Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Cykliniarz z polecenia Damian Sztajnert

Zawód: budowlane usługi i remonty Posadzkarz 
Adres: Mazowieckie, 03-984 Warszawa Mikołajczyka 4/13
Telefon: Kom. 518 190 102
Adres e-mail: danek75(małpa)onet.eu
Strona internetowa: cyklinowaniewarszawa.com.pl
NIP:
130508045
Opis działalności: Cyklinowanie, lakierowanie, układanie podłóg, posadzkarstwo Słowa kluczowe: Cykliniarz, układanie podłóg

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1550
Data utworzenia profilu: 2015-11-16 20:56:02
Data ostatniej aktualizacji: 2016-04-11 12:29:15 

Opinie o Cykliniarz z polecenia Damian Sztajnert

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Damian punktualny, słowny, solidny i precyzyjny. Moja podłoga w opłakanym stanie została zrobiona fantastycznie! Dziękuję i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-11-19 18:29:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z najlepszych w Polsce fachowców od posadzek, znakomicie radzi sobie ze złymi podłogami i perfekcyjnie odnawia aż miło.Super doradzi, wysoki standard, znakomita współpraca.Polecam go nie tylko znajomym ale wszystkim niedowiarkom i niezdecydowanym osobom.Zamawiajcie człowieka póki jest uchwytny.Pozdrowienia i dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witek i Gosia dnia: 2016-08-16 10:44:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Damian jest fachowcem z prawdziwego zdarzenia. Solidny wręcz perfekcyjny jak aptekarz. Z podłogi jaką u nas zastał (byla bardzo zniszczona wręcz miejscami czarna) zrobił cudeńko. Polecamy usługi Pana Damiana z całego serca. Jest najlepszy!!!!! Ela i Andrzej z Hożej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ela i Andrzej dnia: 2016-08-11 15:08:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z panem Damianem układała się super. Dokładny, terminowy. Podłoga była w bardzo złym stanie, teraz jest jak nowa. Dobrał super lakier. Prawdziwy mistrz w swoim zawodzie. SERDECZNIE POLECAM, NAPRAWDĘ WARTO. Na pewno jeszcze skorzystam z Jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika z Warszawy dnia: 2016-01-13 17:36:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana bez problemów fachowo. Doradztwo i pomoc techniczna wspaniała. Zakończenie robót w terminie i nie drogo. Polecam Jadwiga z Grochowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2015-12-24 10:07:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry kontakt, terminowe wykonanie usługi, pomoc przy wynoszeniu mebli. Końcowy efekt bardzo dobry za niewygurowana cenę. Nie musiałam brać urlopu, fachowiec godny zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: tak
Opinia dodana przez: Aleksandra K. dnia: 2015-12-23 00:18:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Damian wykonał cyklinowanie i lakierowanie starej podłogi rewelacyjnie i niedrogo oraz terminowo, teraz wygląda jak nówka. Rzemieślnik z krwi i kości. Fachowiec godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek Popławski dnia: 2015-12-19 17:34:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Pana Damiana, osoba uczciwa, żetelna, doradził mi w wielu kwestiach dotyczących podłogi i doborze materiałów, a samą prace wykonał bardzo dokładnie w każdym zakamarku. Mieszkanie znowu jest jak nowe.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: bezproblemowa
Opinia dodana przez: Jarosław Witkowski dnia: 2015-12-06 08:51:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją