie, teraz jest jak nowa. Dobrał super lakier. Prawdziwy mistrz w swoim zawodzie. SERDECZNIE POLECAM, NAPRAWDĘ WARTO. Na pewno jeszcze skorzystam z Jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika z Warszawy dnia: 2016-01-13 17:36:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana bez problemów fachowo. Doradztwo i pomoc techniczna wspaniała. Zakończenie robót w terminie i nie drogo. Polecam Jadwiga z Grochowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2015-12-24 10:07:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry kontakt, terminowe wykonanie usługi, pomoc przy wynoszeniu mebli. Końcowy efekt bardzo dobry za niewygurowana cenę. Nie musiałam brać urlopu, fachowiec godny zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: tak
Opinia dodana przez: Aleksandra K. dnia: 2015-12-23 00:18:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Damian wykonał cyklinowanie i lakierowanie starej podłogi rewelacyjnie i niedrogo oraz terminowo, teraz wygląda jak nówka. Rzemieślnik z krwi i kości. Fachowiec godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek Popławski dnia: 2015-12-19 17:34:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Pana Damiana, osoba uczciwa, żetelna, doradził mi w wielu kwestiach dotyczących podłogi i doborze materiałów, a samą prace wykonał bardzo dokładnie w każdym zakamarku. Mieszkanie znowu jest jak nowe.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: bezproblemowa
Opinia dodana przez: Jarosław Witkowski dnia: 2015-12-06 08:51:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją