Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pracownia Freedom Ewa Zyznawska

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz Architekt 
Adres: Małopolskie, 31-875 Kraków kraków Prosta
Telefon: Kom. 697815916
Adres e-mail: ezyznawska(małpa)interia.pl
Strona internetowa: pracowniafreedom.pl
Opis działalności: architektura wnętrz , aranżacje , wizualizacje 3D dekoratorstwo Słowa kluczowe: arcjitekt, projektant ,projektowanie, wnętrz , kraków

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 2x 3x
Ceny usług: 100% niskie 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2985
Data utworzenia profilu: 2014-03-03 10:17:25
Data ostatniej aktualizacji: 2016-04-06 16:37:41 

Opinie o Pracownia Freedom Ewa Zyznawska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok, doradztwo ,profesjonalizm ,pomysłowość.Bardzo dobra współpraca. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadwiga Wronska dnia: 2016-04-06 16:30:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę podziękować właśnie w ten sposób za piekne i nowoczesne mieszkanie , które jest dziełem Pani Ewy ( naszej projektantki ). Długo nie byłem przekonany o potrzebie korzystania z architekta , ale teraz widzę ze gdyby nie Pani architekt to byłaby jedna wielka katastrofa. BAAARDZO DZIĘKUJĘ. Maciej Nowotny Kraków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej Nowotny dnia: 2015-03-26 10:59:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolony z pracy pani architekt Ewy Zyznawskiej, polecam każdemu , dom mój jest teraz taki o jakim marzyliśmy z zoną a nie umieliśmy go zaaranzować. Pani Ewa pogodziła nasze różne pomysły i wyszło super.Pani Ewo chciałem tą drogą serdecznie podziękować .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Szymczak dnia: 2014-11-06 15:54:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: baaardzo pozytywnie , profeska w każdym calu , w końcu mam zrobione mieszkanko pięknie , szybko i bez nerwów , polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Madej dnia: 2014-05-29 22:48:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super propzycje zmian w moim mieszkaniu, profesjonalne podejście , terminowość, polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dariusz Madej dnia: 2014-03-26 11:35:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałam przyjemność korzystać z pracowni projektowej freedom kierownanej przez panią architekt Ewę Zyznawska. gorąco polecam - profesjonalizm za nieduże pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anna prochaska dnia: 2014-03-03 10:20:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją