Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Detektyw Partner Tanecka Ewelina

Zawód: detektywistyczne agencje, ochrona osób i mienia Detektyw 
Adres: Świętokrzyskie, 25-614 Kielce 1 Maja 134/8
Telefon: Kom. 570210230
Adres e-mail: biuro(małpa)detektywpartner.com.pl
Strona internetowa: www.detektywpartner.com.pl
NIP:
925-197-75-24
Opis działalności: Usługi detektywistyczne prowadzone są na terenie Polski oraz międzynarodowo w UE. Słowa kluczowe: prywatny detektyw, biuro detektywistyczne świętokrzyskie, agencja detektywistyczna małopolskie

Ocena: 91% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1305
Data utworzenia profilu: 2015-06-23 06:49:07
Data ostatniej aktualizacji: 2016-04-10 12:28:35 

Opinie o Detektyw Partner Tanecka Ewelina

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wynajelam biuro detektywistyczne do obserwacji mojego meza ktora miala wskazac ewentualna zdrade mojego partnera . Sa to ludzie nie kompetentni i naciagaj ceny strasznie nie wywiazuja sie z obowiazku
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Loczek dnia: 2016-07-27 23:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo tego że nie zamieszkuje na terenie Polski tylko we Frankfurcie wspaniale wspolpracowało mi się z firma Detektyw partner. Moj małżonek mieszka w Kielcach, bedac za granica dowiedzialam sie ze ma on kochankę... Pod moja nieobecnosc kupil we wsi pod Kielcami dom dla niej. Detektywi ustalili wiele cennych dla mnie informacji m.in kiedy i jaka kwote maz wyprowadzil z konta za zakup tego drogiego prezentu dla swojej ukochanej ktora nazywal "tylko znajoma". Wiedzialam równiez kiedy dokladnie montował liczniki i wodomierze w jej nowym domu. pomimo ze pilnowal sie i ukrywal w nocy samochod za jej domem i tak udalo sie zebrac dowody na to ze przebywa on notorycznie u kochanki. ogromnie dziekuje firmie pani Taneckiej, udalo mi sie wygrac sprawe rozwodowa z orzeczeniem o winie męza, dostalam alimenty na siebie i na dzieci, teraz co miesiac placi za nasze krzywdy. malo tego udalo sie dodatkowo wykazac ze dysponuje on majatkiem dodatkowym, a jego kochanka byla glownym swiadkiem w sprawie. nie miala nawet jak udowonic ze dysponowala ona wiekszymi kwotami pieniedzy w okresie kiedy dom zostal kupiony jak i podczas kosztownego remontu. cala jej rodzina miala zeznawac i pomoc wybrnac z opresji ale kazdy zeznawal co innego i nic nie zostalo potwierdzone tak jak ostzegała. Polecam ta firme w 100% !!! kazdej osobie ktora ma problemy. Sprawa rozwodowa okazała sie sukcesem a na sprawie o podział majątku miałyśmy z moja pania adwokat niezly koncert zyczen. Pozdrawiam i jeszcze raz polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2016-05-15 22:09:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa była dość trudna, ponieważ żona nie wiedząc jak ma sie mnie pozbyć ze swojego życia wymyśliła i oskarżyła mnie o molestowanie naszej córki. Nic gorszego chyba nie mogło mnie spotkać. Byłem załamany i bałem sie że strace swoje jedyne dziecko. Sprawa była na tyle poważna że dostałem zakaz widywania dziecka. Dla mnie jako ojca był to najwiekszy cios widząc moja córke ktora płacze i krzyczy że chce do taty... Detektyw Partner bardzo wpłynął na dalszy przebieg całej tej chorej historii ktora zniszczyła mnie bardzo jako człowieka. Chce za to podziekować. Moja sprawa wkoncu zmierza w kierunku prawdy. Sam nie dał bym sobie rady, tym bardziej że miałem wszystkiego dość. Polecam to biuro detektywistyczne wszystkiem zrezygnowanym osobom. xx.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: neonstrad1974 dnia: 2016-04-18 10:11:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z moja córka działo się coś złego, podejrzewałam jako matka że córka nie mówi mi wszystkiego. Dzięki pani Taneckiej dowiedziałam się że spotyka sie ona z kimś kto w jej życiu w ogole nie powinien był się pojawić. Moje dziecko zakochało się z księdzu... Człowiek ten zwyczajnie wykorzystywał jej ufność, ktorą go obdarzyła. Po ustaleniach udało mi się odizolować moje dziecko od tego człowieka. Córka przypłaciła to wieloma problemami, również na tle psychicznym ale wspolnie udało się nam się razem z pania detektyw zdziałać tyle że dzisiaj córka mi za to dziękuje. Powoli obie wracamy do równowagi. I bardzo, bardzo, chce za to podziękować! Jako matka nawet nie mam słow żeby opisać ile pomoc pani Taneckiej dla mnie znaczyła. Jeszcze raz dziekuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Mas dnia: 2016-04-14 13:53:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry wieczór. Problemy z pracodawcą spowodowały że skorzystałem z pomocy detektywa. Trafiłem niestety na osobę ktory wysługiwał się ludzmi, zarabiajac na tym duze pieniadze. Wypłate dostałem raz a pozniej tylko słyszałem ze nie ma kasy itd. Ile mozna pracowac za darmo? Chciałem tylko odzyskać swoje pieniądze na ktore cieżko zapracowałem. Udało się a przy okazji wyszło jeszcze kilka innych przekrętów szefa. Dzisiaj juz tam nie pracuje ale chociaż dzięki ustaleniom detektywa jestem z pracodawca na czysto i nie musze ciagle prosic sie o to, co tak naprawde nalezalo mi sie od poczatku. Polecam. Piotrek83.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek83 dnia: 2016-04-13 20:40:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedy zgłosiłem się do biura pani Taneckiej byłem na skraju załamania nerwowego. Troche zeszło mi z tym aby przekonać się do tego rodzaju pomocy. Kilka dni później miałem dowody na to że żyłem z osobą, której w ogole nie znałem. Zmarnowane tyle lat... Gdybym wcześniej się zdecydował na pomoc detektywa zaoszczędziłbym sobie wielu przykrych chwil. Na szczescie dzieki pani Taneckiej to już za mną. Polecam każdemu kto nadal się zastanawia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RafałW dnia: 2016-02-29 21:11:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam ustalenie dochodów męża oraz odzyskanie danych z laptopa i telefonu tej firmie. Jestem bardzo zadowolona z uzyskanego rezultatu, mam bardzo mocne dowody dzięki temu. Poznałam drugą twarz męża. Firma działa bardzo sprawnie , skutecznie, bardzo profesjonalnie . Podejście do klienta jest widać dla nich bardzo ważne, słuchają uważnie wykonują swoje obowiązki sumiennie. Współpraca okazała się być bardzo dla mnie satysfakcjonująca. Polecam każdemu kto potrzebuje wynająć profesjonalne biuro detektywistyczne. Korzystałam wcześniej z pomocy innych firm , ale nic mi konkretnego nie ustalili , przyszłam do firmy Tanecka & Partnerzy i otrzymałam wykonane zlecenie na 100 %. Dziękuje Państwu i jeszcze raz gorąco polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2016-01-08 21:28:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W wielką przyjemnością mogę polecić tą firmę , uważam że to najlepsza firma detektywistyczna w Polsce. Uczciwe podejście do problemu , bez rzekomego udawania pracy lecz praca z efektem. Zapłaciłem niewiele za ich pomoc, a dostałem wygraną w życiu. Ustalili dochody mojej żony, podali dane jej utrzymanka wszystko miałem bez żadnego problemu. Dla każdego kto chce informacji polecam tych ludzi.Wywiedzieli mi się tez o przeszłości utrzymanka , okazało się ze czysty nie jest. W końcu mam potwierdzenie ze zabraniala mi kontaktow z moimi dziecmi bo miała nowego "tatusia". Teraz sąd pozwolił mi na kontakty z moimi dziećmi na moich warunkach i oczywiście bez tego jej faceta. Z dumą zabieram synka i córcie, oddaję je po kilku dniach bo z tymi dowodami będzie miała problemy bo jak wspomniałem kochanek nie jest taki czysty. Jak zmienie prace będę wnioskował o pobyt dzieci ze mna. Dzieki tej firmie mam lepsze zycie. Czekałem przez 7 lat az coś się zmieni , odważyłem się na wynajecie firmy Pani Taneckiej i już po tygodniu wiedziałem na czym stoje. Po kilku dniach wyjętych z zycia wrocilem i zaczalem walczyc. Wszystkim polecam, jak szukacie skutecznych ludzi to polecam z czystego serca ta firme. W ramach wdziecznosci pisze ten komentarz, ale to za mało.... Dzieki!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztoff dnia: 2016-01-07 18:40:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Składam wielkie podziękowania dla zespołu firmy Tanecka & Partnerzy, a w szczególności dla Pani Eweliny Taneckiej za jej pomoc i życiowe podejście do problemu. Wszystkim polecam współpracę z tą firmą. Mój mąż , którego kochałam mnie zdradzał , gotowa byłam mu to wybaczyć ,ale kiedy detektywi przekazali mi dowody i słyszałam na własne uszy jak rozmawiał z kochanką a potem ze mną i jak kłamał zdecydowałam mimo 10 lat razem ,że nie chcę być dłużej oszukiwana i nigdy już nie będę mu ufać. Zmieniłam miasto , adres , pracę zaczęłam wszystko od nowa, wniosłam o rozwód, czekam na pierwszy termin, lecz z tymi dowodami czuję się mocna na tyle żeby stawić temu czoło. Mam wszystko zdjęcia ich , adresy jego kochanki , i inne bardzo mocne dowody. Jestem bardzo zadowolona z pomocy biura , pomogli mi stanąć na nogi kiedy bardzo potrzebowałam wsparcia, pomocy, zrozumienia. Szybko , sprawnie , dyskretnie, wspaniali specjaliści. Konkretni ludzie , oby takich wspaniałych ludzi tak pracujących więcej w Polsce. Współpraca z tą agencja detektywistyczna to czysta przyjemność mimo faktu ,że byłam załamana. W mojej ocenie lepiej znać okropną prawdę niż żyć w obłudzie. Dziękuje wszystkim , Pani Ewelino jest Pani Wielka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia25 dnia: 2016-01-04 20:33:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z uslug Pani Tarneckiej. Pelen profesjonalizm. Dzieki niej mialam dowody ze moj maz mnie zdradza.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Andzelika dnia: 2015-12-15 11:23:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podejrzewałem ,że moja żona spotyka się z innym mężczyzną, mamy 4 letnie dziecko.Potrzebowałem dowodów, nie mogłem przez to spać tygodniami. Zgłosiłem się do biura Pani Taneckiej , pomogli mi ustalić z kim , zgromadziliśmy dowody w zaledwie kilka godzin już wszystko wiedziałem.Podziw dla profesjonalizmu biura. Polecam wszystkim , szybko sprawnie , pomoc psychologiczna i prawna w jednym. Rewelacja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2015-10-19 13:58:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, solidnie jestem bardzo zadowolona , wygrałam sprawę , dostarczyli profesjonalnych materiałów. Dziękuje za otwarcie mi oczu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2015-10-14 17:16:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją