Opinie o NORBERT-N52 Norbert Gmurowski Radzymin, Warszawa

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

NORBERT-N52 Norbert Gmurowski

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Mazowieckie, Radzymin, Warszawa
Telefon: Kom. 507-441-073
Adres e-mail: norbert694(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.gmurowskimeble.pl
Opis działalności: Meble na wymiar szkło lacobel lustra szkło hartowane do kuchni Słowa kluczowe: szkło lacobel meble na wymiar

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4120
Data utworzenia profilu: 2012-12-13 22:42:48
Data ostatniej aktualizacji: 2016-04-07 19:15:14 

Opinie o NORBERT-N52 Norbert Gmurowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie swietne, wg planu. Pan Norbert doradził odnośnie wykończenia i wykonał wszytsko w terminie. W końcu się wyśpię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2018-02-05 11:41:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle solidny, dokładny, porządny, konkurencyjny cenowo, jakościowo - ponad przeciętną, realizuje z głową różne koncepcje pomysłowych zleceniodawców:)) Zdecydowanie POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2017-08-25 12:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm w każdym calu. Dzięki takiemu ludziom odzyskaliśmy wiarę w fachowców! TAKICH FACHOWCÓW WARTO POLECAĆ...TO NA PEWNO NIE KONIEC NASZEJ WSPÓŁPRACY!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria B dnia: 2016-12-30 16:02:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja współpraca zaczęła się niepewnie od przetestowania firmy 3 lata temu na szafie wnękowej. Wyszło super. Szybko, dokładnie tak jak chciałam i jeszcze tanio, taniej niż gdybym miała kupić w IKEA i zapłacić za transport i montaż. Później była kuchnia, kolejna szafa wnękowa, komoda, szafki w łazience, pawlacz, kilka regałów na książki. Godziny walki z moimi krzywymi ścianami i efekt w który na początku nie wierzyłam, a jednak się dało. Wyszło super. Panowie nawet z krzywizną ścian sobie poradzili. Pierwsze meble robiłam 3 lata temu i jak do tej pory świetnie się spisują. Panowie zawsze przyjeżdżają na czas, robią swoją robotę i zostawiają po sobie porządek. Zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2016-09-01 15:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie podjęli się wykonania skośnych drzwi przesuwnych w małym mieszkaniu oddzielającej pokój oraz zabudowy ściennej z materiału drewnianego wraz z półkami. Szczerze mówiąc po poprzednim "fachowcu", który wręcz "uciekł" z pola bitwy (zdaję sobie sprawę, że tego typu budowa nie jest prosta) przez ponad 2 miesiące zwodząc mnie potrzebą dodatkowego czasu na wycenę, nieodbieraniem telefonu itp., do umówionego terminu z tym Panem za 3 tygodnie podchodziłem z pewnym dystansem. Panowie przyszli w terminie. Uwinęli się w dwa dni. Nie wykonywali żadnych poprawek: nie musieli. Nie spieszyło im się. Punktualni, dokładni i wszędzie wędrowali z odkurzaczem. Bardzo czyści. Efekt końcowy rewelacyjny. Profesjonaliści w dziedzinie stolarki. Ceny bardzo przystępne. Warto na nich poczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2015-07-22 09:13:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytyw jak najbardziej,zdecydowanie polecam Pana Norberta kuchnia wykonana bardzo profesjonalnie,za niska cene jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dexterek23 dnia: 2014-07-03 22:31:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna robota za nie dużą cenę ! Jakość na najwyższym poziomie, mimo ustalonego terminu szkło i montaż wykonane wcześniej ! Dziękujemy i zdecydowanie POLECAMY z czystym sumieniem !! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: E&D dnia: 2013-01-31 10:18:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, glazura ze szkła zrobiona według zamówienia ,krótki termin realizacji i miła obsługa ze strony pana norberta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agnieszka osinska dnia: 2013-01-27 17:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo i sdolidnie wykonana glazura ze szkła do kuchni krótki termin realizacji dobry kontakt polecam pana Norberta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grzegorz chaciński dnia: 2013-01-13 20:59:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego pana z czystym sumieniem.szafa wykonana terminowo i zgodnie z umową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2012-12-18 14:11:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zlecenie wykonał wedle zamówienia. Dobry kontakt oraz terminowość. Polecam wykonawce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzej 13 dnia: 2012-12-13 22:45:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją